- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Amin canım inşaAllah bebegın tutunmusdur:)Hadi hayrlısı ile inş transferin olur ve güzel sonuçlanır canım..
Ben iyiyim çok şükür 3 gündür yatıp dinleniyorum sürekli:)) inş bebişim bana tutunmuştur..
Kızlar bu arada bişey sorucam hamileliği pozitif çıkanlar, transfer sonrası E2 ve progesteron hormonu değerleriniz nasıldı? Ben bugün ölçtürdüm bugün 3.günü transferin..doktor sonuçlarıma çok iyi dedi ekstra bi ilaca vs gerek yok dedi E2 değerim çok yüksekmiş gibi geldi netten baktıkça moralimi bozdum kendi kendime..
E2 2072 progesteron 40
Nilsu nasıl bı fıkır atayımdedım:)Bir sorun olmAzsa 37 veya en geç 38 de alırım diyor...epidural öneriyor ama ben istemiyorum dedim..seni zorlamam sen nasıl istersen genel anestezi yaparım dedi bakalım...bana çok kısa geldiği için canım nil ondan iki isim istiyorum..bakalım kısmet...
860 gr olmuş sekrr yükleme yapılıyor işteİyi bakalım haberdar et canım gelişmelerden beni..rahat 600 u bulmuştur geçmiştir 600 800 arası birseydir diye tahmin ediyorum..senin kide daha sık kontrol etse yaa...özel doktor demi..perinatolog muydu unuttum..yokmuydu yoksa sizin orda kusura bakma unutmusum yaa
inş canım yaa..inş bebeğim benimledir..bugün işe başladım evde yat yat zaman geçmiyor..en azından iş yerinde arkadaşlarla gelen gidenle işle meşgul olmaktan zaman geçiyor..1 haftam kaldı test günüme:))Amin canım inşaAllah bebegın tutunmusdur:)
sakın gününden önce test yapma canım.inş canım yaa..inş bebeğim benimledir..bugün işe başladım evde yat yat zaman geçmiyor..en azından iş yerinde arkadaşlarla gelen gidenle işle meşgul olmaktan zaman geçiyor..1 haftam kaldı test günüme:))
sakın gününden önce test yapma canım.
Hadi hayrlusı benımde 1 hafta sonra dogum kontrl hapım bıtıyo sonra adet olup tedavıye beklıcem ıns arkadan gelıyorum sana :)inş canım yaa..inş bebeğim benimledir..bugün işe başladım evde yat yat zaman geçmiyor..en azından iş yerinde arkadaşlarla gelen gidenle işle meşgul olmaktan zaman geçiyor..1 haftam kaldı test günüme:))
Ayy hadi bakalım inş canım:))Hadi hayrlusı benımde 1 hafta sonra dogum kontrl hapım bıtıyo sonra adet olup tedavıye beklıcem ıns arkadan gelıyorum sana :)
Cok guzElmis canim gule gule gunlerde kullanin inss..uzerinde oglusunun emekledigi yurudugu gunlerini gostersin rabbimm.
Saol canım :)Ayy hadi bakalım inş canım:))
amin cnm bnm hepimiin yavrusunu korusun RabbimCok guzElmis canim gule gule gunlerde kullanin inss..uzerinde oglusunun emekledigi yurudugu gunlerini gostersin rabbimm.
canım çok geçmiş olsun hamileyken grip zordur bilirim..hatta bana kötü bişeyi hatrlattı..grip olmuştum daha bebeği görmeme normal muayeneme 1 hafta vardı ama nasıl griptim..doktorum da gel boğazlarına bakalım ona göre parol falan kullanırsın olmadı dedi..gittim doktora hadi gelmişken bebeğine de bakalım ekstradan dedi özlemiştim onu 1 hafta bile görmeyince nasıl mutlu olmuştum görücem die..ultrasona hazırlandım yok doktorun sesi çıkmıo..bişey oldu dedim söyleyin..biliodu kaç kez bebeğimi kaybettiğimi..çok üzgünüm kalp atışları yok kürtaja almalıyız dedi..kalktım ayağa cihaz bozuktur lütfen bi daha bakın yaşıodur durmamıştır kalbi dedi yeniden baktı maalesef dediBen griple bogusuyorum ilac yok c vitaminiyle ayakta durmaya calisiyoruz :)
az kaldı canım sabır sonu güzel olsun inşallah :)ben gün sayıyorum( bugünü saymazsam kaldı 6 günüm..yarısı bitti yarısı kaldı test günümee...:))
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinecanım çok geçmiş olsun hamileyken grip zordur bilirim..hatta bana kötü bişeyi hatrlattı..grip olmuştum daha bebeği görmeme normal muayeneme 1 hafta vardı ama nasıl griptim..doktorum da gel boğazlarına bakalım ona göre parol falan kullanırsın olmadı dedi..gittim doktora hadi gelmişken bebeğine de bakalım ekstradan dedi özlemiştim onu 1 hafta bile görmeyince nasıl mutlu olmuştum görücem die..ultrasona hazırlandım yok doktorun sesi çıkmıo..bişey oldu dedim söyleyin..biliodu kaç kez bebeğimi kaybettiğimi..çok üzgünüm kalp atışları yok kürtaja almalıyız dedi..kalktım ayağa cihaz bozuktur lütfen bi daha bakın yaşıodur durmamıştır kalbi dedi yeniden baktı maalesef dedi( grip için gitmesem görmesek beni bile zehirleyebilirmiş ( inş bundan sonra güzel şeyler yaşarım...
Rabbim tekrarini yasatmasin canim iyi bilirim o durumu bende yasadim 3 dk run ultrasonuna girdim yarim saat icinde her girdigimde yanlislik olsun diye ne dualar ettim ama olmadi kurtaja alindim bendecanım çok geçmiş olsun hamileyken grip zordur bilirim..hatta bana kötü bişeyi hatrlattı..grip olmuştum daha bebeği görmeme normal muayeneme 1 hafta vardı ama nasıl griptim..doktorum da gel boğazlarına bakalım ona göre parol falan kullanırsın olmadı dedi..gittim doktora hadi gelmişken bebeğine de bakalım ekstradan dedi özlemiştim onu 1 hafta bile görmeyince nasıl mutlu olmuştum görücem die..ultrasona hazırlandım yok doktorun sesi çıkmıo..bişey oldu dedim söyleyin..biliodu kaç kez bebeğimi kaybettiğimi..çok üzgünüm kalp atışları yok kürtaja almalıyız dedi..kalktım ayağa cihaz bozuktur lütfen bi daha bakın yaşıodur durmamıştır kalbi dedi yeniden baktı maalesef dedi( grip için gitmesem görmesek beni bile zehirleyebilirmiş ( inş bundan sonra güzel şeyler yaşarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?