İnş canım..şimdilik yatıyrm sabahtır ama doktor hareket de lazım dedi pazartesiden itibaren işe de gidebilirsin dedi..aranızda sürekli yatan var mı? Ağır iş ve ani hareket yapma yeterli dediHayırlısı olsun canım..inş bebegin sana tutunur..
canımmDaha benim oda gelmedi canım yaa..arabada nuna pepp aldık..bizim aklımıza o yattı..bizim arabanın bagajı küçük olduğu için bir de agir olsun istemedik..Ben zaten çok güçsüzüm..4 kat indirmesi zor olmasın diye.
Ay inşaAllah bebegın tutunur darısı basıma inşaAllah bende gun sayıyırumDesteğiniz ve güzel dualarınız için saolun kızlar..burda herkesle dertleşirken şu sürecimi daha rahat geçirdim daha inancım yükselmişti..Hepinizden Allah razı olsun:)
bende beşik alıcam büyüyen olsun istemiyrm çünkü onları 3-4 yasşına gelince begenmeyeckler seninki nasıl resim var mıBende oda almadim canim besik aldim sadece odayi yaz bitiminde alicam nasipse.Arabayida Kanz fernanda aldim.
Ben buyuyen besik aldim canim sallanandan..sonrasinda yazliga goturucem diye..duz beyaz rengi dun aldik daha 3 hafta icerisinde getiriyorlarmis geldiginde atarim resmini..bende beşik alıcam büyüyen olsun istemiyrm çünkü onları 3-4 yasşına gelince begenmeyeckler seninki nasıl resim var mı
İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de ahmet bey de tedavi olmuştuk nasip değilmiş olmadı şükürler olsun bir yavrumuz var tekrar denesek mi diye düşünüyoruz ama kararsızız ben çok kötü oluyorum kolay kolay toparlanamıyorum negatif olunca ama çok vaktimiz de yok yaşımız büyük. Allah yüzünüzü güldürsün inşallahKızlar 9 undan sadece 1 tanesimin kromozomları sağlıklı çıkmış..Rabbim bizi boş çevirmedi şükürler olsun..1 tane transfer edildi sonuç 9 kasımda belli olacak..inş yavrum tutunur bana..
Banada normal hayata devam dedi..ama çevremdeki herkes hayır yat dedi..ben 7 aydır yatıyorum..haftada bir doktor veya başka bir is için iniyorum merdivenlerden..başka turlu hep evde istirahat halindeyim..yemek bile yaptırmadılar bana..İnş canım..şimdilik yatıyrm sabahtır ama doktor hareket de lazım dedi pazartesiden itibaren işe de gidebilirsin dedi..aranızda sürekli yatan var mı? Ağır iş ve ani hareket yapma yeterli dedi
Naber canimcim..benimde aklımdan geçtin bugün mesaj atayim bu kız neler yapıyor nasıl acaba dedim..bana diğer forumdan bildirim gelmiyor yaaa yazmıyorum sadece okuyorum diye galiba..bende gelmiyor artik diye unutuyorum o sayfayı bulamıyorum...nerde kaldığımı bile hatırlamıyorumcanımm
Aman begenmiyecekmis..ben 7 senedir koltuklarımı degistirmedim..hanımefendi 3 yaşında eşya değiştirirse öldürürüm o kocayıbende beşik alıcam büyüyen olsun istemiyrm çünkü onları 3-4 yasşına gelince begenmeyeckler seninki nasıl resim var mı
Transfer için mi gün sayıyordun canımAy inşaAllah bebegın tutunur darısı basıma inşaAllah bende gun sayıyırum
Aminn canım inş..ilk çocuğun tüp bebek değil ozaman öyle mi? Stresten belki 2.si gelmiyordur eğer bi sorununuz yoksa..İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de ahmet bey de tedavi olmuştuk nasip değilmiş olmadı şükürler olsun bir yavrumuz var tekrar denesek mi diye düşünüyoruz ama kararsızız ben çok kötü oluyorum kolay kolay toparlanamıyorum negatif olunca ama çok vaktimiz de yok yaşımız büyük. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
Valla öylesimdikiler. Bn ablamdan biliyrm oda yapti ama hep yatak odasindaki park yatakta yatti. 2.5 yaşında odasini ayirdi. Simdi yasini bitirdi ve arabali yatak istiyor.belki 1.2 yil daha yatirir soonra alir diye. Ben kucuk besik alayim diyorum hem yer kaplamasin hemde değiştireyim. Ben ondan cabuk sıkılırim. Odanda guzel mis. İşçiliği guzel gördüğüm kadariyla. Bizimde akraba var. Bnm mutfak dolaplatini super yapti. Kkendi cocuklarinin odasinida yapti. Ayni modele gore. Bebde ona yaptirma niyetindeyim bakalim kısmetAman begenmiyecekmis..ben 7 senedir koltuklarımı degistirmedim..hanımefendi 3 yaşında eşya değiştirirse öldürürüm o kocayı
fulya3535 Elpisksk A akati35 kuzlar benim beşik ile dolap bu iste..ama odada çok yer kalmıyor diye çekyat o atacağım herhalde baksanıza..afakanlar basıyor çünkü..zaten doğumdan sonra yaza doğru koltuklar salon da değişecek..salon da oturuyoruz yaa biz o koltuklarım ne yatak oluyor ne baza çok kullanışsız...arıyorum bakın bizim mukelkef yapti..
