Toplamda ne kadar odediniz. Bebegin ilk kontrolleride icindemiydi.Cnm ben kentte yaptım hastane 2500 aldı dr ayrı. Hatanede 2 gece yatış hakkın var başka birşey yok. Odayı ister kendin istersen hastanede bu işi yapan firma var pnlar süslüyor. Ama ben ilgi alakadan personelden çok memnun kaldım. Bende çınarlıyla kent arasında karar veremiyordum ama iyiki kentte yapmışım....
Hersey yoluna girer ins canim sabir sadece bugunleri hasretle bekledik sukurler olsun diycez yeterki saglikli olsunlarr..Valla zor gidiyo cnm kıymetini bilin herşey doğumdan sonra başlıyormuş hergün bir saat uykuyla duruyorum kızım çok gazlı sürekli ağlıyor kaka yapamıyor vs... Ama bugünlerede şükrediyorum tabi çok bekledim bu anı geçecek diye dua ediyorum...
Stres yaptin ya ondan bekleyince gelmezKızlar ben hala adet olmadım dogum kontrol hapını bıtırelı 5 gun oldu sızce normalmı
Sadece 2500 ödedik hastaneye ilk kontroller ilk aşılarda içindeydi. Hatta 5 gün sonra kontrole çağırdılar gittik ondan ücret almadılar kontrol diye ama yaptırdıkları testlerden aldıkları ücretler hatırı sayılır :) ama ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...Toplamda ne kadar odediniz. Bebegin ilk kontrolleride icindemiydi.
Amin canım inşallah Allah uzun ömür ve sağlıklı günler nasip etsin kuzularımıza....Hersey yoluna girer ins canim sabir sadece bugunleri hasretle bekledik sukurler olsun diycez yeterki saglikli olsunlarr..
Yok kuzum tr geneli tüp bebek anneleri grubu varda seval pek yazmiyor orda..biz özelden görüşüyoruz..isterseniz kendimiz kurarız burdakiler grup..benim için farketmez yani...Aman iyi ol cnm whatsaptan grupmu kurdunuz ordada
Ayyy kiyamam ben o kuzuya...Valla zor gidiyo cnm kıymetini bilin herşey doğumdan sonra başlıyormuş hergün bir saat uykuyla duruyorum kızım çok gazlı sürekli ağlıyor kaka yapamıyor vs... Ama bugünlerede şükrediyorum tabi çok bekledim bu anı geçecek diye dua ediyorum...
Ahhh teyzesi ahhh inşallah sizinliler gazsız olur çok zor vallahi minik bedeniyle nasıl mücadele ediyor....Ayyy kiyamam ben o kuzuya...
Benim prof hoca 2 yerde doğumu yapıyor kent ve egepol..egepolun yenidoğan ünitesi çok iyi diye orayı tercih ediyor biizm ege de yakin zaten..1500 hastane alıcak..ilk muayne odyometri filan geçer li..doğum fotosu da çekiliyormuş..3500 de hocaya vercez 5 bin toplamda doğum..kent 3 bin den başlıyor dediler ustu var altı yok...bende hem sgk da geçiyor diye egepolu istiyorum..O bebegin kuvez de kalma ihtimalini de düşünmem lazim..ben öyle düşünüyorum en azından..hastane değil de benim için önemli olan doktorum...onun yanim da olması..Dogumu yaklasan kizlar nerde ve kac tl ye yapacaksınız. Icinde neler var yazarsaniz sevinirim. Daha erken ama merak ettim. Ozelllikle medicalparkta yapmayi düşünüyorum.
Yaaa sende mi geçiyor acaba canımAhhh teyzesi ahhh inşallah sizinliler gazsız olur çok zor vallahi minik bedeniyle nasıl mücadele ediyor....
Galıba hayrlısı ne dıyım tranfer ıcın adet olmam lazımda bakalımStres yaptin ya ondan bekleyince gelmez
Olabilir canım bilmiyorumki okadarda dikkat ediyorum...Yaaa sende mi geçiyor acaba canım
ben medikalde hiç muayene olmadımda aşılamam yapıldı doktorum aşılamaya hazırladı kendi yerinde tüp bebek merkezi olmadığı için beni medikale yönlendirdi aşılamam medikalde yapıldı siz medikale muayeneye gittinizmi hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı soruyorum çünkü hamilelik durumunda medikalde devam edebiliriz benm doktorumun hastanesi değişti uzak kalıyo?günaydın arkadaşalar İzmir medikalpark ta tedavi gören var mı ben görüşmeye gideceğim de fikir alışverisi yaparız.
Birsey cayi vardi onu sen iciyorsun..sinameki galiba hem sutu arttiriyir galuba hemde sen deki gazi rahatlattigi icin bebegede gecmiyirmus...tam emin de olamadim o sinameki miydi acaba canim yaa...kac oldunuz artik..Olabilir canım bilmiyorumki okadarda dikkat ediyorum...
Bende kimyonu duymuştum gazi aldigini. Hatta esraerol ilk cocuguna vermis az az .gazi gecmis bir kere anlatmıştıBirsey cayi vardi onu sen iciyorsun..sinameki galiba hem sutu arttiriyir galuba hemde sen deki gazi rahatlattigi icin bebegede gecmiyirmus...tam emin de olamadim o sinameki miydi acaba canim yaa...kac oldunuz artik..
Bnm israel aruh ozel muayenesi var islemler irenbede oluyor. Tup bebek ucreti 5000tl. Yeni hastalara 1 ay sonraya gün veriyor. Bilgin olsunMerhaba kızlar, daha önce biri ilaçlarla desteklenmiş diğeri de tüp bebek yöntemiyle hamileliğe ulaşılmış ancak ikisinin de sonucu kimyasal gebelikle sonuçlanmış biri olarak doktorumu değiştirmek istiyorum... Hamile kalan arkadaşlar tedaviniz nerede oldu ve doktorunuz kim paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim canım bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerimBnm israel aruh ozel muayenesi var islemler irenbede oluyor. Tup bebek ucreti 5000tl. Yeni hastalara 1 ay sonraya gün veriyor. Bilgin olsun
Rezene o cnm içiyorum onuda iki gün sonra kırklancaz cnm...Birsey cayi vardi onu sen iciyorsun..sinameki galiba hem sutu arttiriyir galuba hemde sen deki gazi rahatlattigi icin bebegede gecmiyirmus...tam emin de olamadim o sinameki miydi acaba canim yaa...kac oldunuz artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?