Mantikli bence yatacak yer onemli. Bnnde tek kisilik baza var diger odada birkac aylik olana kadar cocugin odasina koyarim. Ben yatarim gunduz gece yaninda yada annem fln kalırsa. Salonda yerim var ama heran yaninda olmak ilk zamanlar onemli. Uzerine guzel bi ortu al. Bence rahat edersin. Yatak odana bisey alacakmisinKaldırcam kuzu da...40 i çıkıncaya kadar biri bana yardımcı kalacak..evde yatacak yer yok iste..bir misafir geldiğinde hep burda yatardı..annem yada kaynanam nerde yatacak onu bilmiyorum..çocuğun odası ferahlasın diye çekyat salona gitsin diyor esim..geçici bir sure sonra atalım diyor..annemler kalıncaya kadar en azından..
çok güzel canım rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinfulya3535 @elpis-ksk A akati35 kuzlar benim beşik ile dolap bu iste..ama odada çok yer kalmıyor diye çekyat o atacağım herhalde baksanıza..afakanlar basıyor çünkü..zaten doğumdan sonra yaza doğru koltuklar salon da değişecek..salon da oturuyoruz yaa biz o koltuklarım ne yatak oluyor ne baza çok kullanışsız...arıyorum bakın bizim mukelkef yapti..
Eki Görüntüle 1671990 Eki Görüntüle 1671991 Eki Görüntüle 1671992 Eki Görüntüle 1671993
cm guzelmis gule gule kullan besiklerimiz ayni nerdeyse beyaz bizimkide bizdede odada cekyat olacak lazim olur mutlaka yaninda yatarimfulya3535 @elpis-ksk A akati35 kuzlar benim beşik ile dolap bu iste..ama odada çok yer kalmıyor diye çekyat o atacağım herhalde baksanıza..afakanlar basıyor çünkü..zaten doğumdan sonra yaza doğru koltuklar salon da değişecek..salon da oturuyoruz yaa biz o koltuklarım ne yatak oluyor ne baza çok kullanışsız...arıyorum bakın bizim mukelkef yapti..
Eki Görüntüle 1671990 Eki Görüntüle 1671991 Eki Görüntüle 1671992 Eki Görüntüle 1671993
Bnde nette chicco nun next to me besigini gordum begendim. Yatagin yanina monte edilebiliyor. Cok guzel inceleyebilirsinizben yatak odasi icinde kucuk besik kullanicam
Ayy bilmiyorum iste evde yatacak yer olmayınca bir yandan da atmasına atilirda kimi nerde yatıracam derdi var..yatak odası na zaten beşik girmiyor bile..Prenses saglicakla yatsin icinde inss annesiii..cekyatida kaldirsan iyi olur aslindaa oda ferahlar gibi o zaman.
Bende takip edemiyorum..zaman ilerledikçe zaten insan kendi derdine düşüyor biliyonmu..aman dikkat et canım sen genede istirahat et..çok dolaşma sakin evde...Allaha şükürr cnm ıyıyız sıkıntımız yok kasılma yok ıyı gıdıyo galıba arada kalkıp dolşıomm ben de gırmıom artık oraya okumuom bıle :)
Biliyormusun bende o yüzden kurutma makinesi alayim dedim ama evim ufak olduğu için koyacak yer de yok..hele kisin hic sevmiyorum soğukta balkona asmayi..inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşar canım..bizde bir an önceAynen canım benim de öyle kitaplık çek as ütü masam sürekli açık orda..bimde çeyiz sandığım..bebişim gelsin hepsini atarım nolcak:)) çamaşır derdi bende de aynı canım..ben kışı bırak yazın bile çocuk odasında asıyrm..işe gidip gelmekten her çamaşır da balkonu yıkama vakti olmuyor..ama herşeyi yapmaya hazırım
