Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım sağolasın teklif etmen bile yeter ama inşallah bir hep birlikte bir araya geliriz :)
Bizim kızların sonuçlar belli olsun elpis le iyice şişmeden toplanalım derim ben..benim ağrılar başladı bu aralar çok fena..güzel telaş tabi bunlarda genede insan tedirgin oluyor tedavi ile olunca..sen gelirmisin buluştuk mu..

Kızlar nasilsiniz ben bugun çok hasta oldum ateslendim birde sürekli gözümün önünde siyah noktalar vardı. Dr umu aradım ılaclardan olabilirmiş ılac verdi onu aldım şükür daha iyiyim

Kızlar nasilsiniz ben bugun çok hasta oldum ateslendim birde sürekli gözümün önünde siyah noktalar vardı. Dr umu aradım ılaclardan olabilirmiş ılac verdi onu aldım şükür daha iyiyim
Geçmiş olsun canım..hangi ilaç öyle yapıyormuş..tansiyonun düştü dimi iyice..allah yardımcın olsun..

Aral çok tatlı çok sempatik biri idi nereye gitmiş acaba...çok sıcak kanlı..
Aral bey yine aynı semtte özel muayene açmış bana yine tüp bebek yapacağını söyledi tahlilleri başka labratuarda yaparız dedi ama eşimin bu durum hiç içine sinmedi.sonra rastgele refik keleş e randevu aldık .hayırlısı artık umarım yanlış bir karar vermemişimdir.Refik bey de aral bey kadar canayakın ve samimi geldi ...

Baktım geçen gün aral bey smyrna ya geçmiş eylül de güncel bilgi olarak orda gözüküyor..hatta esim muayene filan açtıysa gidelim istersen ona bebek kontrolü için bir kez de o baksın istersen onda devam et gibi birşey söyledi...bende yok yaa smyrna ya geçmiş internette öyle gördüm dedim..veririm bir kez daha bir para doktora..önemli çünkü fikirleri benim için..yuksek enerjili pozitif biri insana enerji veriyor resmen gözlerinin ici gülüyor..hayırlısı olsun canım doktorun..

Son düzenleme:
Aman iyi ol kuzum kıyamam sana sende bi belirti var mı? Bende bi gaz var vaşka hiç bişey yok.
Saol canım benim.Bende de gaz var hafif karin agrisi var birde ılaclardan halsizlik.hakkimizda hayırlısı artık. Birde belirti aramamak lazım 3 Hamileliğimde de belirtiler farklıydı. Eğer belirti ararsam psikolojik olarak hamile gibi davranmaya başlıyorum sonra hop adet oluyorum o yüzden bıraktım aramayı :)

Aman canım iyi ol. Allah iyilik sağlık versin.. Sende belirti var mı? Bende hiç belirti yokl..
Ya bnm yatinca karnimda bi hareketlilik oluyor sanki gerilme gibi bazen boyle . Baskada bisry yok sürekli yatmiyrm evde esimde izinli. Yemek bulasik birlikte yapiyrz çunku tek basina beceremiyor.

Ya bnm yatinca karnimda bi hareketlilik oluyor sanki gerilme gibi bazen boyle . Baskada bisry yok sürekli yatmiyrm evde esimde izinli. Yemek bulasik birlikte yapiyrz çunku tek basina beceremiyor.
Sen ağır kaldırma gerilme, uzanma kuzum.. Bende sürekli yatamıyorum..yemeği kendim yaptım 3. Günü.. Uzanma yorma kendini:)

Canım seni üzmezse 3 hamileliğindrn çocuğun var mı? Onlar da tüp bebek mİydi? Bende 2 kes kendiliğinden hamile kaldım. İlki 13 haftalıkken kalbi durdu. 2. Si kendiliğinden düştü... 8. Hafta. 1 aşılama, 2 tüp yaptırdım. İlki tutmadı.. 1.5 senedir hamile kalamıyorum.. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah bu son olur.

Canim malesef çocuğum yok 2 sini kendiliğinden oldu ve düşük yaptım 3.rahim filmi çekildiği ay hamile kaldım 10 haftalikken karnimda öldü. Ben de aslında kan pıhtılaşması varmış o yüzden Bebeklerim yasamiyormus.Ama hiç bir dr benden genetik testi istemedi.o yüzden kafasına göre tedaviyle bebeğim gitti.Malesef para olarak görüyorlar bizi.Suan ki drum dan çok memnunum. 2 tanede asilamam var onlarda tutmadi bu ilk tüp bebek ins.hepimizin ki tutar. Peki sen dondurulmus embriyola mi oldu tüp bebeklerin

Hangi pıhtılaşma var canım sende..su anda transfer ile birlikte sulandırıcı kullaniyormusun

E
evet canım dondurulmuşlarla oldu. Çünkü taze yapmıyo.. Hakkımızda hayırlısı. Seni çok iyi anlıyorum. Bende var kan pıhtılaşması ve bunu 2. Düşükten sonra öğrendim. Onunda kendim test yaptırdım.

Faktör V Leiden heterozigot senin ki hangisi
Mtfr 677 heterozigot..ilk 3 ay kullandım ben iğne transferle başladık..kanama çoğalınca kestiler bir daha başlama gerek yok önemsiz faktör dendi..faktör 5 önemli diye biliyorum sen kaç lik vuruluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…