Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

yok cnm o oyle 38 e kadar görelım görelım der 31. haftadasınız Allah korusun dogsa da yasama sansı yuksek kı bısey olmaz merak etme vaktınde doğacak
Seninki nasıl..kaç kilo olmuştu en son minnak...dikkat et canım aman..ben gibi yata yata karpuz olacaksın sende..ama mecburuz yatacagiZ...kaç kilo aldın sen şimdiye kadar ben geçen gün 60 i gördüm..43 44 ile başladım tedaviye..47 ile kalp atışlarını gördüm..Simdi de 60 i gördüm..hayatımda ilk defa 6 li kilom oldu :)))

Kizlar nasilsiniz ?? Bana akil verin nolur morluklar davam ediyo bende hala ve bu benim canimi cok sıkıyo hemotolojide tahliler yapildi normal dedi kanima mikroskopla falan bakildi ama kafamda deli sorular acaba bisey olsa tahlillerde cikmayabilirmiydi yeterlimi yapilanlar neden morarma oluyo hala

evet canım adet olmayı beklıyorum ondan sora transfer ıcın ılacları baslıcas inşaALLAH sen iisin inşaALLAH inş guzelhaberlerını beklıyorus

Hadi hayrlısı ile inş transferin olur ve güzel sonuçlanır canım..
Ben iyiyim çok şükür 3 gündür yatıp dinleniyorum sürekli:)) inş bebişim bana tutunmuştur..
Kızlar bu arada bişey sorucam hamileliği pozitif çıkanlar, transfer sonrası E2 ve progesteron hormonu değerleriniz nasıldı? Ben bugün ölçtürdüm bugün 3.günü transferin..doktor sonuçlarıma çok iyi dedi ekstra bi ilaca vs gerek yok dedi E2 değerim çok yüksekmiş gibi geldi netten baktıkça moralimi bozdum kendi kendime..
E2 2072 progesteron 40

Bnm hoc bakilmadi. 3kez transfer oldum.kafana takma. Bnm transfer den bikacgun once bile 3000lerdeydi. Sorun yok bence olacagi varsa oluyor. 1.kalite 5.gun embriyosu ile negatif oldu transfer .3 .gun embriyosu tuttu. Kismet bu işler

Canım doktorun ilacı ni değiştirmedi mi..

Benim enson transfer günü değerim 2 farklı labaratuvarda 1540 diğeri 2000 çıktı..o günde son ignemi oldum zaten :)

Haklısınız çok da takılmamak gerekiyor en güzeli sabırla 9 kasımı beklemek..Rabbime hep yalvarıyorum hayırlı güzel sonuçlar alalım diye..dua ederken hep ağlama tutuyor beni..zaman nasıl geçecek bilmiyrm...sanki ilk hamilelik sonucummuş gibi heyecanlıyım..eşim diyor bunu 4 kez yaşadın sabırsızlanıp kendini strese sokma die..

Ben nil ismini severim cnm ama sen bilirsin tabi. Ben en azından 4-5 yaşına kadar kullanır diye düşündüm inşallah öyle olur. Ah bu babalar annelerin her işine karışmasalar olmaz:)dr doğum için tarih verdimi sana normal sezeryan nasıl olcak doğum cnm?

Meb benimde transferimin 4.gunu bugün bende iki hormona batırdım E2 1226 progesteron:60 inşallah iyidir.doktor çok iyi demiş.hayırlısı olsun hakkimizda

Meb benimde transferimin 4.gunu bugün bende iki hormona batırdım E2 1226 progesteron:60 inşallah iyidir.doktor çok iyi demiş.hayırlısı olsun hakkimizda

Ayy inşş canım hadi hayrlısı hepimiz içinde..haftaya sonuçlarımızı aldığımızda haberleşelim inşş:))

Bir sorun olmAzsa 37 veya en geç 38 de alırım diyor...epidural öneriyor ama ben istemiyorum dedim..seni zorlamam sen nasıl istersen genel anestezi yaparım dedi bakalım...bana çok kısa geldiği için canım nil ondan iki isim istiyorum..bakalım kısmet...

Ooo beni hic sorma 76 kilo ile hamile kaldim 86 geliom karpuz bile demeye bin sahit lazim duba oldum ben ama arkadaslarim hep sadece karninda diyor kilo ama bacaklatin sistigini de hissediom ben su anda minisim de en son 21+3 de görmüştüm 475 gram idi bi au gecti ustunden bakalim yarin gorcez kac gram oldugunu

İyi bakalım haberdar et canım gelişmelerden beni..rahat 600 u bulmuştur geçmiştir 600 800 arası birseydir diye tahmin ediyorum..senin kide daha sık kontrol etse yaa...özel doktor demi..perinatolog muydu unuttum..yokmuydu yoksa sizin orda kusura bakma unutmusum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…