ikiz olduklarını ilk öğrendiğimde gittim. bir de cuma günü detaylı ultrason için gittim. sabahhattin hoca gördü zaten oğlanın kalbindeki olayı, bi kaç mesaj önce yazmıştım da okunmadı sanırım... dokuz eylül ünide hoca ya zaten sabahattin hoca, ordan da tanıyorum. çok ilgili bi doktor...Sen sabahattin hoca yami gidiyorsun canım..
Peki ne dedi hoca canım..bende beynin de kist görülmüştü erir demişti o..1 ay sonra eridi de zaten..farketmemisim kusura bakma...hoca beni 2 haftada bir kontrole çağırıyor artik..normal kontrole kime gidiyorsun..ikiz olduklarını ilk öğrendiğimde gittim. bir de cuma günü detaylı ultrason için gittim. sabahhattin hoca gördü zaten oğlanın kalbindeki olayı, bi kaç mesaj önce yazmıştım da okunmadı sanırım... dokuz eylül ünide hoca ya zaten sabahattin hoca, ordan da tanıyorum. çok ilgili bi doktor...
canım kuzenimde de kitle vardı geçti. maşallah cin gibi bi çoocuk. beni tekrar kontrole çağırrmadı. ben normalde zaten medicaldeyim ya , o yüzden tekrar ona gitmeme gerek yokmuş. detaylı ultrasona gittik işte 1 saat falan sürdü. ama tanıdığım riskli gebeler hep sabahattin hocaya gidiyo.Peki ne dedi hoca canım..bende beynin de kist görülmüştü erir demişti o..1 ay sonra eridi de zaten..farketmemisim kusura bakma...hoca beni 2 haftada bir kontrole çağırıyor artik..normal kontrole kime gidiyorsun..
Canım bebegın kalbındekı olaya cok takılma derım benımde alt komsumjn bebegıne belı acık omurılıgı demıslerdı ve ole bıse cıkmadı bı ıkı dokdora bakdır derım cunkı bellı olmuyır bıde bol dua tabi inşaAllah ikiside bebişşlerin saglıklı dogarlarikiz olduklarını ilk öğrendiğimde gittim. bir de cuma günü detaylı ultrason için gittim. sabahhattin hoca gördü zaten oğlanın kalbindeki olayı, bi kaç mesaj önce yazmıştım da okunmadı sanırım... dokuz eylül ünide hoca ya zaten sabahattin hoca, ordan da tanıyorum. çok ilgili bi doktor...
Evet canım hayırlısı ileyumuklagli arkadasimiz bgn dogum yapacak. Okuyan herkes dua ederse sevinirim.dualarimiz seninle. Bebisini al gel guzel haberler bekliyoruz.
Başkası kontrol ediyor diye ethik olmayacağını düşünmüş olabilir..ama ben olsam senin yerinde ikiz gebelik olduğu için mutlaka perinatolog â da giderim bir yandan..tek doktora bağımlı kalmam canım..benim ikizler de ki en büyük pismanligim dir o...canım kuzenimde de kitle vardı geçti. maşallah cin gibi bi çoocuk. beni tekrar kontrole çağırrmadı. ben normalde zaten medicaldeyim ya , o yüzden tekrar ona gitmeme gerek yokmuş. detaylı ultrasona gittik işte 1 saat falan sürdü. ama tanıdığım riskli gebeler hep sabahattin hocaya gidiyo.
Nasıl olalım canım..fulya gebisler ordusuna katildi bu ay...ben de elpis te yaptırdık yükleme..bence gerekli..çünkü ben biriyle tanıştım hastanede gebelik seker i çıkmış..hep insulin olmuş..yoksa erken doğum riski oluyormuş...hatta kız olabildiğince anne karnında tutun demişti..mrb arkadaslar bir sure giremedim nasilsiniz gorusmeyeli seker yuklemesi yaptiran varmi gerekli mi sizce
25 te yaptırdım canım ben..24+ da yani...sevindim cnm fulya adina kacinci haftada yapildi size yukleme
sabahattin hoca perinatolog zaten canım. hatta bence izmirdeki en iyisi...Başkası kontrol ediyor diye ethik olmayacağını düşünmüş olabilir..ama ben olsam senin yerinde ikiz gebelik olduğu için mutlaka perinatolog â da giderim bir yandan..tek doktora bağımlı kalmam canım..benim ikizler de ki en büyük pismanligim dir o...
canım ben yaptırmıcam şker yüklemesi. hiç iyi şeyler duymuyoruz çünnkü. önceden şeker yüklemesimi varmış :)mrb arkadaslar bir sure giremedim nasilsiniz gorusmeyeli seker yuklemesi yaptiran varmi gerekli mi sizce
Ben zaten ona gidiyorum canım benim..sana diyorumki medikal e gidiyorsun yaa..çift doktorla devam et..ikiz olduğu için..ben gitmedim o zaman pişmanım..aksilik olmazsa sebo ile doğurcam ben zaten..2 hafta da bir kontrol ediyor sağ olsun beni..ben onu 17 yaşından beri tanıyorum sebo yu...sabahattin hoca perinatolog zaten canım. hatta bence izmirdeki en iyisi...
bilmiorum valla kafam çok karışık. 12 sinde kontrol var. kendi doktoruma bi soraayım bakayım ne diyecek? dokuz eylüldemi yaptırıyor sabahattin hoca doğumu?Ben zaten ona gidiyorum canım benim..sana diyorumki medikal e gidiyorsun yaa..çift doktorla devam et..ikiz olduğu için..ben gitmedim o zaman pişmanım..aksilik olmazsa sebo ile doğurcam ben zaten..2 hafta da bir kontrol ediyor sağ olsun beni..ben onu 17 yaşından beri tanıyorum sebo yu...
İğnelerle belli oranda gitmesi lazim canım..fulya nin transfer o yüzden gecikmişti birkez diye hatırlıyorum ben..benim çatlatmadan önce en son tahlilde 1500 du diye hatirliyorum...Hayrlı aksamlat kızlar bugun benım tedavımın 10 uncu gunu e2me bakıldı 3337 cıkdı dokdor yuksek cıkdı korkdum sıZınkı nasıldı ıkı ıgneyı bıraktırdı sadexw bıtanesını vurdurdum ama napıcam bılmıyorım sızın bu zmanlarınızda yuksekmıydı nolur yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?