Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hayirli olsun kent guzel hastane ama biraz pahalı. Keske sgk olsada sürekli oraya gidebilsek diye dusunmusumdur hep. Tup bebegi orda yaptirmistim da .
Arkadasımin doktoru var.ona sordu arkadaşım anlatmış durumumu ben çekerim demiş.Ama dijital hsg izmirde her yerde çekilmiyor ben araştırayım demiş.sagolsun 2 gün sonra anca bulabilmiş.her hastane makinelerini kullandirtmiyormus.Kent mantıklı geldi.şifa dışardan doktor istemiyormuş kendimiz yaparız demiş.Ben bir daha şifaya kendimi teslim edermiyim..aşılama sürecinde bile her 10 günde bir muayene ücreti 70 tl ödedim.aşılama günü bile aşılama parasından hariç ödedim muayene ücreti.tedavi giren hastasına bir çözümü yok.ayda 240 tl normal muayene ücreti verdik.aşılama olcağı gün insan bir ultrasonda koyar yumurtalıklara bakar.hiç bakmadı bile..tövbe bir daha kadın doğuma gitmem oraya..sgk hastanesi gibi beklediğin sıra da cabasi..geçen sene bebek gelişmediginde tahlil için pıhtılaşma toksoplazma testleri için doktorum oraya yönlendirdi sgk anlaşması var diye 400 tl tahlil farkı verdik..bu sene istanbuldaki doktor da istedi yeni tahliller.burdaki doktorumun sekreterine söyledim şifa dedi..yok yok dedim..gittim tepecik kadın doğuma hiç para vermedim..sonuçta kan hepsinde kan yaptıkları tahlil aynı tahlil..Ama film olunca insan haklı olarak daha detaylı düşünüyor araştırıyor..

Hayirli olsun kent guzel hastane ama biraz pahalı. Keske sgk olsada sürekli oraya gidebilsek diye dusunmusumdur hep. Tup bebegi orda yaptirmistim da .
Ne zaman yaptirmistin ne kadar â mal olmuştu canım?benim arkadaşlar da 2 sene öncesi yaptırdı kent hastanesinde.30 bin filan gitmiş.allahtan çocuk bankacı özel sağlık sigortası varmış.geri para gelmis.bebekleri de oldu..kız çocukları oldu..bunlar istanbuldan izmire tayin istemişlerdi.istanbuldaki doktorlar kadına olmaz senin çocuğun demişler.Ama rabbim ol dedikten sonra oluyor işte..biz elimizden geleni yapalım da..

Yok canım ya o kadar değil. 6000fln tuttu dondurmayla birlikte. Birde ilaclari aldim iste. Çok demiş arkadasin anlamadım nedense. Ama simdi israel aruh ayrildi kenttwn ozel ine gidiyrm.
Şifanin asilama gunu ucretide hosmus yani bn asilamayi medicalde yaptirdim boyle olmadi.hakkimizda hayirlisi olsun buradan bilgilendir bizi

Valla piyasada o kadar çok hastane doktor muayene varki insanın akli karışıyor.Benim dediğim arkadaşta israil aruh ta kent te yaptırmıştı belki ameliyat filan da olmuştur ondan o kadar yüksek tutmuştur..çünkü normalde doktorlar olmaz senin çocuğun diyormuş.kız son atışı yapmıştı orda..

Allah Allah yaa... Kent o kadar pahalı mıymış? Şifa'yada şaşırdım doğrusu. Sen özel hastaneye git bi o kadarda kuyruk bekle, aşılama gününde bile para ver Şifa'nında bu başına buyrukluğu neymiş vay arkadaş peki arkadaşlar medikal park 'ın bu hasta kuyruğu filan çok oluyor mu? Parasında değilim de çok bekleyip bi de kötü muamele görmeyelim sakın oralarda... Nasıldırki acaba?

Valla arkadaşlara ne işlem yapıldı kent te bilemiyorum.2 ay önce eşimin kardeşinin karısı laparoskopi olcakti doktorum adını da hatirlamiyorum 8000 demişlerdi.goya başka para vermiceklerdi hastanede yatması doktorun ücreti.medikal parka hiç gitmedim.orda işlem nasıl bilmiyorum.tek bildiğim yer bornova şifa.bir kez aşılamam oldu oda tutmadı.sonra irenbeye gittim sorun sende değil eşinde dendi bu değerlerle zaten aşılama olmaz dendi.tekrar sperm istedi.biz bir daha kendi eski doktorum â gittik.oda olmaz olsada zaten tutmaz aşılama yapmak için yapmışlar dedi..eşim keçiboynuzu kuru ne başladı bu arada sonra tekrar sperm verdi herhangi bir labaratuvar da değerler iyi çıktı..bende incir havuç uyguladım o zaman..o ay hamile kaldım..

Teşekkür ederim cevapladığın için arkadaşım sağol :)

sgk gecerli olmasından dolayı bi yoğunluk var cnm ama ben hiçbi kötü muamele görmedim ilk ön görüşmeye gittiğimiz gün bile bile gitmiştik araya almaya çalışırız dediler randevu saatinden geç girdim sonra bi problem olmadı hiç

canım seni çok iyi anlıyorum. bende yaşıyorum aynışeyleri. hatta her sigara içtikten sonra pişmanlıkta duyuyorum. bu gün hiç içmrdim ben sigaara. kendime yeni bir sayfa açtım. kursa başladım. evde oturdukça daha çok kuruyorsun. erkekler bizden daha çok takıyor emin ol. daha hassaslar. biz onlardan daha güçlüyüz. sen eşine destek olacaksın. onlar isteksiz oluyor. onların açısından da zor. ben kürtaja girdiğimde hiç bişey hismetmedim. eşim kapıda 9 kere öldüm çıkana kadar dedi. hiç ağladığını görmeiştim. 1 senedir birlikteyiz. ünv. den beri. 2 kere hıçkırarak ağladı. sana bişey olursa yaşamam ben diye. ben teselli verdim benm ihticım varken. kısaca idare edeceğiz:)))) onlar bize çokkkk lazımmmmm:)))

