Ayy ne bilim ben çok salagim galiba..herkes sorun oldumu bana düşer çenesi...hiç sorun değil canım çok haklısın hata bizde ana baba kardeşte olsa fazla ilgi ve alaka göstermemek lazım üzülen taraf yine biz oluyoruz malesefffff
benimde senden bir farkım yok :)Ayy ne bilim ben çok salagim galiba..herkes sorun oldumu bana düşer çenesi...
Kaderim yapma boyle kizcede etkileniyor ama..sende umursamiyormus gibi yapsana baktin tlfda oyle davraniyor sende onlar gibi davran uzuluyorsun sadece kendini yipratiyorsun olan sana oluyoŕ dusme bakalim ustlerinde birde onlar gorsun ilgisizligii nasilmis..Sağol canım..tesekkur ederim..gerçi annemi bugün aradım kaynanam yokken konuşayım rahatla dedim..iyi tamam vs salak sapan kestirme kelimelerle konuşmamaya çalıştı delirtti beni..kapattım telefonu niye kapatmaya çalışıyorsun dedim..o simdi bandırmada kardeşimin yanında...sinir oldum..bir insan telf la konuşamaz mi yaa..bende suç ne arıyorsun merak etme dimi..ne bok yerlerse yesinler..kardeşim gibi isim düşünce arayacağım..yemek tarifi sormak için..birşey sormak için..bu halimle bile annem le ayrı babam la ayrı uğraşıyorum..ayy çok sinirlerim bozuldu valla ağlıyorum sinirden..babam arar dun aksam ben hastaneye yatmaktan vazgeçtim der...hepsi üzmek için beni yaratılmış..ayyy kusura bakma çok kotu oldum..
benimde senden bir farkım yok :)
Elimde değil yaaa..sinir oldum kapattım zaten..ne konuşmuyorsun dedim..yok yaaa valla hic aramiycam sormuycam kimseyi..kardeşim ayrı bir tavırda..aradığı sorduğu yok..söylendim kapattım anneme de..o kizin da arkadaşına laf söyledik diye aramiyor dedim..bazen diyorum doğuma bile gelmesinler valla..hepsi yıpratmak için var hepsi kapris tavır...Kaderim yapma boyle kizcede etkileniyor ama..sende umursamiyormus gibi yapsana baktin tlfda oyle davraniyor sende onlar gibi davran uzuluyorsun sadece kendini yipratiyorsun olan sana oluyoŕ dusme bakalim ustlerinde birde onlar gorsun ilgisizligii nasilmis..
Ben bu ara nedense cesaret hapi icmis gibi bi cesaretliyimki sorma onume gelene rest cekiyorum bundan sonrada boyle diyorum inceldigi yerden kopar yani inan artik sadece tek gercegim yavrum tamam ailedir sevgidir ama bi yere kadar kaderimm kisassa kisas bu saatten sonra..Elimde değil yaaa..sinir oldum kapattım zaten..ne konuşmuyorsun dedim..yok yaaa valla hic aramiycam sormuycam kimseyi..kardeşim ayrı bir tavırda..aradığı sorduğu yok..söylendim kapattım anneme de..o kizin da arkadaşına laf söyledik diye aramiyor dedim..bazen diyorum doğuma bile gelmesinler valla..hepsi yıpratmak için var hepsi kapris tavır...
Ben 27 yaşındayım erdal Aktan a gıdıyorumAmin canımsağol canım ilgine.
eşimle bir konuşayım bisen kime gidiyorsun?kaç yaşındasın?
İnşallah canım hersey cok guzel ilerler :)slm arkadaşlar ben de medicalpark a tüp bebek için başladım prof.dr.Ahmet zeki ışık hocayla..gerçekten güler yüzü samimiyeti ve pozitifliği ile ilk denemem için oldukça moralmen iyiyim. Umarım ben ve tüm bebek bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.
Ben 12 ekim pazartesi iğnelerime başladım. yarın cumartesi kontrolüm var inş herşey güzel ilerler..
