Senin heyet zor olur canım yaa..artik heyet raporu millet parayla alıyor..çok riskli olursa verirler gibi geliyor..yada tanıdık bulcaksin heyet için..benim kuzenim tanıdık tan para ile aldı..oda evleniyor diye..serklaj olanlara bile vermiyormuş doktorlar heyet raporu..Ben yrn medicalpark a gidicem. Enson biraktigimda 1yildan fazla oldu 78di muayene ucreti. Yrn konusuruz. Ben merve hanima gidiyordum. Ablamin da doğumunu yapti.hicbir sorun yasamadi. Aradigimda telden ulasiyrm genelde. Acilde oranin hastalarina bakiyirmus sadece.
Benim kenan aksu idi canım..artik özel muayenesinde bakıyormuş..ege ün. prof gökan keser çokk ters ve ajite bir kere gittğim doçent gonca karsbulut ama çok sert ve aceleci konuşturmuyor seninki kim canımcım
Reşat hoca 1 ay sonra ya veriyor..ben o zamana kadar doğurursam nolcak..ama senin haftan daha çok erken ben senin yerinde olsam 1 ay sonra onada randevu alırım..50 tl muayene nasılsa..ona da giderim..ben direk özel muayene ile başladığım için telefonla aradım bütün prof ları kaç günde bir kontrol ücreti ne kadar doğum nerde hepsini sorarak karar verdim öyle başladım..4.gebeligim olduğu için direk perinatolog â gitmeyi tercih ettim..ankilozan spondilitim gebelik koleastazi gecmisim var tüp bebek doktorum israrla serklaj olucak dedi histereskopi sonucu..erken doğumum var daha önce..o yüzden iki doktora gitcem dedim..geçen sefer doktorum gebelik koleastazi oldugumu farkedrmedi mesela..sen de mi doktor arıyosun ben de doktor arayışındayımreşat bozokları düşünüyodum ama dediğin gibi dolu. bir de ata sağlıkda latife buket hanımı çok tavsiye etti arkadaşlar
evet çokk iyi doktor sizde ne hastalığı vardıBenim kenan aksu idi canım..artik özel muayenesinde bakıyormuş..
Ben 9 eylül de hoca özel muayenesi ne gidiyorum peritayolog ayrıca prof sabahattin altunyurt
Ankilozan spondilit..ahmet mete isikkara hastalığıevet çokk iyi doktor sizde ne hastalığı vardı
çok geçmişler olsun canımmAnkilozan spondilit..ahmet mete isikkara hastalığıdeprem dede gibi olcam
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Reşat hoca 1 ay sonra ya veriyor..ben o zamana kadar doğurursam nolcak..ama senin haftan daha çok erken ben senin yerinde olsam 1 ay sonra onada randevu alırım..50 tl muayene nasılsa..ona da giderim..ben direk özel muayene ile başladığım için telefonla aradım bütün prof ları kaç günde bir kontrol ücreti ne kadar doğum nerde hepsini sorarak karar verdim öyle başladım..4.gebeligim olduğu için direk perinatolog â gitmeyi tercih ettim..ankilozan spondilitim gebelik koleastazi gecmisim var tüp bebek doktorum israrla serklaj olucak dedi histereskopi sonucu..erken doğumum var daha önce..o yüzden iki doktora gitcem dedim..geçen sefer doktorum gebelik koleastazi oldugumu farkedrmedi mesela..
sevındım haydı hayırlısıKizlar degerim 570 cikmis 4kati gecmis. 10gunluk rapor aldim. Heyet verecekti dr bakti ama Daha kese olusmadigi icin veremem dedi. 10gun sonra verebilirim düşük yazarim dedi.bende tamam dedim.
Bence de öyle yap hatta bir kez 20 li haftalarda iki tane prof â para verdim ben..fuat hocayı meth ediyorlar onada gideyim dedim..ama sonra orasi içime sinmedi..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
bi arkadaşım Ata sağlıkta bi doktoru tavsiye etti yarına randevu aldım ona gidicem. ayın 19 unda da reşat beye randevum var. onunla da görüşüp muayene olucam. o zaman bu takip ettiğim yolda devam ediyim. görüşe görüşe gidiyorum. öyle karar veriyim dedim.
