iyi çok şükür canım spora git gel ev işleri yarın nasipse ege ünv. troid kan ve ulturason konturollerim var bir atlatsam sonuçlarda iyi gelse rahat bir nefes alıam yaklaşık 8 yıl oldu ameliyat olalı ama hala her kontrolde aynı sitres elimde değil işteBuralar da oralarda iste canım..sen neler yapıyorsun..
canım bencede kendin altından kalkamıyorsan bir psikolağa git çünkü sana ve en çok senin sitresin bebeklerne zarar allah korusun en önemlisi erken doğum riskin oluşur anneni dinle bak en azından o yanında bu konudavalla kızlar bizde 4,5 yıldır evliyiz. dipdibe oturuyoruz aynı bahçede. eşim çok istedi dip dibe oturmayı, ilk evlendiğimde de ah aptal ben tamam dedim, işteyken bu kadar muhattap olmadığımdan alttan alabiliyodum bazı şeyleri ama artık tahammül edemiyorum. cidden çıldırıcam. ilk evlendiğimde kayın pederim çat kapı geliyodu eve, hatta bi gün gecelikle bile yakalandım kendisine sağolsun. oturduğumuz ev onların. onlar oturuyolardı biz evlenmeden önce. sonra onlar yeni bi ev yaptılar hemen aynı bahçede, biz de o eski eve girdik ama ben eve 50 milyarık tadilat yaptırdım. borcunu hala ödüyorum. ama her boka karıştılar. bi yerlerimden terler akıttım resmen o borcu ödemek için. ama millete diolarmış ki biz ev yaptırdık onlara. araba da aynı şekilde. araba aldık eşimle taksitini ödüyoruz, onu da biz aldık diyolarmış. beni asalak gibi gösteriyolar süreekli. kayınvalidem evime gelen temizlikçiye bile hakim olmaya çalışıyo. eşimin ablası onlarla yaşıyodu, 42 yaşında vefat etti bu nisan ayında. elimden geldiğince destek olmaya çalıştım bu süreçte hem maddi hem manevi, onlara hizmet etmekten yeri geldi ayaklarımın ağrısından gece ağlamaktan uyuyamadım. ki mayısta transfer oldu bebeklerin, ona rağmen çalıştım onlar için durmadan. sabah işe gittim akşam onlara gittim. çünkü evlat acısı kolay değil. ama eşimin abisi ve eşi yılda 2 haftalığına gelirler yazın, onlar daha kıymetli oldu. hamileliğimi burnumdan getirdiler. yediğime içtiğime her boka karışıyolar. ya sanki ben karacahilim dağdan alıp geldiler beni, benim aklım yok, her şeye bana akıl vermeye çalışıyo, kendi karacahilliğine bakmadan üstelik. artık tükendim, şimdi burda yazarken anlatamıyorum ama inanın hamileliğimi zehir ettiler her akşam arka arkaya ağladığım günler oldu. eşime dedim ki bana bu hamileliği zehir ettiler hakkımı helal etmiyorum. eşim ise hiç destek olmuyo, her ne olsa diyo ki onlar kötülüğüne yapmamışlardır, iyi niyetlerinden öyle demişlerdir, zaten evlat acıları var falan filan. evet evlat acıları var allah kimseye göstermesin ama demiyolaar ki bizim bi kanadımız kırık artık, karışmayalım demiyolar. ÇOK BUNALDIM KIZLAARRRR!!. annem diyoki psikolojik bi destek almalıymışım.... napayım kızlar gideyimmi bi psikoloğa. çünkü tahammül edemiyorum artık, sinirlerim bozuk iyice, ve bebeklere zarar vermesinden korkuyorum bu sinirimin.
İnş canım güzel çıkar sonuçların..sen genede stres yapma..iyi çok şükür canım spora git gel ev işleri yarın nasipse ege ünv. troid kan ve ulturason konturollerim var bir atlatsam sonuçlarda iyi gelse rahat bir nefes alıam yaklaşık 8 yıl oldu ameliyat olalı ama hala her kontrolde aynı sitres elimde değil işte
inş. canımİnş canım güzel çıkar sonuçların..sen genede stres yapma..
