Yok canim ben calismiyorum rapor icin yorum yapamicamBende bi gideyim.sen calisiyormuydun.raporda sorun oldu mu. Ben simdi 20gunluk heyet derdindeyim de. Hem onun icin hem ilaclar icin hemde genel takip icin sgk anlasmali ozel dr olsun diyrm. Ozelde tahlil ilac sıkınti.ssadexe para vermek yetmiyor
Evet canım..peki gece birşey olursa doktoru aradın mi cevap veriyormu..yada hastaneye gece gitsen evham oldun diyelim birileri oluyormu gece hastanede..yardımcı olabilcek biri var mi o zaman biliyormusun..medikal de muayene ücret farkı çok muydu..medikal de çiğdem e de gitmiştin demi canım sen..Vala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.
Ben iste sabahattin in yaninda birine daha gideyim diyorum..bizim doktor buca tip taki habire izin alıyor..sinir olmaya başladım..Ben en son arefe gunu gittim 14 une cagirdi artik sık gorusucez dedi..ben ozele gitmeyi istemiyorum artik kaderim adim attigimiz herseye para harcadik biliyosun daha onunuzde dogumumuz var o yuzden sgk ile dvm etmek zorunda kaldim..boyle sadece hastane parasi vercem diger turlu olsaydi arti doktora verecektimm..
Ben yrn medicalpark a gidicem. Enson biraktigimda 1yildan fazla oldu 78di muayene ucreti. Yrn konusuruz. Ben merve hanima gidiyordum. Ablamin da doğumunu yapti.hicbir sorun yasamadi. Aradigimda telden ulasiyrm genelde. Acilde oranin hastalarina bakiyirmus sadece.Evet canım..peki gece birşey olursa doktoru aradın mi cevap veriyormu..yada hastaneye gece gitsen evham oldun diyelim birileri oluyormu gece hastanede..yardımcı olabilcek biri var mi o zaman biliyormusun..medikal de muayene ücret farkı çok muydu..medikal de çiğdem e de gitmiştin demi canım sen..
Anladım canım bebegıni hayrlısıyla saglıklı dogurursun inşaAllahBenim istanbul da oldu canım...
Doktor sagolsun cok ilgili muayeneden sonra hastalariyla cok ilgileniyo falan filan o yuzden bekleme suresi uzuyor ilgisi yonunden iyi ama bekleyen herkesinde isi gucu falan oldugu icinBu arada gittiğiniz doktorlada ilgili olabilir bekleme süresi. Ben ismail beye gidiyorum. Bir iki doktor irenbede çok talep görüyor onlara telefonla bile ulaşmak zor diye biliyorum
Istedigin zaman arayabiliyorsun canim cebini cvp veriyor..gecede birsey olursa kendisi geliyormus hastaneye..ben medikale gitmistim bakmamislardi canim takip doktoru medikalin olmasi lazim dediler..Evet canım..peki gece birşey olursa doktoru aradın mi cevap veriyormu..yada hastaneye gece gitsen evham oldun diyelim birileri oluyormu gece hastanede..yardımcı olabilcek biri var mi o zaman biliyormusun..medikal de muayene ücret farkı çok muydu..medikal de çiğdem e de gitmiştin demi canım sen..
ege ün. prof gökan keser çokk ters ve ajite bir kere gittğim doçent gonca karsbulut ama çok sert ve aceleci konuşturmuyor seninki kim canımcımSenin romatizma doktorun kim canım yaa..benim doktoruma bir gitsen çok iyi bir adam..
sen de mi doktor arıyosun ben de doktor arayışındayımOk..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
canım senin doktorun kim?Yok canim ben calismiyorum rapor icin yorum yapamicam( ama ilac yonunden cok iyi oldu ignelerime rapor falan cikartti doktorum aylik aliyorum cok iyi oldu..bence denemenizde fayda var bi gidin derim..50 lira muayene..ikili ye 40 tl aldilar ayrintiliyada 150 lira odedim tahlillerde en fazla 50 ile 80 arasi tutuyor..
Buldum cnm hatta eşim nöbetçi eczaneden buldu arife gecesiPiyasada yokmuş goya o ilaç..sen kolay bulabildin mi canım..
Asli iris Cinarli hastanesindecanım senin doktorun kim?
doğum filan nasılmış. bana biraz bilgi verir misin? hala bi doktorum yok benim. reşat bozoklara gideyim dedim 1-2 arkadaş çok tavsiye etti birkaç kişi de asla dediAsli iris Cinarli hastanesinde
Gunaydinn..Gunaydın:)))
Canim benden sana tavsiyee tamam yorumlar cok onemli ama senin birebir doktorla diyalog kurup anlasman bambaska bence..ben senin yerinde olsam 2 hadi bilemedin 3 doktor bulurum hepsine giderim hangisi icine sinerse ona dvm edersin ben oyle yaptim cunku..ben mesela izmirde cok talep goren bi dk la 2 tup denedim herkes memnunken doktordan ben memnun kalmadim eksi yonlerini cok fazla gordum..doğum filan nasılmış. bana biraz bilgi verir misin? hala bi doktorum yok benim. reşat bozoklara gideyim dedim 1-2 arkadaş çok tavsiye etti birkaç kişi de asla dedi
Canim benden sana tavsiyee tamam yorumlar cok onemli ama senin birebir doktorla diyalog kurup anlasman bambaska bence..ben senin yerinde olsam 2 hadi bilemedin 3 doktor bulurum hepsine giderim hangisi icine sinerse ona dvm edersin ben oyle yaptim cunku..ben mesela izmirde cok talep goren bi dk la 2 tup denedim herkes memnunken doktordan ben memnun kalmadim eksi yonlerini cok fazla gordum..
Ben yrn medicalpark a gidicem. Enson biraktigimda 1yildan fazla oldu 78di muayene ucreti. Yrn konusuruz. Ben merve hanima gidiyordum. Ablamin da doğumunu yapti.hicbir sorun yasamadi. Aradigimda telden ulasiyrm genelde. Acilde oranin hastalarina bakiyirmus sadece.
Sabahattin artik iki haftada bir çağırıyor ama benim manyakligimdan dolayı bir doktor daha kontrol etsin sabahattin ya kaçırırsa diye korkumdan 2.ye gideyim sgk tahlil vs hem yaptırayım..hemde onun da fikrini alayim diyorum..Istedigin zaman arayabiliyorsun canim cebini cvp veriyor..gecede birsey olursa kendisi geliyormus hastaneye..ben medikale gitmistim bakmamislardi canim takip doktoru medikalin olmasi lazim dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?