Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Evet sicaktan kurtulduk hic deilse cok sukur..doktor da oyle demisti bebek hizla buyuyecek agrilar giderek artacak demistii.ben en son attim hamile yastigini ortepedik yastiklarim vardi 2 tane birini gobegime birinide sirtimin altina koydum oyle uyuyakalmisim canim.

Kıyamam size çogu gitti azı kaldı biraz daha sabır kızlar

çok haklısın canım şifa da da sistem berbat artık her yer işi paraya döktü senin için doktorundan yana ferah sa sorun yok yeter ki içine sinsin ben bildiğin gibi diyete devam 13 kilo oldu bu haftada pilatese başladım haftada 3 gün spora gidiyorum günler böyle geçiyor ağrıların sebebini doktoruna sordun mu o nediyor

Kızlar ne Güzel yine şenşendi mekanımız:)) inşallah hepimiz güzel haberler veririrz.. Hep dualarımdasınız. Olmayana (isteyene) en kısa zamanda evlat bagışlasın... Olanımda allah sağlıkla kucağına aldırmayı (su gibi doğum,ağrısız sızısız) nasip etsin..

Sagolun kizlar 1.5 saat dinlenip eve geldim. Yatiyrm. Iyiyim cok sukur. 3 embriyo cozulmus bnm iyi olan 2 tane konuldu. Bayramda test gunum ozellerde yaptirabikirsin dedi dr um. Bakalim hayirlisi

Ben yastıkla rahatım da kocamla rahat değilim gece obur tarafa döneyim diyorum bir bakıyorum adam yastığın bir tarafına koala gibi sarılmış..ondan sinir oluyorum onu uyandiracam oynatayim yerinden derken sinir olup uykum kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…