- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Kasintiyla başladı cnm dr aradim hemen test yaptirdi sonuc kolestaz cikti ilaca basladik ptesi tekrar kan tahlili var bakalim duscekmi ama deli gibi kasiniyorum hala.semin degerlerin nasil?İlaç mi verdi canım doktorun..birde nasıl anladın..benim de 2 haftada yükselmiş biraz..ama geçen sefer ilk belirtiler nelerdi kestiremiyorum..bir yerim kasındimi hemen tahlil veriyorum..
Ozelde 2 konuluyor genelde. Yani senin istegine baglibana cvp verırsenız sevınırım kafam çok karısık ılk denemem tup olmasamıydı acaba dıyorum ılk denemede uzulmek ıstemıyorum doktorlar kesın tek embırıyoda kararlımı
tesekkr ederm insallah oyledir siz nrrde yaptirdiniz ben smyrnada basladm insallaj onlarin uygulamasi da oyledirOzelde 2 konuluyor genelde. Yani senin istegine bagli
Benim daha sınırlarda canım..2 hafta da 8 birim artmış.. daha sınırlarda olduğu için sorun yok ama boyle giderse 2 hafta sonra sınırı çoktan aşmış olacak..kaşıntı eller ayaklar şeklinde mi göbek temiydi..özelliklede gece azar o kasintılar benim hep kasiniyordu gerçi işyerinde bile kasinmaktan çalışamıyordum..sonra durdu ama kaşıntım..o kadar yuksek ti 300 lerde halbuki degerlerim..geçen biri yazmış ilaç piyasada yok sen ne kullanıyorsun diye..ben 2011 de kullandım bir daha kısmet olmadı..sürekli kan vererek mi kontrol ediyor doktorun..36 dasın dimi doktorun biraz daha beklemek istiyor herhalde doğum için..37 de alır gibi geliyor bir arkadasta öyle olmuş..bebeğin ciğerleri gelişmemiş demiş ondan almamış bende ciğer geliştirici iğneyi sor dedim..Geçenler de naptın diye sordum 37+da almış doktoru bebeği..ilaçları içince kan değerin düşmüyor mu canım..Kasintiyla başladı cnm dr aradim hemen test yaptirdi sonuc kolestaz cikti ilaca basladik ptesi tekrar kan tahlili var bakalim duscekmi ama deli gibi kasiniyorum hala.semin degerlerin nasil?
sanada canım. yarın okulagidip sonrasında rapor alıcam. bende evde yatanlar kervanına katılıcam inşallah.İyi pazarlar kızlar....
Benim daha sınırlarda canım..2 hafta da 8 birim artmış.. daha sınırlarda olduğu için sorun yok ama boyle giderse 2 hafta sonra sınırı çoktan aşmış olacak..kaşıntı eller ayaklar şeklinde mi göbek temiydi..özelliklede gece azar o kasintılar benim hep kasiniyordu gerçi işyerinde bile kasinmaktan çalışamıyordum..sonra durdu ama kaşıntım..o kadar yuksek ti 300 lerde halbuki degerlerim..geçen biri yazmış ilaç piyasada yok sen ne kullanıyorsun diye..ben 2011 de kullandım bir daha kısmet olmadı..sürekli kan vererek mi kontrol ediyor doktorun..36 dasın dimi doktorun biraz daha beklemek istiyor herhalde doğum için..37 de alır gibi geliyor bir arkadasta öyle olmuş..bebeğin ciğerleri gelişmemiş demiş ondan almamış bende ciğer geliştirici iğneyi sor dedim..Geçenler de naptın diye sordum 37+da almış doktoru bebeği..ilaçları içince kan değerin düşmüyor mu canım..
