Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

sagolun kizlar gecen yagmurlrda islandim biraz sanirim ondan oldu bu hafta hava gunesli temizlik yapayim halıları vereyim diyordum hasta olduk :) sizler nasilsiniz birlesirseiz foto atin instagramdan
Ben gelmek isterim ama malum evde yatiyorum.kapi disari cikartilmiyorum. İgneye bile eve geliyor hemşire komşum. Kalbim sizinle kizlar evet resim atin gorelim topluca sizi
Tamam kuzlar bu gidişle gene biz bas basa olucaz canan la :) gamzede grip olcam galiba demiş kadere geçirmeyeyim demiş..bakalım :)

Evet maalesef. Ama bunları geride bırakmazsan ilerleyemezsin,biliyorsunn:/
Evet canım çok haklısın, unuttum kafamdan sildim desem de beynimden çıkmadı demekki(
Bugün yine güzel haberler aldım 9 embriyo da büyümüş pgd için ankaraya yollanmak üzereymiş 2 gün daha beklicem zaman geçmiyor sanki

Pgd için ne kadar ücret alıyorlar canım..senin merkez neresiydi..

Ohh hayırlısı olsun canım :)) bak ne güzel bir haber.artık kendine eziyet etmeyi bırak.

pgd dolar hesabı olduğundan ödediğimiz miktar o günün saat bazına göre hesap alındı..3500 tl ödedik ankara gen lab a..ama tüp bebek için izmir medical park prof.dr Ahmet zeki ışık a gidiyorum
Benimde hatırladığım embriyo başına 300 dolar idi..ama cgh mi pgd mi hangisinin fiyati oydu hatirlayamadim..hangi kromozomlarda sıkıntı var sizde..

ben çok kötüyüm kızlar dişimin ağrısı hala geçmedi 1 hafta oldu yarın konturole gidicem 3. kutu ağrı kesiciyi bitiriyorum

ben çok kötüyüm kızlar dişimin ağrısı hala geçmedi 1 hafta oldu yarın konturole gidicem 3. kutu ağrı kesiciyi bitiriyorum
Ayyy canım benim de dun aklıma geldin..bu kızdan ses çıkmadı dedim..yazayım dedim..geçmedi mi hala...doktoru arasaydın cepten filan sormadin mi.

Vallah ben dusuk yasamadım ama bende odaya gırdıgımde baslarım aglamya barkozu verdıker gıtmısım uyandıgımda esım yanımda yokdu basladım aglamaya sekreter hanımı cagırdılar yazık oda bır aglıyosun fılan esın gelıcek edıcek dokdorumda saolsun geldıgınde cok ılgılendı neden agladıgımı sordu ama ınsan o donem yasadıgı pıskolojıyı yutuyo bıle narkozdada kendını bırakdıgın ıcın aglıyorus daha guzel atıyorus içimizden inşaAllah bebeklerımız olur Allah ın ıznıyle inşaAllahbırbırımıze guzel haberlerı verırıs amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…