bana da rapor vermediler. büyük sıkıntıymış meğerse rapor işi10gunden fazla rapor yani heyet raporu alayim diyorum.medicalparktaki eski dr u aradim.hemsiresi cikti. Heyet raporunda sorun oluyor burda ancak yatan hastalara veriyoruz dedi. Dr la konusamadim muayenedeymis. Kizlar siz hangi hastanelerden aldiniz. Bgn okula gittim cok yoruldum. Surekli oturmama ragmen .
Merhabalar ben irenbeye gidiyorum 2 aydır. Her muayene için randevu alındığından bir terslik çıkmadığı sürece en fazla 10 dakika bekledik şimdiye kadar. 29 Temmuzda başlamıştım ben, sanırım 6-7 kez muayeneye gittim. Sadece bazen acil bir durum olabiliyor yada sizden önceki muayene biraz şaşabiliyor ama sorun olmuyor genellikle.Hmm..eger 3.transferimde negatif olursa bende irenbeye gecmeyi dusunuyorum ama merakk ettigim birsey var mesela muaneye gidiyorsun ya cok bekletiyolar mi orada
Hangi hastanelere gittin.bi sıkıntin var m8 kanama flnbana da rapor vermediler. büyük sıkıntıymış meğerse rapor işi
Geldi cnm dahada yükselmiş doktorum zaten düşmez demişti haftaya alalım dedi hayırlısı insallah...Hayırlı haberler olsun inş.
Tsk ederim kentte randevu saatim geldigi halde cok bekletiliyor dr.hep bi isi oldugu icin yarim saat 1 saat bekletiliyo o yuzden tsklerMerhabalar ben irenbeye gidiyorum 2 aydır. Her muayene için randevu alındığından bir terslik çıkmadığı sürece en fazla 10 dakika bekledik şimdiye kadar. 29 Temmuzda başlamıştım ben, sanırım 6-7 kez muayeneye gittim. Sadece bazen acil bir durum olabiliyor yada sizden önceki muayene biraz şaşabiliyor ama sorun olmuyor genellikle.
Canım bu arada et filan yemek enzimleri yukseltiyormus..internetten sende bak istersen en azından son hafta belki faydası olur..ilaç sen ne kullaniyordun...haftaya 37 + olacak degilmi..hic üzme sıkma canini rabbim sağ salim kucağına verir o bebeği..gelişimi nasıl kaç kilo kuzucukGeldi cnm dahada yükselmiş doktorum zaten düşmez demişti haftaya alalım dedi hayırlısı insallah...
Yarına gun verdı sekreterı bakalım bende tüp benek kervanına katılcam inşaAllah hayrlısıylaTedavi bu ay baslanacaksa mutlaka yarin sıkıştırır seni araya merak etme canım.rahat ol..
Hadi bakalım hayırlısı canım..unuttum ben senin kaçıncı denemen bu..doktorun kimdi birde unuttum kusura bakmaYarına gun verdı sekreterı bakalım bende tüp benek kervanına katılcam inşaAllah hayrlısıyla
Bu arada gittiğiniz doktorlada ilgili olabilir bekleme süresi. Ben ismail beye gidiyorum. Bir iki doktor irenbede çok talep görüyor onlara telefonla bile ulaşmak zor diye biliyorumTsk ederim kentte randevu saatim geldigi halde cok bekletiliyor dr.hep bi isi oldugu icin yarim saat 1 saat bekletiliyo o yuzden tskler
Amin cnm insallah ursafolk verdi ilaç olarak .evet haftaya 37 olcaz insallah sağ salim anlatırız.Canım bu arada et filan yemek enzimleri yukseltiyormus..internetten sende bak istersen en azından son hafta belki faydası olur..ilaç sen ne kullaniyordun...haftaya 37 + olacak degilmi..hic üzme sıkma canini rabbim sağ salim kucağına verir o bebeği..gelişimi nasıl kaç kilo kuzucuk
Piyasada yokmuş goya o ilaç..sen kolay bulabildin mi canım..Amin cnm insallah ursafolk verdi ilaç olarak .evet haftaya 37 olcaz insallah sağ salim anlatırız.
Benim ilk denemem daha tınaztepe hastanesı erdal aktan beyde inşaAllah sızın nerde olduHadi bakalım hayırlısı canım..unuttum ben senin kaçıncı denemen bu..doktorun kimdi birde unuttum kusura bakmacemal posacı miydi yanlış mi hatırlıyorum yoksa..
Sıkıntım yok Allaha şükür ama işim stresli. Sıkıntı tehlike olmadığı için de vermediler rapor sadece kan tahlilini bekleme sürecinde rapor verildi. Ege üniversitesine gittimHangi hastanelere gittin.bi sıkıntin var m8 kanama fln
Benim istanbul da oldu canım...Benim ilk denemem daha tınaztepe hastanesı erdal aktan beyde inşaAllah sızın nerde oldu
Asli iris canimElpisksk canım yaa senin doktor asli miydi çiğdem mi..ben asli diye hatirliyorum ama tereddüt te kaldım simdi de..yanlış mi hatirliyorum..
Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevuAsli iris canim
Vala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
Asli iris canim
Bende bi gideyim.sen calisiyormuydun.raporda sorun oldu mu. Ben simdi 20gunluk heyet derdindeyim de. Hem onun icin hem ilaclar icin hemde genel takip icin sgk anlasmali ozel dr olsun diyrm. Ozelde tahlil ilac sıkınti.ssadexe para vermek yetmiyorVala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.
Ben en son arefe gunu gittim 14 une cagirdi artik sık gorusucez dedi..ben ozele gitmeyi istemiyorum artik kaderim adim attigimiz herseye para harcadik biliyosun daha onunuzde dogumumuz var o yuzden sgk ile dvm etmek zorunda kaldim..boyle sadece hastane parasi vercem diger turlu olsaydi arti doktora verecektimm..Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?