Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Amin canım inşaAllah bebegın tutunmusdur:)

Nilsu nasıl bı fıkır atayımdedım:)

860 gr olmuş sekrr yükleme yapılıyor işte

kızlar selam. şeker yüklemem yapıldı, sonuç negatif allaha şükür. ama ben şimdiden 13 kilo aldım 26 haftada yemem içmem normal oysaki, hatta eşim normal zamana göre az bile yediğimi söylüyor. işin kötüsü kiloyu nereye aldığım da belli değil, ne bacaklarım ne gövdem, karnım bile çok çıkmadı, üst kıyafet olarak hamilelik öncesi giysilerimi giyiyorum, alt kıyafette yeni yeni hamiş pantolonu giyiyorum. üstelik ikiz bebek yani. ay çok mu kafaya takıyorum acaba yaaa???

sakın gününden önce test yapma canım.

Hadi hayrlusı benımde 1 hafta sonra dogum kontrl hapım bıtıyo sonra adet olup tedavıye beklıcem ıns arkadan gelıyorum sana :)

Ben griple bogusuyorum ilac yok c vitaminiyle ayakta durmaya calisiyoruz :)
canım çok geçmiş olsun hamileyken grip zordur bilirim..hatta bana kötü bişeyi hatrlattı..grip olmuştum daha bebeği görmeme normal muayeneme 1 hafta vardı ama nasıl griptim..doktorum da gel boğazlarına bakalım ona göre parol falan kullanırsın olmadı dedi..gittim doktora hadi gelmişken bebeğine de bakalım ekstradan dedi özlemiştim onu 1 hafta bile görmeyince nasıl mutlu olmuştum görücem die..ultrasona hazırlandım yok doktorun sesi çıkmıo..bişey oldu dedim söyleyin..biliodu kaç kez bebeğimi kaybettiğimi..çok üzgünüm kalp atışları yok kürtaja almalıyız dedi..kalktım ayağa cihaz bozuktur lütfen bi daha bakın yaşıodur durmamıştır kalbi dedi yeniden baktı maalesef dedi( grip için gitmesem görmesek beni bile zehirleyebilirmiş( inş bundan sonra güzel şeyler yaşarım...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Rabbim tekrarini yasatmasin canim iyi bilirim o durumu bende yasadim 3 dk run ultrasonuna girdim yarim saat icinde her girdigimde yanlislik olsun diye ne dualar ettim ama olmadi kurtaja alindim bende (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…