Valla ben konusmuyorum. İyide oluyor. Cok mecbur kalirsam kulaklikla konusuyorum.Benim kide yırtındı durdu çok internet yüzünden..artik hic bir şey demiyor..sende var çek modemin fişini..yanda var odamı çekçek karşıda var odamı girmiyecek nete deyince sustu artık..telf alma eline deyip duruyordu..telf la konuşmak ta yasak ona bakarsan..heleki kulaklık siz..bu hamileligimde hic birine uymadım..saatlerce konuşursam takıyorum kulaklık..
Evet yüksekmiş..hamilelik için yuksek bir değerdi..tsh mi yuksek cnn senin
Önerilen o canım zaten sadece hamilelik için değil..herkes için geçerli bu canım..Valla ben konusmuyorum. İyide oluyor. Cok mecbur kalirsam kulaklikla konusuyorum.
anladım canım :)Sağlık ocagin da vardı urlada..simdi başka bir köyde çalışıyor..aile hekimi olarak...
Demirciler tarafın da canım..anladım canım :)
2012 de demircilere yarısa gelmiştik.ormanda oldu yarış.heralde doğru hatırlıyorumdur.Demirciler tarafın da canım..
Ağaçlı bir yol muydu canım...sonunda deniz var...yarış yaparken yollar trafiğe kapanıyor mu2012 de demircilere yarısa gelmiştik.ormanda oldu yarış.heralde doğru hatırlıyorumdur.
Ewet, agacli. Birde orada atv .motor falan kullanilan bir yer var. sahibini iyi taniyorum da adini cikaramadim.Ağaçlı bir yol muydu canım...sonunda deniz var...yarış yaparken yollar trafiğe kapanıyor mu
Evet canım orasi dediğin yer..evet orda öyle bir merkez var..tanımıyorum ben sahibini..benim herif hic spora meraklı değil tek derdi izlemek..mesela 3 aylık para verdi spora gidecekti 3 hafta gitti bıraktı şimdi hic gitmiyor..Ewet, agacli. Birde orada atv .motor falan kullanilan bir yer var. sahibini iyi taniyorum da adini cikaramadim.
Evet yüksekmiş..hamilelik için yuksek bir değerdi..[/QU ilacmi veriyyo yuksek olunca bende de tsh problemi vardi cnm simdi iyi gidiyo
Ayy çok üzüldüm canım yaa ama olsun inş bu benişini kucağına sağlıkla alırsın..ikizler de tüp bebek miydi?Oğlan 18 saat filan yaşadı kuvez de..kızım da doğumda ex oldu...normalde oda yaşıyordu..normal doğum diye kiz 2.doğdu..belkide susuz kaldı belki başka birşey bilmiyorum olu doğum oldu..ama karnımda atıyordu kalbi..
Benim aşılama idi onlar canım..6 izdi..sonra azaltma filan oldu iki bırakıldı..tüp bebek konusunda çok uzman değilim..benim doktorum bilerek tek koydu zaten..benim vücudum iki yi kaldırmadığı için ayni riskleri tasiyabilcegim için..ayni riske girmek istemediAyy çok üzüldüm canım yaa ama olsun inş bu benişini kucağına sağlıkla alırsın..ikizler de tüp bebek miydi?
Ben de iki tane sağlıklı çıkarsa aynı anda koydurmak istiyordum ama böyle bişey olabilir mi acaba tek koydurmak daha mı mantıklı acaba?
Medikal de var mi canım hemotoloji...neden olabileceği konusunda birşey söyledimi..Kizceler yapmayin prötesto falan herzaman aklimdasiniz ben yazamasamda okuyorum arada yaziyorum dun dr gittim tahliler normal cikti ama hemotolojiye gonderdi yinede onuda 2-3 haftaya randevu alamadin devletten.yarin medicale gidicem dua edin kotu bisey cikmasin
Anladım canım herşeyin hayırlısı:) Cinsiyeti belli mi bebeğinin?Benim aşılama idi onlar canım..6 izdi..sonra azaltma filan oldu iki bırakıldı..tüp bebek konusunda çok uzman değilim..benim doktorum bilerek tek koydu zaten..benim vücudum iki yi kaldırmadığı için ayni riskleri tasiyabilcegim için..ayni riske girmek istemedi
Var cnm aradim randevu aldim tahliller normal degerlerim ama arastirlsin farkli bisey olabilir dedi ayrica psikyatriye soledim morarmlari ilacdan olurmu diye meslek hayatimda olursa sen 3.kisisin dedi ilaci degistrdi her ihtimale karsi ama mutlaka hemotolojiye git dediMedikal de var mi canım hemotoloji...neden olabileceği konusunda birşey söyledimi..
Hayirlisi olsun cnm sanirim ahmet hoca doktorun ben 2.denememi onunla yaptim nasip degilmis olmadi 3.yu denicez psikiyatri tedavim bitince ben cok memnun kaldim kendisinden acayip insancil ve pozitif bi dr insallah olumlu sonuc alirsin rabbim yardimcin olsunKızlar bugün yine kontrolüm vardı..son iki gün daha iğnelere devam edicem..bi de çatlamaması için ipne olucam 3 gün..bi günde 3 iğneye çıktı iğneler bitecek derken..neyse sabır inş..dr herşeyin güzel ilerliyor dedi..pazartesi yumurtalar toplanacak 3 gün içinde döllenip kromozomlarına bakılacak dedi..inş o güzel haberi alırım ve haftaya perşembe transfer edilir..heyecanım dorukta iyice:))
Kız canım..Anladım canım herşeyin hayırlısı:) Cinsiyeti belli mi bebeğinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?