Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızçeler ne yapıyoesunuz? Nasılsınız?
Esim bugün candarliya babanesini almaya gitti..kursa bıraktı beni..neyse ben arkadasa git cem dedim cevikbire kim o dedi liseden dedim adi ne dedi canan dedi m ben tanımıyorum dedi..oda tüp bebek olmuş ugruycam aksam alırsın dönüşte beni ordan dedim..kadınlar klübünden dimi dedi..kızıyor çünkü bana mal gibi bir tek senin adın belli orda demi diyor :)))) neyse bugün gitme cuma götüreyim ben seni kurs çıkışı dedi..sen bana özel den adresi at kuzum..kızın cani sıkılmış dedim..tüp bebek deyince adam hemen kadınlar klubu diyor...kisin başlayalım günlere kızlar yaa..ben çok sıkıldim evde olmaktan :)))

Dun çok oturdum boyama yaptım ondan herhalde canım yaa ağrının sebebi..vücut alışık değil dik durmaya 6 aydır hep yan lamasina duruyor diklemesine degilki..hedefin kaçtı senin..1 ayda ortalama kaç veriyorsun..sana çok zor olmuyor mu ordan egeye kontrole gidip gelmek yaa..

ilk 3 ayda 12 kilo verdim ben iki denememde toplamda 20 kilo aldım amacım ilk o 20 yi verebilmek bakalım :) offf olmaz mı canım yaaa hemde o kadar çok zor ki burdan gidip gelmek her zman eşim gelemiyor beni götürsün onunda kendi işi ama zor o na ihtiyaç olduğu zamanlar gelebiliyor yoksa yumurta toplama dönemine kadar hemen hemen hergün çağırıyorlar özelde öyle değil 2 yada 3 günde bir ama Ege'nin tedavi sistemi çok garip

Benimkiside fena takildi buraya telefon eline gecmeye dursun di bakayim neler yazmissin diyorr merakli melahatlarr yaa :)) bend3 bulusucaz falan diyorum eslerde gelse olmazmi diyorr :))))

Öyle bir şey oldumu gel canım bize çekinme..Çok uzak orasi ben lisedeyken annem babam gene ayrılıyordu kız lisesi ne gidiyordum konak â.. o bile bana urladan gidip gelmek çok zor geliyordu..sonra teyzem güzelbahçe de oturuyordu ondan gidip gelmeye başlamıştım..allahtan bahardı yoksa kisin hele hic çekilmezdi..ozaman 3 ayda 12 kilo verdiysen oran orantı ile 20 kiloyu 5 ayda verirsin dogrumu :))))

Benimkiside fena takildi buraya telefon eline gecmeye dursun di bakayim neler yazmissin diyorr merakli melahatlarr yaa :)) bend3 bulusucaz falan diyorum eslerde gelse olmazmi diyorr :))))
Seninkine bak...oda daha da fenaymış...kahkaha attım resmen...benimki de gece mesela yazıyorum yaa burda...gene beni mi cekistiriyonuz diyor :)))) iki kişi yeni tanıdık biriyle tanıştılar mi konuşmazlar..aslında bir site yapmak lazim bak ihtiyaç demekki erkekler klubu diye yapmak lazim...adamlar merak ediyor belkide yuz yüze görmeyince daha rahat konuşurlar internette...tuttum ben bi isi hemen yaptırayım bir site...Çok fena para kırılır..benim tam dehşet işletmeci fikirlerim var da benim esim riske girmek istemiyor...biraz çekingen..egerki ben onu desteklemeseydim ofisi de açamazdı zaten...Çok istiyordu cesaret edemiyordu..senin esin ne is yapıyor du canım...benimki de bugün gitme dedi canan â temin de aramış arkadaşına mi gittin diyor...tv de kadın sesini duyunca...yooo cuma goturcem dedin eve geldim bende taksiyle dedim...

Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin kuzum..inşallah pozitifi görürüz..hangi gün tahlil vereceksin..
Bayrama geliyor cnm 3. Yada 4. Gunu yaptircam. Artik ozel hastanelerin acillerinde yaptirirsin dedi dr. Aslinda o ptesi dedi ama okulun ilk gunu muayeneye gidemem dedim ya olmaz ilk gun gitmemek

Bayrama geliyor cnm 3. Yada 4. Gunu yaptircam. Artik ozel hastanelerin acillerinde yaptirirsin dedi dr. Aslinda o ptesi dedi ama okulun ilk gunu muayeneye gidemem dedim ya olmaz ilk gun gitmemek
Tek mi çift mi koyuldu..bazı doktorlar 3 tane bile koyuyormuş kizlar yaaa...inşallah canım pozitif olur seninde..bebecik annesine tutunur..5.gün embriyosumu..napcan tutarsa okul isini nasıl düşünüyorsun..

Tek mi çift mi koyuldu..bazı doktorlar 3 tane bile koyuyormuş kizlar yaaa...inşallah canım pozitif olur seninde..bebecik annesine tutunur..5.gün embriyosumu..napcan tutarsa okul isini nasıl düşünüyorsun..
Kuzum şimdi biz lise arkadaşamıyız? Yani karşılaşırız ağzımız bir olsun:) ben özelden yazıyorum sana canım

Kuzum şimdi biz lise arkadaşamıyız? Yani karşılaşırız ağzımız bir olsun:) ben özelden yazıyorum sana canım
Yok canım kadınlar klubu arkadaşıyız söyleyemem ki ben yalan..söyledim gitti..zaten hepinizi instagram da gördükçe ben tanımıyorum deyip duruyor tek tek sizi soruyor..ama anlamadığım benim sınıfımda zaten 30 tane kız vardı kaç bin tane kız vardı okulda da... :)))) tanımasina imkan yok bütün arkadaşlarımi :)))) butun yıllığı tek tek incelemesi lazim :))))

Doğrucu davut.. Bende hhiç yalan söyleyemem. Benim eşim artık beni bıraktı baktı baş edemiyor. Oda diyoe bende geleyim buluştuğunuz da:))

Bsna Bana 2 koydu 3 çok riskli dedi ya 3ude tutarsa diye.3.gunde dondurulmustu bu sefer gecen sfer 5.gundu bakalim hayirlisi inşallah olur . Valla yrn toplantimvar .gitneyecegim zaten. Sonrada eger nasip olursa hamilelik rapor heyet fln alip ilk3 ay calismam diyorum. Tabi doktorlar ne der bilmem. Yolum uzun cunku hergun 2.5 bazen 3 saat yol. Eee ablam da doktor rapor sorunum yok. Tek eksik bebis şu an yoksa butun planlar yapildi 3 yildir

canım sağolasın teklif etmen bile yeter ama inşallah bir hep birlikte bir araya geliriz :)

Senin okul nerdeki canım o kadar yol sürüyor izmir de inşallah rabbim gönlüne göre verir

Yok kuzum ya kina ayri yerde nikah ayri birde bogaz turu avrupa yakasi anadolu yakasi omrumuz yolda gecti mahvolduk trafik yagmur coktu gezemedik hic
İstanbul çok büyük canım yaa..ben salak gibi oluyorum orda..insanlar bile üstüme üstüme geliyor sanki..kaç gün kaldiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…