Hersey nasip kismet cnm hakkimizda hayirlisi bi arkadasim ahmet hocada 2. Asilamasini denedi kanamasi geldi hic umitsiz teste gittiler sonra eve geliyo dolma falan dolduruyo o kadar umutsuz dusun dr aramis hamilesin diye onlar acele ettiler hic istemediler asilamayi bi an once tupe gecmek istediler ahmet hoca once asilama demis rabbim nasip ettiyukseldi degeri hepimizin hakki da hayirisi..
tup bebek cnm bizim ilk denemeaşılamammı yaptrdın canım ordamı tuttu aşılaman yada tüp bebeğin?
ne güzel ilk denemen ve tutttuu...maşallah canım...sizin sorunuz neydi peki?tup bebek cnm bizim ilk deneme
ne güzel ilk denemen ve tutttuu...maşallah canım...sizin sorunuz neydi peki?
tsk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sorunumuz bende pko esimdede sperm hizi yavasti rapor cikarttik biz 3150 hastaneye 500 ilaclara odedimHAYRLISI OLSUN CANIM TÜP BEBEĞİ MEDİKAL PARKTA KAÇA YAPTRDIN CNM??
Cinarlida yapicam ben canim eger aralikta olyrsa 1500 lira ocakta olursa 1700 lira icinde hicbirsey yok bu arada..fotografcilar var hastanede 150 liradan basliyor oda suslemeyide kendin anlasiyorsun 100 liradan basliyor fiyat senin begenine gore artiyor..kuvez durumu v.s olursa sigortayla anlasmali.isitme testi bebege 80 lira..simdilik aklima gelen bunlar.Dogumu yaklasan kizlar nerde ve kac tl ye yapacaksınız. Icinde neler var yazarsaniz sevinirim. Daha erken ama merak ettim. Ozelllikle medicalparkta yapmayi düşünüyorum.
Cnm ben kentte yaptım hastane 2500 aldı dr ayrı. Hatanede 2 gece yatış hakkın var başka birşey yok. Odayı ister kendin istersen hastanede bu işi yapan firma var pnlar süslüyor. Ama ben ilgi alakadan personelden çok memnun kaldım. Bende çınarlıyla kent arasında karar veremiyordum ama iyiki kentte yapmışım....Dogumu yaklasan kizlar nerde ve kac tl ye yapacaksınız. Icinde neler var yazarsaniz sevinirim. Daha erken ama merak ettim. Ozelllikle medicalparkta yapmayi düşünüyorum.
Gunaydin canim nasil gidiyor bebisle hayat? Desene izmirde soyle hazir suslu puslu ida veren hastane yok :)) ben kent daha detaycidir diye dusunmustum ama ordada yokmus demekki..benim dk um cinarlinin kendi dk ru sadece hastaneye vercem o yuzden.Cnm ben kentte yaptım hastane 2500 aldı dr ayrı. Hatanede 2 gece yatış hakkın var başka birşey yok. Odayı ister kendin istersen hastanede bu işi yapan firma var pnlar süslüyor. Ama ben ilgi alakadan personelden çok memnun kaldım. Bende çınarlıyla kent arasında karar veremiyordum ama iyiki kentte yapmışım....
Sen yapana kadar eminim medikal fiyat artirir fulyacim..3500 uuck da deil gibi iicnde susleme de varmis cinarliya disardan dk gelirse 3500 bile gecer emin ol..kent ozelin ozeli evet otelden farki yok yemegini varana kadar kendin secebiliyorsun ama orayada adim attinmi cikisi cok masrafli be guzelimYine bi forumda medicalparki okumustum odayi süslüyormus. Ama 3500den bahsediliyor. Ben daha basindayum ya gidip konusamadim. Cinarli uygumus fiyat olarak.
Kentte ilk tup bebek deneyimmini yasamistim. Gercekten cok temiz hastane ferah çalışanlar ilgili. Cunku ozelin ozeli gibi.
Valla zor gidiyo cnm kıymetini bilin herşey doğumdan sonra başlıyormuş hergün bir saat uykuyla duruyorum kızım çok gazlı sürekli ağlıyor kaka yapamıyor vs... Ama bugünlerede şükrediyorum tabi çok bekledim bu anı geçecek diye dua ediyorum...Gunaydin canim nasil gidiyor bebisle hayat? Desene izmirde soyle hazir suslu puslu ida veren hastane yok :)) ben kent daha detaycidir diye dusunmustum ama ordada yokmus demekki..benim dk um cinarlinin kendi dk ru sadece hastaneye vercem o yuzden.
Bi arkadas sordu cnm medicalde tup bebek yaptiranlari. :)noldu canım adımı duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?