Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Anlafim cnm. Ohhs dediklerimi o? Bende olmadi o durum. Kac tane yumurtan oldu?
ohhs hormonların yüksek olması diye biliyorum benim durum sanırım farklı doktorum gösterdi vajinal ultrasonda tam embiryoyu koyacağımız yerde sıvı var tutunmaya engel bekleyecez demişti benim 10 yumurtadan 7 sağlıklı yumurta oldu cnm

Ay var cnm evde bi ara 30lumu 40li mi ne almıştım ama okdar cok yaptim ki ise yaramiyir gibi geliyor napiim olacagi varsa oluyor
Benim takibim de de kacirdigimi zannetmiştim adetime yakın başlamıştım sabah akşam ovulasyon testi uyguladım.ikinci çizgi hep ince çıktı.takvime göre geçtiği için sallamadım.ama adetine iyice yaklaşınca ikinci çizgi kayboldu.bi yerde okumuştum.ikinci çizgide yumurtalar tam olgunlasmadigi için çatladiginda ikinci çizgi silik cikiyormus.Ben de test bozuk zanettim seninki gibi düzinelerce almıştım :)

Stres yok kızlar destek var birbirimize..sorunları bildiklerimizi paylaşalım..bilinclenelim..hepimiz yakın yaşlardayız..kendinizi strese sokmayın..Ben aşılama olduğum ay çok stresiydim ille tutucak tutmalı modunda yaşadım..ama tutmadı o ay..sonraki ay doğal yolla kaldım..çünkü takıntılı değildim..yumurtlama takvimine göre ilişkiye girdim anın tadını cikardim.hatta eşimle bir hafta sonu çeşmeye kaçamak yaptık supriz yapmıştı..düşünün hamile kaldım..hoş bebek gelişmedi

Aa hamilemisin canim? Tup bebekle olmadi da normal yollami oldu yani anlamadim
Ben kaybediyorum canım 2011 de ikiz bebek doğurdum 24 haftalıkti.gebelik koleastazi geçirdim.geçen sene doğal hamile kaldım.kalp atışlarını duyamadık kan değerlerim durdu..bu sene aşılama yaptırdık sifa da hiç tutmadı..ne yaptılar sa..ertesi ay kendiliğinden kaldım.gene gelişmedi.kan değerlerim az katlamaya başladı..embriyo yu vücut dağıttı..bir daha bir daha kürtaj ca istemedigim için..tüp bebeğe başlıcaz..adeti mi bekliyorum hsg çekilcem yakın zamanda..genetik testi verdik bu arada..hsg sonucuma göre tüp bebek tedavisi başlancak

Kızlar hsg filmini kadın doğum doktorunuz bizzat kendisi mi çekti.radyoloji doktorumu..hala dijital hsg için yer bulamadım

Rabbim bu acilari sıkıntıları unutturacak melegini tez zamanda versin insallah canim

yok cnm az olurmu benimde 7 tane oldu doktorum maşallah dedi tek yumurta için aylarca uğraştıgımız hastalar var dedi doktorum içini ferah tut çok iyi ..

Valla israel bey cok konusan bir dr degil ama isini cok iyi yapiyor canim. Isini biliorsa sorun yok diyorum bende Napayim. Yasina gore biraz az gibi melek 15-20 tane olanlar var dedi. Birazds bastan umitendirmek istemeyen bir dr. Ama cok guveniyorum doktoruma. Yattim bugum anestezi verildi. Donuo basim bayilcam. Dedim ki israel bey burda mi? burdayim melek dedi. Korku falan kalmadi. O varsarahat oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…