Hayir canim menemende psikiyatriste gidiyorumcanım dikkat et kendine ihmal etmee. ahmet hocanın önerdiği psikoloğa mı gidiyosun?
Ic hastaliklari yada hemetolojiye gitmek gerekmis ic hastaliklarina gidicemAllahın izni ile bir şey yoktur canım inşallah..bakalım pazartesi ne diyecek doktorun..nereye hangi bölüme gideceksin doktara..
Üniversite de hemotoloji var canım ama direk alamıyorsun galiba dahiliye sevk ediyor diye biliyorum..ben katip çelebiye gitmistim hemotolojiye..Ic hastaliklari yada hemetolojiye gitmek gerekmis ic hastaliklarina gidicem
Benim yavrum da önden giderdi hep 1 hafta.maşallah sağlıklı doğdu.boyu uzun yaşıtlarına göre.hiç diyetten korkma.tatsız tuzsuz zor oluyor ama alışıyorsun.hem doğumdan sonra daha az verecek kilon olur.gebelik şekeri inşallah çıkmaz ama bence sen kes şekeri. Canın çok çekerse yersin .evet canım az tuzlu yiyorum ama tatlıda bi diyete gitmedim henüz. ama kilom normal gidiyo allahtan. sadece bebekler her kontrolde 5-6 gün önde görünüyorlar. babamız biraz uzun bizim, onlara çekecekler galiba , kemik boyları uzun geliyor çünkü :) yukarıda dediğim gibi, gelişim sadece kiloyla değil de birkaç ölçüme göre belirlenip söyleniyor. ama inşallah bende gebelik şekeri çıkmaz çünkü diyet fikri beni çok korkutuyor.
gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versinIc hastaliklari yada hemetolojiye gitmek gerekmis ic hastaliklarina gidicem
Gunaydin canim..Günaydın kizlaaarr...
Benim bütün yemeklerin zeytinyaglidir..hic başka yag kullanmam pilav da tereyağ atarım..hamile kaldığımdan beri çok az ekmek yiyorum en fazla 2 dilim..arkadaslar canan karatay derki ekmegin her turlusu kan sekerini yukseltir
zeytinyagi anne sutu gibi faydali kaya tuzu da guvenle kullanilabilirmis
Ekmeksizde karin doymuyor ki hele bu halimizle istahim tavan yapmis durumda :)))arkadaslar canan karatay derki ekmegin her turlusu kan sekerini yukseltir
zeytinyagi anne sutu gibi faydali kaya tuzu da guvenle kullanilabilirmis
Alışırsın canım az ve sık yemek lazim ama..gündüz ben daha iyiyim..gece midem maf oluyor çok yüklenince...Ekmeksizde karin doymuyor ki hele bu halimizle istahim tavan yapmis durumda :)))
Yaklasik bir haftadir boyleyim canim yaa inadina canim herseyi istemeye basladi..dun nst ile.tanistim bu arada kaderim cuma aksami karnim sertlesmeye baslamisti agrim yoktu dkla haberlesmistik dun sabah uyaninca yine basladi bu kez sertlesmeler karnim top gibi oluyordu agrimda olunca aradik dkru gelin nst ye direlim dedi gittik ama sanci falan cikmadi dkrum agri icin serum verdi aksama kadar hastanedeydim dun..Alışırsın canım az ve sık yemek lazim ama..gündüz ben daha iyiyim..gece midem maf oluyor çok yüklenince...
Aaa hadi ya canım geçmiş olsun..dakika ve kaç kez olduğuna bak o durumda..çok mu sık kasılma vardı..aman canım artik daha fazla istirahat gerekli..ben de dun hali ile perde baktım topu topu 500 mt yürüdüm..aksam kasılmalarım oldu..yorulmaya gelmiyor artik maalesefYaklasik bir haftadir boyleyim canim yaa inadina canim herseyi istemeye basladi..dun nst ile.tanistim bu arada kaderim cuma aksami karnim sertlesmeye baslamisti agrim yoktu dkla haberlesmistik dun sabah uyaninca yine basladi bu kez sertlesmeler karnim top gibi oluyordu agrimda olunca aradik dkru gelin nst ye direlim dedi gittik ama sanci falan cikmadi dkrum agri icin serum verdi aksama kadar hastanedeydim dun..