Yaa benim arkadaş doğurdu geçen sene onlarda birinden sepet beşik almış lar..yatak odasın da hic kullanılıyormuş..temiz çamaşırları ütulenecekleri koyuyorlar..ici çok sert gelmiş bunlara bebek te rahat edememiş..bir anda büyüdüğü için kullanışsız dediler...o yüzden düşünmüyorum..biraz toparlayınca kendi yatağında hemen alıştırcam..çünkü yatak odası na alıştırınca kendi odasına geçirmek te zor oluyormuş..onlar hele çocuk odasın da köşe koltuk var onda yatıyor lar kari koca..benim eşimle birde bebek hayatta yatak odasın da da yatılmaz valla..esim ezer çocuğu..hamile yastığına atın beni diyor..ordan çıkamam çocuğu da ezmem diyor o zmn...aman ne bilim..kimi de kocayı atar obur odaya çocuğu ile yatakta yatarmış..sürekli gece emdiği için..karmakarışık herkes bildiğini konusuyorMantikli bence yatacak yer onemli. Bnnde tek kisilik baza var diger odada birkac aylik olana kadar cocugin odasina koyarim. Ben yatarim gunduz gece yaninda yada annem fln kalırsa. Salonda yerim var ama heran yaninda olmak ilk zamanlar onemli. Uzerine guzel bi ortu al. Bence rahat edersin. Yatak odana bisey alacakmisin
evet canım adet olmayı beklıyorum ondan sora transfer ıcın ılacları baslıcas inşaALLAH sen iisin inşaALLAH inş guzelhaberlerını beklıyorusTransfer için mi gün sayıyordun canım
Allahım inş güzel haberleri verir hepimize de her adımda..
cok guzelmıs canım gule gule kullansın bebısın eskıtsın inşaALLAHfulya3535 @elpis-ksk A akati35 kuzlar benim beşik ile dolap bu iste..ama odada çok yer kalmıyor diye çekyat o atacağım herhalde baksanıza..afakanlar basıyor çünkü..zaten doğumdan sonra yaza doğru koltuklar salon da değişecek..salon da oturuyoruz yaa biz o koltuklarım ne yatak oluyor ne baza çok kullanışsız...arıyorum bakın bizim mukelkef yapti..
Selm kizlar arada sadece sut sagarken okuyabiliyorum asil hersey dogumdan sonra basliyormus suan tadini cikarin.:) uykusuz geceler kizimin bitmeyen gazi :) ama cok sukur bugunlere darisi isteyen herkese olsun. Bende cilekten aldim bebek odamizi ama suan tabi bizim odamizda yatiyor buyuyen yataktan aldim ins 3-5 sene kullaniriz. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor sonlara yaklastiniz Allah sag salim kurtarsin....Biliyormusun bende o yüzden kurutma makinesi alayim dedim ama evim ufak olduğu için koyacak yer de yok..hele kisin hic sevmiyorum soğukta balkona asmayi..inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşar canım..bizde bir an önceyumuklagli gibi önce kucağımıza alalım..sizde hamilelik yaşayıp biz gibi...anneliği hep beraber tadalım..
Bence odasini hemen ayiramazsin. Cunku engec 2 saatte bir uyanip emiyor. Anneye cok zor olur. Ya sen onun odasinda yatacaksin ya o senin. Bence oyuzden odaya bisey almak lazim. Evet o sepetler cok kisa sureli kullaniliyor.ben cok begebiyrm ahsap olanlari ama kullanamam diye almiyrm. Ya park yatak( biyere giderken de yanimda gotureyim diye yazliga tatile mesela) yada dedigim chicconun next to me yatagi. Cunku yigenim park yataga ve titresime alismisti. 1 gecelik yere bile gitsek yanımizdaydi. Cunku onsuz uyuyamiyordu. Ama en dogru karari bebis verecek diyorum. Gerci biz bukadar ozlemle bekledikten sonra okula kadar odayi ayiramayiz.Yaa benim arkadaş doğurdu geçen sene onlarda birinden sepet beşik almış lar..yatak odasın da hic kullanılıyormuş..temiz çamaşırları ütulenecekleri koyuyorlar..ici çok sert gelmiş bunlara bebek te rahat edememiş..bir anda büyüdüğü için kullanışsız dediler...o yüzden düşünmüyorum..biraz toparlayınca kendi yatağında hemen alıştırcam..çünkü yatak odası na alıştırınca kendi odasına geçirmek te zor oluyormuş..onlar hele çocuk odasın da köşe koltuk var onda yatıyor lar kari koca..benim eşimle birde bebek hayatta yatak odasın da da yatılmaz valla..esim ezer çocuğu..hamile yastığına atın beni diyor..ordan çıkamam çocuğu da ezmem diyor o zmn...aman ne bilim..kimi de kocayı atar obur odaya çocuğu ile yatakta yatarmış..sürekli gece emdiği için..karmakarışık herkes bildiğini konusuyor
