Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yok bugun yemedim canimcim :)))
Dedim yaa geçen gün hastane de ela diye bir bebek vardı 11 aylık..onun annesi de hep insulin kullanmış..değeri kaçtı ne kadar yüksekti bilemiyorum..merak etme bebek için hangisi en doğrusu ise doktorun yardımcı olur..

Evet hatirliyorum elayi hayirlisi bakalim kaderimm.

Tamam canim yazarimm.vala ult.babaya benziyor ama bakalim nasil cikacak :))) gozleri bana benzesinn barii :)))
Benim kide diyordum hep köfte dudak ti zaten..dun esim de benzetti evet alt dudağı bana benziyor diyor..biraz daha şekillense gönderirdim ama tam şekilli değil..birde dun kordon suratının yarısını kapatmıştı çeksin diye uğraştı doktor ama...ayağını getirdi elini getirdi çekmedi kordonu cadı..

Benim cadim popoyu dikmis havaya kipir kipirdi.net gorduk ilk kez hep elleri yuuznde olurdu normalde..

Benim cadim popoyu dikmis havaya kipir kipirdi.net gorduk ilk kez hep elleri yuuznde olurdu normalde..
Ben gördüm hep yüzünü kaç kez ama daha tam hatlar sekil almadığı için çok iyi bir görüntü yok tabiiki..kafası filan yusyuvarlak değil mesela kafatası şeklini daha çok görüyorsun derisi çok ince olduğu için..ayakları palet gibi resmen o kadar komikki..isin boku çıkmış önceden böylemiydi..cinsiyet bile bilinmezdi simdi hep görüyoruz her seklini her halini..allah herkese bu günleri yaşatsın..sağlık la bebeklerimizi kucagimiza alalım..

Aminn kaderimm aminnnnn oyle hasretle bekledim ki bugunlerii..gecen tekmesini attiginda basladim aglamaya duygusallastim birden esimde geldi o esnada ben agladikca oda basladi aglamaya rabbim bu duyguyu hicbirimizden eksik etmesinn inss herkese tattirmayi nasip etsin bugunlerde tek duam buu..

Ah canım burdaki bizim gibi bu güzellikleri bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah..ağlama kuzu yaa..hamilelikte nasıl geçirirsen öyle yansırmış çok gülersen gülücük atan bir bebek olurmuş..benimki kesin sinirli olacak..benim çok sakin geçmiyor sanki ...

Bilmemki bakalim biizm bebek nasil olacak ben pek guldugumu hatirlamiyorum ya agrili geciyo yada duygusal aglamakli hayirlisi artik :))) yada sık sık doktor yollari asindirdik belki doktorluk ruhu bulasabilir :)))

Bilmemki bakalim biizm bebek nasil olacak ben pek guldugumu hatirlamiyorum ya agrili geciyo yada duygusal aglamakli hayirlisi artik :))) yada sık sık doktor yollari asindirdik belki doktorluk ruhu bulasabilir :)))
Ayyy yok yaaa doktor olmasın :) bizim gibi manyak hastaları olur sonra :))))

Olurmu kuzum hic yazarim tabi vakitte olmuyo tam bayram kosusturmasi falan derken..gelirim tabi insallah nasip olurda bulusuruz opuyorum seni

Olurmu kuzum hic yazarim tabi vakitte olmuyo tam bayram kosusturmasi falan derken..gelirim tabi insallah nasip olurda bulusuruz opuyorum seni
Biz de urladayız buz gibi anam bura yaa...gece 3 tane yatak degistirdim..çok kötüydüm..inşallah sizlerin hamileliği rahat olur..benim çok ağrılarım var..çok mide yanması..tamam canım ayarlarız bir gün..su bayram telâşını atlatalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…