Allah yardımcın olsun canım.ben de ona gitmeyi düşünüyorum.slm arkadaşlar ben de medicalpark a tüp bebek için başladım prof.dr.Ahmet zeki ışık hocayla..gerçekten güler yüzü samimiyeti ve pozitifliği ile ilk denemem için oldukça moralmen iyiyim. Umarım ben ve tüm bebek bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.
Ben 12 ekim pazartesi iğnelerime başladım. yarın cumartesi kontrolüm var inş herşey güzel ilerler..
Allah yardımcın olsun canım.ben de ona gitmeyi düşünüyorum.
Insallah canim ya Bekliyoruz bakalım...Desene zor geciyor zaman ins bian once duzene girersiniz canim 40 ina kadar 40 kere huy degistirirmis bebekler inss akilli uslu bi prenses olacak annesi..
Hakkaten doğru cnm büyük bir sınavdayız Allah vermeyi nasip etsin. Benim yaza geldiği ve çok morardığı için koldan denemedim hiç bacaktan iki kere denedim daha çok canım acıdı . Neyse ben atlattım darısı elpisin başına olsun ...yumuklagli @elpis-ksk kızlar göbek davul gibi gergin nasıl tutuyorsunuz iğne yi..allah kolay lik versin..eşimin kuzeni hemşire kol daha iyi demişti bana..hatta 1 gece hastanede yattigimda da kolumdan yaptı hemşire..zaten kuzeni demişti göbeğin gerilince çok zor yapması demişti..genede siz bilirsiniz..etki ayni etki göbekten olunca farklı diye daha..iğne vücuda enjekte olur olmaz kan sulandığı için bebekler anında tepki veriyor olabilir kızlar..o yüzden hareketleniyordur..doktorum öyle demişti çünkü..iğne o günlük sulandırır..ertesi gün vurmazsan mesela kan gene baslar pıhtılaşmaya.. ferah tut içini arkadaşım bak emin in 40 i çıkınca daha durucak bebiş..eee diyorum kızlar heryerden sabrımız ölçülüyor... :)))))
Evet bende 3 ay vuruldum bu zamanlar nasıl olcak diye hep düşünürdüm kara kara..esim göbekten yaptığı için rahattım ben...ama o zamanlar göbek zaten hormon iğnelerinden bile yağ li yağ li idi..Hakkaten doğru cnm büyük bir sınavdayız Allah vermeyi nasip etsin. Benim yaza geldiği ve çok morardığı için koldan denemedim hiç bacaktan iki kere denedim daha çok canım acıdı . Neyse ben atlattım darısı elpisin başına olsun ...
Ah canıııım inşallah bu sefer muradına erersin.ben de 3 aylıkken kaybetmiştim.muayenede dr bebeğinizin gelişimi gerilemiş demişti.ne demek istediğini anlamamıştım.meğer ölmüş yavrum.ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Neyseki bir sonraki sene çocuğumu kucağıma aldım.şimdi 2.yi istiyorum.yine olmuyor.tüp bebeğe de cesaret edemiyorum. Ahmet beyle görüştüm kışın.kaldı öyle cesaret edemediğim için.kesinlikle gel derim canım..ben 29 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ama 4 yıllık evliyim ve 3 düşük ve 1 kürtajla sonlanan 4 hamileliğim oldu..çok üzüntüler yaşadım şu 3 sene içinde bebek için..tam seviniyorum derken yine aynı şey..hele 3.hamileliğim de 4.ayıma girmiştim cinsiyetini öğrenmeye az kalmıştı ama bebeği görmek için kontrole gittiğimizde doktor maalesef kalp atışları görünmüyor hemen almak zorundayız dediğinde dünya başıma yıkıldı okadar alışmıştım ki bebeğime az da olsa büyümüştü çünkü bağlanmıştım yavruma ama maalesef gelişmemiş ve kromozomla alakalı bi problemimiz çıktı hatta cinsiyetini araştırma sonucu öğrenmiştik ki erkekmiş..inş bu ay yüzüm güler ve mutlu haberler alırım sağlıklı embriyolarım oluşur..manevi anlamda Ahmet hocayla kendimi daha da motive ettim..hatta bazen korkuyorum çok olumlu düşündüğüm için olumsuz bi durumda ya çok hayal kırıklığına uğrarsam diye..ne olur hepiniz bu ay bana be tüm isteyenlere dua etsin edelim:))
Canım,şekeri ve tuzu hemen kes.belki de yemiyorsun.bende gebelik şekeri çıkmıştı.kestim hemen.tuz da şişiriyordu.onu da kesmiştim.böylelikle daha az kilo almıştım.@elpis-ksk , K kaderim35 ve diğer hamiş arkadaşlar, bebeğin kilosu için çok endişelenmeyin çünkü kilo gelişimin tek belirleyici unsuru değil. femur uzunlukları kafa genişlikleri falan, kompleks olarak değerlendiriyorlar. http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/12/gebelikte-yapilan-ultrason-lmleri.html adresinde detayları var. sıkmayın canınızı. benim ikizler de 1 er hafta önden gidiyo, ayın 30 unda şeker ölçümüm var inşallah gebelik diabeti çıkmaz....
