Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Mantikli bence yatacak yer onemli. Bnnde tek kisilik baza var diger odada birkac aylik olana kadar cocugin odasina koyarim. Ben yatarim gunduz gece yaninda yada annem fln kalırsa. Salonda yerim var ama heran yaninda olmak ilk zamanlar onemli. Uzerine guzel bi ortu al. Bence rahat edersin. Yatak odana bisey alacakmisin

çok güzel canım rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

cm guzelmis gule gule kullan besiklerimiz ayni nerdeyse beyaz bizimkide bizdede odada cekyat olacak lazim olur mutlaka yaninda yatarim

Prenses saglicakla yatsin icinde inss annesiii..cekyatida kaldirsan iyi olur aslindaa oda ferahlar gibi o zaman.
Ayy bilmiyorum iste evde yatacak yer olmayınca bir yandan da atmasına atilirda kimi nerde yatıracam derdi var..yatak odası na zaten beşik girmiyor bile..

Allaha şükürr cnm ıyıyız sıkıntımız yok kasılma yok ıyı gıdıyo galıba arada kalkıp dolşıomm ben de gırmıom artık oraya okumuom bıle :)
Bende takip edemiyorum..zaman ilerledikçe zaten insan kendi derdine düşüyor biliyonmu..aman dikkat et canım sen genede istirahat et..çok dolaşma sakin evde...

Biliyormusun bende o yüzden kurutma makinesi alayim dedim ama evim ufak olduğu için koyacak yer de yok..hele kisin hic sevmiyorum soğukta balkona asmayi..inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşar canım..bizde bir an önce yumuklagli gibi önce kucağımıza alalım..sizde hamilelik yaşayıp biz gibi...anneliği hep beraber tadalım..

Yaa benim arkadaş doğurdu geçen sene onlarda birinden sepet beşik almış lar..yatak odasın da hic kullanılıyormuş..temiz çamaşırları ütulenecekleri koyuyorlar..ici çok sert gelmiş bunlara bebek te rahat edememiş..bir anda büyüdüğü için kullanışsız dediler...o yüzden düşünmüyorum..biraz toparlayınca kendi yatağında hemen alıştırcam..çünkü yatak odası na alıştırınca kendi odasına geçirmek te zor oluyormuş..onlar hele çocuk odasın da köşe koltuk var onda yatıyor lar kari koca..benim eşimle birde bebek hayatta yatak odasın da da yatılmaz valla..esim ezer çocuğu..hamile yastığına atın beni diyor..ordan çıkamam çocuğu da ezmem diyor o zmn...aman ne bilim..kimi de kocayı atar obur odaya çocuğu ile yatakta yatarmış..sürekli gece emdiği için..karmakarışık herkes bildiğini konusuyor

cok guzelmıs canım gule gule kullansın bebısın eskıtsın inşaALLAH

Selm kizlar arada sadece sut sagarken okuyabiliyorum asil hersey dogumdan sonra basliyormus suan tadini cikarin.:) uykusuz geceler kizimin bitmeyen gazi :) ama cok sukur bugunlere darisi isteyen herkese olsun. Bende cilekten aldim bebek odamizi ama suan tabi bizim odamizda yatiyor buyuyen yataktan aldim ins 3-5 sene kullaniriz. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor sonlara yaklastiniz Allah sag salim kurtarsin....

Bence odasini hemen ayiramazsin. Cunku engec 2 saatte bir uyanip emiyor. Anneye cok zor olur. Ya sen onun odasinda yatacaksin ya o senin. Bence oyuzden odaya bisey almak lazim. Evet o sepetler cok kisa sureli kullaniliyor.ben cok begebiyrm ahsap olanlari ama kullanamam diye almiyrm. Ya park yatak( biyere giderken de yanimda gotureyim diye yazliga tatile mesela) yada dedigim chicconun next to me yatagi. Cunku yigenim park yataga ve titresime alismisti. 1 gecelik yere bile gitsek yanımizdaydi. Cunku onsuz uyuyamiyordu. Ama en dogru karari bebis verecek diyorum. Gerci biz bukadar ozlemle bekledikten sonra okula kadar odayi ayiramayiz.
Ay gecen esime dedim bebege nasil yatak alalim oylemi boylemi. Yok ya ben onu koynumda yatircam hep dedi. Nasil duygulandim. Adam yillardir bebek ozlemiyle yasiyor. Hakli aslinda . Sanirim kucagimizdan indiremiycez

Senin ne halde olduğunu tahmin ettiğim için arkadaşım hic sana laf atmıyorum yazmıyorsun diye kızmıyorum..ben de büyüyen istedim..kılçık kocam kızı büyüyünce yaa beğenmezse yaa istemezse dedi..yaa ben bebekmiyim derseymiş..kuz çocuğu demez dedim dinlemedi anlamadı..biktim valla bu adam mi hamile ben mi..isim bile içime sinen i bulamadım..O kadar çok bahane buldu ki vazgeçtim..nil olcak galiba ama oda tam içime sinmis değil..çift isim istiyorum ben..nil çok kısa geliyor..

O yüzden de çok şımarık olacaklar bizimkiler bak görürsün..ben hissediyorum..iki taraftan da ilk torun hele benimki

Bende takip edemiyorum..zaman ilerledikçe zaten insan kendi derdine düşüyor biliyonmu..aman dikkat et canım sen genede istirahat et..çok dolaşma sakin evde...
yok haa mıskının tekı oldum ne dolasması tv karsısına bı kuruluyom bı da kalkamıom

yok haa mıskının tekı oldum ne dolasması tv karsısına bı kuruluyom bı da kalkamıom
Evde bende öyleydim ama 2 haftadır kaynana da o kadar öyle değilim..sürekli yatma pozisyonunda değilim bu aralar bebegin kafası ile dikiş arasında 1 cm kalmis benim..inş birşey olmaz

Evde bende öyleydim ama 2 haftadır kaynana da o kadar öyle değilim..sürekli yatma pozisyonunda değilim bu aralar bebegin kafası ile dikiş arasında 1 cm kalmis benim..inş birşey olmaz
cnm sen rısklı donemı atlattın artık rahat ol hayırlısıyla kavuscaksın yavruşa merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…