Bende 2 gun disarida gezmistim ondan oldu heralde dedigin gibi yorulmamak gerek ama eksik bitmiyor ki kaderim daha bi suru alamadigim seyler var.1 saatte nerdeyse 20 kere kasilma oldu dk da ben oyle diyince hemen gel dedi gittik sukur bisi cikmadi sanirim yorgunluktan oldu.Aaa hadi ya canım geçmiş olsun..dakika ve kaç kez olduğuna bak o durumda..çok mu sık kasılma vardı..aman canım artik daha fazla istirahat gerekli..ben de dun hali ile perde baktım topu topu 500 mt yürüdüm..aksam kasılmalarım oldu..yorulmaya gelmiyor artik maalesef
gecmis olsun cnm dinlen bok bol bendede seker cikti bu aradaYaklasik bir haftadir boyleyim canim yaa inadina canim herseyi istemeye basladi..dun nst ile.tanistim bu arada kaderim cuma aksami karnim sertlesmeye baslamisti agrim yoktu dkla haberlesmistik dun sabah uyaninca yine basladi bu kez sertlesmeler karnim top gibi oluyordu agrimda olunca aradik dkru gelin nst ye direlim dedi gittik ama sanci falan cikmadi dkrum agri icin serum verdi aksama kadar hastanedeydim dun..
Dinleniyorum canim yaa hic kalkmadim bugun..sanada gecmis olsun o dert bendede cikti 15 gundur evde takip ediyorum yarin gidicez bakalim kendi dkrum buyuk ihtimal insuline baslatirlar dedi bakalim yatin belli olucak.gecmis olsun cnm dinlen bok bol bendede seker cikti bu arada
yukseldigi zaman tarcin iyi geliyomus dedilwr cnm tokluk 1.saat degeri kac olmaliDinleniyorum canim yaa hic kalkmadim bugun..sanada gecmis olsun o dert bendede cikti 15 gundur evde takip ediyorum yarin gidicez bakalim kendi dkrum buyuk ihtimal insuline baslatirlar dedi bakalim yatin belli olucak.
Tarcini bende duymustum ama hamilelikte kullanimi nasil olur bilemedim..aclik 90 sinirmis toklukta 144 sinirmisyukseldigi zaman tarcin iyi geliyomus dedilwr cnm tokluk 1.saat degeri kac olmali
Valla canım internetten al bazı şeyleri..biberon bebek arabası onları internetten aldım ben..gidin tek yere o kemeraltindaki mağazalara hepsini al çık..bak yorulma canım..o kasılmalar rahim ağzına baskı yapar çünkü..eksik varsa sonrada tamamlanır artik kasamıyorum kendimi sen magnet ile kapı süsü aldın mi..bak ben bunlardan yaptırıyorum..Bende 2 gun disarida gezmistim ondan oldu heralde dedigin gibi yorulmamak gerek ama eksik bitmiyor ki kaderim daha bi suru alamadigim seyler var.1 saatte nerdeyse 20 kere kasilma oldu dk da ben oyle diyince hemen gel dedi gittik sukur bisi cikmadi sanirim yorgunluktan oldu.
Daha ne yapacagima karar veremedimki kokulu tas dusundum sabun aklimda kucuk kolonya siseleri aklimda..terlik tac taki yastigi falan da istiyorum netten bakiyorum surekli..Valla canım internetten al bazı şeyleri..biberon bebek arabası onları internetten aldım ben..gidin tek yere o kemeraltindaki mağazalara hepsini al çık..bak yorulma canım..o kasılmalar rahim ağzına baskı yapar çünkü..eksik varsa sonrada tamamlanır artik kasamıyorum kendimi sen magnet ile kapı süsü aldın mi..bak ben bunlardan yaptırıyorum..
Eki Görüntüle 1661002 Eki Görüntüle 1661003 Eki Görüntüle 1661004 Eki Görüntüle 1661005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?