Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

bende sorun yok sukur. doktorumun 7 yumurtami az bulmasi disinda yani

Canim ozel bir merkeDe yapildi bizimki ama doktorum tarafindan yapiliyor.. anlastigi bi ozel labaratuvar gibi dusun.
Benim doktorum istanbul da ben sürekli gebeligimin yarim kalmasından dolayı cgh yöntemi ile transfer yapılsın istedim.istanbul u önerdiler.geçen hafta istanbulda idik hemen dijital hsg istedi adetim yaklaştığı için orda çekilmem doğru değil diye izmire geldik is var haliyle.adetim gelicek galiba lekelenmeler başladı.izmirde çektir sonucu gönder bana dedi.sonra oda orda başka bir film cekcekmis..Ben baya bi çekil cem yani

Bnmde hep silik cizgi çıkardı ve yumurtalarim yeteri kadar buyumezdi sanirim yine oyle olacak ara ara kasik agrim da var

Aynen canim 2 negatife ragmen yine 3. Yu onla deneyecegim banada guven veriyor
Öncesinde tahlil fln olmadi mi hani yumurtalik rezervine fln bakiliyormus israel bey ondan istemedi mi
Bnm ilk tup degil aşilama diye baslamisti sonanda tup e dondu o yuzden bilmiyrm merak ettim

Adetin 2. Veya 3. Günü mü tedaviye başladınız? Cevap verirseniz sevinirim...

Tedaviye adetin 2. Günü başlanıyor diye biliyorum ama; Ahmet Bey'in danışmanı farklı konuştu ilk muayeneye adetin 2. Veya 3. Günü gitmiyor muyuz?

Sizler nasıl yaptınız. ahmet zeki beyden memnun olanlar veya olmayanlar lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız yardım edin lütfeeennnnn

Sizler nasıl yaptınız. ahmet zeki beyden memnun olanlar veya olmayanlar lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız yardım edin lütfeeennnnn

kısaca anlatayım cnm benm kafamda 3 dr vardı amacım hepsiyle görüşüp karar vermekti ben gittiğimde adetli değildim ön görüşmeydi amacım ilk ahmet beye gittik ve başladık tedaviye diğer 2 drla görüşmedim burdaki bi arkadaşım sayesinde ahmet beyde karar verdik o sonucu aldı malesef negatif bize tahliller verdi dış merkezde yaptırdık sonra hsg çekildi ayrıca genetik testleri verdik şuan eşimde bende ilaç tedavisindeyiz durum bu..ben ahmet beye çok güveniyorum ama malesef hala acabamı diyorum drlar aracı aslında bize rabbim dilerse olucak herkesin görüşleri farklı olabiliyo kimi x doktordan memnun oluyo kimi olmuyo suana kadar tavrından yaklaşımından çok memnunum artı ve eksi yanlarını tek tek anlatıyo hiç sıkılmadan sorularıma cvp alabiliyorum sizin problem ne?

Sebepsiz infertilite bizim sorunumuz geçen ay aşılama oldum tutmadı. Direk tüpe geçicez. Onun için sordum adetin 2. Günü mü diye

Tüp bebek öncesi adetliyken hormon tahlili istiyorlar değil mi?arkadaş onu için onu sorma ya çalışıyor herhalde..hormonel değerlere bakılıyor yaa??

Anladım cnm onu evet adetliyken tahlillerimiz oluyo ama ben kendimi sölüyorum normal zamanda görüşmeye gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…