Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

hoş geldin canım urlaya :)) çeşmealtını gezmeye geldin mi? bakayım

hoş geldin canım urlaya :)) çeşmealtını gezmeye geldin mi? bakayım
Yok be kuzucum ne gelmesi bu adam evin içinde gezdirmiyor beni..buraya gelince yoruluyormusum benim adıma karar veriyor paşam :) bugün çocukları ziyarete bile götürmeyecekti yasin alayim okuyayim dedim...ona bile izin vermedi..gittik geldik sadece o kadar 5 dk durduk durmadık yani...

ne yapıcan canım seninkide böyle titizleniyor onada hak vermek lazım zor şeyler yaşadınız tekrar aynılarını yaşamamak için belkide rabbimde yaşatmasın sabır az kaldı sağlıkla bebeğinizi alıcaksınız kucağınıza :)

Kizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Ayyy hadi inşallah canım..tutunuyor olabilir..benimde 2 gün önce boyle belirsiz di sonra ertesi gün koyu olmuştu..yorma kuzum bu günlerde kendini...en güzel hediye olur inşallah sana...benim ertesi gün kanama gelmişti birde...tutmadı zannetmiştim..sakın yorulma çok...

Sagol canim nasil agliyrm suan anlatamam. Esim namaza gitti gelince sürpriz olacak. Ablama gönderdim. Oda buyuk olasilik pozitif . Yukselmeye baslamis dedi. Resimden sonra daha belirginlesti.
Ctesi rahatlikla kan veririm artik

Sagol canim nasil agliyrm suan anlatamam. Esim namaza gitti gelince sürpriz olacak. Ablama gönderdim. Oda buyuk olasilik pozitif . Yukselmeye baslamis dedi. Resimden sonra daha belirginlesti.
Ctesi rahatlikla kan veririm artik
Ayyyy ağlamaz mi insan canım..nasıl eli ayağı titriyor :) görünce öyle..bizim supriz olmuyor milletin adeti geçer öyle test yapar..

Nedenki canım kac defa denedın bıde aynı yerdemı devam edıyosun inşaAllah hayrlısıyla bızım bebeklerımızde gelir amin
2 kez denedim.ilkinde hamile kaldim fakat dusuk oldu 2.de ise hamile kaldim fakat degerlerim dustugu icin olmadi bende kendimi beklemeye almaya karar verdim evet canm ayni yerde hepimuz icin hayurlisi olsun

Gunaydin kizlarm dunden beri suratimda salak bi ifafeyle dolanip duruyorum. Sabah uyku tutmadimyine test yaptim evde.yarin kan vericem artik. 3 yildir bekliyorum ben yaa bu gunu.
Adete göre farkli transfere goree farkli çıkıyor hafta. Sizce neye gore hesaplanir?

Adete gore hesaplama yapiyorlar canim.ama bazen bebek gec yerlesebiliyor ultrasonda esas gunu belli oluyor.

Adete gorede oluyor ama doktor gelişimine gore bakıyor ultrasonda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…