İyi oldu bunu öğrendiğim..Ben radyoloji merkezinde yapılıyor zanediyordummEwt cnm benimkini doktorum yapmisti anestezili
Sizin problem sadece sperm düşüklüğü mu canimEwt cnm benimkini doktorum yapmisti anestezili
EWt cnm tek sorunumuz sayi...Sizin problem sadece sperm düşüklüğü mu canim
Canim ozel bir merkeDe yapildi bizimki ama doktorum tarafindan yapiliyor.. anlastigi bi ozel labaratuvar gibi dusun.İyi oldu bunu öğrendiğim..Ben radyoloji merkezinde yapılıyor zanediyordumm
Benim doktorum istanbul da ben sürekli gebeligimin yarim kalmasından dolayı cgh yöntemi ile transfer yapılsın istedim.istanbul u önerdiler.geçen hafta istanbulda idik hemen dijital hsg istedi adetim yaklaştığı için orda çekilmem doğru değil diye izmire geldik is var haliyle.adetim gelicek galiba lekelenmeler başladı.izmirde çektir sonucu gönder bana dedi.sonra oda orda başka bir film cekcekmis..Ben baya bi çekil cem yaniCanim ozel bir merkeDe yapildi bizimki ama doktorum tarafindan yapiliyor.. anlastigi bi ozel labaratuvar gibi dusun.
Bnmde hep silik cizgi çıkardı ve yumurtalarim yeteri kadar buyumezdi sanirim yine oyle olacakBenim takibim de de kacirdigimi zannetmiştim adetime yakın başlamıştım sabah akşam ovulasyon testi uyguladım.ikinci çizgi hep ince çıktı.takvime göre geçtiği için sallamadım.ama adetine iyice yaklaşınca ikinci çizgi kayboldu.bi yerde okumuştum.ikinci çizgide yumurtalar tam olgunlasmadigi için çatladiginda ikinci çizgi silik cikiyormus.Ben de test bozuk zanettim seninki gibi düzinelerce almıştım :)
Aynen canim 2 negatife ragmen yine 3. Yu onla deneyecegim banada guven veriyorValla israel bey cok konusan bir dr degil ama isini cok iyi yapiyor canim. Isini biliorsa sorun yok diyorum bende Napayim. Yasina gore biraz az gibi melek 15-20 tane olanlar var dedi. Birazds bastan umitendirmek istemeyen bir dr. Ama cok guveniyorum doktoruma. Yattim bugum anestezi verildi. Donuo basim bayilcam. Dedim ki israel bey burda mi? burdayim melek dedi. Korku falan kalmadi. O varsarahat oluyorum.
İnşallah olucak bu sefer inancımızı yitirmeyelim..güzel düşünelim güzel olsun..Bnmde hep silik cizgi çıkardı ve yumurtalarim yeteri kadar buyumezdi sanirim yine oyle olacakara ara kasik agrim da var
Adetin 2. Veya 3. Günü mü tedaviye başladınız? Cevap verirseniz sevinirim...kızlar selam, bu sabah kontrolüm vardı, ahmet zeki ışık hoca herşeyin yolunda olduğunu söyledi. rahim tabakası endometriyum kalınlığı iyi, 9 yumurta folikülü aktif büyümüş görünüyor yaklaşık 1-1,1 cm ler, ilaçlarımın dozu değişti, gonal - f 225 ten 150 ye düştü menopur 75 ten 150 ye çıktı, cuma günü de çatlatlamama iğnesi (cetnotrin) yapılacak. cumartesi günü yine kontrolüm var, sanırım o gün yumurta toplama günüm de belli olur allahın izniyle. şimdilik benden bu kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hangi dr yaaa... Söyleyin ne olur memnun musunuz?sagol cnm medicalparkta kecozz ile aynı dr gidiyoruz
Hangi dr yaaa... Söyleyin ne olur memnun musunuz?
ahmet zeki ışık cnm ben çok memnunum doktorumdam işinin ehli bilgili birisi ayrıca çok relax da bi adam
ahmet zeki ışık cnm ben çok memnunum doktorumdam işinin ehli bilgili birisi ayrıca çok relax da bi adam
Sizler nasıl yaptınız. ahmet zeki beyden memnun olanlar veya olmayanlar lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız yardım edin lütfeeennnnn
Sebepsiz infertilite bizim sorunumuz geçen ay aşılama oldum tutmadı. Direk tüpe geçicez. Onun için sordum adetin 2. Günü mü diyekısaca anlatayım cnm benm kafamda 3 dr vardı amacım hepsiyle görüşüp karar vermekti ben gittiğimde adetli değildim ön görüşmeydi amacım ilk ahmet beye gittik ve başladık tedaviye diğer 2 drla görüşmedim burdaki bi arkadaşım sayesinde ahmet beyde karar verdik o sonucu aldı malesef negatifbize tahliller verdi dış merkezde yaptırdık sonra hsg çekildi ayrıca genetik testleri verdik şuan eşimde bende ilaç tedavisindeyiz durum bu..ben ahmet beye çok güveniyorum ama malesef hala acabamı diyorum drlar aracı aslında bize rabbim dilerse olucak herkesin görüşleri farklı olabiliyo kimi x doktordan memnun oluyo kimi olmuyo suana kadar tavrından yaklaşımından çok memnunum artı ve eksi yanlarını tek tek anlatıyo hiç sıkılmadan sorularıma cvp alabiliyorum sizin problem ne?
Sebepsiz infertilite bizim sorunumuz geçen ay aşılama oldum tutmadı. Direk tüpe geçicez. Onun için sordum adetin 2. Günü mü diye
Tüp bebek öncesi adetliyken hormon tahlili istiyorlar değil mi?arkadaş onu için onu sorma ya çalışıyor herhalde..hormonel değerlere bakılıyor yaa??kısaca anlatayım cnm benm kafamda 3 dr vardı amacım hepsiyle görüşüp karar vermekti ben gittiğimde adetli değildim ön görüşmeydi amacım ilk ahmet beye gittik ve başladık tedaviye diğer 2 drla görüşmedim burdaki bi arkadaşım sayesinde ahmet beyde karar verdik o sonucu aldı malesef negatifbize tahliller verdi dış merkezde yaptırdık sonra hsg çekildi ayrıca genetik testleri verdik şuan eşimde bende ilaç tedavisindeyiz durum bu..ben ahmet beye çok güveniyorum ama malesef hala acabamı diyorum drlar aracı aslında bize rabbim dilerse olucak herkesin görüşleri farklı olabiliyo kimi x doktordan memnun oluyo kimi olmuyo suana kadar tavrından yaklaşımından çok memnunum artı ve eksi yanlarını tek tek anlatıyo hiç sıkılmadan sorularıma cvp alabiliyorum sizin problem ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?