Dedim yaa geçen gün hastane de ela diye bir bebek vardı 11 aylık..onun annesi de hep insulin kullanmış..değeri kaçtı ne kadar yüksekti bilemiyorum..merak etme bebek için hangisi en doğrusu ise doktorun yardımcı olur..Yok bugun yemedim canimcim :)))
İlaç kullanmazsın bu degerlerle,bnm daha yuksek ti 194,163 cıkmıştı.ben diyet yapıyotum.belki sanada verir.Diyet verirmi peki canim ilac falan kullanirmiyim ki senin yakinmiydi bu degerlere
Evet hatirliyorum elayi hayirlisi bakalim kaderimm.Dedim yaa geçen gün hastane de ela diye bir bebek vardı 11 aylık..onun annesi de hep insulin kullanmış..değeri kaçtı ne kadar yüksekti bilemiyorum..merak etme bebek için hangisi en doğrusu ise doktorun yardımcı olur..
Inss canimm artik ilaclardan biktim zaten bi ton ilacim var bide bu cikmasin bari dedim...diyete raziyim vala :)))İlaç kullanmazsın bu degerlerle,bnm daha yuksek ti 194,163 cıkmıştı.ben diyet yapıyotum.belki sanada verir.
Çok tatlı ydi cimcime..seninki de öyle olur inşallah canım..haber et mutlaka canım doktorun ne önerdiğini söyle...Evet hatirliyorum elayi hayirlisi bakalim kaderimm.
Tamam canim yazarimm.vala ult.babaya benziyor ama bakalim nasil cikacak :))) gozleri bana benzesinn barii :)))Çok tatlı ydi cimcime..seninki de öyle olur inşallah canım..haber et mutlaka canım doktorun ne önerdiğini söyle...
Benim kide diyordum hep köfte dudak ti zaten..dun esim de benzetti evet alt dudağı bana benziyor diyor..biraz daha şekillense gönderirdim ama tam şekilli değil..birde dun kordon suratının yarısını kapatmıştı çeksin diye uğraştı doktor ama...ayağını getirdi elini getirdi çekmedi kordonu cadı..Tamam canim yazarimm.vala ult.babaya benziyor ama bakalim nasil cikacak :))) gozleri bana benzesinn barii :)))
Benim cadim popoyu dikmis havaya kipir kipirdi.net gorduk ilk kez hep elleri yuuznde olurdu normalde..Benim kide diyordum hep köfte dudak ti zaten..dun esim de benzetti evet alt dudağı bana benziyor diyor..biraz daha şekillense gönderirdim ama tam şekilli değil..birde dun kordon suratının yarısını kapatmıştı çeksin diye uğraştı doktor ama...ayağını getirdi elini getirdi çekmedi kordonu cadı..
Nedenki canım kac defa denedın bıde aynı yerdemı devam edıyosun inşaAllah hayrlısıyla bızım bebeklerımızde gelir aminBayramdan sonra tekrar baslicam ben tedaviye 2 aylik bekleme.surem bitiyo ama hic baslayasim yok
Ben gördüm hep yüzünü kaç kez ama daha tam hatlar sekil almadığı için çok iyi bir görüntü yok tabiiki..kafası filan yusyuvarlak değil mesela kafatası şeklini daha çok görüyorsun derisi çok ince olduğu için..ayakları palet gibi resmen o kadar komikki..isin boku çıkmış önceden böylemiydi..cinsiyet bile bilinmezdi simdi hep görüyoruz her seklini her halini..allah herkese bu günleri yaşatsın..sağlık la bebeklerimizi kucagimiza alalım..Benim cadim popoyu dikmis havaya kipir kipirdi.net gorduk ilk kez hep elleri yuuznde olurdu normalde..
Aminn kaderimm aminnnnn oyle hasretle bekledim ki bugunlerii..gecen tekmesini attiginda basladim aglamaya duygusallastim birden esimde geldi o esnada ben agladikca oda basladi aglamaya rabbim bu duyguyu hicbirimizden eksik etmesinn inss herkese tattirmayi nasip etsin bugunlerde tek duam buu..Ben gördüm hep yüzünü kaç kez ama daha tam hatlar sekil almadığı için çok iyi bir görüntü yok tabiiki..kafası filan yusyuvarlak değil mesela kafatası şeklini daha çok görüyorsun derisi çok ince olduğu için..ayakları palet gibi resmen o kadar komikki..isin boku çıkmış önceden böylemiydi..cinsiyet bile bilinmezdi simdi hep görüyoruz her seklini her halini..allah herkese bu günleri yaşatsın..sağlık la bebeklerimizi kucagimiza alalım..
Ah canım burdaki bizim gibi bu güzellikleri bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah..ağlama kuzu yaa..hamilelikte nasıl geçirirsen öyle yansırmış çok gülersen gülücük atan bir bebek olurmuş..benimki kesin sinirli olacak..benim çok sakin geçmiyor sanki ...Aminn kaderimm aminnnnn oyle hasretle bekledim ki bugunlerii..gecen tekmesini attiginda basladim aglamaya duygusallastim birden esimde geldi o esnada ben agladikca oda basladi aglamaya rabbim bu duyguyu hicbirimizden eksik etmesinn inss herkese tattirmayi nasip etsin bugunlerde tek duam buu..
Ah canım burdaki bizim gibi bu güzellikleri bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah..ağlama kuzu yaa..hamilelikte nasıl geçirirsen öyle yansırmış çok gülersen gülücük atan bir bebek olurmuş..benimki kesin sinirli olacak..benim çok sakin geçmiyor sanki ...
Ayyy yok yaaa doktor olmasın :) bizim gibi manyak hastaları olur sonra :))))Bilmemki bakalim biizm bebek nasil olacak ben pek guldugumu hatirlamiyorum ya agrili geciyo yada duygusal aglamakli hayirlisi artik :))) yada sık sık doktor yollari asindirdik belki doktorluk ruhu bulasabilir :)))
Olurmu kuzum hic yazarim tabi vakitte olmuyo tam bayram kosusturmasi falan derken..gelirim tabi insallah nasip olurda bulusuruz opuyorum seniOlur mu kuzu sensiz yaa..instagram dan mi takip edeceğiz seni...oralardan öğreniyoruz zaten düğünde olduğunu..valla size söz verdim diye bırakmıyorum...yoksa bırakmıştim o zaman görürdünüz hiiihhhh...paralarım seni..Canın sıkıldımi yaz burdan..bak bana kaynana dert elti dert koca ayrı dert..onlardan bile konuşuyorum sizinle biliyorsunuz...yaz sende burdan olabildiğince yardımcı oluruz..sakin çekinme..buluşunca da mi gelmeyeceksin sen yoksa kiizzzz...takipçilerinden evini bulur basarım valla bu halimle..karnimdakine demi acimayacaksin o zaman
Sağol canım sanada mutlu bayramlar..Kızlar mutlu bayramlar :)
Biz de urladayız buz gibi anam bura yaa...gece 3 tane yatak degistirdim..çok kötüydüm..inşallah sizlerin hamileliği rahat olur..benim çok ağrılarım var..çok mide yanması..tamam canım ayarlarız bir gün..su bayram telâşını atlatalım...Olurmu kuzum hic yazarim tabi vakitte olmuyo tam bayram kosusturmasi falan derken..gelirim tabi insallah nasip olurda bulusuruz opuyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?