kızlarrrrrrr
size bi sorum var
KAYINVALİDELERİNİZLE NASIL BAŞA ÇIKIYORSUNUZZZZZ?????
Cvp vermeyi isterdim canim ama kayinvalidem yok maalesef.ama elti gorumce dersen dillere destanlar onlar gibi davranarak hallediyorum islerini :)))kızlarrrrrrr
size bi sorum var
Evet yaşayan biliyor herkesin halini değil mi..İnş Rabbim bebeğine kavuştursun seni sağsalim..az bi zamanın kalmış inşşRabbim tekrarini yasatmasin canim iyi bilirim o durumu bende yasadim 3 dk run ultrasonuna girdim yarim saat icinde her girdigimde yanlislik olsun diye ne dualar ettim ama olmadi kurtaja alindim bende(
Aminn canin tsk ederim darisi bian once sizlerin basina inss dualarim hep sizlerle allah nasip ederde doguma girdigim anda ilk basta sizler aklimdasiniz sizlere dua edicem.cok bekledim bugunleri rabbim herkese tattirsin korka korka geldim bugunlere ranbbime binlerce kez sukurler olsunn ..Evet yaşayan biliyor herkesin halini değil mi..İnş Rabbim bebeğine kavuştursun seni sağsalim..az bi zamanın kalmış inşş
allahım alllahımkızlarrrrrrr
size bi sorum var
Aminn canin tsk ederim darisi bian once sizlerin basina inss dualarim hep sizlerle allah nasip ederde doguma girdigim anda ilk basta sizler aklimdasiniz sizlere dua edicem.cok bekledim bugunleri rabbim herkese tattirsin korka korka geldim bugunlere ranbbime binlerce kez sukurler olsunn ..
Valla basa cıkamıyorus anca sınırın bozulup sabır dılıoyosun Allah dan yapcak bısı yok .....kızlarrrrrrr
size bi sorum var
Ne açıdan canım..benim k.validem annem gibi..çok şükür çok iyi anlaşırız..melek gibi bi k.validem var Allah nazardan saklasın sonuna kadar anne kız gibi böyle devam eder inşş
Cvp vermeyi isterdim canim ama kayinvalidem yok maalesef.ama elti gorumce dersen dillere destanlar onlar gibi davranarak hallediyorum islerini :)))
allahım alllahım15 yıldır altlı üstlü oturan biri olarak sorun nedir bilmiyorum ama SABIIR SABIR DİLİYORUM sana
valla kızlar bizde 4,5 yıldır evliyiz. dipdibe oturuyoruz aynı bahçede. eşim çok istedi dip dibe oturmayı, ilk evlendiğimde de ah aptal ben tamam dedim, işteyken bu kadar muhattap olmadığımdan alttan alabiliyodum bazı şeyleri ama artık tahammül edemiyorum. cidden çıldırıcam. ilk evlendiğimde kayın pederim çat kapı geliyodu eve, hatta bi gün gecelikle bile yakalandım kendisine sağolsun. oturduğumuz ev onların. onlar oturuyolardı biz evlenmeden önce. sonra onlar yeni bi ev yaptılar hemen aynı bahçede, biz de o eski eve girdik ama ben eve 50 milyarık tadilat yaptırdım. borcunu hala ödüyorum. ama her boka karıştılar. bi yerlerimden terler akıttım resmen o borcu ödemek için. ama millete diolarmış ki biz ev yaptırdık onlara. araba da aynı şekilde. araba aldık eşimle taksitini ödüyoruz, onu da biz aldık diyolarmış. beni asalak gibi gösteriyolar süreekli. kayınvalidem evime gelen temizlikçiye bile hakim olmaya çalışıyo. eşimin ablası onlarla yaşıyodu, 42 yaşında vefat etti bu nisan ayında. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım bu süreçte hem maddi hem manevi, onlara hizmet etmekten yeri geldi ayaklarımın ağrısından gece ağlamaktan uyuyamadım. ki mayısta transfer oldu bebeklerin, ona rağmen çalıştım onlar için durmadan. sabah işe gittim akşam onlara gittim. çünkü evlat acısı kolay değil. ama eşimin abisi ve eşi yılda 2 haftalığına gelirler yazın, onlar daha kıymetli oldu. hamileliğimi burnumdan getirdiler. yediğime içtiğime her boka karışıyolar. ya sanki ben karacahilim dağdan alıp geldiler beni, benim aklım yok, her şeye bana akıl vermeye çalışıyo, kendi karacahilliğine bakmadan üstelik. artık tükendim, şimdi burda yazarken anlatamıyorum ama inanın hamileliğimi zehir ettiler her akşam arka arkaya ağladığım günler oldu. eşime dedim ki bana bu hamileliği zehir ettiler hakkımı helal etmiyorum. eşim ise hiç destek olmuyo, her ne olsa diyo ki onlar kötülüğüne yapmamışlardır, iyi niyetlerinden öyle demişlerdir, zaten evlat acıları var falan filan. evet evlat acıları var allah kimseye göstermesin ama demiyolaar ki bizim bi kanadımız kırık artık, karışmayalım demiyolar. ÇOK BUNALDIM KIZLAARRRR!!. annem diyoki psikolojik bi destek almalıymışım.... napayım kızlar gideyimmi bi psikoloğa. çünkü tahammül edemiyorum artık, sinirlerim bozuk iyice, ve bebeklere zarar vermesinden korkuyorum bu sinirimin.Valla basa cıkamıyorus anca sınırın bozulup sabır dılıoyosun Allah dan yapcak bısı yok .....
