Canım üzülme..allahın izni ile birşey çıkmayacak..insulin iğnesi kullanıp sağlık la bebeğini kucağına alan bir kadın ile tanıştım biliyorsun geçen hafta..önemli olan önceden öğrenilmesi ve tedavisi var ki insulin en son asama..diyetle yoluna giren var..hic sıkma canini kuzucum..yarin haber ver mutlaka..stres te etkili..benim ki de buca tip ta geçen gün 802 ölçmüştü..bugün 770 gr çıktı..ben de ona taktim şimdi çok sinirlerim bozuldu..Kaderim senin kontrol kactaa ben geldim simdi hersey iyi ama seker 155 cikti ona canim sıkkın yarin trkrar olucak 100 luk(
Olur mu kuzu sensiz yaa..instagram dan mi takip edeceğiz seni...oralardan öğreniyoruz zaten düğünde olduğunu..valla size söz verdim diye bırakmıyorum...yoksa bırakmıştim o zaman görürdünüz hiiihhhh...paralarım seni..Canın sıkıldımi yaz burdan..bak bana kaynana dert elti dert koca ayrı dert..onlardan bile konuşuyorum sizinle biliyorsunuz...yaz sende burdan olabildiğince yardımcı oluruz..sakin çekinme..buluşunca da mi gelmeyeceksin sen yoksa kiizzzz...takipçilerinden evini bulur basarım valla bu halimle..karnimdakine demi acimayacaksin o zamanCanim psikolojik tedavideyim biliyosun kafamdan atmak istiyorum cocuk mevzusunu en azindan bi sure ama sizleri ozluyorum bakmadan yapamiyorum :) aman sakin hee sen yazmayi birakma istanbula gelince cok tempolu gecti biraz uzulduk cumartesi gunu cok yagis vardi nikaha yetisemedi teyzemler damadin annesi dusun erteletmeye calisildi bi sure ama trafik felc olmus karsidan 4.5 saatte gelebildiler son dakika evet derken geldiler turk filmi gibi herkes ha gelcekler geldiler derken gozumuz yolarda kaldi sonra bogaz turu yapildi teknede eglence yemek en guzel yani orasiydi baska turlu hic gezemedik yasancak yer asla degil izmirimin gözünü seveyim karsiyakaya bi indim ohhh dedim dunya varmis
Herkes ayrı telden çalıyor iste canım..kiminin Seker i kiminin gelişimi herkesin derdi ayrı..sen nasıl sin..Selam kızlar Nasılsıniz? Ben daha iyiyim bugün adet im başladı.p.tesi kontrol var bakalım Dr ne dicek.
Canım üzülme..allahın izni ile birşey çıkmayacak..insulin iğnesi kullanıp sağlık la bebeğini kucağına alan bir kadın ile tanıştım biliyorsun geçen hafta..önemli olan önceden öğrenilmesi ve tedavisi var ki insulin en son asama..diyetle yoluna giren var..hic sıkma canini kuzucum..yarin haber ver mutlaka..stres te etkili..benim ki de buca tip ta geçen gün 802 ölçmüştü..bugün 770 gr çıktı..ben de ona taktim şimdi çok sinirlerim bozuldu..
Biraz sıkıldım iste canimm bakalim yarin ne cikacakk 3 saatlik macera varr..burde bugun sabah gitmeden once dayanamamistim.cikolata yemistim esimede korkuma soyliyemedim etkisi varmidir bilmem ki...11 gibi biter sanirim yazarim o zaman.Canım üzülme..allahın izni ile birşey çıkmayacak..insulin iğnesi kullanıp sağlık la bebeğini kucağına alan bir kadın ile tanıştım biliyorsun geçen hafta..önemli olan önceden öğrenilmesi ve tedavisi var ki insulin en son asama..diyetle yoluna giren var..hic sıkma canini kuzucum..yarin haber ver mutlaka..stres te etkili..benim ki de buca tip ta geçen gün 802 ölçmüştü..bugün 770 gr çıktı..ben de ona taktim şimdi çok sinirlerim bozuldu..
