Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bnm de evime çok yakın medikal ama karar veremiyrm

canım inşallah senin de bir an önce acısız ağrısız atlatırsın, en önemlisi hiç bişey çıkmaz. sağ salim atlatırsın. stres yapma stres yaptıkça bekledikçe de geçikiyor. canım bu arada hamile olabilirsin, ilk olarak bi kan testi yapır. için rahat olur hem..

Sevindim canım benimde çok problemsiz geçmişti. Sana uzun protekül uygulanıyor sanırım bana kısa uygulanmıştı. İnşallah sende güzel sonuçlar alacaksın. Haberlerini bekliyorum.

Bnm de evime çok yakın medikal ama karar veremiyrm

banada yakın hastane cnm ama onu düşünerek başlamadım tedaviye yani medicalpark oldugu için değil dr orda oldugu için tercihim burdan oldu hep hayırlısı istedim Allahtan hayırlı merhametli doktorlar çıkar karşıma dedim o yönden şuan içim çok rahat gerisi takdiri ilahi seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah

slm arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi gördüm bu ayın beşinde transfer oldu ayın 16 sında tahlil yaptırdım pozitif çıktı ama degerler 19.08 çıktı bu normalmidir bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim teşklr...

Sevindim canım benimde çok problemsiz geçmişti. Sana uzun protekül uygulanıyor sanırım bana kısa uygulanmıştı. İnşallah sende güzel sonuçlar alacaksın. Haberlerini bekliyorum.

hayırlısı canım .. bende bilmiyorum kısa mı uzun mu:))) hakkımızda hayırlısı inşallah..

Haftaya yaptıracam mutlaka canım doktoru da arıycam..valla sok olurum gene böyle olursa..önemli olan sağlıklı olması tabiki..sağ salim kucağa almak..

amin canım. ama böyle kalan çok arkadaşım var:)) tüp bebek yapmaya karar verdiklerinde kendi kaldılar:))

Hangi doktor?

amin canım. ama böyle kalan çok arkadaşım var:)) tüp bebek yapmaya karar verdiklerinde kendi kaldılar:))
Ben hamile kalabiliyorum canım fakat gelişmiyor.birkez 6 aylık ikiz bebek erken doğum la doğurdum.iki kez kendim hamile kaldım bebek gelişmesi.kürtaj oldum .

Ben hamile kalabiliyorum canım fakat gelişmiyor.birkez 6 aylık ikiz bebek erken doğum la doğurdum.iki kez kendim hamile kaldım bebek gelişmesi.kürtaj oldum .

üzüldüm canım..

bende 2 kez kaldım. 1 si 10 haftalıkken karnımda öldü. 2. si düştü..

kızlar merhaba araya hafta sonu girdi ve nete giremedim aranızda kaçırdığım ve pozitif sonuç alanlar varsa tebrik ederim transferi olucaklar hayırlısı olsun ve güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah
Ve bu arada ben karma karışığım 6 ocakta histeroskopi ameliyatı oldum 23 ocakta adet gördüm normalde adetlerim düzenlidir hatta adet tarihimden muhakkat 4 yada 5 gün önce adet olurum şu son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı fakat adet ağrısı gibide değil fakat bugün hiçbir şeyim yok ve hamilelikle ilgili aklınıza gelicek hiçbir belirtimde yok test yapmayı hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum dile kolay 15 yıl bir mucize yaşarmıyım acaba artık kendi kendime bugünüde bekliyeceğim dedim olmadı yarın test dualarınızı benden eksik etmeyim iyiki sizler varsınız sizden başka hiçbir kimseyle paylaşamıyorum eşim dahi beni umutlandırmamak için hiçbir şey sormuyor nasıl dayanabiliyor anlayamıyorum

canım hayırlısı olsun bu değere göre hamilesin doktorun ne dedi bazen geç tutunma oluyormuş umarım değerin gün geçtikçe kat kat katlanır canım...

Kızlar ben de bugün ahmet zeki beye gittim.çok tatlı bir dr.hiç prof um kasıntısı yok.çok sevdim.bu da beni rahatlattı. Aşılama yapmadan doğrudan tüp bebek yapıcaz sanırım.sanırım diyorum çünkü çooook kararsızım.yaptırsam mı yaptırmasam mı tüp bebek bilemiyorum.çünkü bir çocuğum var.o yalnız kal m asın diye.nasıl bir süreç, biraz anlatır mısınız bana?

canım hayırlısı olsun tüp bebeğin aşılamadan tek farkı yumurta toplama işlemi olması ve yumurta ve spermin laboratuvar ortamında döllendirilip embroyu anneye trasnfer etmeleri aşılaman iğne tedavisi ilemi oldu bilmiyorum fakat tüp bebek işleminde yaşlaşık hastaya göre değişen 1 hafta yada max.10 süren iğne tedavisi oluyorsun sonra yumurata toplama işlemi ve transfer doktorum yumurta sayısında bir sorun gördüyse bu yüzden vakit kaybetmemek için direk tüp bebek öneriyordur hakkında hayırlısı olsun umarım güzel bir sonuçla sonlanır tedavin :)

Çok teşekkürler canımmm cevabın ve desteğin için.dr 1 aşılama yapabiliriz istersen dedi. Eşim gerek yok, doğrudan tüp bebek yapalım dedi.ben çok kararsızım.tekrar dr a gitmek, aynı sıkıntı ve stresleri yaşamak, yeniden kilo almak ki 72 kiloyum.kilo deyince, bu iğneler kilo aldırıyor diye okudum,duydum.dogru mu? Sen nerde yaptırıyorsun işlemlerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…