- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
yok cnm o oyle 38 e kadar görelım görelım der 31. haftadasınız Allah korusun dogsa da yasama sansı yuksek kı bısey olmaz merak etme vaktınde doğacakYok kuzu yaa 32 yi görelim diyordu doktor şimdi 34 diyor...
Seninki nasıl..kaç kilo olmuştu en son minnak...dikkat et canım aman..ben gibi yata yata karpuz olacaksın sende..ama mecburuz yatacagiZ...kaç kilo aldın sen şimdiye kadar ben geçen gün 60 i gördüm..43 44 ile başladım tedaviye..47 ile kalp atışlarını gördüm..Simdi de 60 i gördüm..hayatımda ilk defa 6 li kilom oldu :)))yok cnm o oyle 38 e kadar görelım görelım der 31. haftadasınız Allah korusun dogsa da yasama sansı yuksek kı bısey olmaz merak etme vaktınde doğacak
Amin canım inşaAllah :)Darısı başınıza canım..allah sizede bu günleri göstersin..
evet canım adet olmayı beklıyorum ondan sora transfer ıcın ılacları baslıcas inşaALLAH sen iisin inşaALLAH inş guzelhaberlerını beklıyorus
Bnm hoc bakilmadi. 3kez transfer oldum.kafana takma. Bnm transfer den bikacgun once bile 3000lerdeydi. Sorun yok bence olacagi varsa oluyor. 1.kalite 5.gun embriyosu ile negatif oldu transfer .3 .gun embriyosu tuttu. Kismet bu işlerHadi hayrlısı ile inş transferin olur ve güzel sonuçlanır canım..
Ben iyiyim çok şükür 3 gündür yatıp dinleniyorum sürekli:)) inş bebişim bana tutunmuştur..
Kızlar bu arada bişey sorucam hamileliği pozitif çıkanlar, transfer sonrası E2 ve progesteron hormonu değerleriniz nasıldı? Ben bugün ölçtürdüm bugün 3.günü transferin..doktor sonuçlarıma çok iyi dedi ekstra bi ilaca vs gerek yok dedi E2 değerim çok yüksekmiş gibi geldi netten baktıkça moralimi bozdum kendi kendime..
E2 2072 progesteron 40
Canım doktorun ilacı ni değiştirmedi mi..Kizlar nasilsiniz ?? Bana akil verin nolurmorluklar davam ediyo bende hala ve bu benim canimi cok sıkıyo hemotolojide tahliler yapildi normal dedi kanima mikroskopla falan bakildi ama kafamda deli sorular acaba bisey olsa tahlillerde cikmayabilirmiydi yeterlimi yapilanlar neden morarma oluyo hala
Benim enson transfer günü değerim 2 farklı labaratuvarda 1540 diğeri 2000 çıktı..o günde son ignemi oldum zaten :)Hadi hayrlısı ile inş transferin olur ve güzel sonuçlanır canım..
Ben iyiyim çok şükür 3 gündür yatıp dinleniyorum sürekli:)) inş bebişim bana tutunmuştur..
Kızlar bu arada bişey sorucam hamileliği pozitif çıkanlar, transfer sonrası E2 ve progesteron hormonu değerleriniz nasıldı? Ben bugün ölçtürdüm bugün 3.günü transferin..doktor sonuçlarıma çok iyi dedi ekstra bi ilaca vs gerek yok dedi E2 değerim çok yüksekmiş gibi geldi netten baktıkça moralimi bozdum kendi kendime..
E2 2072 progesteron 40
Ben nil ismini severim cnm ama sen bilirsin tabi. Ben en azından 4-5 yaşına kadar kullanır diye düşündüm inşallah öyle olur. Ah bu babalar annelerin her işine karışmasalar olmaz:)dr doğum için tarih verdimi sana normal sezeryan nasıl olcak doğum cnm?Senin ne halde olduğunu tahmin ettiğim için arkadaşım hic sana laf atmıyorum yazmıyorsun diye kızmıyorum..ben de büyüyen istedim..kılçık kocam kızı büyüyünce yaa beğenmezse yaa istemezse dedi..yaa ben bebekmiyim derseymiş..kuz çocuğu demez dedim dinlemedi anlamadı..biktim valla bu adam mi hamile ben mi..isim bile içime sinen i bulamadım..O kadar çok bahane buldu ki vazgeçtim..nil olcak galiba ama oda tam içime sinmis değil..çift isim istiyorum ben..nil çok kısa geliyor..
Meb benimde transferimin 4.gunu bugün bende iki hormona batırdım E2 1226 progesteron:60 inşallah iyidir.doktor çok iyi demiş.hayırlısı olsun hakkimizdaHadi hayrlısı ile inş transferin olur ve güzel sonuçlanır canım..
E2 2072 progesteron 40
Meb benimde transferimin 4.gunu bugün bende iki hormona batırdım E2 1226 progesteron:60 inşallah iyidir.doktor çok iyi demiş.hayırlısı olsun hakkimizda
Evet benim test günüm 9 kasım pazartesi haberleşelim canım.Ayy inşş canım hadi hayrlısı hepimiz içinde..haftaya sonuçlarımızı aldığımızda haberleşelim inşş:))
Bir sorun olmAzsa 37 veya en geç 38 de alırım diyor...epidural öneriyor ama ben istemiyorum dedim..seni zorlamam sen nasıl istersen genel anestezi yaparım dedi bakalım...bana çok kısa geldiği için canım nil ondan iki isim istiyorum..bakalım kısmet...Ben nil ismini severim cnm ama sen bilirsin tabi. Ben en azından 4-5 yaşına kadar kullanır diye düşündüm inşallah öyle olur. Ah bu babalar annelerin her işine karışmasalar olmaz:)dr doğum için tarih verdimi sana normal sezeryan nasıl olcak doğum cnm?
Ooo beni hic sorma 76 kilo ile hamile kaldim 86 geliom karpuz bile demeye bin sahit lazim duba oldum ben ama arkadaslarim hep sadece karninda diyor kilo ama bacaklatin sistigini de hissediom ben su anda minisim de en son 21+3 de görmüştüm 475 gram idi bi au gecti ustunden bakalim yarin gorcez kac gram oldugunuSeninki nasıl..kaç kilo olmuştu en son minnak...dikkat et canım aman..ben gibi yata yata karpuz olacaksın sende..ama mecburuz yatacagiZ...kaç kilo aldın sen şimdiye kadar ben geçen gün 60 i gördüm..43 44 ile başladım tedaviye..47 ile kalp atışlarını gördüm..Simdi de 60 i gördüm..hayatımda ilk defa 6 li kilom oldu :)))
İyi bakalım haberdar et canım gelişmelerden beni..rahat 600 u bulmuştur geçmiştir 600 800 arası birseydir diye tahmin ediyorum..senin kide daha sık kontrol etse yaa...özel doktor demi..perinatolog muydu unuttum..yokmuydu yoksa sizin orda kusura bakma unutmusum yaaOoo beni hic sorma 76 kilo ile hamile kaldim 86 geliom karpuz bile demeye bin sahit lazim duba oldum ben ama arkadaslarim hep sadece karninda diyor kilo ama bacaklatin sistigini de hissediom ben su anda minisim de en son 21+3 de görmüştüm 475 gram idi bi au gecti ustunden bakalim yarin gorcez kac gram oldugunu
Senin erkek miydi canım..çok güzel güle güle oynasın yavrun üzerinde..bebek odasi halimiz kizlar
tsk ederim cnm erkekSenin erkek miydi canım..çok güzel güle güle oynasın yavrun üzerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?