Inss canimm yaa bugun 50 lik yapti yairn 100 lum olucak hayirlisi bakalim.
- Bu çıkan deger cok yuksek degil zaten.diyet ile hemen değişir.
Elpisksk hiç sorun etme cnm.diyetle hemen halloluyor.bnmde yuksek çıkmıştı.şimdi evde ölçüorum.hiç yuksek çıkmadı.insülin için degerinin çok yuksek olması lazım,merak etme.
Yarin hic birşey yeme canım..su içmek bile yasak dedi yaa bana hemşire o 3 saatte..sen gitmiş çikolata yemişin..hey allahım alemsin :))))Biraz sıkıldım iste canimm bakalim yarin ne cikacakk 3 saatlik macera varr..burde bugun sabah gitmeden once dayanamamistim.cikolata yemistim esimede korkuma soyliyemedim etkisi varmidir bilmem ki...11 gibi biter sanirim yazarim o zaman.
Amin insaAllah canıM bayramdan sonra tahminim 1 ekim adet günüm sonra ikinci Günü hastaneye gidicem nasipse Tınaztepe Hastanesi erdal aktaN beye gidicemRica ederim umarim hersey guzel olur hayirlisiyla bayramdan sonra mi baslayacaksiniz?birde nerede yaptiracaksin?
Sen napiYosun tedavimi oluyorsun yoksa beklemedemisinRica ederim umarim hersey guzel olur hayirlisiyla bayramdan sonra mi baslayacaksiniz?birde nerede yaptiracaksin?
Allah'ım hepimize şifa versin inş. Benimde ağrım var idare ediyorum.Herkes ayrı telden çalıyor iste canım..kiminin Seker i kiminin gelişimi herkesin derdi ayrı..sen nasıl sin..
canım geçmiş olsun hayırlı sonuç alırsın insBiraz sıkıldım iste canimm bakalim yarin ne cikacakk 3 saatlik macera varr..burde bugun sabah gitmeden once dayanamamistim.cikolata yemistim esimede korkuma soyliyemedim etkisi varmidir bilmem ki...11 gibi biter sanirim yazarim o zaman.
İnş cabuk toparlarsın merak etme canım..normal o kadar hormon yiyoruz...Allah'ım hepimize şifa versin inş. Benimde ağrım var idare ediyorum.
canım geçmiş olsun hayırlı sonuç alırsın ins
Bayramdan sonra tekrar baslicam ben tedaviye 2 aylik bekleme.surem bitiyo ama hic baslayasim yokSen napiYosun tedavimi oluyorsun yoksa beklemedemisin
Naptın kuzum ciktimi sonuçlarGunaydin kizlarr arefeniz mubarek olsunn ins..
Evet canim ckti dk dan haber bekliyorum bakalim.sonuclarim ilk 90 sonra glikosoli ictikten sonra 185 sonraki 155 bi sonrakide 144 cikti.Naptın kuzum ciktimi sonuçlar
Gayet iyi çıkmış cnm,yuksek değilEvet canim ckti dk dan haber bekliyorum bakalim.sonuclarim ilk 90 sonra glikosoli ictikten sonra 185 sonraki 155 bi sonrakide 144 cikti.
Stres yapma...birşey yemedin demi bugün :)Evet canim ckti dk dan haber bekliyorum bakalim.sonuclarim ilk 90 sonra glikosoli ictikten sonra 185 sonraki 155 bi sonrakide 144 cikti.
Yok bugun yemedim canimcim :)))Stres yapma...birşey yemedin demi bugün :)
Diyet verirmi peki canim ilac falan kullanirmiyim ki senin yakinmiydi bu degerlereGayet iyi çıkmış cnm,yuksek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?