Tabi sen gorusmeni önceden yaptin aşamaları öğrendin.arkadaş aynı gün de hallederim daha çabuk olur diye düşünüyor belkide..eşten filan da tahlil istiyorlar.ayrıca adet bitimi hsg de istiyor doktorlar herhalde.çünkü bende adet öncesi gideyim hizlandirayim diye düşündüm ama hsg çekilcem bir de ken di ayrıca bir film çekecekmiş.ister istemez 1 ay daha attı tedavinin başlaması mecbur..@bahcelievAnladım cnm onu evet adetliyken tahlillerimiz oluyo ama ben kendimi sölüyorum normal zamanda görüşmeye gittik
Aşılamayı nerde olmuştun canım.eşinin değerleri nasil.bence bir an önce on görüşme yap aras35 in dediği gibi..sinerse içine başlarsın kendini bu kadar strese sokma..o hatayı ben yaptım..o zaman boşa kürek cekiyozSebepsiz infertilite bizim sorunumuz geçen ay aşılama oldum tutmadı. Direk tüpe geçicez. Onun için sordum adetin 2. Günü mü diye
Evet canım ben görüşmeye diye gittim o şekilde başladı tedavi o zamanda yapılmadı gereken tahlilleri verdi öle gelişti bizimTabi sen gorusmeni önceden yaptin aşamaları öğrendin.arkadaş aynı gün de hallederim daha çabuk olur diye düşünüyor belkide..eşten filan da tahlil istiyorlar.ayrıca adet bitimi hsg de istiyor doktorlar herhalde.çünkü bende adet öncesi gideyim hizlandirayim diye düşündüm ama hsg çekilcem bir de ken di ayrıca bir film çekecekmiş.ister istemez 1 ay daha attı tedavinin başlaması mecbur..@bahceliev
Tahlil durumunu bile degerlendiriyorlar.yüksekse düşsün diye obur ay tekrar istedi benden aşılama yapan doktor.bakalım tüp bebek te de öyle mi olcak zamanla gorcez herşeyi..Evet canım ben görüşmeye diye gittim o şekilde başladı tedavi o zamanda yapılmadı gereken tahlilleri verdi öle gelişti bizim
Aynen öle bende ilk denememde aoar topar tedavide buldum kendimi hiçbir ön hazırlık yapılmadı acele etme sonucu iyi olsun inşallah bizim 3 ay kadar ilaç tedavimiz var şuan banada eşimede vitamin destek verdi sonucu ne olursa olsun iyi yada kötü en azından içim rahat cnm hakkımızda hayırlısıAşılamayı nerde olmuştun canım.eşinin değerleri nasil.bence bir an önce on görüşme yap aras35 in dediği gibi..sinerse içine başlarsın kendini bu kadar strese sokma..o hatayı ben yaptım..o zaman boşa kürek cekiyoz
Uydurmasyon olacağına her şey tam olsun bencede.Tüp bebek yapmak için olmasın.olmuşken içimize sinen en doğru yöntem ne ise o olsun..Benim doktorum da hsg deyince üzüldüm oda anladı herhalde ki..sürekli bebek kaybettiğim için belki rahmin tutmuyor rahmini görmeden tedavi yapmam deyince ikna oldum.Tüp bebek te az buz para değil..millet istemeden düzineye sahip olur..bizimde sabrımız böyle ölçülüyor belki..çünkü normalde ben çok sabirsizimAynen öle bende ilk denememde aoar topar tedavide buldum kendimi hiçbir ön hazırlık yapılmadı acele etme sonucu iyi olsun inşallah bizim 3 ay kadar ilaç tedavimiz var şuan banada eşimede vitamin destek verdi sonucu ne olursa olsun iyi yada kötü en azından içim rahat cnm hakkımızda hayırlısı
Bende öle çok sabırsızım nasıl gececek bu aylar bilmiyorum rüyalarım kabus aklım fikrim tedavimde sorunlarımız çok ikimizinde yolumuz çok uzun çok fazla ümidimde yok açıkcası ama denemezsem pişman olucamUydurmasyon olacağına her şey tam olsun bencede.Tüp bebek yapmak için olmasın.olmuşken içimize sinen en doğru yöntem ne ise o olsun..Benim doktorum da hsg deyince üzüldüm oda anladı herhalde ki..sürekli bebek kaybettiğim için belki rahmin tutmuyor rahmini görmeden tedavi yapmam deyince ikna oldum.Tüp bebek te az buz para değil..millet istemeden düzineye sahip olur..bizimde sabrımız böyle ölçülüyor belki..çünkü normalde ben çok sabirsizim
