Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

bana da rapor vermediler. büyük sıkıntıymış meğerse rapor işi

Hmm..eger 3.transferimde negatif olursa bende irenbeye gecmeyi dusunuyorum ama merakk ettigim birsey var mesela muaneye gidiyorsun ya cok bekletiyolar mi orada
Merhabalar ben irenbeye gidiyorum 2 aydır. Her muayene için randevu alındığından bir terslik çıkmadığı sürece en fazla 10 dakika bekledik şimdiye kadar. 29 Temmuzda başlamıştım ben, sanırım 6-7 kez muayeneye gittim. Sadece bazen acil bir durum olabiliyor yada sizden önceki muayene biraz şaşabiliyor ama sorun olmuyor genellikle.

Tsk ederim kentte randevu saatim geldigi halde cok bekletiliyor dr.hep bi isi oldugu icin yarim saat 1 saat bekletiliyo o yuzden tskler

Geldi cnm dahada yükselmiş doktorum zaten düşmez demişti haftaya alalım dedi hayırlısı insallah...
Canım bu arada et filan yemek enzimleri yukseltiyormus..internetten sende bak istersen en azından son hafta belki faydası olur..ilaç sen ne kullaniyordun...haftaya 37 + olacak degilmi..hic üzme sıkma canini rabbim sağ salim kucağına verir o bebeği..gelişimi nasıl kaç kilo kuzucuk

Yarına gun verdı sekreterı bakalım bende tüp benek kervanına katılcam inşaAllah hayrlısıyla
Hadi bakalım hayırlısı canım..unuttum ben senin kaçıncı denemen bu..doktorun kimdi birde unuttum kusura bakma cemal posacı miydi yanlış mi hatırlıyorum yoksa..

Elpisksk canım yaa senin doktor asli miydi çiğdem mi..ben asli diye hatirliyorum ama tereddüt te kaldım simdi de..yanlış mi hatirliyorum..

Tsk ederim kentte randevu saatim geldigi halde cok bekletiliyor dr.hep bi isi oldugu icin yarim saat 1 saat bekletiliyo o yuzden tskler
Bu arada gittiğiniz doktorlada ilgili olabilir bekleme süresi. Ben ismail beye gidiyorum. Bir iki doktor irenbede çok talep görüyor onlara telefonla bile ulaşmak zor diye biliyorum

Amin cnm insallah ursafolk verdi ilaç olarak .evet haftaya 37 olcaz insallah sağ salim anlatırız.

Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
Vala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.

Vala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.
Bende bi gideyim.sen calisiyormuydun.raporda sorun oldu mu. Ben simdi 20gunluk heyet derdindeyim de. Hem onun icin hem ilaclar icin hemde genel takip icin sgk anlasmali ozel dr olsun diyrm. Ozelde tahlil ilac sıkınti.ssadexe para vermek yetmiyor

Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
Ben en son arefe gunu gittim 14 une cagirdi artik sık gorusucez dedi..ben ozele gitmeyi istemiyorum artik kaderim adim attigimiz herseye para harcadik biliyosun daha onunuzde dogumumuz var o yuzden sgk ile dvm etmek zorunda kaldim..boyle sadece hastane parasi vercem diger turlu olsaydi arti doktora verecektimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…