Ececim takma salla bosver desekte ole olmadigini adim gibi biliyorum arkadasim o yuzden once kendin sonra bebislerin icin yardim alman en iyisi ben cok faydasini gordum basa cikamiyosan dr git derim cnm bnmvalla kızlar bizde 4,5 yıldır evliyiz. dipdibe oturuyoruz aynı bahçede. eşim çok istedi dip dibe oturmayı, ilk evlendiğimde de ah aptal ben tamam dedim, işteyken bu kadar muhattap olmadığımdan alttan alabiliyodum bazı şeyleri ama artık tahammül edemiyorum. cidden çıldırıcam. ilk evlendiğimde kayın pederim çat kapı geliyodu eve, hatta bi gün gecelikle bile yakalandım kendisine sağolsun. oturduğumuz ev onların. onlar oturuyolardı biz evlenmeden önce. sonra onlar yeni bi ev yaptılar hemen aynı bahçede, biz de o eski eve girdik ama ben eve 50 milyarık tadilat yaptırdım. borcunu hala ödüyorum. ama her boka karıştılar. bi yerlerimden terler akıttım resmen o borcu ödemek için. ama millete diolarmış ki biz ev yaptırdık onlara. araba da aynı şekilde. araba aldık eşimle taksitini ödüyoruz, onu da biz aldık diyolarmış. beni asalak gibi gösteriyolar süreekli. kayınvalidem evime gelen temizlikçiye bile hakim olmaya çalışıyo. eşimin ablası onlarla yaşıyodu, 42 yaşında vefat etti bu nisan ayında. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım bu süreçte hem maddi hem manevi, onlara hizmet etmekten yeri geldi ayaklarımın ağrısından gece ağlamaktan uyuyamadım. ki mayısta transfer oldu bebeklerin, ona rağmen çalıştım onlar için durmadan. sabah işe gittim akşam onlara gittim. çünkü evlat acısı kolay değil. ama eşimin abisi ve eşi yılda 2 haftalığına gelirler yazın, onlar daha kıymetli oldu. hamileliğimi burnumdan getirdiler. yediğime içtiğime her boka karışıyolar. ya sanki ben karacahilim dağdan alıp geldiler beni, benim aklım yok, her şeye bana akıl vermeye çalışıyo, kendi karacahilliğine bakmadan üstelik. artık tükendim, şimdi burda yazarken anlatamıyorum ama inanın hamileliğimi zehir ettiler her akşam arka arkaya ağladığım günler oldu. eşime dedim ki bana bu hamileliği zehir ettiler hakkımı helal etmiyorum. eşim ise hiç destek olmuyo, her ne olsa diyo ki onlar kötülüğüne yapmamışlardır, iyi niyetlerinden öyle demişlerdir, zaten evlat acıları var falan filan. evet evlat acıları var allah kimseye göstermesin ama demiyolaar ki bizim bi kanadımız kırık artık, karışmayalım demiyolar. ÇOK BUNALDIM KIZLAARRRR!!. annem diyoki psikolojik bi destek almalıymışım.... napayım kızlar gideyimmi bi psikoloğa. çünkü tahammül edemiyorum artık, sinirlerim bozuk iyice, ve bebeklere zarar vermesinden korkuyorum bu sinirimin.
