Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.
Niye canım zaten tüp bebegin tuttu..su an da onu baktirip baktırmamak sana ne getirecek..kanda kromozom dizilimi mi yani karyotip mi bakılacak..zaten su anda bebeğim seninle onun ikili taraması vs olacak zamanı geldiğinde..niye kafanızı bebegin senle iken karıştırmak istiyorsun ki anlayamadım.

iyilik çok şükür canım dün kan ve ultrasonu hallettim sonuçlar pazartesi çıkacakmış bakalım randevu alabilirsem gidicem biliyorsun int. randevu almak ayrı bir dert şans işi oldu valla :)
Evet canım yaa..allah yardımcın olsun..çarşamba olaydı toplanirdik sen buraya gelmişken..

Bende de sabırsızlık var başka bişey yok zaman adeta geçmiyor..ne sonuç bileyim artık son 4 gün artık
Evet canım maalesef hepimiz öyleyiz onun sonucu pozitif olsa kalp atışı kese ikili tarama detaylı ultrason ...... hic bitmeyecek beklenen günler ama ona da hazır ol....

Bende kandan bakilan su kromozom testi icin kan verip vermeme arasindayim. Esim istiyor icimiz rahat etsin diye parasi da cok bi dogum parasida ona gidecek zaten tup bebek masrafliydi. Bilmiyrm sanirim yaptircaz.
Kromozom testı ne ıcın bebegın saglıklı olup olmadıgı ıcınmı bence kafana takma derım ama sen bılırsın

Bende yaptircaktim canim harmony yada panorama 2 li testi yaptiriyim sorun cikarsa onu yaptiralim dedik esim ve doktorumuzla cok sukur bisiy cikmadi 1800 tl gibi bisiydi fiyati aylar once. Icin rahat etcekse yaptir canim...

Bende yaptircaktim canim harmony yada panorama 2 li testi yaptiriyim sorun cikarsa onu yaptiralim dedik esim ve doktorumuzla cok sukur bisiy cikmadi 1800 tl gibi bisiydi fiyati aylar once. Icin rahat etcekse yaptir canim...
Canım daha 10 haftalık ki bebeği..harmony testi genelde ikizler de öneriyorlar ama..tarama testleri zaten daha zamanı var ama..

Kromozom testı ne ıcın bebegın saglıklı olup olmadıgı ıcınmı bence kafana takma derım ama sen bılırsın

Canım daha 10 haftalık ki bebeği..harmony testi genelde ikizler de öneriyorlar ama..tarama testleri zaten daha zamanı var ama..

Kizlar dr um 2li testi hic yaptirma dedi. Risk analizi çıkardığı icin dogrusonuc vermez . Yokken var gosterebilir varken yok dedi.bu yuzde 99.9 dogru sonuç verecekmiş. Keske 1800 olsa dolar artti ya 3500leri fln bulacak. Yeni incelenen hastaliklar eklenmis. Dr baya anlatti.
Bende ikizlerde hic yapilmiyor diye okudum. 10.haftadan itibaren yapılabiliyor mus. Artik bebegin dna si senin kanina gecti dedi dr. Bundan sonrada 3lu 4lu teste gerek kalmiyormus. Hem medicalparkta ki dr um hemdeisrael aruh bunu onerdi.
Esim iizn almis ptesi yaptiralim kanini verelim icimiz rahat etsin diyor. Yaptircaz artik

Kızlar pazartesiyi beklemedim kan testi yaptırdım..öyle kötüyüm ki sonuç 0.28
Herşeyin hayırlısı ama olmadı işte

Ayy canım yaa hayırlısı buymuş belkide..üzülme bak herkesin farklı farklı derdi var burda..benim 4 hamileligim mesela ilkin de 6 aylık erken doğum oldu ikizlerimin küçücük mezar tasi var...sonra iki kez gelişmedi kürtaj oldum..emin ol böylesi daha iyidir..biraz hayıra yor canım..inşallah en kısa zamanda yenisini kucağına almak için pozitif i görürsün..ama nolursun metanetli ol..allah size güç kuvvet sağlık versin..

aaaaaa çarşamba toplanıyonuz mu yaaaçokiyi olurdu ama benim çarşama muayne yapmıyor konsey günleri ogün malesefff
Yok kuzu bende çarşamba doktora git cem normalde senin de o gün denk gelse ayarlardık buluşurduk diye dedim..bu saatten sonra imkansız pazartesiye kimseyi toplayamayiz..daisyp ile samimi gelirdi kesin o zmn herkes işlerini ayarlardı..senin çok önceden söylenen lazımdı geliyorum diye :)))

İnş canım yaa inş...haklısın tüm söylediklerinde de..eşim de ben de çok üzgünüz şuan ama elden bişey gelmiyor..vardır olmamasında bi hayır..

2 kere yaşadim negatifi zor bilirim. Ama hegecenin sabahi varmis. Bazen hala inanamiyrm olduguna. Onunda bi zamani vardir elbet. Cok dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…