Ben ilaç içtiğim halde kan değerlerim düşmüyordu hastanede..mecbur kaldılar ilaçları kestiler..kasilmalarim da vardı benim çok zaten canım hastaneye kaldırıldığımda..açılma filan olmuştu yani..allah yardımcın olsun canım..inşallah düşmüştür kan değerlerin...günaydın bu arada sanada ve tüm kizlaraaaa...Gunaydin cnm ...
Allah rahmet eylesin meleklerini cnmm Allahın izniyle kızın sağlıkla gelsin dünyaya ...
bende bugun tekrar kan vericem insallah dusmustur...
Çok karmaşık duygularım bir mutlu bir mutsuz... Sen nerede yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun?Zaten o ilaclar bunyeyi alt ust eden sirf o igne ve haplardan dolayi tedaviye yeniden baslayasim yok
Izmirde yasiyorum kent hastanesine gidiyorum senÇok karmaşık duygularım bir mutlu bir mutsuz... Sen nerede yaşıyorsun hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben de İzmir de yaşıyorum çikolata kisti ameliyatımı kentte olmuştum... Şimdi Prf. Dr Cemal Posacı ya gidiyorum İrenbe de yapılıyor işlemlerimIzmirde yasiyorum kent hastanesine gidiyorum sen
Hmm..eger 3.transferimde negatif olursa bende irenbeye gecmeyi dusunuyorum ama merakk ettigim birsey var mesela muaneye gidiyorsun ya cok bekletiyolar mi oradaBen de İzmir de yaşıyorum çikolata kisti ameliyatımı kentte olmuştum... Şimdi Prf. Dr Cemal Posacı ya gidiyorum İrenbe de yapılıyor işlemlerim
Benim doktorumun kendi muayenehanesi var. İrenbe ile yumurta toplama, transfer gibi işlemler için anlaşmalı. Yumurta toplama işlemi için çok beklememiştim ama genel anlamda çok bekletiyorlar mı bilemiyorumHmm..eger 3.transferimde negatif olursa bende irenbeye gecmeyi dusunuyorum ama merakk ettigim birsey var mesela muaneye gidiyorsun ya cok bekletiyolar mi orada
Anladim.canm tsk ederimBenim doktorumun kendi muayenehanesi var. İrenbe ile yumurta toplama, transfer gibi işlemler için anlaşmalı. Yumurta toplama işlemi için çok beklememiştim ama genel anlamda çok bekletiyorlar mı bilemiyorum
canım benim sen nasılsın herseyde bir hayır var ekimde kesin kararlıydık ama yine boyun omuz ve el ağrısı gecenlerdeki tablo tekrarladı epilepsi ilacı 6 adet tilcotil iğne parafon toplam on tane ilaç kullanoyorum ve ağrım çıldırtıyor byramdada hiç bir yere çkmadım sen nasılsınnemirhan5 canım nasılsın tedaviye başladın mı
Kahraman koldaya gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim cnmizmirli arkadaşlar gebelik takibinizi yapan doktorunuzu paylaşır mısınız
saol cnm kan verdim sonuclari bekliyorum...Ben ilaç içtiğim halde kan değerlerim düşmüyordu hastanede..mecbur kaldılar ilaçları kestiler..kasilmalarim da vardı benim çok zaten canım hastaneye kaldırıldığımda..açılma filan olmuştu yani..allah yardımcın olsun canım..inşallah düşmüştür kan değerlerin...günaydın bu arada sanada ve tüm kizlaraaaa...
cevabın için sağol canım. hastaneye bağlı mı yoksa sadece özel miKahraman koldaya gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim cnm
çok geçmiş olsun canım acil şifalar sana bende bildiğin gibi spor ve diyete devam bir 10 yada 15 daha verebilsem öyle gidicem bende egeye hakkımızda hayırlısıcanım benim sen nasılsın herseyde bir hayır var ekimde kesin kararlıydık ama yine boyun omuz ve el ağrısı gecenlerdeki tablo tekrarladı epilepsi ilacı 6 adet tilcotil iğne parafon toplam on tane ilaç kullanoyorum ve ağrım çıldırtıyor byramdada hiç bir yere çkmadım sen nasılsınn
Özel cnm muayenehanesin gidiyorumcevabın için sağol canım. hastaneye bağlı mı yoksa sadece özel mi
Senin romatizma doktorun kim canım yaa..benim doktoruma bir gitsen çok iyi bir adam..canım benim sen nasılsın herseyde bir hayır var ekimde kesin kararlıydık ama yine boyun omuz ve el ağrısı gecenlerdeki tablo tekrarladı epilepsi ilacı 6 adet tilcotil iğne parafon toplam on tane ilaç kullanoyorum ve ağrım çıldırtıyor byramdada hiç bir yere çkmadım sen nasılsınn
Hayırlı haberler olsun inş.saol cnm kan verdim sonuclari bekliyorum...
tamam canım teşekkür ederim. özel biraz sıkıntı benim için. zorlar bütçemiÖzel cnm muayenehanesin gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?