Biz geldik izmire canım..görüşemedik senlecanım çok sevindim sanırım yarın vericeksin inşallah güzel haberler duyarız senden :)
çok tebrik ederim cnm çok sevindim Allah kucağına aldığın günleri göstersin ınş. En güzel bayram bu olsa gerekKizlar bu bayram hediyesi olabilir mi
Sagol cnm massallah sende sona gelmissin.doguma az kalm8s. Hayirlisiyla bebeigini kucagina alirsin insaallah. Demekki bnmde ocaktaki transfer tutsaymis bukadar olacakmisim. Neyse kismet böyleymiş. Çok şükür bunada. Guzel bi bayram olduçok tebrik ederim cnm çok sevindim Allah kucağına aldığın günleri göstersin ınş. En güzel bayram bu olsa gerek
Sanada iyi bayramlar Canim az kalmis senin dogume sona yaklastin iyice bellimi nasil dogum yapacagin? Nerde yapicaksin dogumu?çok tebrik ederim cnm çok sevindim Allah kucağına aldığın günleri göstersin ınş. En güzel bayram bu olsa gerek
Cnm benim bu ara biraz sorunlu gebelik kolestazi oldum bayramı hastaneye git gel le geçirdim karaciğer enzimlerim çok yuksek o yüzden çok endişeliyim su an 36. Hafta dayim eğer dusmezse erken alcaklar.naslpse doğum kentte olcsk benim dr kent ve cinarliyla çalışıyor.benim kizim donmedigi icin mecbur sezeryan olcak.senin nasıl gidiyor maşallah bayağı büyüttük kuzucugu.:)))Sanada iyi bayramlar Canim az kalmis senin dogume sona yaklastin iyice bellimi nasil dogum yapacagin? Nerde yapicaksin dogumu?
Herseyin hayirlisi canimm bian once kucagina aldigin gunlerin haberini alalim inss sag salimm...bizde ne olsun evde gunler geciyor pek rahat bi donem deill yaa agrimiz oluyo ya keyfimiz olmuyo ama bunada cok sukurr :))) daha hicbisey alamadim disariyada cikarmiyor esimm 14 unde kontrolum var bakalim o gun alisveris yapmayi dusunuyorum nasip olursaa..Cnm benim bu ara biraz sorunlu gebelik kolestazi oldum bayramı hastaneye git gel le geçirdim karaciğer enzimlerim çok yuksek o yüzden çok endişeliyim su an 36. Hafta dayim eğer dusmezse erken alcaklar.naslpse doğum kentte olcsk benim dr kent ve cinarliyla çalışıyor.benim kizim donmedigi icin mecbur sezeryan olcak.senin nasıl gidiyor maşallah bayağı büyüttük kuzucugu.:)))
canım kanını verdin mi kaç çıktı sonucuSagol cnm massallah sende sona gelmissin.doguma az kalm8s. Hayirlisiyla bebeigini kucagina alirsin insaallah. Demekki bnmde ocaktaki transfer tutsaymis bukadar olacakmisim. Neyse kismet böyleymiş. Çok şükür bunada. Guzel bi bayram oldu
bir dahaki sefere görüşelim canım:)Biz geldik izmire canım..görüşemedik senle
Geçmiş olsun canım..kaç lara çıkmış enzimlerin..Cnm benim bu ara biraz sorunlu gebelik kolestazi oldum bayramı hastaneye git gel le geçirdim karaciğer enzimlerim çok yuksek o yüzden çok endişeliyim su an 36. Hafta dayim eğer dusmezse erken alcaklar.naslpse doğum kentte olcsk benim dr kent ve cinarliyla çalışıyor.benim kizim donmedigi icin mecbur sezeryan olcak.senin nasıl gidiyor maşallah bayağı büyüttük kuzucugu.:)))
İnşallah canım..anca bahar olur artik :)))))bir dahaki sefere görüşelim canım:)
Ayy benimki de az yirtinmadi telefon için..kaynanam da..ben de dedim o zaman evde wi fi de olmaması lazim oda radyasyon..doğru diyon dediler..biz kullanmasak alttaki var yandaki var ebesinin dini kadar bakin konu komşuya dedim..sustular artik kimse karışmıyor..bütün gün evde catladigimi biliyorlar çünkü..canım senin bu 3. Denemenmiydi..hepsi israil aruh ta mi olmuştu..hayırlısı olsun..sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle arkadasim..kimseye deme birşey canım..biz istanbula gidip geldiğimiz için herkes biliyordu tüp bebek olacağını o ay..Kizlar sonuc 121 cikti.nasil sevindik anlatamam.anneme ve kayinvalideme gittik haberi verdik.baska kimseye demiycem simdilik. Bide esim telefon yasagi koydu. Buraz dikkat ediyrm. Ama gunde 1 defa girip bakarımyine dayanamam.
Hadii hayirlisi olsun canimmm bencede kimseciklere soyleme en azindan 3 ay sakla..Kizlar sonuc 121 cikti.nasil sevindik anlatamam.anneme ve kayinvalideme gittik haberi verdik.baska kimseye demiycem simdilik. Bide esim telefon yasagi koydu. Buraz dikkat ediyrm. Ama gunde 1 defa girip bakarımyine dayanamam.
evet 2 tup bebek 3 transfer hepsi ısrael beyle. ilki kent hast idi.Ayy benimki de az yirtinmadi telefon için..kaynanam da..ben de dedim o zaman evde wi fi de olmaması lazim oda radyasyon..doğru diyon dediler..biz kullanmasak alttaki var yandaki var ebesinin dini kadar bakin konu komşuya dedim..sustular artik kimse karışmıyor..bütün gün evde catladigimi biliyorlar çünkü..canım senin bu 3. Denemenmiydi..hepsi israil aruh ta mi olmuştu..hayırlısı olsun..sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle arkadasim..kimseye deme birşey canım..biz istanbula gidip geldiğimiz için herkes biliyordu tüp bebek olacağını o ay..
Dikkat et canım hareketlerine..agir kaldırma birşey almak için yukarı uzanma..bunlar çok önemli biliyorsundur ama ben gene de hatırlatayım dedim..evet 2 tup bebek 3 transfer hepsi ısrael beyle. ilki kent hast idi.
dr a mail attım. ilaçlara aynen devam dedi .3gun sonra test yap dedi
Saol cnm alt 92 ast 53 alp 133 olmuş senelerin varGeçmiş olsun canım..kaç lara çıkmış enzimlerin..
Allah sağlık la mutkulukla kucagina almayi nasip etsin :)evet 2 tup bebek 3 transfer hepsi ısrael beyle. ilki kent hast idi.
dr a mail attım. ilaçlara aynen devam dedi .3gun sonra test yap dedi
İlaç mi verdi canım doktorun..birde nasıl anladın..benim de 2 haftada yükselmiş biraz..ama geçen sefer ilk belirtiler nelerdi kestiremiyorum..bir yerim kasındimi hemen tahlil veriyorum..Saol cnm alt 92 ast 53 alp 133 olmuş senelerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?