Darısı başınıza canım..allah sizede bu günleri göstersin..cok guzelmıs canım gule gule kullansın bebısın eskıtsın inşaALLAH
Senin ne halde olduğunu tahmin ettiğim için arkadaşım hic sana laf atmıyorum yazmıyorsun diye kızmıyorum..ben de büyüyen istedim..kılçık kocam kızı büyüyünce yaa beğenmezse yaa istemezse dedi..yaa ben bebekmiyim derseymiş..kuz çocuğu demez dedim dinlemedi anlamadı..biktim valla bu adam mi hamile ben mi..isim bile içime sinen i bulamadım..O kadar çok bahane buldu ki vazgeçtim..nil olcak galiba ama oda tam içime sinmis değil..çift isim istiyorum ben..nil çok kısa geliyor..Selm kizlar arada sadece sut sagarken okuyabiliyorum asil hersey dogumdan sonra basliyormus suan tadini cikarin.:) uykusuz geceler kizimin bitmeyen gazi :) ama cok sukur bugunlere darisi isteyen herkese olsun. Bende cilekten aldim bebek odamizi ama suan tabi bizim odamizda yatiyor buyuyen yataktan aldim ins 3-5 sene kullaniriz. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor sonlara yaklastiniz Allah sag salim kurtarsin....
O yüzden de çok şımarık olacaklar bizimkiler bak görürsün..ben hissediyorum..iki taraftan da ilk torun hele benimkiBence odasini hemen ayiramazsin. Cunku engec 2 saatte bir uyanip emiyor. Anneye cok zor olur. Ya sen onun odasinda yatacaksin ya o senin. Bence oyuzden odaya bisey almak lazim. Evet o sepetler cok kisa sureli kullaniliyor.ben cok begebiyrm ahsap olanlari ama kullanamam diye almiyrm. Ya park yatak( biyere giderken de yanimda gotureyim diye yazliga tatile mesela) yada dedigim chicconun next to me yatagi. Cunku yigenim park yataga ve titresime alismisti. 1 gecelik yere bile gitsek yanımizdaydi. Cunku onsuz uyuyamiyordu. Ama en dogru karari bebis verecek diyorum. Gerci biz bukadar ozlemle bekledikten sonra okula kadar odayi ayiramayiz.
Ay gecen esime dedim bebege nasil yatak alalim oylemi boylemi. Yok ya ben onu koynumda yatircam hep dedi. Nasil duygulandim. Adam yillardir bebek ozlemiyle yasiyor. Hakli aslinda . Sanirim kucagimizdan indiremiycez
yok haa mıskının tekı oldum ne dolasması tv karsısına bı kuruluyom bı da kalkamıomBende takip edemiyorum..zaman ilerledikçe zaten insan kendi derdine düşüyor biliyonmu..aman dikkat et canım sen genede istirahat et..çok dolaşma sakin evde...
Evde bende öyleydim ama 2 haftadır kaynana da o kadar öyle değilim..sürekli yatma pozisyonunda değilim bu aralaryok haa mıskının tekı oldum ne dolasması tv karsısına bı kuruluyom bı da kalkamıom
cnm sen rısklı donemı atlattın artık rahat ol hayırlısıyla kavuscaksın yavruşa merak etmeEvde bende öyleydim ama 2 haftadır kaynana da o kadar öyle değilim..sürekli yatma pozisyonunda değilim bu aralarbebegin kafası ile dikiş arasında 1 cm kalmis benim..inş birşey olmaz
Yok kuzu yaa 32 yi görelim diyordu doktor şimdi 34 diyor...cnm sen rısklı donemı atlattın artık rahat ol hayırlısıyla kavuscaksın yavruşa merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?