Aman canım yaa benim kafam bahcesehire gitti..doğru Medikal de vardı..ilaç yapmış yani daha önce 2 kişiye..ne iciyorsun sen..ne verdi sana canım..Var cnm aradim randevu aldim tahliller normal degerlerim ama arastirlsin farkli bisey olabilir dedi ayrica psikyatriye soledim morarmlari ilacdan olurmu diye meslek hayatimda olursa sen 3.kisisin dedi ilaci degistrdi her ihtimale karsi ama mutlaka hemotolojiye git dedi
Hayırlısı olsun şimdiden..rabbim gönlüne gore versin canım..Kızlar bugün yine kontrolüm vardı..son iki gün daha iğnelere devam edicem..bi de çatlamaması için ipne olucam 3 gün..bi günde 3 iğneye çıktı iğneler bitecek derken..neyse sabır inş..dr herşeyin güzel ilerliyor dedi..pazartesi yumurtalar toplanacak 3 gün içinde döllenip kromozomlarına bakılacak dedi..inş o güzel haberi alırım ve haftaya perşembe transfer edilir..heyecanım dorukta iyice:))
Zedulox iciyordum cnmAman canım yaa benim kafam bahcesehire gitti..doğru Medikal de vardı..ilaç yapmış yani daha önce 2 kişiye..ne iciyorsun sen..ne verdi sana canım..
Amin cnm aynen bendekızlar bu resmi gördüğümde göz yaşlarımı tutamadım, allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Aminnn canım inşş..Tüm isteyenlerin de...Dualarımda inanın sadece kendim değil arkadan hep isteyenler için de ediyorum yoksa duam eksik gibi geliyor bencil olunuyormuş gibi...zaten bu özlemi yaşadığım için yaşayanları da anladığım için...hatta hep derim inş bi bebeğim olduğunda bile bu hasretin ne demek olduğunu unutmayacağım ve mutlaka dualarımda yine bebek sahibi olmak isteyenlere yerim olacak...Hayırlısı olsun şimdiden..rabbim gönlüne gore versin canım..
ayy çok etkilendim canım..aminn cümlemizin de yardımcısı olsun Rabbim..kızlar bu resmi gördüğümde göz yaşlarımı tutamadım, allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Allah razı olsun canım aminn inş...evet doktorum Ahmet hoca..ve çok memnunum...o kadar pozitif biri ki...bu yüzden moral olarak hep iyi şekilde gidip geldim...seni çok iyi anlıyor ve konuşmalarıyla motive ediyor...umarım dediği gibi sonu da güzel olur...bazen eşime diyorum Ahmet hocaya göre sanki şıp diye oluvercekmiş gibi diyorum:))Hayirlisi olsun cnm sanirim ahmet hoca doktorun ben 2.denememi onunla yaptim nasip degilmis olmadi 3.yu denicez psikiyatri tedavim bitince ben cok memnun kaldim kendisinden acayip insancil ve pozitif bi dr insallah olumlu sonuc alirsin rabbim yardimcin olsun
ayyy ne güzelll çok şanslısın:))Kız canım..
Aminn canimm aminn...neler yasadigimizi neler cektigimizi sadece bizler biliyoruz dertlerimiz ayni bizi bi baskasi anlayamiyor..bu resime bakipta bisey anlamiycak yiginla insan var rabbim kimseyi aratmasin benim her zamanki duam ben cok aradim dusmanima bile aratmasin evlat hasretini..kızlar bu resmi gördüğümde göz yaşlarımı tutamadım, allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Kesinlikle canım çok haklısın..aminnnnn inşşşş...Aminn canimm aminn...neler yasadigimizi neler cektigimizi sadece bizler biliyoruz dertlerimiz ayni bizi bi baskasi anlayamiyor..bu resime bakipta bisey anlamiycak yiginla insan var rabbim kimseyi aratmasin benim her zamanki duam ben cok aradim dusmanima bile aratmasin evlat hasretini..
Onu hic kullanmadım canım ilk defa duyuyorum..Zedulox iciyordum cnm
Öylede olması lazim zaten canım..yaşadıklarımızı gene biz gibi olanlar biliyor..Aminnn canım inşş..Tüm isteyenlerin de...Dualarımda inanın sadece kendim değil arkadan hep isteyenler için de ediyorum yoksa duam eksik gibi geliyor bencil olunuyormuş gibi...zaten bu özlemi yaşadığım için yaşayanları da anladığım için...hatta hep derim inş bi bebeğim olduğunda bile bu hasretin ne demek olduğunu unutmayacağım ve mutlaka dualarımda yine bebek sahibi olmak isteyenlere yerim olacak...
Ben de hep rüyamda oğlan görüyorum..o yüzden hep oğlana daha yatkındım..ayyy ne güzelll çok şanslısın:))
ben de bekarlığımdan beri hep kız istemişimdir ilk...içime hep öyle doğuyor...hamileliklrimde de hep kız gibi hissederdim ama oğlandı..eşim de diodu sen hissettiğinden değil istediğinden öyle diyorsun die:))
Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin tabiki de kız erkek hiç önemli değil..ama oğlan annesi bana uzak gelio nedense:)
Gecmis olsun benimde kurtulmam gerek hala duruyo ameliyatla alinmasi gerekmis cene cerrahimi cekti senin zor oldumukızlar selam sonunda kurtuldum 20 lik dişimden şuan herşey iyi ağrım yok anestezi etkisi daha sürüyor ama geçince nasıl olur bilmem
çok sağol evet canım benimde gömülüydü çok şükür çok kolay geçti korktuğum kadar değilmiş tabiii şuan hala anestezi etkisi var ağrım yok daha geçince nasıl olur bilmem ama bekletmeye korkmaya değmez miş onu anladımGecmis olsun benimde kurtulmam gerek hala duruyo ameliyatla alinmasi gerekmis cene cerrahimi cekti senin zor oldumu
nasıl yaniii sen neden ne şikayetle gittin ki doktoraKizlar hastanedeym suan korkulcak bisey degil umarim dedi kan verdim sonuc bekliyrum kanser falan varmi ailede diye sordukorkuyrum dua edin kotu bisey cikmasin
kalbini ferah tut lütfen.... sadece stres yüzünden bile olabilir...Kizlar hastanedeym suan korkulcak bisey degil umarim dedi kan verdim sonuc bekliyrum kanser falan varmi ailede diye sordukorkuyrum dua edin kotu bisey cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?