hoş geldin canım urlaya :)) çeşmealtını gezmeye geldin mi? bakayımBiz de urladayız buz gibi anam bura yaa...gece 3 tane yatak degistirdim..çok kötüydüm..inşallah sizlerin hamileliği rahat olur..benim çok ağrılarım var..çok mide yanması..tamam canım ayarlarız bir gün..su bayram telâşını atlatalım...
Teşekkürler canım sanada sevdiklerinle gecirecegin nice mutlu huzurlu güzel bayramlar...çok güzelmiş maalesef unutuyoruz bazen... senede bayram 2 kez zanediyoruz..Sağlıklı mutlu sevdiklerinizle ve sevenlerinizle geçireceğiniz bir bayram olması dileğiyle...
Eki Görüntüle 1639151
Yok be kuzucum ne gelmesi bu adam evin içinde gezdirmiyor beni..buraya gelince yoruluyormusumhoş geldin canım urlaya :)) çeşmealtını gezmeye geldin mi? bakayım
ne yapıcan canım seninkide böyle titizleniyor onada hak vermek lazım zor şeyler yaşadınız tekrar aynılarını yaşamamak için belkide rabbimde yaşatmasın sabır az kaldı sağlıkla bebeğinizi alıcaksınız kucağınıza :)Yok be kuzucum ne gelmesi bu adam evin içinde gezdirmiyor beni..buraya gelince yoruluyormusumbenim adıma karar veriyor paşam :) bugün çocukları ziyarete bile götürmeyecekti yasin alayim okuyayim dedim...ona bile izin vermedi..gittik geldik sadece o kadar 5 dk durduk durmadık yani...
Ayyy hadi inşallah canım..tutunuyor olabilir..benimde 2 gün önce boyle belirsiz di sonra ertesi gün koyu olmuştu..yorma kuzum bu günlerde kendini...en güzel hediye olur inşallah sana...benim ertesi gün kanama gelmişti birde...tutmadı zannetmiştim..sakın yorulma çok...Kizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Sagol canim nasil agliyrm suan anlatamam. Esim namaza gitti gelince sürpriz olacak. Ablama gönderdim. Oda buyuk olasilik pozitif . Yukselmeye baslamis dedi. Resimden sonra daha belirginlesti.Ayyy hadi inşallah canım..tutunuyor olabilir..benimde 2 gün önce boyle belirsiz di sonra ertesi gün koyu olmuştu..yorma kuzum bu günlerde kendini...en güzel hediye olur inşallah sana...benim ertesi gün kanama gelmişti birde...tutmadı zannetmiştim..sakın yorulma çok...
Ayyyy ağlamaz mi insan canım..nasıl eli ayağı titriyor :) görünce öyle..bizim supriz olmuyor milletin adeti geçer öyle test yapar..Sagol canim nasil agliyrm suan anlatamam. Esim namaza gitti gelince sürpriz olacak. Ablama gönderdim. Oda buyuk olasilik pozitif . Yukselmeye baslamis dedi. Resimden sonra daha belirginlesti.
Ctesi rahatlikla kan veririm artik
Hadi inss canimmm bugun unutamiyacagin bir gun olur inss sabirsizlikla bekliyorum seninle birlikte c.tesiyi..benimde transferim dogumgunumde olmustu bayramda sana hayirli geldi inssssKizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Kizlar bu bayram hediyesi olabilir mi[/QUOTE
Canim cok sevindim asıl bayram bu :)
2 kez denedim.ilkinde hamile kaldim fakat dusuk oldu 2.de ise hamile kaldim fakat degerlerim dustugu icin olmadi bende kendimi beklemeye almaya karar verdim evet canm ayni yerde hepimuz icin hayurlisi olsunNedenki canım kac defa denedın bıde aynı yerdemı devam edıyosun inşaAllah hayrlısıyla bızım bebeklerımızde gelir amin
İnşaAllah bu sefer tutar canım Allah In izniyle gonlunu ferah tut hayrlı bayramlar2 kez denedim.ilkinde hamile kaldim fakat dusuk oldu 2.de ise hamile kaldim fakat degerlerim dustugu icin olmadi bende kendimi beklemeye almaya karar verdim evet canm ayni yerde hepimuz icin hayurlisi olsun
Hayrlısı olsun inşaAllah cok guzelKizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Adete gore hesaplama yapiyorlar canim.ama bazen bebek gec yerlesebiliyor ultrasonda esas gunu belli oluyor.Gunaydin kizlarm dunden beri suratimda salak bi ifafeyle dolanip duruyorum. Sabah uyku tutmadimyine test yaptim evde.yarin kan vericem artik. 3 yildir bekliyorum ben yaa bu gunu.
Adete göre farkli transfere goree farkli çıkıyor hafta. Sizce neye gore hesaplanir?
canım çok sevindim sanırım yarın vericeksin inşallah güzel haberler duyarız senden :)Kizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Adete gorede oluyor ama doktor gelişimine gore bakıyor ultrasonda canimGunaydin kizlarm dunden beri suratimda salak bi ifafeyle dolanip duruyorum. Sabah uyku tutmadimyine test yaptim evde.yarin kan vericem artik. 3 yildir bekliyorum ben yaa bu gunu.
Adete göre farkli transfere goree farkli çıkıyor hafta. Sizce neye gore hesaplanir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?