Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Iyi sayilirim canimcim biraz moralim.bozuktu alisveris yapinca kendime gelir gibi oldum ama kacis yok tabi hala derdim benimle ( bebegin kilosu benimde oyle kaderim 1270 gr miz bizde boyumuzda 37 cm dk normal dedi..
Niye canım hayırdır..benim de canım sıkkın ama kendimi uzmemeye çalışıyorum napim..benimkide normal dedi..tr tüp bebek anneleri grubunda bir arkadaş in adet tarihi ile ayni günümüz onun bebek 1600 çıkmış..başka birinin ikizi var 1500 lerde haftası bizim gibi..çüşş dedim yaaa...benimki geri kaldı diye bu sefer panik oldum...bir daha ne zaman gideceksin kontrole..

Sekerim hep yuksek cikiyo diyette fayda etmiyo p.tesi insuline basliycam sanirim onu dert ettim clexan zaten omrumu yedi bide simdi buu bakalim nasil kalkicam ustesinden..bak simdi sen oyle diyince aklima takildi acaba zayifmi kaldiki biizmkiler (

Sekerim hep yuksek cikiyo diyette fayda etmiyo p.tesi insuline basliycam sanirim onu dert ettim clexan zaten omrumu yedi bide simdi buu bakalim nasil kalkicam ustesinden..bak simdi sen oyle diyince aklima takildi acaba zayifmi kaldiki biizmkiler (
Yok canım yaaa tedirgin olma...seker ilacı ile düzenleme olmuyor mu ille iğne mi olman gerekiyormus..1600 olan kiz ingilterede doktoru istenmeyen bir durum üst sinir bu demiş..ikizlerin annesi birşey demedi valla..ben zaten çok kilolu olmasın normal olsum ama gününü beklesin gelişimi tam olsun istiyorum..artik bu kilo da bile ağrılardan durulmuyor..4 kilo olsa naparim atarım kendimi herhalde aşağıya..herkes horul horul ben sırt ağrısından duramıyorum bu saatte..

Bende 28 inde gideceğim..ölçümde kaç haftalık çıktı bebiş..benimki adetle bir gidiyor ya...dun yani çarşamba iste 28+4 çıktı...
Seker ilaci veremiyolamis en dusuk insulinle baslaniyormus hamilelere..aman agrilari hic soyleme zaten kaderim ben onlarla bagdastim artik..benim 28+2 cikti canim..

Seker ilaci veremiyolamis en dusuk insulinle baslaniyormus hamilelere..aman agrilari hic soyleme zaten kaderim ben onlarla bagdastim artik..benim 28+2 cikti canim..
Hımm anladım canım..kaçtı kaç olmuş şekerin..kan sulandırıcı yi ne zaman bırakacaksın birşey dedimi doktorun canım..göbekten mi vuruyorsun heparini..mecbur kol ve bacaklarını da kullanacaksın canım..

Hergun 4 kere olcuyorum ac tok kaderim 100 un altinda cikmiyor gunlerdir acc.tokda en dusuk 145 150 arasi cikiyo.n3 zmaan birakacagimi soylemedi sadece igne kullananlar normal dogum yapamazmi diye sordum yok oyle birsey dedi bi dahakinede ne zaman birakacagimi sorarim artik :))

Hala gobekten dvm ediyorum cok zorluyor ama gecirmiyo dkrum baska yere gobekten daha etkiliymis dayanabildigin kadar gidicez diyor gobekten

Evet onun icin daha zor dunyaya alismaya calisiyo bende duydum 40 indan sonra degisir diyorlar bakalim. Bence normal seninki cnm benimkide minik doğdu dr ne diyo kilosuna? Benimkide hep geceleri hareketliydi karnımda ben eşime diyordum bu kız bizi uyutmıcak diye öylede oldu :)

Saçmalamayın kızlar öyle olsa dr unuz söylerdi . Bende sizİn gibi evham yapıyordum doktorum dediki sen bütün 34 yaşındaki kadınlarla aynı boy aynı kilodamısın hayır dedim ozaman bebeğin nasıl diğerleriyle aynı olsun dedi o günden sonra çok takılmadım ztn geriden gelirse dr söylüyor...

Ne bilim canim yaa takildim bian ama sen artik bi annesin deneyimin sozunu dinlemek gerek dimi ama :)) nasil gidiyor annelik bebisle zaman cabuk geciyormuu

Aynen canim dvm ediyorum gobekten ama can gitgide daha cok yanmaya basliyor bide igneyi vurunca aninda tepki veriyor bebek sendede oluyormuydu
Tabi cnm gobek gerildikce daha cok can yaniyo ama iki kere bacaktan denedim oda cok acidi. Bendede oyleydi benim kiz sag taraftaydi ve ben hep solumdan vurdum dedigin gibi hareketleniyordu cnm...

Ne bilim canim yaa takildim bian ama sen artik bi annesin deneyimin sozunu dinlemek gerek dimi ama :)) nasil gidiyor annelik bebisle zaman cabuk geciyormuu
Anne olmaya calisiyorum cnm 24 saat yetmiyo cnm benim kiz geceleri hic uyumuyo sabah 5 e kadar ayaktayiz bir haftada pert etti bizi

Anne olmaya calisiyorum cnm 24 saat yetmiyo cnm benim kiz geceleri hic uyumuyo sabah 5 e kadar ayaktayiz bir haftada pert etti bizi
Desene zor geciyor zaman ins bian once duzene girersiniz canim 40 ina kadar 40 kere huy degistirirmis bebekler inss akilli uslu bi prenses olacak annesi..

slm arkadaşlar ben de medicalpark a tüp bebek için başladım prof.dr.Ahmet zeki ışık hocayla..gerçekten güler yüzü samimiyeti ve pozitifliği ile ilk denemem için oldukça moralmen iyiyim. Umarım ben ve tüm bebek bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.
Ben 12 ekim pazartesi iğnelerime başladım. yarın cumartesi kontrolüm var inş herşey güzel ilerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…