Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Buralar da oralarda iste canım..sen neler yapıyorsun..
iyi çok şükür canım spora git gel ev işleri yarın nasipse ege ünv. troid kan ve ulturason konturollerim var bir atlatsam sonuçlarda iyi gelse rahat bir nefes alıam yaklaşık 8 yıl oldu ameliyat olalı ama hala her kontrolde aynı sitres elimde değil işte

canım bencede kendin altından kalkamıyorsan bir psikolağa git çünkü sana ve en çok senin sitresin bebeklerne zarar allah korusun en önemlisi erken doğum riskin oluşur anneni dinle bak en azından o yanında bu konuda

İnş canım güzel çıkar sonuçların..sen genede stres yapma..

Kızlar sizce 5 ıncı gun embırıyosumu 3 uncumu yanı 5 ıncı gun daha cok olması dahamı iii tutunması acısından cunkı benım yumurtalarımı 5 ıncı gune kadar beklemısler hepsını yanı 3 gunluk yok

Onu tam bilemem ama benim pgd kesin gerekli olduğu için mevburen 5.gün eöbriyosu oldu..döllenme ve hücrelerden genetik inceleme derken 5 günü buluyor..

Eskiden hep 3.gün transfer edilirmis..5.gün embriyoları nda başarı daha yuksek demişti doktorum...

Eskiden hep 3.gün transfer edilirmis..5.gün embriyoları nda başarı daha yuksek demişti doktorum...
Hmm tesekkurederım benım 22 yumurtam toplanmısdı 18 i dollemısler 8 i ni dondurmuskar 5 gunluk dıgrerlerını ılerlemedıgını soledıler şişlik oldugu ıcın o ay tranfer edılmedı e2 yuksek dıe adet gordurduler ayrıca sımdıde dogum kontrol kullanıyorum adetımı beklıyorım adet olunca baslıcaklar tarnfer ıslemlerıne okadar yumurtadan sadece 8 i ılerlemıs sasırdım inşaAllah tutar

Benimde 12 toplandı 12 de 12 dollendi..ilerliyor dediler 1 tane transfer edildi..6 tane donduruldu..olabilir canım bazen hemen o ay trasfer olamıyor..senin mikro enjeksiyon lamı dollendirdiler peki..

cnm senin tiroid problemin ne oldu tsh benimde dusuk cikti
Benim yüksek canım..ilaçla düşürdüler..yuksek olunca erken doğum zeka geriliği boy kısalığına neden oluyormuş..düşük olması problem yaratmiyor benim bildiğim ama..senin doktor ne dedi

Benim yüksek canım..ilaçla düşürdüler..yuksek olunca erken doğum zeka geriliği boy kısalığına neden oluyormuş..düşük olması problem yaratmiyor benim bildiğim ama..senin doktor ne dedi
saglik ocaginda kan testi yaptirdim cnm doktor randevum cumartesi bakalim ne diycek bende bilmiyorum

Benimde 12 toplandı 12 de 12 dollendi..ilerliyor dediler 1 tane transfer edildi..6 tane donduruldu..olabilir canım bazen hemen o ay trasfer olamıyor..senin mikro enjeksiyon lamı dollendirdiler peki..
Evet mıkroenjeksıyonla dolledıler sansa bırakmadılar farklılıgı olurmu hanı kendı dollense dahamı iidi acaba

Bende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…