Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah

Bende incir kürü yaptım eşime ayrıca karsıyakada bi baharatcıdan macun hazırlattım ama tedaviye başlayınca bıraktık
İnsan cesaret edemiyor degilmi tedavimiz bir yandan iğne vs yapılıyor ya kist vs oluşursa diye ama kaliteli yumurtalar oluşturup bir yandan tedavi insan tedirgin oluyor ama su ari sütünü tedaviyle uygulayan da olmuş çok

Evet bişeyleri düzeltelim derken bozmaktan korkuyo insan

Bende adet bitiminden beri gunde 1kere sogan suyu ictim. Bgn adetimin 14.gunu ve baya akintim olmus jelimsi şeffaf. Zaman zaman hissetmisimdir bunu kasik agrimda var acaba yumurtlamami oldu
Bgn degerlendiremeyebilirim ama yrn mutlaka
Offf umutlanmak istemiyrm ama olmuyor...

Keşke ovulasyon testide alsaydın bir yandan test yapsaydın canım

Hayirli olsun cnm. Dr.un kim?
Sorununuz neydi? Bizimki dusuk sperm sayisi.... ilk denemenmi?
saol cnm seninde hayırlı olsun benim doktorum özel Hüseyin İvit irenbe yle anlaşmalı oldugundan işlemler orda yapıldı benim tek tüpüm alındı dış gebelikten dolayı.düğeride tıkalı tüp bebekte ilk deneme evet . sende beklemedemisin ?

Canim benim de dR israel aruh. Ben yumurta toplattim bugun. Transfer gunu bekliyorum. Israel bey de anlasmali calisior irenbeyle. Kontrollerim hep muayenehamesinde oluyor

Canim benim de dR israel aruh. Ben yumurta toplattim bugun. Transfer gunu bekliyorum. Israel bey de anlasmali calisior irenbeyle. Kontrollerim hep muayenehamesinde oluyor
aynen benimde kontroller doktorumun muayenesinde oluyor.senin doktorununda çok başarılı oldugunu duydum insallah senin tedavinde pozitif sonuclanır. dondurulacakmı yoksa hemen transfer yapılacakmı ?

aynen benimde kontroller doktorumun muayenesinde oluyor.senin doktorununda çok başarılı oldugunu duydum insallah senin tedavinde pozitif sonuclanır. dondurulacakmı yoksa hemen transfer yapılacakmı ?

Hemen transfer yapilacak Allah izin verirse canim.

hadi insallah cnm.. benim hemen olmadı rahimde sıvı birikmesi oluştu ilaçlardan iğnelerden o yüzden dondurulmustu 1adet sonrası transferim oldu.. iyi haberlerini bekliyorum

Anlafim cnm. Ohhs dediklerimi o? Bende olmadi o durum. Kac tane yumurtan oldu?

Hayirli olsun cnm. Dr.un kim?
Sorununuz neydi? Bizimki dusuk sperm sayisi.... ilk denemenmi?

canım ben tınaztepe eldal akmana gidiyorum. dr 2 tane doktor söyledi. ilki israil aruh ve erdal akman. bende yakın dye erdal beyi sectim. ilk denemem olacak. daha önce 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı. sorunuz aşılamada çıktı. eşimde sıvılaşma problemi var. bende de yumurta tembelliği var.

Kac yumurtan cikior ki cbm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…