Haklısın arkadaşım inş..her düşüğümde pes ettim bi daha çocuk düşünmicem die ama tekrar toparlandım yeniden çocuk düşündüm..şimdi ilk tüp denemem ve negatif çok üzüldüm ama toparlanıp maddi olarak da toparlanıncs inş bi daha denicem2 kere yaşadim negatifi zor bilirim. Ama hegecenin sabahi varmis. Bazen hala inanamiyrm olduguna. Onunda bi zamani vardir elbet. Cok dua et.
Benimki bazen erken haftalarda iki kere kan gondermek gerekebiliyor o yuzden ben13 14. Haftayi oneririm demisti ama senin dr zamani geldi dediyse yaptir cnm icin rahat etsin. Benim zamanimdada dolar uzerindendi9 haftayi doldurduğun gun yapilabikir demisti bana
Kıamam ya cok uzuldum ama bundada vardır bı hayr uzulme sıkma canını napalım sınavımız bu bızım inşaAllah bebegımız olucak ben ınanıyorumKızlar pazartesiyi beklemedim kan testi yaptırdım..öyle kötüyüm ki sonuç 0.28
Herşeyin hayırlısı ama olmadı işte
İnş canım yaa..malesef az önce kanamam geldi..gerçekten tutunmamışKıamam ya cok uzuldum ama bundada vardır bı hayr uzulme sıkma canını napalım sınavımız bu bızım inşaAllah bebegımız olucak ben ınanıyorum
Ne dıcem bılmıyorum bu durumda bısı denmeskı canım ne dıyım inşaAllah bu sefer olmadı ama olucak inşaAllah uzme lıtfen kendınıİnş canım yaa..malesef az önce kanamam geldi..gerçekten tutunmamış(
Rabbim sana o resmındekıler gıbı ıkız bebek nasıp etsın inşaAllahİnş canım yaa..malesef az önce kanamam geldi..gerçekten tutunmamış(
Aminnn canım. İnş ya en çok istediğim ikiz zaten hep dualarım da öyle..ama moralim dünküne göre daha iyi..inş yılmadan tedaviye devam edicem..Rabbim sana o resmındekıler gıbı ıkız bebek nasıp etsın inşaAllah
bende polikistik over var eşimde çok şükür bi sorun yok hemşireye sorduğumda maaşallah nazar değmesin ama çok hamile kalan oldu dedi ama bakalım çok umut bağlamak istemiyorum. nasip diyorum inş tutar Allahım yuzumuzu güldüürür. senin tüp bebekmi canm? irenbeyi de çok met ediyolarBen medicalparkta ekim ayında iğnelerim başladı..o şeklde başladık birinin tavsiyesi ile..doktorlar hemşireler embritolog cs herkes tüm ekip çok iyi..sonucu olumlu olan da oluyor olumsuz olan da..sizin sorununuz neydi canım..benim malesef tutmadı..dün kanamam geldi..inş bi iki ay toparlwndıktan sonra yine aynı yerde denemeyi dğşünüyrm canım
canımmmm yaaaa kelimelerin tükendiği insanın söylemek için hiçbir şey bulamadığı an çok ama çokkkk üzüldüm sabır ve güç diliyorum bir sonraki denemen inşallah son denemen olur rabbimin izniyleKızlar pazartesiyi beklemedim kan testi yaptırdım..öyle kötüyüm ki sonuç 0.28
Herşeyin hayırlısı ama olmadı işte
inş canım yaa inş öyle olurr...canımmmm yaaaa kelimelerin tükendiği insanın söylemek için hiçbir şey bulamadığı an çok ama çokkkk üzüldüm sabır ve güç diliyorum bir sonraki denemen inşallah son denemen olur rabbimin izniyle
benim tüp bebek + pgd (embriyo genetik inceleme)..pcg ankara tarafından yapıldı..ama maalesef 1 tane sağlıklı çıkan embriyo da bana tutunamadıbende polikistik over var eşimde çok şükür bi sorun yok hemşireye sorduğumda maaşallah nazar değmesin ama çok hamile kalan oldu dedi ama bakalım çok umut bağlamak istemiyorum. nasip diyorum inş tutar Allahım yuzumuzu güldüürür. senin tüp bebekmi canm? irenbeyi de çok met ediyolar
bben orda ysptirdimarkadaşlar mrb Medical Park Hastanesinde aşılama yada tüp bebek yaptıran varmı? ve olumlu sonuç aldınızmı
aşılamammı yaptrdın canım ordamı tuttu aşılaman yada tüp bebeğin?bben orda ysptirdim
aynen canım inşaAllahAminnn canım. İnş ya en çok istediğim ikiz zaten hep dualarım da öyle..ama moralim dünküne göre daha iyi..inş yılmadan tedaviye devam edicem..
Hersey nasip kismet cnm hakkimizda hayirlisi bi arkadasim ahmet hocada 2. Asilamasini denedi kanamasi geldi hic umitsiz teste gittiler sonra eve geliyo dolma falan dolduruyo o kadar umutsuz dusun dr aramis hamilesin diye onlar acele ettiler hic istemediler asilamayi bi an once tupe gecmek istediler ahmet hoca once asilama demis rabbim nasip ettiyukseldi degeri hepimizin hakki da hayirisi..benim tüp bebek + pgd (embriyo genetik inceleme)..pcg ankara tarafından yapıldı..ama maalesef 1 tane sağlıklı çıkan embriyo da bana tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?