Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Toplamda ne kadar odediniz. Bebegin ilk kontrolleride icindemiydi.

Hersey yoluna girer ins canim sabir sadece bugunleri hasretle bekledik sukurler olsun diycez yeterki saglikli olsunlarr..

Toplamda ne kadar odediniz. Bebegin ilk kontrolleride icindemiydi.
Sadece 2500 ödedik hastaneye ilk kontroller ilk aşılarda içindeydi. Hatta 5 gün sonra kontrole çağırdılar gittik ondan ücret almadılar kontrol diye ama yaptırdıkları testlerden aldıkları ücretler hatırı sayılır :) ama ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

Ayyy kiyamam ben o kuzuya...

Dogumu yaklasan kizlar nerde ve kac tl ye yapacaksınız. Icinde neler var yazarsaniz sevinirim. Daha erken ama merak ettim. Ozelllikle medicalparkta yapmayi düşünüyorum.
Benim prof hoca 2 yerde doğumu yapıyor kent ve egepol..egepolun yenidoğan ünitesi çok iyi diye orayı tercih ediyor biizm ege de yakin zaten..1500 hastane alıcak..ilk muayne odyometri filan geçer li..doğum fotosu da çekiliyormuş..3500 de hocaya vercez 5 bin toplamda doğum..kent 3 bin den başlıyor dediler ustu var altı yok...bende hem sgk da geçiyor diye egepolu istiyorum..O bebegin kuvez de kalma ihtimalini de düşünmem lazim..ben öyle düşünüyorum en azından..hastane değil de benim için önemli olan doktorum...onun yanim da olması..

günaydın arkadaşalar İzmir medikalpark ta tedavi gören var mı ben görüşmeye gideceğim de fikir alışverisi yaparız.
ben medikalde hiç muayene olmadımda aşılamam yapıldı doktorum aşılamaya hazırladı kendi yerinde tüp bebek merkezi olmadığı için beni medikale yönlendirdi aşılamam medikalde yapıldı siz medikale muayeneye gittinizmi hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı soruyorum çünkü hamilelik durumunda medikalde devam edebiliriz benm doktorumun hastanesi değişti uzak kalıyo?

Olabilir canım bilmiyorumki okadarda dikkat ediyorum...
Birsey cayi vardi onu sen iciyorsun..sinameki galiba hem sutu arttiriyir galuba hemde sen deki gazi rahatlattigi icin bebegede gecmiyirmus...tam emin de olamadim o sinameki miydi acaba canim yaa...kac oldunuz artik..

Birsey cayi vardi onu sen iciyorsun..sinameki galiba hem sutu arttiriyir galuba hemde sen deki gazi rahatlattigi icin bebegede gecmiyirmus...tam emin de olamadim o sinameki miydi acaba canim yaa...kac oldunuz artik..
Bende kimyonu duymuştum gazi aldigini. Hatta esraerol ilk cocuguna vermis az az .gazi gecmis bir kere anlatmıştı

Merhaba kızlar, daha önce biri ilaçlarla desteklenmiş diğeri de tüp bebek yöntemiyle hamileliğe ulaşılmış ancak ikisinin de sonucu kimyasal gebelikle sonuçlanmış biri olarak doktorumu değiştirmek istiyorum... Hamile kalan arkadaşlar tedaviniz nerede oldu ve doktorunuz kim paylaşabilir misiniz?

Bnm israel aruh ozel muayenesi var islemler irenbede oluyor. Tup bebek ucreti 5000tl. Yeni hastalara 1 ay sonraya gün veriyor. Bilgin olsun

Rezene o cnm içiyorum onuda iki gün sonra kırklancaz cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…