Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kizlar bebek odasi takimini nerden aldiniz yada almayi dusunuyosunuz arastiran varmi aranizfa
Valla bu el boyaması mdf olanlar 3500 den başlıyor canım..haberin olsun..demonte tarzı olanlar 1000 1500 1800 arası değişiyor..eşime yeni mükellef geldi biz ona marangoza ısmarlama model çizdik o yapıyor..sadece beşik ve dolap..parlak mdf den yaptiriyirum..

fiyatlar pahalu cnm ya senin fiyat ne sormasi ayip bende sadece besik dolap bakiyorum
Canım yaptırdığın modele ve mdf nin de kalitesine gore değişiyor ...1500 filan galiba esim in mükellefi yaa ona atıyorum 1 sene bedavaya bakacak galiba..tam fiyat ne öğrenirim yalan olmasın..eve gelince modeli sanada atarım..buna benziyor biraz ama tam o gibi değil...dolap bundan çaktık istediğim gibi oynama yaptım böyle parlak olacak..

evet insan ne yaşarsa onu biliyor..çok zor beklemek sabretmek ama ne güzel sen yavrunu kucağına almışsın inş 2.ye de kavuşursun..ben inş ikiz çok istiyorum bekarkenden hep dua ederdim ikiz bebeğim olsun die..belki de tüp bebekle ikizlerim olucak diyorum..bakalım hayırlısı..cumartesi kontrolüm de iyi geçti..yumurtalar çoğalmış ve büyümüş..salı gününe kadar iğnelere devam dedi..yarın yine kontrol var sabahtan..inş bu gidip gelmelerimizin sonucu iyi olur Rabbim mükafatını verir inş. hayırlısıyla..
senin ilk çocuğun peki tüp bebek değil miydi..açıkçası cesaretle pek alakalı değil bu tüp bebek..belki hazır hissetmiyorsundur kendini..çünkü çok da büyük işlemlerden geçmiyor ameliyat gibi..iğneler ayılıp bayılmalar yumurta toplama ve transfer..eşin de tamam diyorsa bence hiç bekleme canım

Günaydın kizlaaarr...
Günaydın canım..Merhabalar ben yeni üyeyim..Herkesi yavaş yavaş tanımaya başlıyorum burda..Sen hamileymişsin sanırım..tüp bebeği kimde yaptırdın canım? bi de senin bebek de gelişmiyormuş peki sorun neydi..tüp bebek + pgd mi yapıldı? Ben de 4 kez hamilelik yaşadım..hepsi de gelişmediği için yaşamadı..kromozomla ilgili sorunumuz çıktı..o yüzden tüp bebek sonrası embriyonun pgd ile incelenmesi yapılacak sağlıklı olan çıkarsa transfer edilecek..yani döllenme de sorun olmuyor sadece gelişme problemi oluyor(

Ikiz bebek olursa ne güzel de mi.iki tane birden.bir daha olsun mu olmasın mı derdi yok.benim ilki normal oldu.yani kendiliğinden hamile kaldım.sezaryen oldum.hayırlısi olsun canım. Zamanı gelince hiçbir şeye engel olamayız.her şey oluverir.

ayy okurken bile heyecanlandım..aynen öyle ikiz oluverse ne güzel olur benim için mucize olur..Allahımdan daha ne isterim ki..bu hayatta bu yaştan sonra bebekten ve sağlıklı hayırlı bi evlat olarak büyütmekten başka ne isteyebilirim ki..para mal mülk herşey boşuna geliyor..herkesin derdi başka işte napalım..
senin çocuğun kaç yaşında peki..madem ki normal yoldan olmuş eğer ki yaşı da küçükse bekle bence biraz daha..hiç belli olmaz yeniden olabilir..stres mi yapıyorsun acaba olmadıkça? sonuçta bi sorununuz yok herhalde

Tedavin hayirli olsun arkadasimm inss guzel ve hayirli sonuc alirsin stresi hayatindna kesinlikle cikar bu donemde rahat ol..nerde tedavi goruyorsun ?

Allah gönlüne göre versin canım. :))
6 yaşında oğlum.benim sorunum stres.neden olmuyor,bu ay olacak mı falan..hiçbir sorunum yok normalde. 2 senedir uğraşıyorum olmuyor.kızgınım.

Gunaydin canim hic ameliyattan bahsetmemistin birdenmi meydana cikti? Rabbim sag salim kurtarsin derdinden inss acil sifaalr olsunn..
BOUN FITIĞI AMELİYATI OLACKTIN ONDAN 40 GÜNDÜR ÇEKİYORUM AMA fizikle kurtuluyorum galiba şimdi bacaklarımda 5 yıldır geçmeyen ödemim vardı kalp damar cuma günü operasyon dedi hemşire olmama rağmen şoktayım çarşamba ameliyat dua edın OYSA BİZ BU AY TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORDUK

Her zaman dualarimdasin canim sen yeterki rahat ol kurtulacaksin bi dertten hic deilse rabbimin bir bildigi vardir gec olsun guc olmasin inss her serde bi hayir vardir..

cok guzel gorunuyo fiyatta uygun aslinda gule gule kullanan miniginle

günaydınlarrrrrrrrrrrr arkadaşlar bana dua edın ameliyat oluyrum benım içn çokk suprız oldu bacak damarlatından selanlarrrr
canım hayırdır çok geçmiş olsun ameliyat ne zaman tıkanıklık mı çıktı dualarım seninle habersiz bırakma bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…