Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

aminn sağolasın arkadaşım nasipse çarşamba yatış perşembe opere .. hiç düşünmediğim ess geçtiğim venöz yetmezlik vardır bundada bir hayır tüp bebeğe dideceğimixzde hep sorun çıkıyor eşimde 3 ta ş düşürdü başka 1 cm olan taş böbreği ş işirmiş düşmüyor kırılmıyor bakalım o ne olacak heğimiz allaha emanetiz ama imtihan ediliyoruzz selamlarr

Tedavin hayirli olsun arkadasimm inss guzel ve hayirli sonuc alirsin stresi hayatindna kesinlikle cikar bu donemde rahat ol..nerde tedavi goruyorsun ?

Teşekkürler canım..aminn inşş..evet stres yapma diye doktorum da söyledi..ama yine de imkansız..ben de ki stres olumsuz da değil işin garibi:)) hep olumlu bakıyorum sanki bu ay herşey oluvercek gibi..bu sefer düşünüyorum bu kadar olumlu düşünmem iyi değil mi acaba die..çünkü bu ay sonuç negatif olursa baya hayal kırıklığına uğrayacağım çok da duygusal bir insanım zaten 4 hamileliğimde de hep kendimi zor toparladım aradan zaman geçti tüpe başladık şimdi kendimi bu yüzden çok hazır hissederek başladım..bu yüzden olumsuz olursa çok üzülürsem diye korkuyorum(
tedavime izmir medical parkta başladım.Prof.Dr.Ahmet Zeki Işık hoca ile..
Sen de bebiş var mı canım?

Allah gönlüne göre versin canım. :))
6 yaşında oğlum.benim sorunum stres.neden olmuyor,bu ay olacak mı falan..hiçbir sorunum yok normalde. 2 senedir uğraşıyorum olmuyor.kızgınım.
evet canım anladım..kafana takma..bi tane çocuğum var deyip kafanı rahatlat en azından..benim bi kaç ark.ımda da vardı böyle bi sorun..sonrasında kendliğinden hamile kaldı..bunu duyan diğer ark.larım da 2.bebek düşünecekleri zaman nasıl olsa 2.bebek geç olabiliyor deyip erkenden korunmayı bıraktılar stres de olmadığından o ay hamile kaldılar..beyinle alakalı aslında seninki de tamamen canım:)

Ahmet hocanin ismini oldukca duyuyorum forumda hayirlisi inss rabbim guzel sonuclar aldirsin..dedigim gibi seni uzen snei strese sokan herseyden uzaklasacaksin b3n tedavim suresince herseyden uzak kaldim sadece kafamin aldiklariyla sevdigim kisilerle gorustum arti kimseye soylemedik bu tedaviyi 3.ayim bitene kadar kimse hamile oldugumu bilmedi..benim bu 4.denemem ilk 2 negatif.3.tup deneme de 10 haftalik kalbi durdu bebegimin.bundada rabbime sukurler olsun bugunlere geldim hayirlisiyla..

İşte ben de bunu aşamiyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.ne zaman olcak,niye olmuyor,çocuğum kardeşsiz mı kalac a k....bunlar beni yiyip bitiriyor(

Ben izmirde yaptircaktim..doktorum istanbulu onerdi..bruksel tup bebek yucel karaman yapti tek embriyo ile ilk seferde tuttu..insallah saglikla bu sefer kucagima alirim..pgt ye gerek yok dedi yucel hoca..o yuzden sadece tup bebek uygulandi canim..ilk ikiz di 6 aylik erken dogum oldu...

Evet haklısın canım..ben de şuan kimseye söylemeyerek ilerliyorum sadece iş yerinde sıkıntı olacak diye strese giriyorum..inş olur da tutarsa zaten tüp bebek diye söylerim ama şuan bu aşamada oldu mu tuttu mu diye soracaklar stresim iyice artacak o yüzden kimseye bende söylemiyorum...inş sonucum senin gibi olur sağlıklı bi embriyo çıkar ve hamile olduğumu öğrenirimm

Hayırlısıyla kucağınanal canım inş:)) darısı başıma ve tüm isteyenlere..
İlk olan ikizler 6 ay erken doğdu sonra ne oldu peki? Yaşamadılar mı yani(

Hayırlısıyla kucağınanal canım inş:)) darısı başıma ve tüm isteyenlere..
İlk olan ikizler 6 ay erken doğdu sonra ne oldu peki? Yaşamadılar mı yani(
Oğlan 18 saat filan yaşadı kuvez de..kızım da doğumda ex oldu...normalde oda yaşıyordu..normal doğum diye kiz 2.doğdu..belkide susuz kaldı belki başka birşey bilmiyorum olu doğum oldu..ama karnımda atıyordu kalbi..

Sen bari yapmaa canim sıkılıyo vala iste yapamiyorum zaten facede inst.da sayfalara bakmaktanda sıkıldim burda onceden yazisiyorduk simdi oda yok hayat monotonn ofsss daral geldi bugun bana yaa
Atayim numaramı cepten konuşalım..bu sefer aldıklarını sana gönderince kendimi kotu hissediyorum..Kızlar nispet yapıyorum zanneder diye..onlar zaten birşey yazmiyor anlatmıyor ben napim...

Atayim numaramı cepten konuşalım..bu sefer aldıklarını sana gönderince kendimi kotu hissediyorum..Kızlar nispet yapıyorum zanneder diye..onlar zaten birşey yazmiyor anlatmıyor ben napim...
Aynen bende oyle fazla birsey yazamiyorum varsin yazmiyalim ama kizlarla eski muhabtemize donelimm..numaralairmizi alalim zaten belki dogumlar ayni gun olursa ayni hastanede de olursak iyi olur ziyarete gelir gideriz :)

Aynen bende oyle fazla birsey yazamiyorum varsin yazmiyalim ama kizlarla eski muhabtemize donelimm..numaralairmizi alalim zaten belki dogumlar ayni gun olursa ayni hastanede de olursak iyi olur ziyarete gelir gideriz :)
Ben egepol de doğurcam kuzu..sen Cinarlida sağolsun canan la iki gün de bir görüşüyoruz...o aramazsa ben arıyorum yazisiyorum...

Ay ben evde yatiyrm. Ya annen ya kvalidem gelip basimi bekliyor. Yemek is yapip gidiyor. Basimda bekci gibi elime alamiyrm teli.yatiyorum surekli bisey yaptigim yok

Ay ben evde yatiyrm. Ya annen ya kvalidem gelip basimi bekliyor. Yemek is yapip gidiyor. Basimda bekci gibi elime alamiyrm teli.yatiyorum surekli bisey yaptigim yok
Benim kide yırtındı durdu çok internet yüzünden..artik hic bir şey demiyor..sende var çek modemin fişini..yanda var odamı çekçek karşıda var odamı girmiyecek nete deyince sustu artık..telf alma eline deyip duruyordu..telf la konuşmak ta yasak ona bakarsan..heleki kulaklık siz..bu hamileligimde hic birine uymadım..saatlerce konuşursam takıyorum kulaklık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…