Eki Görüntüle 1671990 Eki Görüntüle 1671991 Eki Görüntüle 1671992 Eki Görüntüle 1671993
Prenses saglicakla yatsin icinde inss annesiii..cekyatida kaldirsan iyi olur aslindaa oda ferahlar gibi o zaman.fulya3535 Elpisksk A akati35 kuzlar benim beşik ile dolap bu iste..ama odada çok yer kalmıyor diye çekyat o atacağım herhalde baksanıza..afakanlar basıyor çünkü..zaten doğumdan sonra yaza doğru koltuklar salon da değişecek..salon da oturuyoruz yaa biz o koltuklarım ne yatak oluyor ne baza çok kullanışsız...arıyorum bakın bizim mukelkef yapti..
Eki Görüntüle 1671990 Eki Görüntüle 1671991 Eki Görüntüle 1671992 Eki Görüntüle 1671993
Perdeci yanlış perde kesmiş dun..mavi tavşanlı birşey..simdi oda değişecek..kadınlarda gelsin haftaya tam oda yerleşsin eve gidince çekip atarım foto size..Valla öylesimdikiler. Bn ablamdan biliyrm oda yapti ama hep yatak odasindaki park yatakta yatti. 2.5 yaşında odasini ayirdi. Simdi yasini bitirdi ve arabali yatak istiyor.belki 1.2 yil daha yatirir soonra alir diye. Ben kucuk besik alayim diyorum hem yer kaplamasin hemde değiştireyim. Ben ondan cabuk sıkılırim. Odanda guzel mis. İşçiliği guzel gördüğüm kadariyla. Bizimde akraba var. Bnm mutfak dolaplatini super yapti. Kkendi cocuklarinin odasinida yapti. Ayni modele gore. Bebde ona yaptirma niyetindeyim bakalim kısmet
Benimde bir odam hep utu masası..cek as kitaplık vs vardı..o yüzden de oturma odası yapmak saçma geliyordu hep bana..kitaplar koliler ile kalktı..kitaplık atıldı..o ama çek as nereye konulacak evde bilmiyorum..balkonda duruyor simdilik..kışın çamaşırlar nerde nasıl kuruyacak..Normalde bu odaya koyup kapıyı çekerdim..simdi çok düzenli olmam lazım artik :)))Canımm herşey çok güzel..inş ben de o günleri görürüm..en heveslendiği şey bebek için bişeyler almak ve 4 yıldır ardiye gibi kullandığım çocuk odasını bebek odası yapmak artık..
Güle güle kullansın bebişin inş..
Kaldırcam kuzu da...40 i çıkıncaya kadar biri bana yardımcı kalacak..evde yatacak yer yok iste..bir misafir geldiğinde hep burda yatardı..annem yada kaynanam nerde yatacak onu bilmiyorum..çocuğun odası ferahlasın diye çekyat salona gitsin diyor esim..geçici bir sure sonra atalım diyor..annemler kalıncaya kadar en azından..Prenses saglicakla yatsin icinde inss annesiii..cekyatida kaldirsan iyi olur aslindaa oda ferahlar gibi o zaman.
Allaha şükürr cnm ıyıyız sıkıntımız yok kasılma yok ıyı gıdıyo galıba arada kalkıp dolşıomm ben de gırmıom artık oraya okumuom bıle :)Naber canimcim..benimde aklımdan geçtin bugün mesaj atayim bu kız neler yapıyor nasıl acaba dedim..bana diğer forumdan bildirim gelmiyor yaaa yazmıyorum sadece okuyorum diye galiba..bende gelmiyor artik diye unutuyorum o sayfayı bulamıyorum...nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum
Benimde bir odam hep utu masası..cek as kitaplık vs vardı..o yüzden de oturma odası yapmak saçma geliyordu hep bana..kitaplar koliler ile kalktı..kitaplık atıldı..o ama çek as nereye konulacak evde bilmiyorum..balkonda duruyor simdilik..kışın çamaşırlar nerde nasıl kuruyacak..Normalde bu odaya koyup kapıyı çekerdim..simdi çok düzenli olmam lazım artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?