Yoruldun ya ondandir.dinlen bakalim canm gecer insallah. Hep birlikte yatiyoruZBenim çok fena ağrım var kuzu yaa..eşime söylesem delirecek simdi..kursa gittim ordan kuaföre ağdaya ordan da elbise provam vardı..eve geldim 6 olmuş..sırtım çok fena ağrıyor..kaç gündür yoktu ağrı..kredi kartını evde unutmuşum..yoksa pijama takimi alcaktım kendime..uzanıyorum simdi..kızın da pek hareketini hissedemiyorum...
Sen nasıl sırt ağrısı oldugunu anlarsın cnm.bence ağırlaşıoruz sırt agrısı ondan oluyor.şimdi dinlen geçer sırt ağrın ,bnmde bugun çok karın şişliğim var .yatarken sagdan sola dönerken kasıgımda gerilme ve ağrı oluyor.iyiye yoralım artık diyorum bu ağrıları.Allah korusun.bende hafta sonu gideceğim ağdaya ,ama çok cnm yanıyor.birde o bölge hiç bölge acımıyordu.çok zor oluyor.Benim çok fena ağrım var kuzu yaa..eşime söylesem delirecek simdi..kursa gittim ordan kuaföre ağdaya ordan da elbise provam vardı..eve geldim 6 olmuş..sırtım çok fena ağrıyor..kaç gündür yoktu ağrı..kredi kartını evde unutmuşum..yoksa pijama takimi alcaktım kendime..uzanıyorum simdi..kızın da pek hareketini hissedemiyorum...
Ben yaptırmıştım cnm .şükğr birşey olmadı .ama daha çok acıyor bilgin olsun.küçük küçük yapması lazım.Ya konuyu acmisken gecen kuafor ilk aylarda ben sir yapmiyorum ozel bolgeye. Dusuk riskindn dolayi dedi. Gercekten oyle mi. Jilet vurmak istemiyrm.
Evet bende zipliyorum resmen bacaklarımda bile..kuaförüm diyor zaten..keçe gibi oldu kilların çok sertleşti diye.. :)))) ani dönüşler yapma canım yatarken..Benim de yatakta oluyor..soldan sağa dönerken kasık ağrısı bıçak gibi saplaniyor..uykumda hızlı ani donuyorum galiba...karin da büyüdüğü için oluyor öyle...sanki kaslarım yırtıliyor..Sen nasıl sırt ağrısı oldugunu anlarsın cnm.bence ağırlaşıoruz sırt agrısı ondan oluyor.şimdi dinlen geçer sırt ağrın ,bnmde bugun çok karın şişliğim var .yatarken sagdan sola dönerken kasıgımda gerilme ve ağrı oluyor.iyiye yoralım artık diyorum bu ağrıları.Allah korusun.bende hafta sonu gideceğim ağdaya ,ama çok cnm yanıyor.birde o bölge hiç bölge acımıyordu.çok zor oluyor.
Hayırlısı olsun tedavin canım..Hayrlı aksamlar kızlar ben bugun ılk tedavıme basladım ıgnelere basladık Allah ın ıznıyleve dokdorumdan ekıbımden cok memnunum cok ılgılıler içime sındi
Ben hic öyle birşey duymadım..bende hep sir yaptırdım yani..bir sıkıntı olmadı...Ya konuyu acmisken gecen kuafor ilk aylarda ben sir yapmiyorum ozel bolgeye. Dusuk riskindn dolayi dedi. Gercekten oyle mi. Jilet vurmak istemiyrm.
cok tesekkurederım :)Hayırlısı olsun tedavin canım..
Yok cnm ya benimde ilk 3 ay riskliydi sonra dr da izin verdi hep gittim hatta daha dün yaptırdım.ama için rahat etsin dr sorun istersen...Ya konuyu acmisken gecen kuafor ilk aylarda ben sir yapmiyorum ozel bolgeye. Dusuk riskindn dolayi dedi. Gercekten oyle mi. Jilet vurmak istemiyrm.
