sagolun kizlar gecen yagmurlrda islandim biraz sanirim ondan oldu bu hafta hava gunesli temizlik yapayim halıları vereyim diyordum hasta olduk :) sizler nasilsiniz birlesirseiz foto atin instagramdan
Tamam kuzlar bu gidişle gene biz bas basa olucaz canan la :) gamzede grip olcam galiba demiş kadere geçirmeyeyim demiş..bakalım :)Ben gelmek isterim ama malum evde yatiyorum.kapi disari cikartilmiyorum. İgneye bile eve geliyor hemşire komşum. Kalbim sizinle kizlar evet resim atin gorelim topluca sizi
Evet cnmhaydaaaa hastamısın
Evet canım çok haklısın, unuttum kafamdan sildim desem de beynimden çıkmadı demekkiEvet maalesef. Ama bunları geride bırakmazsan ilerleyemezsin,biliyorsunn:/
Aminnn canım cümlemiz için de..Allah razı olsun..Basi kotu olsunda varsin sonucu guzel olsun canim benimm rabbim herseyin hayirlisini versin inss.
Pgd için ne kadar ücret alıyorlar canım..senin merkez neresiydi..Evet canım çok haklısın, unuttum kafamdan sildim desem de beynimden çıkmadı demekki(
Bugün yine güzel haberler aldım 9 embriyo da büyümüş pgd için ankaraya yollanmak üzereymiş 2 gün daha beklicem zaman geçmiyor sanki
Ohh hayırlısı olsun canım :)) bak ne güzel bir haber.artık kendine eziyet etmeyi bırak.Evet canım çok haklısın, unuttum kafamdan sildim desem de beynimden çıkmadı demekki(
Bugün yine güzel haberler aldım 9 embriyo da büyümüş pgd için ankaraya yollanmak üzereymiş 2 gün daha beklicem zaman geçmiyor sanki
pgd dolar hesabı olduğundan ödediğimiz miktar o günün saat bazına göre hesap alındı..3500 tl ödedik ankara gen lab a..ama tüp bebek için izmir medical park prof.dr Ahmet zeki ışık a gidiyorumPgd için ne kadar ücret alıyorlar canım..senin merkez neresiydi..
Benimde hatırladığım embriyo başına 300 dolar idi..ama cgh mi pgd mi hangisinin fiyati oydu hatirlayamadim..hangi kromozomlarda sıkıntı var sizde..pgd dolar hesabı olduğundan ödediğimiz miktar o günün saat bazına göre hesap alındı..3500 tl ödedik ankara gen lab a..ama tüp bebek için izmir medical park prof.dr Ahmet zeki ışık a gidiyorum
tamam canım inşş..her telefon gelip güzel haber aldığımda Allahım'a şükür diyorum:))Ohh hayırlısı olsun canım :)) bak ne güzel bir haber.artık kendine eziyet etmeyi bırak.
eşimin 12. ve 13. kromozomların da canım..yani dengeli translokasyon..Benimde hatırladığım embriyo başına 300 dolar idi..ama cgh mi pgd mi hangisinin fiyati oydu hatirlayamadim..hangi kromozomlarda sıkıntı var sizde..
canım çok geçmiş olsun acil şifalar...Gamze kim cnm ?? Ben acilden geldim yatiyorum gecmiste agir bi zature gecirdim yine biraz cigerlerime inmis hava verdiler kotuyum
Pek bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım..İnş sağlıklı embriyolar çıkar tedavinde pozitif sonuçlanır...eşimin 12. ve 13. kromozomların da canım..yani dengeli translokasyon..
Nasıl olalım canım ayni beaaaa :)))))kizlar nasilsiniz
Ayyy canım benim de dun aklıma geldin..bu kızdan ses çıkmadı dedim..yazayım dedim..geçmedi mi hala...doktoru arasaydın cepten filan sormadin mi.ben çok kötüyüm kızlar dişimin ağrısı hala geçmedi 1 hafta oldu yarın konturole gidicem 3. kutu ağrı kesiciyi bitiriyorum
canım nasipse yarın kontrol var dikişlerde alıncak bakalım ne diyecekAyyy canım benim de dun aklıma geldin..bu kızdan ses çıkmadı dedim..yazayım dedim..geçmedi mi hala...doktoru arasaydın cepten filan sormadin mi.
Apse yapmış olabilir..antibiyotik ilaç vermedimi canım..canım nasipse yarın kontrol var dikişlerde alıncak bakalım ne diyecek
Vallah ben dusuk yasamadım ama bende odaya gırdıgımde baslarım aglamya barkozu verdıker gıtmısım uyandıgımda esım yanımda yokdu basladım aglamaya sekreter hanımı cagırdılar yazık oda bır aglıyosun fılan esın gelıcek edıcek dokdorumda saolsun geldıgınde cok ılgılendı neden agladıgımı sordu ama ınsan o donem yasadıgı pıskolojıyı yutuyo bıle narkozdada kendını bırakdıgın ıcın aglıyorus daha guzel atıyorus içimizden inşaAllah bebeklerımız olur Allah ın ıznıyle inşaAllahameliyat odasına girince ve yatınca kendimi bi an en son bayıldığım kürtaj zamanımı hissettim gözümden yaş aktı yattığım yerde..hemşirelerden biri lütfen hanfendi sakin olun bu sefer iyi bir şey için geldiniz bak dedi..sonra hiç bişey hatırlamıyorum ve o bilinçaltı ile bayıldığımdan ayılmam çok güç olmuş..sürekli hıçkırarak ağlamışım..kürtaj oldum bebeğimi aldılar eşimi çağırın die..artık en sonunda beni sakinleştiremedikleri için eşimi getirmişler eşim diyormuş bana: canım bak hamile değildin ki sen şuanda, biz buraya tüp bebek için geldik kürtaj için değil falan die..ama hiç birini hatırlamıyorum..biraz da fazla narkoz vermişler sanırım kiloma göre o yüzden sersem gibiydim saatlerce( ilk gün çok ağrım oldu bi de hafif kanamam oldu..ama yatarken hç bişey olmuyordu..ayağa kalktığım an ve ani harekette aşırı acım oluyordu..ertesi güne bişeyim kalmadı bugün de gayet iyiyim..dün aradılar hastaneden..10 tane toplanan yumurtadan 9u döllenmiş bakalım bugün de haber berkliyorum neler olacak acaba?
iyi olalim hep beraber inslh bebek odasini aldim cnm bu arada ikeadanNasıl olalım canım ayni beaaaa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?