Günaydın cnm benim en çok ayak larda var sonra eller kollar ama göbek kalça her yer var dün gece uyuyamadim kasinmaktan yarin tekrar kan tahlilim var bakicaz dusmusmu ona gore karar vercez dr la nst lerin şimdilik iyi ama bu stresle yasanmiyoki kalmasi daha riskli ise doğması taraftarıyım yarin belli olur sanırım.36+3 bugun 37 olsaydik bari.aman sende dikkat et yasamissin biliyosun ne fena bisiy oldugunu.insallah daha fazla artmaz seninki...Benim daha sınırlarda canım..2 hafta da 8 birim artmış.. daha sınırlarda olduğu için sorun yok ama boyle giderse 2 hafta sonra sınırı çoktan aşmış olacak..kaşıntı eller ayaklar şeklinde mi göbek temiydi..özelliklede gece azar o kasintılar benim hep kasiniyordu gerçi işyerinde bile kasinmaktan çalışamıyordum..sonra durdu ama kaşıntım..o kadar yuksek ti 300 lerde halbuki degerlerim..geçen biri yazmış ilaç piyasada yok sen ne kullanıyorsun diye..ben 2011 de kullandım bir daha kısmet olmadı..sürekli kan vererek mi kontrol ediyor doktorun..36 dasın dimi doktorun biraz daha beklemek istiyor herhalde doğum için..37 de alır gibi geliyor bir arkadasta öyle olmuş..bebeğin ciğerleri gelişmemiş demiş ondan almamış bende ciğer geliştirici iğneyi sor dedim..Geçenler de naptın diye sordum 37+da almış doktoru bebeği..ilaçları içince kan değerin düşmüyor mu canım..
Ben o yüzden enginar stokladım canım haftada 2 gün salata gibi yapıp yiyorum..benimde heryerim kasıniyordu o zaman ama ilk neresi nasıl başladı hatırlayamıyorum..vücudunda lekeler var mi hic peki..benim gebelik ile birlikte vücudum kırmızı noktalar oluşuyor zaman zaman artıyor zaman zaman sönüyor o kırmızı noktalar..büyüyorlar örümcek bacağı gibi kolları var...malesef bir kez geçirince boyle ikinciye de yüzde 50 boyle bir risk varmış..Günaydın cnm benim en çok ayak larda var sonra eller kollar ama göbek kalça her yer var dün gece uyuyamadim kasinmaktan yarin tekrar kan tahlilim var bakicaz dusmusmu ona gore karar vercez dr la nst lerin şimdilik iyi ama bu stresle yasanmiyoki kalmasi daha riskli ise doğması taraftarıyım yarin belli olur sanırım.36+3 bugun 37 olsaydik bari.aman sende dikkat et yasamissin biliyosun ne fena bisiy oldugunu.insallah daha fazla artmaz seninki...
Evet canım bu süreçte çok dikkatli olmak lazim ..iyi yaparsin bencede...zaten zar zor güç bela bebeklere sahip oluyoruz..sanada canım. yarın okulagidip sonrasında rapor alıcam. bende evde yatanlar kervanına katılıcam inşallah.
Okuyorum diğer tarafta sizin yazdıklarınızı..takip ediyorum yani seni canım..geçti gitti iste bayramda..su sırt ağrısı beni olduruyor valla...nasıl geçecek bir yolunu bulamadım..bugün esim ofise gitti bende dinleniyorum..sen nasılsın canım..nabersın cnm nasıl gıdıo az kaldı ha gayrettt 27 oldunuz
mıdem çok fena usuttum 3 gundur fenaydım ıyıyım bugun lımonlu mercımek corbası yaptı esım sulu onu ıcıom gectı valla ıyıyım artık bebıs buyuyo ıste oyle yasıoz yarın okullar baslıo ben heyet raporu ıcın dra gıtcem esım de okula baslıycakkkOkuyorum diğer tarafta sizin yazdıklarınızı..takip ediyorum yani seni canım..geçti gitti iste bayramda..su sırt ağrısı beni olduruyor valla...nasıl geçecek bir yolunu bulamadım..bugün esim ofise gitti bende dinleniyorum..sen nasılsın canım..
