Bende durumlar hep ayni evdeyim yatiyorum :)) butun gun agrilarla bas etmeye calismaca gun gecip gidiyor .. sen nasilsin ilerledikce nasil gidiyor hamilelikkselam arkadaşlar ne var ne yok?
ben son 1 hafta yoğundum biraz umarım herşey yolundadır....
valla benim de bacaklarım ağrıyor akşamları. eşime masaj yaptırıyom artıkBende durumlar hep ayni evdeyim yatiyorum :)) butun gun agrilarla bas etmeye calismaca gun gecip gidiyor .. sen nasilsin ilerledikce nasil gidiyor hamilelikk
Ayy hadi hayırlısı canım..İnş güzel günler bizi bekliyordur..Hayırlı sağlıklı evlatlarlaaa:))İnşaAllah canım Rabbim gönlüne gore verdın hayrlısıyls bende op oldum sma sıskınlık oldugı ıcın trabfrr dıger aya karar verdı dokdorım onu beklıyorum canım bende ikiz coj ısterım ama hayrlısı:)
ameliyat odasına girince ve yatınca kendimi bi an en son bayıldığım kürtaj zamanımı hissettim gözümden yaş aktı yattığım yerde..hemşirelerden biri lütfen hanfendi sakin olun bu sefer iyi bir şey için geldiniz bak dedi..sonra hiç bişey hatırlamıyorum ve o bilinçaltı ile bayıldığımdan ayılmam çok güç olmuş..sürekli hıçkırarak ağlamışım..kürtaj oldum bebeğimi aldılar eşimi çağırın die..artık en sonunda beni sakinleştiremedikleri için eşimi getirmişler eşim diyormuş bana: canım bak hamile değildin ki sen şuanda, biz buraya tüp bebek için geldik kürtaj için değil falan die..ama hiç birini hatırlamıyorum..biraz da fazla narkoz vermişler sanırım kiloma göre o yüzden sersem gibiydim saatlerceNasildi opu canım..
Sabah sabah bitirdin beniameliyat odasına girince ve yatınca kendimi bi an en son bayıldığım kürtaj zamanımı hissettim gözümden yaş aktı yattığım yerde..hemşirelerden biri lütfen hanfendi sakin olun bu sefer iyi bir şey için geldiniz bak dedi..sonra hiç bişey hatırlamıyorum ve o bilinçaltı ile bayıldığımdan ayılmam çok güç olmuş..sürekli hıçkırarak ağlamışım..kürtaj oldum bebeğimi aldılar eşimi çağırın die..artık en sonunda beni sakinleştiremedikleri için eşimi getirmişler eşim diyormuş bana: canım bak hamile değildin ki sen şuanda, biz buraya tüp bebek için geldik kürtaj için değil falan die..ama hiç birini hatırlamıyorum..biraz da fazla narkoz vermişler sanırım kiloma göre o yüzden sersem gibiydim saatlerce( ilk gün çok ağrım oldu bi de hafif kanamam oldu..ama yatarken hç bişey olmuyordu..ayağa kalktığım an ve ani harekette aşırı acım oluyordu..ertesi güne bişeyim kalmadı bugün de gayet iyiyim..dün aradılar hastaneden..10 tane toplanan yumurtadan 9u döllenmiş bakalım bugün de haber berkliyorum neler olacak acaba?
Hayırlısı olsun artik canım..allah kucağını doldurmayı nasip etsin..ameliyat odasına girince ve yatınca kendimi bi an en son bayıldığım kürtaj zamanımı hissettim gözümden yaş aktı yattığım yerde..hemşirelerden biri lütfen hanfendi sakin olun bu sefer iyi bir şey için geldiniz bak dedi..sonra hiç bişey hatırlamıyorum ve o bilinçaltı ile bayıldığımdan ayılmam çok güç olmuş..sürekli hıçkırarak ağlamışım..kürtaj oldum bebeğimi aldılar eşimi çağırın die..artık en sonunda beni sakinleştiremedikleri için eşimi getirmişler eşim diyormuş bana: canım bak hamile değildin ki sen şuanda, biz buraya tüp bebek için geldik kürtaj için değil falan die..ama hiç birini hatırlamıyorum..biraz da fazla narkoz vermişler sanırım kiloma göre o yüzden sersem gibiydim saatlerce( ilk gün çok ağrım oldu bi de hafif kanamam oldu..ama yatarken hç bişey olmuyordu..ayağa kalktığım an ve ani harekette aşırı acım oluyordu..ertesi güne bişeyim kalmadı bugün de gayet iyiyim..dün aradılar hastaneden..10 tane toplanan yumurtadan 9u döllenmiş bakalım bugün de haber berkliyorum neler olacak acaba?
