Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yok canim ben calismiyorum rapor icin yorum yapamicam ( ama ilac yonunden cok iyi oldu ignelerime rapor falan cikartti doktorum aylik aliyorum cok iyi oldu..bence denemenizde fayda var bi gidin derim..50 lira muayene..ikili ye 40 tl aldilar ayrintiliyada 150 lira odedim tahlillerde en fazla 50 ile 80 arasi tutuyor..

Vala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.
Evet canım..peki gece birşey olursa doktoru aradın mi cevap veriyormu..yada hastaneye gece gitsen evham oldun diyelim birileri oluyormu gece hastanede..yardımcı olabilcek biri var mi o zaman biliyormusun..medikal de muayene ücret farkı çok muydu..medikal de çiğdem e de gitmiştin demi canım sen..

Ben iste sabahattin in yaninda birine daha gideyim diyorum..bizim doktor buca tip taki habire izin alıyor..sinir olmaya başladım..

Ben yrn medicalpark a gidicem. Enson biraktigimda 1yildan fazla oldu 78di muayene ucreti. Yrn konusuruz. Ben merve hanima gidiyordum. Ablamin da doğumunu yapti.hicbir sorun yasamadi. Aradigimda telden ulasiyrm genelde. Acilde oranin hastalarina bakiyirmus sadece.

Bu arada gittiğiniz doktorlada ilgili olabilir bekleme süresi. Ben ismail beye gidiyorum. Bir iki doktor irenbede çok talep görüyor onlara telefonla bile ulaşmak zor diye biliyorum
Doktor sagolsun cok ilgili muayeneden sonra hastalariyla cok ilgileniyo falan filan o yuzden bekleme suresi uzuyor ilgisi yonunden iyi ama bekleyen herkesinde isi gucu falan oldugu icin

Istedigin zaman arayabiliyorsun canim cebini cvp veriyor..gecede birsey olursa kendisi geliyormus hastaneye..ben medikale gitmistim bakmamislardi canim takip doktoru medikalin olmasi lazim dediler..

Ok..sen çok memnun sun dimi..tahlil vs için sgk anlaşmalı bir doktor bulayım diyorum da..reşat hoca 1 ay sonraya veriyor randevu
sen de mi doktor arıyosun ben de doktor arayışındayım reşat bozokları düşünüyodum ama dediğin gibi dolu. bir de ata sağlıkda latife buket hanımı çok tavsiye etti arkadaşlar

canım senin doktorun kim?

doğum filan nasılmış. bana biraz bilgi verir misin? hala bi doktorum yok benim. reşat bozoklara gideyim dedim 1-2 arkadaş çok tavsiye etti birkaç kişi de asla dedi
Canim benden sana tavsiyee tamam yorumlar cok onemli ama senin birebir doktorla diyalog kurup anlasman bambaska bence..ben senin yerinde olsam 2 hadi bilemedin 3 doktor bulurum hepsine giderim hangisi icine sinerse ona dvm edersin ben oyle yaptim cunku..ben mesela izmirde cok talep goren bi dk la 2 tup denedim herkes memnunken doktordan ben memnun kalmadim eksi yonlerini cok fazla gordum..

aynen öyle yapıyorum ben de. ama bir yandan da araştırmaya devam ediyorum. şu an 2 doktordan randevu aldım biri Reşat Beyden biri de Ata sağlık hastanesinden. ikisine de gidip bakıcam

Istedigin zaman arayabiliyorsun canim cebini cvp veriyor..gecede birsey olursa kendisi geliyormus hastaneye..ben medikale gitmistim bakmamislardi canim takip doktoru medikalin olmasi lazim dediler..
Sabahattin artik iki haftada bir çağırıyor ama benim manyakligimdan dolayı bir doktor daha kontrol etsin sabahattin ya kaçırırsa diye korkumdan 2.ye gideyim sgk tahlil vs hem yaptırayım..hemde onun da fikrini alayim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…