Hayirli sonuclar insallah cnmben gün sayıyorum( bugünü saymazsam kaldı 6 günüm..yarısı bitti yarısı kaldı test günümee...:))
Gecmis olsun cnm aman dikkat et iyi beslenBen griple bogusuyorum ilac yok c vitaminiyle ayakta durmaya calisiyoruz :)
Bole anlatınca kendımı gordum ben de kaynanamın evınde oturdum oturmaz olaydım hanıre evımde evım bı usagı vardı evı reva gormedı bız ıs ıcın gocaya geldık orda ev acmak Orunda kaldık ama ceyızım esyalarım o evdeydı habıre anaktar ıstıyodu cunk bı odada yatak odası vardı ben evlenırken sadecw oda kalıcak sandım meger kızının ıstemedıgı ceyızlerı kendı esylarını koydu habıre anaktra ıstedı esya alcam dıe anlıcagın bole bende Allah nasıp ederse o evden cıkmak ıstıyorum ama durumlar malum benım sana vercegın tavsıye cıkabılıyosan satbılırsen baska eve cık bence yoksa bole gıder cunkı anlamıyolar kızlarını dusjnduklerı kadar gelınlerı hıc dusunmuyolar canım bosver ben hep Allah A dua edıyorım baska care yok rabbım yardımcımız olsunvalla kızlar bizde 4,5 yıldır evliyiz. dipdibe oturuyoruz aynı bahçede. eşim çok istedi dip dibe oturmayı, ilk evlendiğimde de ah aptal ben tamam dedim, işteyken bu kadar muhattap olmadığımdan alttan alabiliyodum bazı şeyleri ama artık tahammül edemiyorum. cidden çıldırıcam. ilk evlendiğimde kayın pederim çat kapı geliyodu eve, hatta bi gün gecelikle bile yakalandım kendisine sağolsun. oturduğumuz ev onların. onlar oturuyolardı biz evlenmeden önce. sonra onlar yeni bi ev yaptılar hemen aynı bahçede, biz de o eski eve girdik ama ben eve 50 milyarık tadilat yaptırdım. borcunu hala ödüyorum. ama her boka karıştılar. bi yerlerimden terler akıttım resmen o borcu ödemek için. ama millete diolarmış ki biz ev yaptırdık onlara. araba da aynı şekilde. araba aldık eşimle taksitini ödüyoruz, onu da biz aldık diyolarmış. beni asalak gibi gösteriyolar süreekli. kayınvalidem evime gelen temizlikçiye bile hakim olmaya çalışıyo. eşimin ablası onlarla yaşıyodu, 42 yaşında vefat etti bu nisan ayında. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım bu süreçte hem maddi hem manevi, onlara hizmet etmekten yeri geldi ayaklarımın ağrısından gece ağlamaktan uyuyamadım. ki mayısta transfer oldu bebeklerin, ona rağmen çalıştım onlar için durmadan. sabah işe gittim akşam onlara gittim. çünkü evlat acısı kolay değil. ama eşimin abisi ve eşi yılda 2 haftalığına gelirler yazın, onlar daha kıymetli oldu. hamileliğimi burnumdan getirdiler. yediğime içtiğime her boka karışıyolar. ya sanki ben karacahilim dağdan alıp geldiler beni, benim aklım yok, her şeye bana akıl vermeye çalışıyo, kendi karacahilliğine bakmadan üstelik. artık tükendim, şimdi burda yazarken anlatamıyorum ama inanın hamileliğimi zehir ettiler her akşam arka arkaya ağladığım günler oldu. eşime dedim ki bana bu hamileliği zehir ettiler hakkımı helal etmiyorum. eşim ise hiç destek olmuyo, her ne olsa diyo ki onlar kötülüğüne yapmamışlardır, iyi niyetlerinden öyle demişlerdir, zaten evlat acıları var falan filan. evet evlat acıları var allah kimseye göstermesin ama demiyolaar ki bizim bi kanadımız kırık artık, karışmayalım demiyolar. ÇOK BUNALDIM KIZLAARRRR!!. annem diyoki psikolojik bi destek almalıymışım.... napayım kızlar gideyimmi bi psikoloğa. çünkü tahammül edemiyorum artık, sinirlerim bozuk iyice, ve bebeklere zarar vermesinden korkuyorum bu sinirimin.