Canım yaa bebegin hareketlerinde azalma ne zaman oldu senin..ben daha az hissediyorum bir kaç gündür..daha sert Canım o acıtan hareketler yok artik..buda beni huzursuz ediyor..sen baya ilerisin benden ondan soruyorum..niye boyle oluyor ki..kontrol um haftaya normalde ama bugün aradım sekreteri söyledim gelicem dedim..ok dedi..birde hareketleri iyice kasıklarımda..daha yukarda göbek çevresinde hissetmezmi insan ???Yok cnm ya benimde ilk 3 ay riskliydi sonra dr da izin verdi hep gittim hatta daha dün yaptırdım.ama için rahat etsin dr sorun istersen...
canım elbise güzel renk benimde beğendiğim renklerden biri resimdekide sensin sanırım maşallah yaaa çok tatlı olmuşsun herşeyi geç o göbüşün olması yeter kırkbir kere maşallahhhhhhKızlar yaa haftasonu kuzenimin düğünü var..internetten elbise almak istemedim olmazsa geri göndermek derdi filan var..zaten çok gezecek halimde yok çarşı pazar dükkan..dun canım çıktı..kurs kuaför prova derken..elbise için gezmemek isabet olmuş..elbisem kotu mu olmuş..daha prova hali bu ama..Eki Görüntüle 1643479
Cnm yoruyomusun kendini ben ne zmn yorulsam azaliyordu hareketleri benim dr dediği 30. Haftalara kadar günde en az bir daha sonrasında ise en az on kez hissetmeliymisim hissetmiyorsan hemen gel diyordu.ama sen git için rahat etsin nasıl korkutucu bir durum bilirim. Birgün ağlaya ağlaya gitmiştim öğlene kadar hissedemedim diye.Canım yaa bebegin hareketlerinde azalma ne zaman oldu senin..ben daha az hissediyorum bir kaç gündür..daha sert Canım o acıtan hareketler yok artik..buda beni huzursuz ediyor..sen baya ilerisin benden ondan soruyorum..niye boyle oluyor ki..kontrol um haftaya normalde ama bugün aradım sekreteri söyledim gelicem dedim..ok dedi..birde hareketleri iyice kasıklarımda..daha yukarda göbek çevresinde hissetmezmi insan ???
Tam hamile elbisesi olmuş gayet güzel bence...Kızlar yaa haftasonu kuzenimin düğünü var..internetten elbise almak istemedim olmazsa geri göndermek derdi filan var..zaten çok gezecek halimde yok çarşı pazar dükkan..dun canım çıktı..kurs kuaför prova derken..elbise için gezmemek isabet olmuş..elbisem kotu mu olmuş..daha prova hali bu ama..Eki Görüntüle 1643479
Evet o gobekte benim göbeğim canım..hamile arkadaşlar çok yukarda o birit filan dedi de..icime oturducanım elbise güzel renk benimde beğendiğim renklerden biri resimdekide sensin sanırım maşallah yaaa çok tatlı olmuşsun herşeyi geç o göbüşün olması yeter kırkbir kere maşallahhhhhh
Bilmiyorum canım yaa..5.30 gibi doktorla görüscem pıt diye atıyor sonra duruyor oda alt kasıkta...Cnm yoruyomusun kendini ben ne zmn yorulsam azaliyordu hareketleri benim dr dediği 30. Haftalara kadar günde en az bir daha sonrasında ise en az on kez hissetmeliymisim hissetmiyorsan hemen gel diyordu.ama sen git için rahat etsin nasıl korkutucu bir durum bilirim. Birgün ağlaya ağlaya gitmiştim öğlene kadar hissedemedim diye.
Teşekkür ederim canım...beğendiğine sevindim..Tam hamile elbisesi olmuş gayet güzel bence...
Kaderim sacmalama asagida olsa sence hosmu durur bi duusnsene gobek o zaman ne kadar cirkin duracak..Evet o gobekte benim göbeğim canım..hamile arkadaşlar çok yukarda o birit filan dedi de..icime oturdusence de öylemi..donacağız ama haftaya düğün kir düğünü..kollarına da azcik biraz düşük kol tak dantel olsun dedim..
bence yeri iyi arkadaşın dediği gibi tam bir hamile elbisesi kollara düşük kol dantel fena olmaz gibi dediğin gibi üşüye bilirsin üzerinede şık bir şal alırsın tam olurEvet o gobekte benim göbeğim canım..hamile arkadaşlar çok yukarda o birit filan dedi de..icime oturdusence de öylemi..donacağız ama haftaya düğün kir düğünü..kollarına da azcik biraz düşük kol tak dantel olsun dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?