Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bi cay kasigi ile bile olur az gelmez o merak etme ama ben ev yogurduna da karşıyım acikcasi cunkum pastörize degil ve mikrop barindirabilir sut yogurt yemoom genelde peynir yiyom ben

yumuklagli Ege ünv öyle dedi..gebelik koleastazi yüzünden erken doğum olmuş..biri ex oldu doğumda biri yaşadı 18 saat filan..çok ufaklardi canım 24 haftalık

Son düzenleme:
Bi cay kasigi ile bile olur az gelmez o merak etme ama ben ev yogurduna da karşıyım acikcasi cunkum pastörize degil ve mikrop barindirabilir sut yogurt yemoom genelde peynir yiyom ben
Sütü çok kaynatıyorum yoğurt yaparken brusella olmayayim diye..içme sutunu de günlük pastörize sise sütü içiyorum..peynir de yiyorum hergun ama gün içinde peynir tüketmem...sadece sabah kahvaltıda oda baya yerim peynir de..doktoruna sor bak sütsüz olmaz diyorum sana...nasıl alcan yeteri kadar kalsiyum annem gibi kemik erimesi olcan ilerde genç yasta...oda hic bende içmemiş..günde alman gereken kalsiyum miktarı var..pastörize günlük sut iç mutlaka...

Kızlar ben bugun adet oldum erken oldum bu ay hayrlısı ama dokdoru arıyamadım pazar gunu dıe yarın arayınca 3 uncu gunu tup bebek baslanırmı acaba

Kızlar ben bugun adet oldum erken oldum bu ay hayrlısı ama dokdoru arıyamadım pazar gunu dıe yarın arayınca 3 uncu gunu tup bebek baslanırmı acaba
2 veya 3 günü zaten doktor çağırıyor canım..yarin kaçıncı gün..bugün adet olduysan yarin iki oluyor zaten..yarin iğneler aksam başlarsın hemen..yarin sabah ara kontrole git derim..

Merhaba kızlar,
Ben de 25 inde lucrin iğnesine başladım. Adet olunca da 2. Günü estrofeme başlayacağım.Tek embriyom var transfer için umarım Allah bu transferde hayırlısıyla nasip eder... Geçen ay toplanmıştı yumurtalarım ama transfer yapılmadı. Şimdi transfer ne zaman olur sizce?

Bilmiyorum beenn

yumuklagli Ege ünv öyle dedi..gebelik koleastazi yüzünden erken doğum olmuş..biri ex oldu doğumda biri yaşadı 18 saat filan..çok ufaklardi canım 24 haftalık
Gunaydin cnm ...
Allah rahmet eylesin meleklerini cnmm Allahın izniyle kızın sağlıkla gelsin dünyaya ...
bende bugun tekrar kan vericem insallah dusmustur...

canım egede ü.dr kim cevaplarsan sevinirim bemde orayıı düşünüyorum

ben raporlu yaptım tüp bebeği belli bi doktorum yoktu. tüp bebek merkezinde muayenelere giren 3-4 doktor var. biri prof. prof olsun dersen ekstra ücreti var 1000 veya 1500 tl olması lazım. bütün işlemleri o yapıyor. ama ben diğer doktorlardan da çok memnunum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayirlisi olsun rahim duvarinin kalingina bakiyordu benim ona gore yapiyodu istedigi seviyeye ulastiginda atiyorum 2 gun sonra transferi yapalim demisti muhtemelen seninde oyle olur eger adetli isen bi 5 veya 7 gun sonra yapar

Hayirlisi olsun rahim duvarinin kalingina bakiyordu benim ona gore yapiyodu istedigi seviyeye ulastiginda atiyorum 2 gun sonra transferi yapalim demisti muhtemelen seninde oyle olur eger adetli isen bi 5 veya 7 gun sonra yapar
Amin canım hepimiz için... İlaçlar psikolojik olarak da etkiliyor sanırım huzursuzum çok zaten durum itibariyle de öyleyiz ilaçlar tetikliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…