Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

hayırlısı olsun canım ağrılar bebek büyüdüğü için mi acaba hangi doktora devam ediyorsun fuat bey mi diğer doktorun mu

hayırlısı olsun canım ağrılar bebek büyüdüğü için mi acaba hangi doktora devam ediyorsun fuat bey mi diğer doktorun mu
Fuat bey ayda bir kontrole çağırdı canım yaa..o yüzden soğudum ben ordan..bir de aşırı kalabalık muayanesi..ondan sabahattin e devam ediyorum..2 haftada bir çağırıyor kontrole hic olmadı..Geçen rahatsız olunca 9 eylüle gönderdi..bizzat kendisi geldi sabah o yüzden..onla devam ediyorum..zaten ege de acil birşey olduğunda yatmak ta doğum yapmak ta istemiyorum..bir de biz ordayken birinin bir sorunu vardı herhalde telefon la aradı sekreter hoca ile konuşurdu..kadın geleyim diye çok ısrar etti..hoca ilaç verdi mesela..ben geliyorum dedikten sonra sabahattin hic bir zaman gelme demedi ..o yüzden icime fuat â karşı bir soğukluk girdi..ee birde burda buca tip â gidiyorum..daha sık kontrol olmuş oluyor böylece..

Kızlar transfer sonrasi idrarda gebelik testi kaçıncı gün yaptınız normal gebelik testi ile 8.günde çıkar mi

Kızlar transfer sonrasi idrarda gebelik testi kaçıncı gün yaptınız normal gebelik testi ile 8.günde çıkar mi
Bazılarında çıkmayabiliyormuş o yüzden daha erken gibi canım. Boşu boşuna canını sıkma biraz daha dayan bence Bir arkadaşım erken yaptığı idrar testinde negatifi görmüştü ama kanda pozitifi öğrendi

Canim cok erken yapma derim cunku beta hcg 8 ve 9.gunlerde kanda salgilanmaya basliyor 11.gun kanda kesin sonuc veriyor dua et ve sabret sabrin sonu selamettir her zaman.
Cuma günü dedi dr randevum o gün ama işte insan tuttu mu tutmadı mı diye merak ediyor
Negatif çıkarsa çok moralim bozulur boşu boşuna o yüzden beklemeye karar verdim canım senin de bebişin sağlıcakla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah

bencede çok haklısın bende olsam senin yaptığını yapardım sonuçta güven çok önemli ...

bencede çok haklısın bende olsam senin yaptığını yapardım sonuçta güven çok önemli ...
Şifadaki doktoru çok met ediyorlar ama orda sistem 10 gün de bir kapanıyor...10 günde bir 250 tl vermek aptalca..başka bir forumdaki arkadaşı 3 haftada bir kontrole cagiriyormus kızda 3 haftada bir para veriyormuş..sağlık sektörü iyice yerlerde artik yaa...insan ne yapcağını bilemiyor..bende geçen sene aşılama için gittiğim de 70 tl veriyordum 10 gün de sistem kapanıyordu..70 x 3 ayda 210 yapar nasılsa aşılama içinde 1000 tl aldılar..raporumu işleteyim dedim..anlamadım yani hep cepten gitti hem de sıra bekliyorsun zaman kaybı..paramla rezil oldum..serkan hoca keske başka bir yerde veya özel muayanesinde çalışsaydı..neyse esim zaten sabahattin i seviyor onun ici çok rahat çok memnun..simdi simdi sabahattin de daha sempatik daha güleryüzlü daha açıklayıcı oluyor güvenmekten başka çarem de yok zaten..darısı sizin başınıza canım...hic uyuyamiyorum kafayı yiycem dun gece 4.30 tu yatağa gittim..gerginim bu aralar gene galiba..dun gece bel ağrısı karin ağrısı maf etti beni zaten..ne kadar cefakar anneler olucaz kızlar biz...bebekleri mizin her aşaması ayrı bir dert üzüntü telaş heyecan..allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun...sen nasılsın iyimisin kuzum..

Canim cok erken yapma derim cunku beta hcg 8 ve 9.gunlerde kanda salgilanmaya basliyor 11.gun kanda kesin sonuc veriyor dua et ve sabret sabrin sonu selamettir her zaman.
Napıyorsun canım...nasılsın..bu hamilelik yastığı da hak reva değil delirtiyor bu adam beni yaa..sağ tarafa donuk yatarsam uyandığında soluma doncem bir bakıyorum yastigimin sol bacağını zaptettmis esim..valla benmi hamile onu anlamadım..zaten sabaha kadar oynaşıp duruyor bizim cadı üstüne mi yatıyorum sıkışıyor mu acaba diyorum..ufff iyiki hamile kalan erkekler değil hamile kalsalar daha bencil olacaklar..zaten hamile kadının halinden anlamıyorlar..hic çekilmezler valla :)))

Iyimiyim degilmiyim bende anlamadim kaderim..gunduzleri sanki biraz iyi gibiyim ama geceleri kabuss oluyor uyku uyuyamiyorum yastikta fayda etmiyo gibi..gobegimin etrafi cok aciyoo geriliyoo bel agrisi ona kezaa..bebek gece dedimi basliyo icimde dans etmeye sanki..artik daha zor geciyo gibii simdiye kadar iyiymisiz bencee...

Aynen kuzum ama bizim haftada olan herkeste sırt ağrısı var ben onu artik haftada 100 er gram aliyor daha da güçleniyor yaa bebek vücut ağırlık merkezi kayıyor organlar iyice sıkışıyor ona bağlıyorum..ben de hic uyuyamiyorum..4.30 tu uyudum o kipirdatikca sıkıştı zannediyorum rahatsız oluyor diye düşünüyorum..gündüz de koltukta yatarken hiçç rahat olmuyorki canım..kırlent koyuyorum bacağının arasına olmuyor göbeğinin altına koyuyorum olmuyor...gene hamile yastığı kıpırdamıyor ağırlığı olduğu için daha sabit duruyor..sen göbeğine krem sur bak canım catliyordur içten benim de öyle olunca kremliyorum yarim saate yumuşuyor sonra..göbek deliği bir arkadaşım dışarı fırlamaya başlamış oda çok ağrı yaparmış bende olmuyor ama o göbeğim çok açıyor deyip duruyor..evet bencede daha rahattık öyle..allahtan sıcaklar bitti..yoksa nefes te alınmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…