iyiyiz sukur cnm sende ne var ne yok hazirliklar ne alemdeNabersiniz kızlar....kim de ne var ne yok...
Yok mikro daha iyi..Ondan sordum zaten..sansa bırakmak daha riskli..Evet mıkroenjeksıyonla dolledıler sansa bırakmadılar farklılıgı olurmu hanı kendı dollense dahamı iidi acaba
Niye canım zaten tüp bebegin tuttu..su an da onu baktirip baktırmamak sana ne getirecek..kanda kromozom dizilimi mi yani karyotip mi bakılacak..zaten su anda bebeğim seninle onun ikili taraması vs olacak zamanı geldiğinde..niye kafanızı bebegin senle iken karıştırmak istiyorsun ki anlayamadım.Bende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.
Dun kadınlar geldi ev temizlendi ama ben haaalllaa kaynanamdayım...gidemiyorum eve offf...korkutuyor herkes gözümü..iyiyiz sukur cnm sende ne var ne yok hazirliklar ne alemde
Hayırlısı canım..inş gönlüne gore olur..B
bende bekleme var adet olmayı beklıyorım hayrlısıyla :)
Evet canım yaa..allah yardımcın olsun..çarşamba olaydı toplanirdik sen buraya gelmişken..iyilik çok şükür canım dün kan ve ultrasonu hallettim sonuçlar pazartesi çıkacakmış bakalım randevu alabilirsem gidicem biliyorsun int. randevu almak ayrı bir dert şans işi oldu valla :)
Evet canım maalesef hepimiz öyleyiz onun sonucu pozitif olsa kalp atışı kese ikili tarama detaylı ultrason ...... hic bitmeyecek beklenen günler ama ona da hazır ol....Bende de sabırsızlık var başka bişey yokzaman adeta geçmiyor..ne sonuç bileyim artık son 4 gün artık
Saol canım inşaAllah bakalımYok mikro daha iyi..Ondan sordum zaten..sansa bırakmak daha riskli..
Kromozom testı ne ıcın bebegın saglıklı olup olmadıgı ıcınmı bence kafana takma derım ama sen bılırsınBende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.
Bende yaptircaktim canim harmony yada panorama 2 li testi yaptiriyim sorun cikarsa onu yaptiralim dedik esim ve doktorumuzla cok sukur bisiy cikmadi 1800 tl gibi bisiydi fiyati aylar once. Icin rahat etcekse yaptir canim...Bende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.
Canım daha 10 haftalık ki bebeği..harmony testi genelde ikizler de öneriyorlar ama..tarama testleri zaten daha zamanı var ama..Bende yaptircaktim canim harmony yada panorama 2 li testi yaptiriyim sorun cikarsa onu yaptiralim dedik esim ve doktorumuzla cok sukur bisiy cikmadi 1800 tl gibi bisiydi fiyati aylar once. Icin rahat etcekse yaptir canim...
aaaaaa çarşamba toplanıyonuz mu yaaaçokiyi olurdu ama benim çarşama muayne yapmıyor konsey günleri ogün malesefffEvet canım yaa..allah yardımcın olsun..çarşamba olaydı toplanirdik sen buraya gelmişken..
Niye canım zaten tüp bebegin tuttu..su an da onu baktirip baktırmamak sana ne getirecek..kanda kromozom dizilimi mi yani karyotip mi bakılacak..zaten su anda bebeğim seninle onun ikili taraması vs olacak zamanı geldiğinde..niye kafanızı bebegin senle iken karıştırmak istiyorsun ki anlayamadım.
Kromozom testı ne ıcın bebegın saglıklı olup olmadıgı ıcınmı bence kafana takma derım ama sen bılırsın
Bende yaptircaktim canim harmony yada panorama 2 li testi yaptiriyim sorun cikarsa onu yaptiralim dedik esim ve doktorumuzla cok sukur bisiy cikmadi 1800 tl gibi bisiydi fiyati aylar once. Icin rahat etcekse yaptir canim...
Canım daha 10 haftalık ki bebeği..harmony testi genelde ikizler de öneriyorlar ama..tarama testleri zaten daha zamanı var ama..
Canim 13-14. Haftalarda yapiliyor o test.ben ikiz diye bilmiyorum benim dr tek gebeliklerede yapti cunku...Canım daha 10 haftalık ki bebeği..harmony testi genelde ikizler de öneriyorlar ama..tarama testleri zaten daha zamanı var ama..
9 haftayi doldurduğun gun yapilabikir demisti banaCanim 13-14. Haftalarda yapiliyor o test.ben ikiz diye bilmiyorum benim dr tek gebeliklerede yapti cunku...
Ayy canım yaa hayırlısı buymuş belkide..üzülme bak herkesin farklı farklı derdi var burda..benim 4 hamileligim mesela ilkin de 6 aylık erken doğum oldu ikizlerimin küçücük mezar tasi var...sonra iki kez gelişmedi kürtaj oldum..emin ol böylesi daha iyidir..biraz hayıra yor canım..inşallah en kısa zamanda yenisini kucağına almak için pozitif i görürsün..ama nolursun metanetli ol..allah size güç kuvvet sağlık versin..Kızlar pazartesiyi beklemedim kan testi yaptırdım..öyle kötüyüm ki sonuç 0.28
Herşeyin hayırlısı ama olmadı işte
Yok kuzu bende çarşamba doktora git cem normalde senin de o gün denk gelse ayarlardık buluşurduk diye dedim..bu saatten sonra imkansız pazartesiye kimseyi toplayamayiz..daisyp ile samimi gelirdi kesin o zmn herkes işlerini ayarlardı..senin çok önceden söylenen lazımdı geliyorum diye :)))aaaaaa çarşamba toplanıyonuz mu yaaaçokiyi olurdu ama benim çarşama muayne yapmıyor konsey günleri ogün malesefff
İnş canım yaa inş...haklısın tüm söylediklerinde de..eşim de ben de çok üzgünüz şuan ama elden bişey gelmiyor..vardır olmamasında bi hayır..Ayy canım yaa hayırlısı buymuş belkide..üzülme bak herkesin farklı farklı derdi var burda..benim 4 hamileligim mesela ilkin de 6 aylık erken doğum oldu ikizlerimin küçücük mezar tasi var...sonra iki kez gelişmedi kürtaj oldum..emin ol böylesi daha iyidir..biraz hayıra yor canım..inşallah en kısa zamanda yenisini kucağına almak için pozitif i görürsün..ama nolursun metanetli ol..allah size güç kuvvet sağlık versin..
2 kere yaşadim negatifi zor bilirim. Ama hegecenin sabahi varmis. Bazen hala inanamiyrm olduguna. Onunda bi zamani vardir elbet. Cok dua et.Kızlar pazartesiyi beklemedim kan testi yaptırdım..öyle kötüyüm ki sonuç 0.28
Herşeyin hayırlısı ama olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?