Onu tam bilemem ama benim pgd kesin gerekli olduğu için mevburen 5.gün eöbriyosu oldu..döllenme ve hücrelerden genetik inceleme derken 5 günü buluyor..Kızlar sizce 5 ıncı gun embırıyosumu 3 uncumu yanı 5 ıncı gun daha cok olması dahamı iii tutunması acısından cunkı benım yumurtalarımı 5 ıncı gune kadar beklemısler hepsını yanı 3 gunluk yok
Eskiden hep 3.gün transfer edilirmis..5.gün embriyoları nda başarı daha yuksek demişti doktorum...Kızlar sizce 5 ıncı gun embırıyosumu 3 uncumu yanı 5 ıncı gun daha cok olması dahamı iii tutunması acısından cunkı benım yumurtalarımı 5 ıncı gune kadar beklemısler hepsını yanı 3 gunluk yok
Hmm tesekkurederım benım 22 yumurtam toplanmısdı 18 i dollemısler 8 i ni dondurmuskar 5 gunluk dıgrerlerını ılerlemedıgını soledıler şişlik oldugu ıcın o ay tranfer edılmedı e2 yuksek dıe adet gordurduler ayrıca sımdıde dogum kontrol kullanıyorum adetımı beklıyorım adet olunca baslıcaklar tarnfer ıslemlerıne okadar yumurtadan sadece 8 i ılerlemıs sasırdım inşaAllah tutarEskiden hep 3.gün transfer edilirmis..5.gün embriyoları nda başarı daha yuksek demişti doktorum...
cnm senin tiroid problemin ne oldu tsh benimde dusuk ciktiEskiden hep 3.gün transfer edilirmis..5.gün embriyoları nda başarı daha yuksek demişti doktorum...
Benimde 12 toplandı 12 de 12 dollendi..ilerliyor dediler 1 tane transfer edildi..6 tane donduruldu..olabilir canım bazen hemen o ay trasfer olamıyor..senin mikro enjeksiyon lamı dollendirdiler peki..Hmm tesekkurederım benım 22 yumurtam toplanmısdı 18 i dollemısler 8 i ni dondurmuskar 5 gunluk dıgrerlerını ılerlemedıgını soledıler şişlik oldugu ıcın o ay tranfer edılmedı e2 yuksek dıe adet gordurduler ayrıca sımdıde dogum kontrol kullanıyorum adetımı beklıyorım adet olunca baslıcaklar tarnfer ıslemlerıne okadar yumurtadan sadece 8 i ılerlemıs sasırdım inşaAllah tutar
Benim yüksek canım..ilaçla düşürdüler..yuksek olunca erken doğum zeka geriliği boy kısalığına neden oluyormuş..düşük olması problem yaratmiyor benim bildiğim ama..senin doktor ne dedicnm senin tiroid problemin ne oldu tsh benimde dusuk cikti
saglik ocaginda kan testi yaptirdim cnm doktor randevum cumartesi bakalim ne diycek bende bilmiyorumBenim yüksek canım..ilaçla düşürdüler..yuksek olunca erken doğum zeka geriliği boy kısalığına neden oluyormuş..düşük olması problem yaratmiyor benim bildiğim ama..senin doktor ne dedi
iyilik çok şükür canım dün kan ve ultrasonu hallettim sonuçlar pazartesi çıkacakmış bakalım randevu alabilirsem gidicem biliyorsun int. randevu almak ayrı bir dert şans işi oldu valla :)Nabersiniz kızlar....kim de ne var ne yok...
çok haklısın canım heyecan sabırsızlık o test günü insana sanki bir ömürmüş gibi geliyor inşallah güzel sonuçlar alırsın sabrın sonu selamet olur :)Bende de sabırsızlık var başka bişey yokzaman adeta geçmiyor..ne sonuç bileyim artık son 4 gün artık
İnş yaa pazartesi buraya ne yazıcam kim bilir..moralmen nasıl olucam acaba:)çok haklısın canım heyecan sabırsızlık o test günü insana sanki bir ömürmüş gibi geliyor inşallah güzel sonuçlar alırsın sabrın sonu selamet olur :)
Evet mıkroenjeksıyonla dolledıler sansa bırakmadılar farklılıgı olurmu hanı kendı dollense dahamı iidi acabaBenimde 12 toplandı 12 de 12 dollendi..ilerliyor dediler 1 tane transfer edildi..6 tane donduruldu..olabilir canım bazen hemen o ay trasfer olamıyor..senin mikro enjeksiyon lamı dollendirdiler peki..
bende bekleme var adet olmayı beklıyorım hayrlısıyla :)Nabersiniz kızlar....kim de ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?