Aynen canım..Ben de uzun yola alıştırmaya çalışıyorum kendimi..aptal aptal umutlanıp sonra hayal kırıklığı yasamak daha çok acı veriyor..kafa mi dağıtmaya çalışıyorum..sigara yi bırakamadık eşimle..dün tartıştık o yüzden..bütün acıları işlemleri ben görüyorum serklaji ayrı kürtajı ayrı..çoğul gebelik olur azaltmaya girerim..adam da haklı ama napim..tahammülsüzlük başladı iyice bendeBende öle çok sabırsızım nasıl gececek bu aylar bilmiyorum rüyalarım kabus aklım fikrim tedavimde sorunlarımız çok ikimizinde yolumuz çok uzun çok fazla ümidimde yok açıkcası ama denemezsem pişman olucam
Ben içmiyorum sigara eşimde başlamadan önce bıraktı çok şükür bıraksan çok iyi olur ama bu stresli zamanda içmemişken ben bile arıyorum ne talan söleyeyimAynen canım..Ben de uzun yola alıştırmaya çalışıyorum kendimi..aptal aptal umutlanıp sonra hayal kırıklığı yasamak daha çok acı veriyor..kafa mi dağıtmaya çalışıyorum..sigara yi bırakamadık eşimle..dün tartıştık o yüzden..bütün acıları işlemleri ben görüyorum serklaji ayrı kürtajı ayrı..çoğul gebelik olur azaltmaya girerim..adam da haklı ama napim..tahammülsüzlük başladı iyice bende
Hamileyken bırakıyorum.Ama ne olcak ne bitcek stresi beni maf ediyor..kürtaj oldum çıktım doktordan hemen yaktım..içimdeki boşluğun tesellisi oldu o anda..psikiyatriste gideyim diyorum eşim ona da karşı..psikologa da gitsem konuşmakla olmuycak oda ilaç vercek yönlendirecek yada..Ama rahatlamam da lazım kafamın rahat olması lazım..burda sizlerle konuşarak herkesin derdini öğrenerek kafam dağılıyor..bilmediğimiz çeşit çeşit problemler hastalık öğreniyorum..eşime bak buda varmış deyince..oda kızıyor bana..Benim içinden geçen genetik bir problem olduğu..doktor daha bir şey demeden okuduklarına göre kendin teşhis koyuyon diye kızıyor bu sefer:) sadece istediğim daha anlayışlı olması..içimdeki ümitsizliği söndürmesi amaa orda da ben anlamıyorsun deyince uff ne bilim iste..karman çorman kadın sal düşünceler belkide..Ben içmiyorum sigara eşimde başlamadan önce bıraktı çok şükür bıraksan çok iyi olur ama bu stresli zamanda içmemişken ben bile arıyorum ne talan söleyeyim
hepimiz aynıyız psikoloji alt üst doktoruma söledim ilaç kullanmamı istemedi bana 2 isim verdi alsancakta ..araştırdım sadece bu konu üzerine terapi şeklinde seansla çalışıyolar telefonda bile konuştu benimle 10 dakika hoşumam gitti .ama maddi anlamda zaten işimiz zor eşim ameliyat olcak ben ameliyat olcam bi tüp bebek parasından fazla daha gidicek bizimHamileyken bırakıyorum.Ama ne olcak ne bitcek stresi beni maf ediyor..kürtaj oldum çıktım doktordan hemen yaktım..içimdeki boşluğun tesellisi oldu o anda..psikiyatriste gideyim diyorum eşim ona da karşı..psikologa da gitsem konuşmakla olmuycak oda ilaç vercek yönlendirecek yada..Ama rahatlamam da lazım kafamın rahat olması lazım..burda sizlerle konuşarak herkesin derdini öğrenerek kafam dağılıyor..bilmediğimiz çeşit çeşit problemler hastalık öğreniyorum..eşime bak buda varmış deyince..oda kızıyor bana..Benim içinden geçen genetik bir problem olduğu..doktor daha bir şey demeden okuduklarına göre kendin teşhis koyuyon diye kızıyor bu sefer:) sadece istediğim daha anlayışlı olması..içimdeki ümitsizliği söndürmesi amaa orda da ben anlamıyorsun deyince uff ne bilim iste..karman çorman kadın sal düşünceler belkide..