Gecmıs olsun canımBildin kuzum :) oyyy omrumden omur gitti normal cikti sonuclar strese bagli olabilir dedi
Başka doktorlara daha sor..ama ben Asılama da hamile kalınca glifor u bıraktım diye hatırlıyorum..Off ya bu arada bgn dahiliyeden kan verdim. Seker cikmamis. Ama insulin direnci cikmis. Netten baktin sonuclara. Dahiliye hamileyken glifor kullanma diyor. Tupbebk dr u kullan diyor. Ki zaten insulin direnci cikti butun gun yatiyr. Duzensiz besleniyorum. Bi yandanda ilac zararli mi faydali mi diye dusunuyorum .kafam karisti
Hic hatırlamıyorum..bence sebep arama canım..her seferinde kişiden kişiye farklı reaksiyon olabiliyor..İyi akşamlar kızlar... Transferden sonra bacak ağrısı olan oldu mı hiç?
Haklısın canım. Yağmur yağıyor ondan olmuş olabilir :)Hic hatırlamıyorum..bence sebep arama canım..her seferinde kişiden kişiye farklı reaksiyon olabiliyor..
Oyleyapicamda cok sordukcada her kafadan bises çıkıyor. Insulin direncin varmiydi senin. O korkutuyor beni. Allah korusun dusuge fln sebep olur diye.off ne bileyim yaa karisti kafamBaşka doktorlara daha sor..ama ben Asılama da hamile kalınca glifor u bıraktım diye hatırlıyorum..
Yok canım benn de hatırlamıyorum ama aşılama öncesi doktor vermişti..pko ya faydalıymış..baskılayım da hamile kalınıyor diye kullanmıştım bir sure .Oyleyapicamda cok sordukcada her kafadan bises çıkıyor. Insulin direncin varmiydi senin. O korkutuyor beni. Allah korusun dusuge fln sebep olur diye.off ne bileyim yaa karisti kafam
Allah razı olsun canım..yarın opu olucam..bizdeki önemli olan hafta bundan sonra asıl..çünkü bizim kromozomla alakalı bi durumumuz..yani ben normalde hamile kalabiliyorum ama bebek ya düşüyor ya da kalbi duruyor..hep gelişimi yavaşlıyor..yani döllenmede bi sıkıntımız olmadığı için bu aşamaya kadar herşeyim iyi ilerledi..asıl bundna sonra döllenip embriyolar incelendiğinde 1 tane bile kromozomu sağlıklı çıkan olsa mucize olacak sanki benim için..hatta inş iki tane çıkar ve ikizlerim olur:)) Allahım herkesin gönlüne göre versin..Aminnnnİnşallah canım hersey cok guzel ilerler :)
İnşaAllah canım Rabbim gönlüne gore verdın hayrlısıyls bende op oldum sma sıskınlık oldugı ıcın trabfrr dıger aya karar verdı dokdorım onu beklıyorum canım bende ikiz coj ısterım ama hayrlısı:)Allah razı olsun canım..yarın opu olucam..bizdeki önemli olan hafta bundan sonra asıl..çünkü bizim kromozomla alakalı bi durumumuz..yani ben normalde hamile kalabiliyorum ama bebek ya düşüyor ya da kalbi duruyor..hep gelişimi yavaşlıyor..yani döllenmede bi sıkıntımız olmadığı için bu aşamaya kadar herşeyim iyi ilerledi..asıl bundna sonra döllenip embriyolar incelendiğinde 1 tane bile kromozomu sağlıklı çıkan olsa mucize olacak sanki benim için..hatta inş iki tane çıkar ve ikizlerim olur:)) Allahım herkesin gönlüne göre versin..Aminnnn
Sen de var mı canım bebiş?
Nasildi opu canım..Allah razı olsun canım..yarın opu olucam..bizdeki önemli olan hafta bundan sonra asıl..çünkü bizim kromozomla alakalı bi durumumuz..yani ben normalde hamile kalabiliyorum ama bebek ya düşüyor ya da kalbi duruyor..hep gelişimi yavaşlıyor..yani döllenmede bi sıkıntımız olmadığı için bu aşamaya kadar herşeyim iyi ilerledi..asıl bundna sonra döllenip embriyolar incelendiğinde 1 tane bile kromozomu sağlıklı çıkan olsa mucize olacak sanki benim için..hatta inş iki tane çıkar ve ikizlerim olur:)) Allahım herkesin gönlüne göre versin..Aminnnn
Sen de var mı canım bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?