Buralar da oralarda iste canım..sen neler yapıyorsun..huhuuhuuuuuu nerelerdesiniz kızlar
Sallıyorum napim valla...kızlarrrrrrr
size bi sorum var
Sende de iyi sabir var canım bence...allahım alllahım15 yıldır altlı üstlü oturan biri olarak sorun nedir bilmiyorum ama SABIIR SABIR DİLİYORUM sana
Sende de iyi sabir var canım bence...allahım alllahım15 yıldır altlı üstlü oturan biri olarak sorun nedir bilmiyorum ama SABIIR SABIR DİLİYORUM sana
Canımbence de destek al istersen bu dönemde de zaten hamile olarak fazla hassasız..bebeklerine yansır herşey..valla kızlar bizde 4,5 yıldır evliyiz. dipdibe oturuyoruz aynı bahçede. eşim çok istedi dip dibe oturmayı, ilk evlendiğimde de ah aptal ben tamam dedim, işteyken bu kadar muhattap olmadığımdan alttan alabiliyodum bazı şeyleri ama artık tahammül edemiyorum. cidden çıldırıcam. ilk evlendiğimde kayın pederim çat kapı geliyodu eve, hatta bi gün gecelikle bile yakalandım kendisine sağolsun. oturduğumuz ev onların. onlar oturuyolardı biz evlenmeden önce. sonra onlar yeni bi ev yaptılar hemen aynı bahçede, biz de o eski eve girdik ama ben eve 50 milyarık tadilat yaptırdım. borcunu hala ödüyorum. ama her boka karıştılar. bi yerlerimden terler akıttım resmen o borcu ödemek için. ama millete diolarmış ki biz ev yaptırdık onlara. araba da aynı şekilde. araba aldık eşimle taksitini ödüyoruz, onu da biz aldık diyolarmış. beni asalak gibi gösteriyolar süreekli. kayınvalidem evime gelen temizlikçiye bile hakim olmaya çalışıyo. eşimin ablası onlarla yaşıyodu, 42 yaşında vefat etti bu nisan ayında. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım bu süreçte hem maddi hem manevi, onlara hizmet etmekten yeri geldi ayaklarımın ağrısından gece ağlamaktan uyuyamadım. ki mayısta transfer oldu bebeklerin, ona rağmen çalıştım onlar için durmadan. sabah işe gittim akşam onlara gittim. çünkü evlat acısı kolay değil. ama eşimin abisi ve eşi yılda 2 haftalığına gelirler yazın, onlar daha kıymetli oldu. hamileliğimi burnumdan getirdiler. yediğime içtiğime her boka karışıyolar. ya sanki ben karacahilim dağdan alıp geldiler beni, benim aklım yok, her şeye bana akıl vermeye çalışıyo, kendi karacahilliğine bakmadan üstelik. artık tükendim, şimdi burda yazarken anlatamıyorum ama inanın hamileliğimi zehir ettiler her akşam arka arkaya ağladığım günler oldu. eşime dedim ki bana bu hamileliği zehir ettiler hakkımı helal etmiyorum. eşim ise hiç destek olmuyo, her ne olsa diyo ki onlar kötülüğüne yapmamışlardır, iyi niyetlerinden öyle demişlerdir, zaten evlat acıları var falan filan. evet evlat acıları var allah kimseye göstermesin ama demiyolaar ki bizim bi kanadımız kırık artık, karışmayalım demiyolar. ÇOK BUNALDIM KIZLAARRRR!!. annem diyoki psikolojik bi destek almalıymışım.... napayım kızlar gideyimmi bi psikoloğa. çünkü tahammül edemiyorum artık, sinirlerim bozuk iyice, ve bebeklere zarar vermesinden korkuyorum bu sinirimin.
ole bıtanede bıze lazım ne guzel ALLAH aranızı bozdurtmasın ben o konuda sansızım malesef ama hayrlısı rabbım sevdıgı kuluna sıkıntı verırmıs hayrlısı rabbım baska sıkıntı vermesınKayın validesi ile anne kız gibi olan bi biz mi varız yani..biz de aynı apartmanda oturuyrz..ama çok şükür çok iyi anlaşıyoruz..k.validem çok olgun çok anlayışlı bi kadın zaten..kendi annemden bana daha faydası var..4 hamileliğim de hep yardımcı oldu..şimdi ilk tüp denememiz ve iş yaptırmıyor bana..zaten işe gidip geliyorum..ne çok cıvık cıvığız ne de çok uzağız saygı çerçevesinde çok da iyiyiz..4 yıllık evliyim tartıştığımızı bilmem..eşimlw kavgalarımda bile hep benden yana çıkar..varsa da bi kusurum bak kızım oğlumun yanında bilerek söylemedim ama burda şu şekilde davranırsan sanki daha iyi olur der kibarca..benim ona temizlik yemek vs hiç bi faydam yokken onun bana hep faydası olmuştur hep Allah razı olsun derim..Allah başımızdan eksik etmesin..
Aminnn canım aminn..benim de bu kadar bebek sıkıntısı için de saolsun kendisi de hep destek oldu..çünkü zamanında k.validem de düşükler ölü doğumlar baya çekmiş..genetik zaten bu kromozom sorunu..ole bıtanede bıze lazım ne guzel ALLAH aranızı bozdurtmasın ben o konuda sansızım malesef ama hayrlısı rabbım sevdıgı kuluna sıkıntı verırmıs hayrlısı rabbım baska sıkıntı vermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?