evet canım az tuzlu yiyorum ama tatlıda bi diyete gitmedim henüz. ama kilom normal gidiyo allahtan. sadece bebekler her kontrolde 5-6 gün önde görünüyorlar. babamız biraz uzun bizim, onlara çekecekler galiba , kemik boyları uzun geliyor çünkü :) yukarıda dediğim gibi, gelişim sadece kiloyla değil de birkaç ölçüme göre belirlenip söyleniyor. ama inşallah bende gebelik şekeri çıkmaz çünkü diyet fikri beni çok korkutuyor.Canım,şekeri ve tuzu hemen kes.belki de yemiyorsun.bende gebelik şekeri çıkmıştı.kestim hemen.tuz da şişiriyordu.onu da kesmiştim.böylelikle daha az kilo almıştım.
Boslamadim canin herzaman aklimdasiniz canim sikkin vucudumda sebepsiz morarmalar olustu nette okudum hic hos seyler yazmiyo ertedim hep korkumdan gitmedim doktora ama cogaldi daha pazartesi randevu aldim korkuyorum@elpis-ksk canim nasilsiniz..
yumuklagli guzel annem sen nasilsin..gogusler iyilestimi biraz daha..
aras35 gene yazmiyor bosladi bizi
@fulya3535 dinlenme nasil gidiyor arkadasim vitamine devam degil mi..
@daisyp de uzaklasti artik bizden...
Kizlar forumu bosluyorsunuzzz...
nazlı noldu iyimisin?Boslamadim canin herzaman aklimdasiniz canim sikkin vucudumda sebepsiz morarmalar olustu nette okudum hic hos seyler yazmiyo ertedim hep korkumdan gitmedim doktora ama cogaldi daha pazartesi randevu aldim korkuyorum
Ben nil eflin de ısrarlayım...eşimde iki isim olmasın tek isim de ısrarlı :))))kızlar bimiyorum belki siz duymuşsunuzdur ama bir arkadaşın kızı oldu ve ismini erva koydu bana çok değişik geldi unisex bir isimmiş anlamına baktım güzelde sizinle paylaşmak istedin :)
Erva isminin anlamını öğrenelim.
- Güzel bir sahabe ismi
- Hz. Muhammed’in Halasının ismi
- Çok güzel genç kişi
- Son derece cesur ve yiğit
Ben tatlı delisiyim çok severim..ama nedense hamilelikte çok aşırı çekmesi canım ayda yılda bir oda özel istediğim bir tatlı mesela..esim o yüzden bende seker çikcagini düşünürdü..bende onla alakası yok derdim..çok şükür şekerim düşük bile..inşallah çıkmaz canım..tamamen gebeliğin yaptığı bir şey iste vücut ta...@elpis-ksk , K kaderim35 ve diğer hamiş arkadaşlar, bebeğin kilosu için çok endişelenmeyin çünkü kilo gelişimin tek belirleyici unsuru değil. femur uzunlukları kafa genişlikleri falan, kompleks olarak değerlendiriyorlar. http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/12/gebelikte-yapilan-ultrason-lmleri.html adresinde detayları var. sıkmayın canınızı. benim ikizler de 1 er hafta önden gidiyo, ayın 30 unda şeker ölçümüm var inşallah gebelik diabeti çıkmaz....
Kuzum niye erteliyorsun doktor işini.kötü birşey olsa bile erken teşhis çok önemli ki hic birşey çıkmayacak canım benim eminim ben..sen genede kontrol ettir..bize de haber ver mutlaka...ahhh canım ah...psikolog ile rahat olmadimi..faydasını görmüyormusun..Boslamadim canin herzaman aklimdasiniz canim sikkin vucudumda sebepsiz morarmalar olustu nette okudum hic hos seyler yazmiyo ertedim hep korkumdan gitmedim doktora ama cogaldi daha pazartesi randevu aldim korkuyorum
Diger turlu cok iyiyim cnm psikologun cok faydasini gordum bu durum canimi sıktı pazartesi gidicem bakalimKuzum niye erteliyorsun doktor işini.kötü birşey olsa bile erken teşhis çok önemli ki hic birşey çıkmayacak canım benim eminim ben..sen genede kontrol ettir..bize de haber ver mutlaka...ahhh canım ah...psikolog ile rahat olmadimi..faydasını görmüyormusun..
Iyi sayilirim ececim su morarmalar canimi sıktınazlı noldu iyimisin?
canım dikkat et kendine ihmal etmee. ahmet hocanın önerdiği psikoloğa mı gidiyosun?Iyi sayilirim ececim su morarmalar canimi sıktı
Allahın izni ile bir şey yoktur canım inşallah..bakalım pazartesi ne diyecek doktorun..nereye hangi bölüme gideceksin doktara..Diger turlu cok iyiyim cnm psikologun cok faydasini gordum bu durum canimi sıktı pazartesi gidicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?