Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Valla ben konusmuyorum. İyide oluyor. Cok mecbur kalirsam kulaklikla konusuyorum.

Ewet, agacli. Birde orada atv .motor falan kullanilan bir yer var. sahibini iyi taniyorum da adini cikaramadim.
Evet canım orasi dediğin yer..evet orda öyle bir merkez var..tanımıyorum ben sahibini..benim herif hic spora meraklı değil tek derdi izlemek..mesela 3 aylık para verdi spora gidecekti 3 hafta gitti bıraktı şimdi hic gitmiyor..

A akati35 Hamileliğin her döneminde..referans farklı oluyor...2,5 un altında idi galiba olması gereken tsh degeri...2 de olabilir bak hatırlayamadım...senin kaçtı canım..

Ayy çok üzüldüm canım yaa ama olsun inş bu benişini kucağına sağlıkla alırsın..ikizler de tüp bebek miydi?
Ben de iki tane sağlıklı çıkarsa aynı anda koydurmak istiyordum ama böyle bişey olabilir mi acaba tek koydurmak daha mı mantıklı acaba?

Kizceler yapmayin prötesto falan herzaman aklimdasiniz ben yazamasamda okuyorum arada yaziyorum dun dr gittim tahliler normal cikti ama hemotolojiye gonderdi yinede onuda 2-3 haftaya randevu alamadin devletten.yarin medicale gidicem dua edin kotu bisey cikmasin

Benim aşılama idi onlar canım..6 izdi..sonra azaltma filan oldu iki bırakıldı..tüp bebek konusunda çok uzman değilim..benim doktorum bilerek tek koydu zaten..benim vücudum iki yi kaldırmadığı için ayni riskleri tasiyabilcegim için..ayni riske girmek istemedi

Medikal de var mi canım hemotoloji...neden olabileceği konusunda birşey söyledimi..

Anladım canım herşeyin hayırlısı:) Cinsiyeti belli mi bebeğinin?

Kızlar bugün yine kontrolüm vardı..son iki gün daha iğnelere devam edicem..bi de çatlamaması için ipne olucam 3 gün..bi günde 3 iğneye çıktı iğneler bitecek derken..neyse sabır inş..dr herşeyin güzel ilerliyor dedi..pazartesi yumurtalar toplanacak 3 gün içinde döllenip kromozomlarına bakılacak dedi..inş o güzel haberi alırım ve haftaya perşembe transfer edilir..heyecanım dorukta iyice:))

Medikal de var mi canım hemotoloji...neden olabileceği konusunda birşey söyledimi..
Var cnm aradim randevu aldim tahliller normal degerlerim ama arastirlsin farkli bisey olabilir dedi ayrica psikyatriye soledim morarmlari ilacdan olurmu diye meslek hayatimda olursa sen 3.kisisin dedi ilaci degistrdi her ihtimale karsi ama mutlaka hemotolojiye git dedi

Hayirlisi olsun cnm sanirim ahmet hoca doktorun ben 2.denememi onunla yaptim nasip degilmis olmadi 3.yu denicez psikiyatri tedavim bitince ben cok memnun kaldim kendisinden acayip insancil ve pozitif bi dr insallah olumlu sonuc alirsin rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…