evet biraz kötü bi durum oldu böyle..ben hatırlamıyorum ama eşim anlatınca ve hemşireler de söyleyince kendime üzüldüm..bilinçaltımda ne kadar kötü şeyler var beterinden korusun ama psikolojik olarak insan yıpranıyor yine deSabah sabah bitirdin benisonunu okuyamadım bile
aminn canım Allah razı olsun inşş..son bi adım kaldı o da pgd...inş embriyocuklarım ankaradan sağlıklı şekilde gelirler:))Hayırlısı olsun artik canım..allah kucağını doldurmayı nasip etsin..
İnş canım..aminn canım Allah razı olsun inşş..son bi adım kaldı o da pgd...inş embriyocuklarım ankaradan sağlıklı şekilde gelirler:))
Sonradan cikiyo canimcim sen merak etme :)))) bende oyle sonradan totem yapmaya basladim :)) agrilar baslar artik haliye hergecen gun baska bir agriyla tanisiyorum bende..rabbimin izniyle o gunleride girucez inss hepimiz hazirliklar dvm ediyor ama sonu gelmiyor haberin olsun eksik hicbi turlu bitmiyor :)))valla benim de bacaklarım ağrıyor akşamları. eşime masaj yaptırıyom artıkhamilelik iyi gidiyo, komşular karnımı gördükçe bu ne biçim böyle hiç çıkmamış diyolar nasıl ikiz bu diyolar siz nisan transferleri de yaklaştınız doğuma maşallah.
Basi kotu olsunda varsin sonucu guzel olsun canim benimm rabbim herseyin hayirlisini versin inss.evet biraz kötü bi durum oldu böyle..ben hatırlamıyorum ama eşim anlatınca ve hemşireler de söyleyince kendime üzüldüm..bilinçaltımda ne kadar kötü şeyler var beterinden korusun ama psikolojik olarak insan yıpranıyor yine de(
Gamze kim cnm ?? Ben acilden geldim yatiyorum gecmiste agir bi zature gecirdim yine biraz cigerlerime inmis hava verdiler kotuyumKızlar çarşamba günü daisyp e gidiyorum..bir aksilik olmazsa gamze de gelicek..elpis te işlerini halledebilirse gelecek..haberiniz olsun dedim..daisyp onun adına yazmami söyledi..haberiniz olsun..gelmek isteyen olur mu..
Aaa çok geçmiş olsun canım benim..allah acil şifalar versin..birşeye ihtiyacın var mi..samimi gamze canım..geçen daisyp ile en son transferi olmuştu..tutmamıştı..Gamze kim cnm ?? Ben acilden geldim yatiyorum gecmiste agir bi zature gecirdim yine biraz cigerlerime inmis hava verdiler kotuyum
Canim benim gecmis olsun dikkat et kendinee lutfenn biraz dinlen artik hareketli gunler gecirdin kendine ayir zamanini..Gamze kim cnm ?? Ben acilden geldim yatiyorum gecmiste agir bi zature gecirdim yine biraz cigerlerime inmis hava verdiler kotuyum
Aaa çok geçmiş olsun canım benim..allah acil şifalar versin..birşeye ihtiyacın var mi..samimi gamze canım..geçen daisyp ile en son transferi olmuştu..tutmamıştı..
sagolun kizlar gecen yagmurlrda islandim biraz sanirim ondan oldu bu hafta hava gunesli temizlik yapayim halıları vereyim diyordum hasta olduk :) sizler nasilsiniz birlesirseiz foto atin instagramdanCanim benim gecmis olsun dikkat et kendinee lutfenn biraz dinlen artik hareketli gunler gecirdin kendine ayir zamanini..
haydaaaa hastamısınGamze kim cnm ?? Ben acilden geldim yatiyorum gecmiste agir bi zature gecirdim yine biraz cigerlerime inmis hava verdiler kotuyum
Evet maalesef. Ama bunları geride bırakmazsan ilerleyemezsin,biliyorsunn:/evet biraz kötü bi durum oldu böyle..ben hatırlamıyorum ama eşim anlatınca ve hemşireler de söyleyince kendime üzüldüm..bilinçaltımda ne kadar kötü şeyler var beterinden korusun ama psikolojik olarak insan yıpranıyor yine de(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?