selam arkadaslar bende izmirde irenbede tedavimi oldum bugun transferimin 5.günü beklemedeyim başından beri konusmaları okudum hamile olan arkadasları tebrik ederim saglıkla kucagınıza almak nasip olsun benim gibi bekleyenler ve tedavide olanlarda tez zamanda pozitifi görsün inş
amin cnm hepimiz için hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah
Sorun neydi sizin?amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun
İnsan cesaret edemiyor degilmi tedavimiz bir yandan iğne vs yapılıyor ya kist vs oluşursa diye ama kaliteli yumurtalar oluşturup bir yandan tedavi insan tedirgin oluyor ama su ari sütünü tedaviyle uygulayan da olmuş çokBende incir kürü yaptım eşime ayrıca karsıyakada bi baharatcıdan macun hazırlattım ama tedaviye başlayınca bıraktık
Evet bişeyleri düzeltelim derken bozmaktan korkuyo insanİnsan cesaret edemiyor degilmi tedavimiz bir yandan iğne vs yapılıyor ya kist vs oluşursa diye ama kaliteli yumurtalar oluşturup bir yandan tedavi insan tedirgin oluyor ama su ari sütünü tedaviyle uygulayan da olmuş çok
bir kere dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı diğeride tıkalıymıs o yüzden tüp bebekSorun neydi sizin?
amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun
Keşke ovulasyon testide alsaydın bir yandan test yapsaydın canımBende adet bitiminden beri gunde 1kere sogan suyu ictim. Bgn adetimin 14.gunu ve baya akintim olmus jelimsi şeffaf. Zaman zaman hissetmisimdir bunu kasik agrimda var acaba yumurtlamami oldu
Bgn degerlendiremeyebilirim ama yrn mutlaka
Offf umutlanmak istemiyrm ama olmuyor...
Ay var cnm evde bi ara 30lumu 40li mi ne almıştım ama okdar cok yaptim ki ise yaramiyir gibi geliyor napiim olacagi varsa oluyorKeşke ovulasyon testide alsaydın bir yandan test yapsaydın canım
saol cnm seninde hayırlı olsun benim doktorum özel Hüseyin İvit irenbe yle anlaşmalı oldugundan işlemler orda yapıldı benim tek tüpüm alındı dış gebelikten dolayı.düğeride tıkalı tüp bebekte ilk deneme evet . sende beklemedemisin ?Hayirli olsun cnm. Dr.un kim?
Sorununuz neydi? Bizimki dusuk sperm sayisi.... ilk denemenmi?
Canim benim de dR israel aruh. Ben yumurta toplattim bugun. Transfer gunu bekliyorum. Israel bey de anlasmali calisior irenbeyle. Kontrollerim hep muayenehamesinde oluyorsaol cnm seninde hayırlı olsun benim doktorum özel Hüseyin İvit irenbe yle anlaşmalı oldugundan işlemler orda yapıldı benim tek tüpüm alındı dış gebelikten dolayı.düğeride tıkalı tüp bebekte ilk deneme evet . sende beklemedemisin ?
aynen benimde kontroller doktorumun muayenesinde oluyor.senin doktorununda çok başarılı oldugunu duydum insallah senin tedavinde pozitif sonuclanır. dondurulacakmı yoksa hemen transfer yapılacakmı ?Canim benim de dR israel aruh. Ben yumurta toplattim bugun. Transfer gunu bekliyorum. Israel bey de anlasmali calisior irenbeyle. Kontrollerim hep muayenehamesinde oluyor
aynen benimde kontroller doktorumun muayenesinde oluyor.senin doktorununda çok başarılı oldugunu duydum insallah senin tedavinde pozitif sonuclanır. dondurulacakmı yoksa hemen transfer yapılacakmı ?
hadi insallah cnm.. benim hemen olmadı rahimde sıvı birikmesi oluştu ilaçlardan iğnelerden o yüzden dondurulmustu 1adet sonrası transferim oldu.. iyi haberlerini bekliyorumHemen transfer yapilacak Allah izin verirse canim.
hadi insallah cnm.. benim hemen olmadı rahimde sıvı birikmesi oluştu ilaçlardan iğnelerden o yüzden dondurulmustu 1adet sonrası transferim oldu.. iyi haberlerini bekliyorum
Hayirli olsun cnm. Dr.un kim?
Sorununuz neydi? Bizimki dusuk sperm sayisi.... ilk denemenmi?
canım ben tınaztepe eldal akmana gidiyorum. dr 2 tane doktor söyledi. ilki israil aruh ve erdal akman. bende yakın dye erdal beyi sectim. ilk denemem olacak. daha önce 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı. sorunuz aşılamada çıktı. eşimde sıvılaşma problemi var. bende de yumurta tembelliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?