Canım seni merak ettim nasıl gidiyor Erdal beylerle?

ne kursu canım?çok sevindim senin adına..ben de istiyorum birşeyler yapmak ama eşim e işyerinde yardım ediyorum şu anda ve gerçekten kendime zaman ayıramıyorum..bi gün gelmesem dün mesela ananem geldi onla akraba ziyaretine gittik..akşam senin bacağın ağırmıyor muydu diye soruyor..benimde eşim ünv den arkadaşımdı kendisi 2001 den beri..bence kadınları şımartmayı duygularına değer vermeyi bilmeliler..hissettirmeliler yani..benim eşim oğlak burcu biraz daa inatçı ve dik kafalıdır her ne kadar kabul etmesede..söyler bir şey ben tepki verince ben sana laf sokmadım ki der..biraz da annesine benziyor kaynanam da söyler bir şey..sen söyledin derim bunu.yok ben bilmiyom ben demedim der..:) anasının oğlu işte:)reiki 2.derceyim ben mesela şu anda kendime bile zaman ayıramıyorum..saçlarım boya istiyor..fırsat bulup kuaföre gidemedim.daha geçen aya kadar ben bir şirkette çalşırken ofise gelmezken burdaki işleri kim yapıyordu hakikaten anlamıyorum..bebeğe bir şey olmasın diye bıraktım işi..hiç olmazsa 5 gün çalışıp 2 gün bir program yapıyorduk kafam dağılıyordu..işte beraber evde beraber..ufff napcam ben yaa??

Off o oglak bizim evde de var. Ayni ozellikler malesef bi de bende oglagim ama bn onun gibi inatci değilim. 2haftadirda bnm esim evde isten izinlu bn calisiyrm. Hem çalisiyrm hemde eve gwlince yemek yapiyrm bari 1 gun sen yap ta bn dinleneyim dedim. Sen napiysn zaten demez mi sanki hergun yemek yapiymusumda arada disarda yiyoruz annem annen gonderiyor fln dedi yok yere tartistik yani.bende.makarna yaptim koydum onune baska bisey yokmu dedi aksam da ayri odada tv izledik o kurtkar vadesini izledi. Bu tup bebek olayi mi bizi yipratti bilmiyrm ama eski keyfim yok bnm de onun da
Ayyy çoj uzun oldu ama icimi dökmem lazim

Kızlarrr bu gün beni Ahmet zeki ışık aradı. Danışmanına kan tetkiklerimi mail göndermiştim.adam tuttu aradı beni yaaa... Uzun uzun konuştuk. Güven telkin etti açıkcası hastanede iyiyse ben bi dahaki ay medikal parkta başlamayı düşünüyorum artık :) lütfen medikal park hakkındaki olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi yazın....

Ben yazdım canım kesinlikle mükemmel bi dr insancıl en başta kendi cebinden herzaman rahatlıkla ulaşıyorum acamazsa teli muhakkak geri dönüyo danışmanı falan değil birebir kendisi güven veriyo insana ha olur yada olmaz takdiri ilahi ama doğru doktordayın buna eminim hakkımızda hayırlısı olsun canım

Canım yaa..erkeği ile kadını hakikaten farklı..Benim babam da oğlak..çok büyük konuştum oglakla evlenmem diye gittim kandım gene:) annemden biliyodum babamın dik kafaliligini bize yaptıklarını..olsun dök canım ben de döküyorum.tek tüp bebek aşamalarıni geçirmiyoruz ki..bende bugün ofise 11 gibi geldim eşim dışarıdaydı..geldi acım ben dedi gelirken kahvaltılık poğaça aldım oda yer dedim.yemedi yaa..öğlen olmuş yemek yicekmis paşam.evde olsam yemek aha diyeceğim.bide üstüne üstlük akşam yemek için düşündünmü buzluktan bir şey çıkarsaydın dedi..bende hem işler yoğun sürüsüyle is var diyorsun..geç saate kadar çalışırız diye hiç düşünmedim dedim.sanki eve gidiyorum erkenden yemek yapıyorum..çıkıncaya kadar ofisten 7 oluyor..gidip dışarı işinde çalışsam daha iyi yaa..doyuramıyorum bu adamı..hem geliyom ofise hem de evde çalış can..kadın tuttum pazartesi yokum dedim..ner sürüsüyle işimiz var beyannamelerin son günü diyor..daha ne yapcam bende bilmiyorum...benimki yardım eder de sınır olurum yemek yaparken dolar burnunu yemeğe salça ver sogan getir tuzu uzat..hep böyle başka is yapmaya kalksam obur odadan cahirir

Canım seni merak ettim nasıl gidiyor Erdal beylerle?

canım iyi gidiyor. bu gün histeroskopi yaptırdım. bişey çıkmadı. sadeece gazım var. allaha şükür hiç ağrım yok.. narkozun etkisi sayıklamışım hemde hiç izlemediğim programları:)))) kolay bayılmışım. hiç stres yapmadım. çok rahattım. şimdi doğum kontrol hapının bitmesini bekliyeceğim.

Geçmiş olsun canım..hayırlısı olsun umarım bende kolaylıkla senin gibi atlatırım..izmir de hsg istanbulda histeroskopi..su adetim gelse bi..olmadı haftaya aricam doktoru gelmedi diycem 3-4 gün çok az kahverengi lekelenme oldu tık yok adetten anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…