- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Bi cay kasigi ile bile olur az gelmez o merak etme ama ben ev yogurduna da karşıyım acikcasi cunkum pastörize degil ve mikrop barindirabilir sut yogurt yemoom genelde peynir yiyom benMayası az gelmiş olabilir mi acaba diye şey ettim..2 aydır ev yogurduna geçtim..diğer grupta kızlardan biri hep ev yoğurdu yiyormus ikimiz arasında bebeklerde hep kilo farkı var simdi de marketten aldığım doğal yoğurt bile kokuyor geliyor yiyemiyorum...İlk defa mayaliyorum ki canım benim :) ne beceriksiz karıyım yaa..
Sütü çok kaynatıyorum yoğurt yaparken brusella olmayayim diye..içme sutunu de günlük pastörize sise sütü içiyorum..peynir de yiyorum hergun ama gün içinde peynir tüketmem...sadece sabah kahvaltıda oda baya yerim peynir de..doktoruna sor bak sütsüz olmaz diyorum sana...nasıl alcan yeteri kadar kalsiyum annem gibi kemik erimesi olcan ilerde genç yasta...oda hic bende içmemiş..günde alman gereken kalsiyum miktarı var..pastörize günlük sut iç mutlaka...Bi cay kasigi ile bile olur az gelmez o merak etme ama ben ev yogurduna da karşıyım acikcasi cunkum pastörize degil ve mikrop barindirabilir sut yogurt yemoom genelde peynir yiyom ben
2 veya 3 günü zaten doktor çağırıyor canım..yarin kaçıncı gün..bugün adet olduysan yarin iki oluyor zaten..yarin iğneler aksam başlarsın hemen..yarin sabah ara kontrole git derim..Kızlar ben bugun adet oldum erken oldum bu ay hayrlısı ama dokdoru arıyamadım pazar gunu dıe yarın arayınca 3 uncu gunu tup bebek baslanırmı acaba
Baslanir canim hayirlisi olsun senin icinKızlar ben bugun adet oldum erken oldum bu ay hayrlısı ama dokdoru arıyamadım pazar gunu dıe yarın arayınca 3 uncu gunu tup bebek baslanırmı acaba
2 veya 3 günü zaten doktor çağırıyor canım..yarin kaçıncı gün..bugün adet olduysan yarin iki oluyor zaten..yarin iğneler aksam başlarsın hemen..yarin sabah ara kontrole git derim..
Yarın arıcam inşaAllah cagırır yogun olmazda gıderım2 veya 3 günü zaten doktor çağırıyor canım..yarin kaçıncı gün..bugün adet olduysan yarin iki oluyor zaten..yarin iğneler aksam başlarsın hemen..yarin sabah ara kontrole git derim..
Tesekkurederım amin inşaAllah hayrlısıyla bebegım gelır benımdeBaslanir canim hayirlisi olsun senin icin
Tedavi bu ay baslanacaksa mutlaka yarin sıkıştırır seni araya merak etme canım.rahat ol..Yarın arıcam inşaAllah cagırır yogun olmazda gıderım
Bilmiyorum beennMerhaba kızlar,
Ben de 25 inde lucrin iğnesine başladım. Adet olunca da 2. Günü estrofeme başlayacağım.Tek embriyom var transfer içinumarım Allah bu transferde hayırlısıyla nasip eder... Geçen ay toplanmıştı yumurtalarım ama transfer yapılmadı. Şimdi transfer ne zaman olur sizce?
Gunaydin cnm ...yumuklagli Ege ünv öyle dedi..gebelik koleastazi yüzünden erken doğum olmuş..biri ex oldu doğumda biri yaşadı 18 saat filan..çok ufaklardi canım 24 haftalık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAmin ins kim varsa bebek isteyen herkese güzel haberler nasip etsin Allah
canım egede ü.dr kim cevaplarsan sevinirim bemde orayıı düşünüyorumhenüz seçim yapmadım. ege üniversitesinde tedavi oldum. şimdi dr arayışındayım
canım egede ü.dr kim cevaplarsan sevinirim bemde orayıı düşünüyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar ne Güzel yine şenşendi mekanımız:)) inşallah hepimiz güzel haberler veririrz.. Hep dualarımdasınız. Olmayana (isteyene) en kısa zamanda evlat bagışlasın... Olanımda allah sağlıkla kucağına aldırmayı (su gibi doğum,ağrısız sızısız) nasip etsin..
Hayirlisi olsun rahim duvarinin kalingina bakiyordu benim ona gore yapiyodu istedigi seviyeye ulastiginda atiyorum 2 gun sonra transferi yapalim demisti muhtemelen seninde oyle olur eger adetli isen bi 5 veya 7 gun sonra yaparMerhaba kızlar,
Ben de 25 inde lucrin iğnesine başladım. Adet olunca da 2. Günü estrofeme başlayacağım.Tek embriyom var transfer içinumarım Allah bu transferde hayırlısıyla nasip eder... Geçen ay toplanmıştı yumurtalarım ama transfer yapılmadı. Şimdi transfer ne zaman olur sizce?
Amin canım hepimiz için... İlaçlar psikolojik olarak da etkiliyor sanırım huzursuzum çok zaten durum itibariyle de öyleyiz ilaçlar tetikliyor :)Hayirlisi olsun rahim duvarinin kalingina bakiyordu benim ona gore yapiyodu istedigi seviyeye ulastiginda atiyorum 2 gun sonra transferi yapalim demisti muhtemelen seninde oyle olur eger adetli isen bi 5 veya 7 gun sonra yapar
Zaten o ilaclar bunyeyi alt ust eden sirf o igne ve haplardan dolayi tedaviye yeniden baslayasim yokAmin canım hepimiz için... İlaçlar psikolojik olarak da etkiliyor sanırım huzursuzum çok zaten durum itibariyle de öyleyiz ilaçlar tetikliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?