Merhaba canim bilirim 20 lik disin ne illet bisey oldugunu 4 unude aldirdim cok gecmis olsunkızlar selam sonunda kurtuldum 20 lik dişimden şuan herşey iyi ağrım yok anestezi etkisi daha sürüyor ama geçince nasıl olur bilmem
Gecmis olsun canim ne sikayeti ile gitmistin Dr a? Kalbini ferah tutmaya calis ltfnKizlar hastanedeym suan korkulcak bisey degil umarim dedi kan verdim sonuc bekliyrum kanser falan varmi ailede diye sordukorkuyrum dua edin kotu bisey cikmasin
sağolasın canım ...Merhaba canim bilirim 20 lik disin ne illet bisey oldugunu 4 unude aldirdim cok gecmis olsun
Bildin kuzum :) oyyy omrumden omur gitti normal cikti sonuclar strese bagli olabilir dedikalbini ferah tut lütfen.... sadece stres yüzünden bile olabilir...
Canim cok sukur normal cikti sonuclarim:)aras35 canım ne oldu hadi güzel haberler olsun
Sagol cnm cildimde kendiliginden morarmalar olusmustu dahiliye test yapti normal dedi fakat hemotolojiye gonderdi oda bir yigin tahlil isteyince ve kanser mubabbeti edince cok korktum sukur ki nolmal çıktı degerlerimGecmis olsun canim ne sikayeti ile gitmistin Dr a? Kalbini ferah tutmaya calis ltfn
Canım ya çok şükür çok sevindim. Geçen aylarda göğsümden benzer bir durum yaşadığım için korkunu ve o beklemenin ne kadar zor olduğunu çok ii biliyorum. Neyse ki iyi çıkmış herşey tekrar geçmiş olsunSagol cnm cildimde kendiliginden morarmalar olusmustu dahiliye test yapti normal dedi fakat hemotolojiye gonderdi oda bir yigin tahlil isteyince ve kanser mubabbeti edince cok korktum sukur ki nolmal çıktı degerlerim
Sagol cnm bnm yok kuzum ya inan son gunlerde o kadar rahatim ki benim tepkiler sonradan ortaya cikti :) ayy ama inan omrumden omur giitti sonuc beklerken valla iste hersey bos once saglikaras35 kuzumm dedim sana..Çok stres yapıyorsun bak artik vücudun değişik tepkiler veriyor...geçmiş olsun kuzucum...
Herşeyden önce sensin...sensin sensin...ve senin sağlığın canım..Sagol cnm bnm yok kuzum ya inan son gunlerde o kadar rahatim ki benim tepkiler sonradan ortaya cikti :) ayy ama inan omrumden omur giitti sonuc beklerken valla iste hersey bos once saglik
hadi geçmiş olsun :) allah beterinden saklasın. bak çok takıyon kafana hep ondan bunlar, bi de ablan için hastanedeydin falan iyice streslenmişindir sen şimdi. içini ferah tut seeeennnnnnn.......Bildin kuzum :) oyyy omrumden omur gitti normal cikti sonuclar strese bagli olabilir dedi
Canim hadi gozun aydin biraz rahatla artik sevindim sonuclarin iyi cikmasina..Canim cok sukur normal cikti sonuclarim:)
Canim gecmis olsun sanada kurtuldun 20 lik ten benimde en buyum korkumm bu dis agriisi..kızlar selam sonunda kurtuldum 20 lik dişimden şuan herşey iyi ağrım yok anestezi etkisi daha sürüyor ama geçince nasıl olur bilmem
gecmis olsun cnm stres yapma sakin cok etkiliyo vucuduSagol cnm cildimde kendiliginden morarmalar olusmustu dahiliye test yapti normal dedi fakat hemotolojiye gonderdi oda bir yigin tahlil isteyince ve kanser mubabbeti edince cok korktum sukur ki nolmal çıktı degerlerim
sağolasın canım dün iyi geçmişti fakat gece berbattı sabahı sabah ettirdi bana bunada şükür ne yapalım annene çok geçmiş olsun allah sanada kolaylık versin :)@_ksk_ canım sana da dun yazdım mi hatırlayamadım..Çok geçmiş olsun ..inşallah ağrın sizin olmaz canım..ben kaynanada kalıyorum hayat burda kontrol um dışında gelen giden bir curcuna bir kalabalık...annemin eli sis diye birde doktor işleri var diye buraya geldim..kaynanam çünkü hergun gelmiyor bu sefer bana...kardeşimin esi de göreve gitmiş..hafta Sonu oda yanliz kalmasın diye bandırmaya gitti kardeşimin yanina..dun düşmüş elini mi kolunu mu kurmuş valla..dun haberini aldım..yani anlıyacağın kaynana her gün birini çağırıyor burda da unutuyorum bazen size yazıp yazmadığımı...nasıl di operasyon ağrı sizi hissetmemisindir gerçi olurken..allah acil şifa versin canım benim...
gözünaydı canım çok şükür :)Canim cok sukur normal cikti sonuclarim:)
Sağol canım..tesekkur ederim..gerçi annemi bugün aradım kaynanam yokken konuşayım rahatla dedim..iyi tamam vs salak sapan kestirme kelimelerle konuşmamaya çalıştı delirtti beni..kapattım telefonu niye kapatmaya çalışıyorsun dedim..o simdi bandırmada kardeşimin yanında...sinir oldum..bir insan telf la konuşamaz mi yaa..bende suç ne arıyorsun merak etme dimi..ne bok yerlerse yesinler..kardeşim gibi isim düşünce arayacağım..yemek tarifi sormak için..birşey sormak için..bu halimle bile annem le ayrı babam la ayrı uğraşıyorum..ayy çok sinirlerim bozuldu valla ağlıyorum sinirden..babam arar dun aksam ben hastaneye yatmaktan vazgeçtim der...hepsi üzmek için beni yaratılmış..ayyy kusura bakma çok kotu oldum..sağolasın canım dün iyi geçmişti fakat gece berbattı sabahı sabah ettirdi bana bunada şükür ne yapalım annene çok geçmiş olsun allah sanada kolaylık versin :)
hiç sorun değil canım çok haklısın hata bizde ana baba kardeşte olsa fazla ilgi ve alaka göstermemek lazım üzülen taraf yine biz oluyoruz malesefffffSağol canım..tesekkur ederim..gerçi annemi bugün aradım kaynanam yokken konuşayım rahatla dedim..iyi tamam vs salak sapan kestirme kelimelerle konuşmamaya çalıştı delirtti beni..kapattım telefonu niye kapatmaya çalışıyorsun dedim..o simdi bandırmada kardeşimin yanında...sinir oldum..bir insan telf la konuşamaz mi yaa..bende suç ne arıyorsun merak etme dimi..ne bok yerlerse yesinler..kardeşim gibi isim düşünce arayacağım..yemek tarifi sormak için..birşey sormak için..bu halimle bile annem le ayrı babam la ayrı uğraşıyorum..ayy çok sinirlerim bozuldu valla ağlıyorum sinirden..babam arar dun aksam ben hastaneye yatmaktan vazgeçtim der...hepsi üzmek için beni yaratılmış..ayyy kusura bakma çok kotu oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?