Ama bilincleniyoruz da ben hsg yi radyoloji merkezleri çekiyor zannettim.arkadaşlar sayesinde kadın doğumcu çekiyormuş onu öğrendim.bir arkadaşım vardı hsg çekilen onada sordum.onun da kendi doktoru çekmiş başka bir yerde..sağolsun aradı doktorunu.doktoru demişki izmirde dijital çeken yer çok az.Ben araştırayım..şifa medikalpark kent te varmış sadece..onun doktoru çekçek beni mesela..hsg için istanbula gidemem..zaten ayrıca bir film daha çekecek istanbuldaki doktor..Benim burdan çok öğrendiğim şey de oldu yaşadıklarımı anlatıp yardımcı olduğum insanda oldu.o yüzden seviyorum burayı..gebelik koleastazi duydunmu mesela..Ben hiç basima gelmeseydi bilmezdim..forumlarda o şikayette olanlara baskı yapıyorum ihmal etme diye..yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..çünkü ben salaklık etmiştim o kadar şikayetim vardı bir doktora kandım..hepimiz aynıyız psikoloji alt üst doktoruma söledim ilaç kullanmamı istemedi bana 2 isim verdi alsancakta ..araştırdım sadece bu konu üzerine terapi şeklinde seansla çalışıyolar telefonda bile konuştu benimle 10 dakika hoşumam gitti .ama maddi anlamda zaten işimiz zor eşim ameliyat olcak ben ameliyat olcam bi tüp bebek parasından fazla daha gidicek bizimama bana telefonda dedi ki heleki bu süreçte kesinlikle araştırmaları yorumları interneti unut diye malesef yapamıyorum çok araştırıyorum kafam iyice karışıyo moralim bozuluyo sonumuz hayır olsun arkadaşım ne diyeyim
dediğin gibi hem bilinçleniyoruz ama buda iyimi tartışılır bilmemek daha mı iyi ?? benimde hsg dijitalmi çekilmiş o zaman bak bunuda öğrenmiş oldum :) :)Ama bilincleniyoruz da ben hsg yi radyoloji merkezleri çekiyor zannettim.arkadaşlar sayesinde kadın doğumcu çekiyormuş onu öğrendim.bir arkadaşım vardı hsg çekilen onada sordum.onun da kendi doktoru çekmiş başka bir yerde..sağolsun aradı doktorunu.doktoru demişki izmirde dijital çeken yer çok az.Ben araştırayım..şifa medikalpark kent te varmış sadece..onun doktoru çekçek beni mesela..hsg için istanbula gidemem..zaten ayrıca bir film daha çekecek istanbuldaki doktor..Benim burdan çok öğrendiğim şey de oldu yaşadıklarımı anlatıp yardımcı olduğum insanda oldu.o yüzden seviyorum burayı..gebelik koleastazi duydunmu mesela..Ben hiç basima gelmeseydi bilmezdim..forumlarda o şikayette olanlara baskı yapıyorum ihmal etme diye..yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..çünkü ben salaklık etmiştim o kadar şikayetim vardı bir doktora kandım..