Hadi kuzum güzel bir haber verdin bize..çok sevindim..istediği gibi raporu yazarsa problem yoksa öyle yazsın..önemli olan heyet raporu olması bize :))))Kizlar degerim 570 cikmis 4kati gecmis. 10gunluk rapor aldim. Heyet verecekti dr bakti ama Daha kese olusmadigi icin veremem dedi. 10gun sonra verebilirim düşük yazarim dedi.bende tamam dedim.
Bence de öyle yap hatta bir kez 20 li haftalarda iki tane prof â para verdim ben..fuat hocayı meth ediyorlar onada gideyim dedim..ama sonra orasi içime sinmedi..
Sanirim kese gorunseydi verecekti.dusuk yazardim ama simdi yazamam dedi. 10gun sonra verecek inş. Yerimede ogretmen bulmuşlar cok sevindim. Artik sorun olmasin .ben yatayim evde dinleneyim azcikHadi kuzum güzel bir haber verdin bize..çok sevindim..istediği gibi raporu yazarsa problem yoksa öyle yazsın..önemli olan heyet raporu olması bize :))))
evet cnm bende memnunumVala canim memnunum her derdime yetisti simdiye kadar aradigimda yardimci oluyo..bi git derim ben icine sinerse dvm edersin hatta akati de ona gidiyodu sanirimm.
Dinlen canım..hem artik sonbahar sonra kış günler çabuk geçiyor..yazın yatmak iğrenç bir duygu idi :)))Sanirim kese gorunseydi verecekti.dusuk yazardim ama simdi yazamam dedi. 10gun sonra verecek inş. Yerimede ogretmen bulmuşlar cok sevindim. Artik sorun olmasin .ben yatayim evde dinleneyim azcik
Valla havanın bozulduguna ilk defa seviniyorum ki yazı ve sıcagı çok severim. Birsey yspamadıktan sonra havanında bir önemİ Yok.en azından evde yatma havaları geldi ,yaşasın:))))Dinlen canım..hem artik sonbahar sonra kış günler çabuk geçiyor..yazın yatmak iğrenç bir duygu idi :)))
Evet hem günler çabuk geçiyor boyle ... :))))Valla havanın bozulduguna ilk defa seviniyorum ki yazı ve sıcagı çok severim. Birsey yspamadıktan sonra havanında bir önemİ Yok.en azından evde yatma havaları geldi ,yaşasın:))))
Cnm şaka maka 7 ay olacak haftaya hepimizin şükürler olsun, biz birbirimize destek olmasaydık.inan bu kadar kolay gecmezdi.manevi destek herseyden önemli.kimseyle paylaşmadıklarımı sizinle paylaştım.inşallah bebişler doğunca da bu sefer besleme .büyüme ve saglıklarından bajsedecegimiz gunlerde gelir.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Evet hem günler çabuk geçiyor boyle ... :))))
Benim çok fena ağrım var kuzu yaa..eşime söylesem delirecek simdi..kursa gittim ordan kuaföre ağdaya ordan da elbise provam vardı..eve geldim 6 olmuş..sırtım çok fena ağrıyor..kaç gündür yoktu ağrı..kredi kartını evde unutmuşum..yoksa pijama takimi alcaktım kendime..uzanıyorum simdi..kızın da pek hareketini hissedemiyorum...Cnm şaka maka 7 ay olacak haftaya hepimizin şükürler olsun, biz birbirimize destek olmasaydık.inan bu kadar kolay gecmezdi.manevi destek herseyden önemli.kimseyle paylaşmadıklarımı sizinle paylaştım.inşallah bebişler doğunca da bu sefer besleme .büyüme ve saglıklarından bajsedecegimiz gunlerde gelir.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?