Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Gayet guzel cnm rengide modelide gobusunde :) masallah size havalar soguyo yanliz dikkat et sal falan al ustune

Kaderim sacmalama asagida olsa sence hosmu durur bi duusnsene gobek o zaman ne kadar cirkin duracak..
Ayy ne bilim canım yaa..öyle deyince kizlar üzüldüm azcik birşey de diyemedim..hafta sonu görürsünüz saçım filan olunca elbisenin tam bitmiş halini..

bence yeri iyi arkadaşın dediği gibi tam bir hamile elbisesi kollara düşük kol dantel fena olmaz gibi dediğin gibi üşüye bilirsin üzerinede şık bir şal alırsın tam olur
Kaynanam bana fil tarihinde kirpi yünlerden ceket örmüştü..onu alcam anca battaniye görevi yapar bende..kaynaklar baya soğuk oluyor iste..içime atlet bile giysem olur..ama kolları çok oyuk olduğu için olmaz :))) sırtımı tutsun diye içine penye straptez giycem olmadi..

ayyyy evet kaynaklar çok soğuk olur hele şimdi havalarda değişti iyicene dikkat et üşütmeyesin canım

Ama altın kasitla atması normal cnm senin haftanda benimde aynıydı...
Obur bebekte mi canım 3.de mi aynıydık senle doğrudur..ben eylül de dogurcaktim gibi hesap ettiydim o zaman aklım da öyle kalmış ta olabilir..1000 i gördük bugün..en çok ona sevindim büyük bir yük kalktı resmen omzumdan..

ayyyy evet kaynaklar çok soğuk olur hele şimdi havalarda değişti iyicene dikkat et üşütmeyesin canım
Kuzenimin aklına iste..daha 22 yaşında anneye babaya sormadan salon tuttular..bu mevsimde açık hava da mi olur düğün...ondan her ihtimali düşünür..herkes donacak yani..artık geceleri cam kapı açık yatilmiyor.. annem alışverişe gitti nolursun mevsimlik gece yatmaya pijama al donuyorum geceleri dedim..inşallah bulur birşeyler...

Ayy ne bilim canım yaa..öyle deyince kizlar üzüldüm azcik birşey de diyemedim..hafta sonu görürsünüz saçım filan olunca elbisenin tam bitmiş halini..
Instagrama reism attim bak seninkiyle hemen hemen ayni boyda gogus bolgenin altinda cunku asagida okursa rahatsiz eder canimcim.bu arada soguk olur ona goree bizom 28 indeydi dugun bucada usudum ben.sen hem uzerine hemde bacaklarina ortmek icon sal almayi unutma sakin.

Bencede cpk guzel rengıde ole inşaAllah üşümessim havalar iice bozdu ben meseka focadayım kapılar heryer kapalı ustume bısıler alıyırum dısarsı dahada sogukdur:)

Akçam canım..bugün baza nin altından çıkardık ne var ne yoksa..sal ceket vs

Genelde zaten robodan oluyor karin bölgesi rahatsız etmesin diye..bende aslında şifon olcakti ustu straptez gene göğüs altından bollasacakti...ama kardeşim nisan elbisesini giycem ben düğünde deyince bana gore olanını dikmediler..onun nisan modelini çalmıştım aslında :))) yoksa onun nisan elbisesinin bana gore olan modelini kalıp çıkarıp dikecekti annem..kılçık ben onu giycem deyince ikimizin de ayni model olmasın dedim..bunu buldum netten iste..180 tl idi internette ama istanbul dan gelcek ti olmazsa tekrar gönder tekrar geri gelir gelmez yetişemez belki düğüne diye korktum işte...aman napim anam sağolsun dikiverdi boyle...senin elbisende çok şık ve güzelmiş çok yakismis canım..

Bencede cpk guzel rengıde ole inşaAllah üşümessim havalar iice bozdu ben meseka focadayım kapılar heryer kapalı ustume bısıler alıyırum dısarsı dahada sogukdur:)
Sen foça ksk çeşmealtı nasıl geçiyor kizlar kışın oralarda hayat..benim annanem urla merkez de ora bile kışın bana ürpertici geliyor..

O elbiseyi gecen sene ambardan almistim denemeden almistim eve geldigimde giydim bol gelmisti bu sneeye giymek nasip oldu :))))

O elbiseyi gecen sene ambardan almistim denemeden almistim eve geldigimde giydim bol gelmisti bu sneeye giymek nasip oldu :))))
Çok iyi denk gelmiş valla..ben olsam atardım veya birine verirdim o elbiseyi :))) hic saklama huyum yok...fazlalık ne varsa dağıtırım..

Kızlar bıde bısı sorcam tedavıye yenı basladımda sızınde kalcadna olan iğne oldukdan sonra kalcanızda agrı filan oluyomuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…