Olabilir..:)dediğin gibi hem bilinçleniyoruz ama buda iyimi tartışılır bilmemek daha mı iyi ?? benimde hsg dijitalmi çekilmiş o zaman bak bunuda öğrenmiş oldum :) :)
Bilmeyince de doktor ne dese he diyoruzz..doktor bilinçli olunca da farklı davranıyor ama..bence..sanırsam..dediğin gibi hem bilinçleniyoruz ama buda iyimi tartışılır bilmemek daha mı iyi ?? benimde hsg dijitalmi çekilmiş o zaman bak bunuda öğrenmiş oldum :) :)
Hadi canım rahat rahat uyu bu akşam..belki burdan çok yardımcı olamayız birbirimize ama her zaman istediğini konuşabiliriz..Ben eşimin yanında takıldıgım için istediğim saatte uyanıyorum..şirkette çalışırken böyle değildi tabiki..sabah 7 de yollara dokuluyorduk..iyigeceler..tatlı rüyalar..biz güçlü olcazki bebeklerimiz de güçlü annelerini seçsin..bak şimdi opet reklamı vardı..geçen istanbuldan gelirken izmitte opet e girmiştik..çok kötüydü..bende internetten şikayet formu doldurdum..anam 2 gün sonra aradılar..Ben açmadım 444 lu numara diye sonra mesaj geldi opet ten size ulaşamadık diye.numarayı tanıdım bir daha aradılar sonraki gün..Benim şikayet üzerine müdürler oraya gitmiş incelemiş..wc lerin tamamen yıkılıp son sisteme göre yapılması kararını almışlar..bilginiz olsun iki kez de baştan aşağı genel temizlik yapıldı dediler..şaşırdım..bakk onda bile faydam oldu..sayemde o şube opet yenileniyor :) çok fenayım galiba yaaaa....dediğin gibi hem bilinçleniyoruz ama buda iyimi tartışılır bilmemek daha mı iyi ?? benimde hsg dijitalmi çekilmiş o zaman bak bunuda öğrenmiş oldum :) :)
3. gün basladı cnmAdetin 2. Veya 3. Günü mü tedaviye başladınız? Cevap verirseniz sevinirim...
Hadi canım rahat rahat uyu bu akşam..belki burdan çok yardımcı olamayız birbirimize ama her zaman istediğini konuşabiliriz..Ben eşimin yanında takıldıgım için istediğim saatte uyanıyorum..şirkette çalışırken böyle değildi tabiki..sabah 7 de yollara dokuluyorduk..iyigeceler..tatlı rüyalar..biz güçlü olcazki bebeklerimiz de güçlü annelerini seçsin..bak şimdi opet reklamı vardı..geçen istanbuldan gelirken izmitte opet e girmiştik..çok kötüydü..bende internetten şikayet formu doldurdum..anam 2 gün sonra aradılar..Ben açmadım 444 lu numara diye sonra mesaj geldi opet ten size ulaşamadık diye.numarayı tanıdım bir daha aradılar sonraki gün..Benim şikayet üzerine müdürler oraya gitmiş incelemiş..wc lerin tamamen yıkılıp son sisteme göre yapılması kararını almışlar..bilginiz olsun iki kez de baştan aşağı genel temizlik yapıldı dediler..şaşırdım..bakk onda bile faydam oldu..sayemde o şube opet yenileniyor :) çok fenayım galiba yaaaa....
Nerede cektirmeye karar verdinAma bilincleniyoruz da ben hsg yi radyoloji merkezleri çekiyor zannettim.arkadaşlar sayesinde kadın doğumcu çekiyormuş onu öğrendim.bir arkadaşım vardı hsg çekilen onada sordum.onun da kendi doktoru çekmiş başka bir yerde..sağolsun aradı doktorunu.doktoru demişki izmirde dijital çeken yer çok az.Ben araştırayım..şifa medikalpark kent te varmış sadece..onun doktoru çekçek beni mesela..hsg için istanbula gidemem..zaten ayrıca bir film daha çekecek istanbuldaki doktor..Benim burdan çok öğrendiğim şey de oldu yaşadıklarımı anlatıp yardımcı olduğum insanda oldu.o yüzden seviyorum burayı..gebelik koleastazi duydunmu mesela..Ben hiç basima gelmeseydi bilmezdim..forumlarda o şikayette olanlara baskı yapıyorum ihmal etme diye..yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..çünkü ben salaklık etmiştim o kadar şikayetim vardı bir doktora kandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?