Kizlar inceden inceye incelersek ucunu bulamayiz emin olun bulasik makinasinda bile radyasyonun alasi varmis kullanmiyalik o zaman hicmi yakinimizda baz istasyonu yok hayatimiz radyasyonBenim kide yırtındı durdu çok internet yüzünden..artik hic bir şey demiyor..sende var çek modemin fişini..yanda var odamı çekçek karşıda var odamı girmiyecek nete deyince sustu artık..telf alma eline deyip duruyordu..telf la konuşmak ta yasak ona bakarsan..heleki kulaklık siz..bu hamileligimde hic birine uymadım..saatlerce konuşursam takıyorum kulaklık..
Annemmm unuttum senide cinarlida diye aklima takilmis sanki ..olsun allah buyuk yonede bigun ziyaret ederiz birbirimizi..Ben egepol de doğurcam kuzu..sen Cinarlidasağolsun canan la iki gün de bir görüşüyoruz...o aramazsa ben arıyorum yazisiyorum...
Onlar yazmaya basladiklairnda bizde vakit bulamiycaz bu kez :)) hadi yaz ayi herkes biyerlerdeydi ee kisa giriyoz artik yaz devride kapandi ama kimse yok iste@elpi-ksk canım kizlar yazmiyor ben napim..sadece bebek tedavi iğne den konuşmuyorduk ki biz..bende ozledim ama kimse yazmiyor
doğru haklısın canımNee en büyük kk... kimse yazmiyor artik..sadece tüp bebek için biz burda beraber değildik ki..tutmayanlar koptu gitti forumdan
Ben resat hicaya alamadim randevu yaa canim 1 ay sonrasina verdiler..sebahattin iki haftada bir cagiriyor beni kontrole zaten..dun tsh icin dahliliye ye gittim ucmus gitmis idrar tahlilide istedim..max 50 diyor deger benim cikmus 500..hoca bol su ic diyor yanma varsa munorol sase ic diyor...dahiliye doktoru antibiyotik vermis..yarin buca sifaya gidip sorcam bakalim ordaki doktora ne diyecek..Annemmm unuttum senide cinarlida diye aklima takilmis sanki ..olsun allah buyuk yonede bigun ziyaret ederiz birbirimizi..
Evet yazin anladim zaten..herjesin geleni gideni denizi yazligi oluyor..goruselim dedik onu bile toplanamadik bir turlu..ben bu halimle goze almistim 3 saat oturmayi..ki dun gece fenalastim..kasik agrisi ile uyandim ezanda..nasil gecti bilmiyirum..dua ede ede bir hal oldum..dun dojtordan cikista forbeste 5 tanecik dukkan gezdik topu topu esim kaynanam ben..nasil uykuya dalmisim gene oyle..ayetel kursu yu okuya okuya uyumusum..Onlar yazmaya basladiklairnda bizde vakit bulamiycaz bu kez :)) hadi yaz ayi herkes biyerlerdeydi ee kisa giriyoz artik yaz devride kapandi ama kimse yok iste
Canim dun ic camasircida kizla konustuk..4.yu deniyormus..1 kez tutmus bebegi 3 aylikken kalp atisi durmus..17 senelik evliyim dedi..yasi da benden baya buyuk tu..benim doktoru onerdim ona..yazik gunah vucuduna..eside hep yurtdisinda imis..yaa denizci yaa kaptan yaa tir soforu...gittimi 6 ay gelmiyormus..ne zor ona..hic destekcisi yok evde..doğru haklısın canımbu süreç tek sefar değil ki ikisi var üçü var dördü beşi deneyen var
Vurcak lar narkozu yararak cikarcaklar disari..korkma canim bir kac gun agri olur ama..nede olsa nester degcek dikis olcak orasi..kızlar yarın nasipse sabah gömülü olan 20 lik dişimi ufak bir operasyonla aldırıcam bana dua edin nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum korkudan da tırsmıyor değilim
Gecmis olsun simdiden sana..saat kacta olacak..nerde olcak..kızlar yarın nasipse sabah gömülü olan 20 lik dişimi ufak bir operasyonla aldırıcam bana dua edin nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum korkudan da tırsmıyor değilim
gerçekten çok zor allah yardımcısı olsun ...Canim dun ic camasircida kizla konustuk..4.yu deniyormus..1 kez tutmus bebegi 3 aylikken kalp atisi durmus..17 senelik evliyim dedi..yasi da benden baya buyuk tu..benim doktoru onerdim ona..yazik gunah vucuduna..eside hep yurtdisinda imis..yaa denizci yaa kaptan yaa tir soforu...gittimi 6 ay gelmiyormus..ne zor ona..hic destekcisi yok evde..
sabah 10:15 te randevum urlada özel ata diş var orda aldırcamGecmis olsun simdiden sana..saat kacta olacak..nerde olcak..
evet bakalım çabuk geçer hiçbirşey anlamam :))Vurcak lar narkozu yararak cikarcaklar disari..korkma canim bir kac gun agri olur ama..nede olsa nester degcek dikis olcak orasi..
Biz urla liyiz yaa ondan sordum..gerci sulalede disci yok..doktor var veteriner var.. taniycakmisim gibi sirdum iste :))sabah 10:15 te randevum urlada özel ata diş var orda aldırcam
Benim kardesim olmustu..insallah canim kolay gecer agrin filan olmaz..evet bakalım çabuk geçer hiçbirşey anlamam :))
amin canım inşallahBenim kardesim olmustu..insallah canim kolay gecer agrin filan olmaz..
uralada doktorluk yapan varmı belki ben tanırım :))Biz urla liyiz yaa ondan sordum..gerci sulalede disci yok..doktor var veteriner var.. taniycakmisim gibi sirdum iste :))
tsh mi yuksek cnn seninBen resat hicaya alamadim randevu yaa canim 1 ay sonrasina verdiler..sebahattin iki haftada bir cagiriyor beni kontrole zaten..dun tsh icin dahliliye ye gittim ucmus gitmis idrar tahlilide istedim..max 50 diyor deger benim cikmus 500..hoca bol su ic diyor yanma varsa munorol sase ic diyor...dahiliye doktoru antibiyotik vermis..yarin buca sifaya gidip sorcam bakalim ordaki doktora ne diyecek..
Sağlık ocagin da vardı urlada..simdi başka bir köyde çalışıyor..aile hekimi olarak...uralada doktorluk yapan varmı belki ben tanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?