Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım çok şükür bugün daha iyiyim doktor sorun yok herşey yolunda dedi ağrılarım içinde normal sonuçta buda bir ameliyat dedi :)
Yaaa çok şükür canım bir problem yoksa..sevindim canım...hatırladığım kardeşim antibiyotik te kullandı sanki..ondan acaba apse olabilir mi dedim..

Pek bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım..İnş sağlıklı embriyolar çıkar tedavinde pozitif sonuçlanır...
Yani bi kromozomdaki parça kopuyor diğer kromozoma yapışıyor..ama hamileliklerimdeki bebeklerin hepsinde de koptuktan sonra yapışmayınca kromozom parça eksikliği oluyor böyle olunca düşüyor..yani şimdi 9 embriyodan bu şekilde olanlar elenecek ya tamamen sağlıklı yani hç kopmamış olması lazım ya da eşimdeki gibi kopup yapışması lazım yani taşıyıcı oluyor bu da..inş yarın sabah 9 da öğrenicez hastanede sonucu..bu şekilde çıkarsa hemen transfere alacaklarmış..dua edin kızlar bana büyük gün yarın:)

Evet ya benim hep öyle oluyor hsg çekildiğimde de ağlayarak uyanmışım kürtaj olduğumda da opu olurken de(
Aminnn...İnş güzel haberlerle içimizdeki bu tüm üzüntüleri ve umutsuzlukları atarız canım..

Kizlar bnnde bgn kontrol vardi 9haftalik olduk. Sorun yok hersey iyi dedi. 2afta sonra tekrar gidicem. Her kontrolden sonra rahatliyorum sonr aliyor yine bi stres beni. Acabalar havada ucusuyor kalan 7 ay boyle gececek sanırım.

Bebek odasi arabasi vs. Şeyleri koyunda gorelim resimler i fikir olsun bize

Aynen canım amin inşaAllah yarın guzek haberlerı alırsın hemen transferın olur

Haberdar et canım bizi

Daha benim oda gelmedi canım yaa..arabada nuna pepp aldık..bizim aklımıza o yattı..bizim arabanın bagajı küçük olduğu için bir de agir olsun istemedik..Ben zaten çok güçsüzüm..4 kat indirmesi zor olmasın diye.

Himm hemen bakiyim netten daha zaman var ama aklımda fikir olussun en azindan diye simdiden alıyorum

Kızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..
Hayırlısı olsun canım..inş bebegin sana tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…