İkea çok pahalı ama yaa..ucuzlarda dandik..kaç para ya mal oldu..esim de çok istedi ben istemedim...güle güle sağlık la kullanın inşallah canım...iyi olalim hep beraber inslh bebek odasini aldim cnm bu arada ikeadan
canım çok şükür bugün daha iyiyim doktor sorun yok herşey yolunda dedi ağrılarım içinde normal sonuçta buda bir ameliyat dedi :)Apse yapmış olabilir..antibiyotik ilaç vermedimi canım..
Yaaa çok şükür canım bir problem yoksa..sevindim canım...hatırladığım kardeşim antibiyotik te kullandı sanki..ondan acaba apse olabilir mi dedim..canım çok şükür bugün daha iyiyim doktor sorun yok herşey yolunda dedi ağrılarım içinde normal sonuçta buda bir ameliyat dedi :)
Dolap ve beşik mi aldım sende...başka parçası var mi1000 liraya mal oldu cnm kalite olarakiyi yani pahali olanlar da var ama gerek yok o kadara
sifonyerde varDolap ve beşik mi aldım sende...başka parçası var mi
evet bende çekimden önce kullandım antibiyotiğiYaaa çok şükür canım bir problem yoksa..sevindim canım...hatırladığım kardeşim antibiyotik te kullandı sanki..ondan acaba apse olabilir mi dedim..
Yani bi kromozomdaki parça kopuyor diğer kromozoma yapışıyor..ama hamileliklerimdeki bebeklerin hepsinde de koptuktan sonra yapışmayınca kromozom parça eksikliği oluyor böyle olunca düşüyor..yani şimdi 9 embriyodan bu şekilde olanlar elenecek ya tamamen sağlıklı yani hç kopmamış olması lazım ya da eşimdeki gibi kopup yapışması lazım yani taşıyıcı oluyor bu da..inş yarın sabah 9 da öğrenicez hastanede sonucu..bu şekilde çıkarsa hemen transfere alacaklarmış..dua edin kızlar bana büyük gün yarın:)Pek bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım..İnş sağlıklı embriyolar çıkar tedavinde pozitif sonuçlanır...
Evet ya benim hep öyle oluyor hsg çekildiğimde de ağlayarak uyanmışım kürtaj olduğumda da opu olurken deVallah ben dusuk yasamadım ama bende odaya gırdıgımde baslarım aglamya barkozu verdıker gıtmısım uyandıgımda esım yanımda yokdu basladım aglamaya sekreter hanımı cagırdılar yazık oda bır aglıyosun fılan esın gelıcek edıcek dokdorumda saolsun geldıgınde cok ılgılendı neden agladıgımı sordu ama ınsan o donem yasadıgı pıskolojıyı yutuyo bıle narkozdada kendını bırakdıgın ıcın aglıyorus daha guzel atıyorus içimizden inşaAllah bebeklerımız olur Allah ın ıznıyle inşaAllahbırbırımıze guzel haberlerı verırıs amin
Aynen canım amin inşaAllah yarın guzek haberlerı alırsın hemen transferın olurEvet ya benim hep öyle oluyor hsg çekildiğimde de ağlayarak uyanmışım kürtaj olduğumda da opu olurken de(
Aminnn...İnş güzel haberlerle içimizdeki bu tüm üzüntüleri ve umutsuzlukları atarız canım..
Haberdar et canım biziYani bi kromozomdaki parça kopuyor diğer kromozoma yapışıyor..ama hamileliklerimdeki bebeklerin hepsinde de koptuktan sonra yapışmayınca kromozom parça eksikliği oluyor böyle olunca düşüyor..yani şimdi 9 embriyodan bu şekilde olanlar elenecek ya tamamen sağlıklı yani hç kopmamış olması lazım ya da eşimdeki gibi kopup yapışması lazım yani taşıyıcı oluyor bu da..inş yarın sabah 9 da öğrenicez hastanede sonucu..bu şekilde çıkarsa hemen transfere alacaklarmış..dua edin kızlar bana büyük gün yarın:)
Daha benim oda gelmedi canım yaa..arabada nuna pepp aldık..bizim aklımıza o yattı..bizim arabanın bagajı küçük olduğu için bir de agir olsun istemedik..Ben zaten çok güçsüzüm..4 kat indirmesi zor olmasın diye.Kizlar bnnde bgn kontrol vardi 9haftalik olduk. Sorun yok hersey iyi dedi. 2afta sonra tekrar gidicem. Her kontrolden sonra rahatliyorum sonr aliyor yine bi stres beni. Acabalar havada ucusuyor kalan 7 ay boyle gececek sanırım.
Bebek odasi arabasi vs. Şeyleri koyunda gorelim resimler i fikir olsun bize
Himm hemen bakiyim netten daha zaman var ama aklımda fikir olussun en azindan diye simdiden alıyorumDaha benim oda gelmedi canım yaa..arabada nuna pepp aldık..bizim aklımıza o yattı..bizim arabanın bagajı küçük olduğu için bir de agir olsun istemedik..Ben zaten çok güçsüzüm..4 kat indirmesi zor olmasın diye.
Kızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..Haberdar et canım bizi
Bende oda almadim canim besik aldim sadece odayi yaz bitiminde alicam nasipse.Arabayida Kanz fernanda aldim.Himm hemen bakiyim netten daha zaman var ama aklımda fikir olussun en azindan diye simdiden alıyorum
hadiii bakalım canım hayırlısı olsun dualarımız seninle :)Kızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..
Hayirlisi olsun canim aminn ins seninle olacak annesiii..Kızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..
Hayırlısı olsun canım..inş bebegin sana tutunur..Kızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?