çokk sevindim gözünaydın canım allahım sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallahKizlar sonuc 121 cikti.nasil sevindik anlatamam.anneme ve kayinvalideme gittik haberi verdik.baska kimseye demiycem simdilik. Bide esim telefon yasagi koydu. Buraz dikkat ediyrm. Ama gunde 1 defa girip bakarımyine dayanamam.
Senin esin de öğretmen miydi canım..onu bilmiyordum..hayatimda ilk defa bu yaşimda yoğurt mayaladım..bilmiyorum olacakmı..birde esim gitmiş inadına 4 kilo almış sütü..atılırsa 4 kilo ziyan olcak..Benim de canım terbiyeli şehriyeli tavuk suyuna çorba çekiyor benimki bulamamış tavuk geldi simdi ..fermante çorbalar daha iyiymiş canım..grip ve vücudun bağışıklığı açısından iyiymiş tarhana yada işkembe filan yani :) ayaklarına çorap giy evin yerleri soğuk seramik ise terliksiz dolaşma asla..benim annanemin her yeri tas orada hep terlikle gezdim hic ısınmadı ayağım..mıdem çok fena usuttum 3 gundur fenaydım ıyıyım bugun lımonlu mercımek corbası yaptı esım sulu onu ıcıom gectı valla ıyıyım artık bebıs buyuyo ıste oyle yasıoz yarın okullar baslıo ben heyet raporu ıcın dra gıtcem esım de okula baslıycakkk
mercımek yaptı esım lımonlu lımonlu gectı sıkayetlerım ohhh yhaa evımızde salon tas odalar parke bişey olmaz cnm nıye ziyan olsun ustunu guzelce sar 7 8 saat açma hıc acınca da dokunma dogrudan dolaba koy bı kac saat de dolapta kalsın mıs gıbı yogurtSenin esin de öğretmen miydi canım..onu bilmiyordum..hayatimda ilk defa bu yaşimda yoğurt mayaladım..bilmiyorum olacakmı..birde esim gitmiş inadına 4 kilo almış sütü..atılırsa 4 kilo ziyan olcak..Benim de canım terbiyeli şehriyeli tavuk suyuna çorba çekiyor benimki bulamamış tavuk geldi simdi ..fermante çorbalar daha iyiymiş canım..grip ve vücudun bağışıklığı açısından iyiymiş tarhana yada işkembe filan yani :) ayaklarına çorap giy evin yerleri soğuk seramik ise terliksiz dolaşma asla..benim annanemin her yeri tas orada hep terlikle gezdim hic ısınmadı ayağım..
Mayası az gelmiş olabilir mi acaba diye şey ettim..2 aydır ev yogurduna geçtim..diğer grupta kızlardan biri hep ev yoğurdu yiyormus ikimiz arasında bebeklerde hep kilo farkı var simdi de marketten aldığım doğal yoğurt bile kokuyor geliyor yiyemiyorum...İlk defa mayaliyorum ki canım benim :) ne beceriksiz karıyım yaa..mercımek yaptı esım lımonlu lımonlu gectı sıkayetlerım ohhh yhaa evımızde salon tas odalar parke bişey olmaz cnm nıye ziyan olsun ustunu guzelce sar 7 8 saat açma hıc acınca da dokunma dogrudan dolaba koy bı kac saat de dolapta kalsın mıs gıbı yogurt
Ben o yüzden enginar stokladım canım haftada 2 gün salata gibi yapıp yiyorum..benimde heryerim kasıniyordu o zaman ama ilk neresi nasıl başladı hatırlayamıyorum..vücudunda lekeler var mi hic peki..benim gebelik ile birlikte vücudum kırmızı noktalar oluşuyor zaman zaman artıyor zaman zaman sönüyor o kırmızı noktalar..büyüyorlar örümcek bacağı gibi kolları var...malesef bir kez geçirince boyle ikinciye de yüzde 50 boyle bir risk varmış..benim ikizlere 20.haftada başlamıştı
Yok cnm bende leke su an sadece kasiniyorum sen ikizlerini bu yuzden mi kaybettiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?