Evet sicaktan kurtulduk hic deilse cok sukur..doktor da oyle demisti bebek hizla buyuyecek agrilar giderek artacak demistii.ben en son attim hamile yastigini ortepedik yastiklarim vardi 2 tane birini gobegime birinide sirtimin altina koydum oyle uyuyakalmisim canim.Aynen kuzum ama bizim haftada olan herkeste sırt ağrısı var ben onu artik haftada 100 er gram aliyor daha da güçleniyor yaa bebek vücut ağırlık merkezi kayıyor organlar iyice sıkışıyor ona bağlıyorum..ben de hic uyuyamiyorum..4.30 tu uyudum o kipirdatikca sıkıştı zannediyorum rahatsız oluyor diye düşünüyorum..gündüz de koltukta yatarken hiçç rahat olmuyorki canım..kırlent koyuyorum bacağının arasına olmuyor göbeğinin altına koyuyorum olmuyor...gene hamile yastığı kıpırdamıyor ağırlığı olduğu için daha sabit duruyor..sen göbeğine krem sur bak canım catliyordur içten benim de öyle olunca kremliyorum yarim saate yumuşuyor sonra..göbek deliği bir arkadaşım dışarı fırlamaya başlamış oda çok ağrı yaparmış bende olmuyor ama o göbeğim çok açıyor deyip duruyor..evet bencede daha rahattık öyle..allahtan sıcaklar bitti..yoksa nefes te alınmazdı..
Cok sukur iyiyiz canimm yaa agrilar o bu derken geciyor zaman.sanaada deisiklik oldu gezdin geldin...Cnm dugununuz vardi istanbulda ksusturmaca giremedimforuma hic nasilsinz uzak kaldm herkes iyimi
Cnm dugununuz vardi istanbulda ksusturmaca giremedimforuma hic nasilsinz uzak kaldm herkes iyimi[/QUOTE
Oh nazlı bizim yerimize de gez. İyi tatiller canım..
Kıyamam size çogu gitti azı kaldı biraz daha sabır kızlarEvet sicaktan kurtulduk hic deilse cok sukur..doktor da oyle demisti bebek hizla buyuyecek agrilar giderek artacak demistii.ben en son attim hamile yastigini ortepedik yastiklarim vardi 2 tane birini gobegime birinide sirtimin altina koydum oyle uyuyakalmisim canim.
Cok zor geciyo canim benim ama herseye deger yinedee bugunleri unutucaz inss..benden size tek tavsiyee 5.aya kadar hamileliginizin tadini cikartinn sorunlar gidrrek artiyo cunkuu...Kıyamam size çogu gitti azı kaldı biraz daha sabır kızlar
Su icip bekliyrm birazdan alacaklar heraldefulya3535 canım transferden sonra haber et kalbim dualarım seninle..minik kelebeğin sımsıkı tutunur inşallah sana...
Ayy cnm bnm tatli agrilar bunlar zordur elbet ama saglikla kucaginiza alinca hepsi gecicek insallah evet iyi oldu bana gezdik geldik ama izmirimin gozunu seveyim trafik felaket mahvoldukCok sukur iyiyiz canimm yaa agrilar o bu derken geciyor zaman.sanaada deisiklik oldu gezdin geldin...
Cnm bnm dualarimdasin simsiki tutunsun insallahSu icip bekliyrm birazdan alacaklar heralde
Hayirlisiyla hersey cok guzel olacak inss..hep dualarimdasiniz canim benimm artik dikkat etme zamanii..simdi hergun 1 dilim ananas ve aksamlarida biraz kabak cekirdegi yee..Kizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
Hayirlisi olsun canim kac tane konuldu?Kizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
çok haklısın canım şifa da da sistem berbat artık her yer işi paraya döktü senin için doktorundan yana ferah sa sorun yok yeter ki içine sinsin ben bildiğin gibi diyete devam 13 kilo oldu bu haftada pilatese başladım haftada 3 gün spora gidiyorum günler böyle geçiyor ağrıların sebebini doktoruna sordun mu o nediyorŞifadaki doktoru çok met ediyorlar ama orda sistem 10 gün de bir kapanıyor...10 günde bir 250 tl vermek aptalca..başka bir forumdaki arkadaşı 3 haftada bir kontrole cagiriyormus kızda 3 haftada bir para veriyormuş..sağlık sektörü iyice yerlerde artik yaa...insan ne yapcağını bilemiyor..bende geçen sene aşılama için gittiğim de 70 tl veriyordum 10 gün de sistem kapanıyordu..70 x 3 ayda 210 yapar nasılsa aşılama içinde 1000 tl aldılar..raporumu işleteyim dedim..anlamadım yani hep cepten gitti hem de sıra bekliyorsun zaman kaybı..paramla rezil oldum..serkan hoca keske başka bir yerde veya özel muayanesinde çalışsaydı..neyse esim zaten sabahattin i seviyor onun ici çok rahat çok memnun..simdi simdi sabahattin de daha sempatik daha güleryüzlü daha açıklayıcı oluyor güvenmekten başka çarem de yok zaten..darısı sizin başınıza canım...hic uyuyamiyorum kafayı yiycem dun gece 4.30 tu yatağa gittim..gerginim bu aralar gene galiba..dun gece bel ağrısı karin ağrısı maf etti beni zaten..ne kadar cefakar anneler olucaz kızlar biz...bebekleri mizin her aşaması ayrı bir dert üzüntü telaş heyecan..allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun...sen nasılsın iyimisin kuzum..
hayırlısı olsun canım dualarımız seninleKizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
Hayirlisi olsun inş bebisin tutunur sana :)Kizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
hayirlisiyla sonuclanir inslh cnmKizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
Hayırlısıyla tutunsun bebişin canım inşallahKizlar ciktim transferim oldu iyiyim cok şkur dualariniza ihtiyacim var
Çifte bayram olsun inşallahSagolun kizlar 1.5 saat dinlenip eve geldim. Yatiyrm. Iyiyim cok sukur. 3 embriyo cozulmus bnm iyi olan 2 tane konuldu. Bayramda test gunum ozellerde yaptirabikirsin dedi dr um. Bakalim hayirlisi
Ben yastıkla rahatım da kocamla rahat değilim gece obur tarafa döneyim diyorum bir bakıyorum adam yastığın bir tarafına koala gibi sarılmış..ondan sinir oluyorum onu uyandiracam oynatayim yerinden derken sinir olup uykum kaçıyorEvet sicaktan kurtulduk hic deilse cok sukur..doktor da oyle demisti bebek hizla buyuyecek agrilar giderek artacak demistii.ben en son attim hamile yastigini ortepedik yastiklarim vardi 2 tane birini gobegime birinide sirtimin altina koydum oyle uyuyakalmisim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?