- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Bak o zararlıymış iyi araştırmalı nette okudum biri bebeğine vermiş bağırsakları zarar görmüş dikkat etmeli...Bende kimyonu duymuştum gazi aldigini. Hatta esraerol ilk cocuguna vermis az az .gazi gecmis bir kere anlatmıştı
Onunda artik doğum izni geldi..bugün ayrılıyordu galiba..burnu nasıl şişmiş...dudakları filan kadının ses tonu değişmişBende kimyonu duymuştum gazi aldigini. Hatta esraerol ilk cocuguna vermis az az .gazi gecmis bir kere anlatmıştı
Hic aklımda tutamıyorum yaaa benim kafa gitti valla..nolcak böyle..kuZEni yeni dedi bana da..doğumdan 2 gün önce başla dedi hatta..ayyy kirkimiz da çıkıyor maşallah annesi...Rezene o cnm içiyorum onuda iki gün sonra kırklancaz cnm...
Merhaba kızlar, daha önce biri ilaçlarla desteklenmiş diğeri de tüp bebek yöntemiyle hamileliğe ulaşılmış ancak ikisinin de sonucu kimyasal gebelikle sonuçlanmış biri olarak doktorumu değiştirmek istiyorum... Hamile kalan arkadaşlar tedaviniz nerede oldu ve doktorunuz kim paylaşabilir misiniz?
Cemal Posacı ydı doktorum canımKim di canım doktorun merak ettim..en azından başka arkadaşlara fikir olur..ben istanbul da yaptırdım ilk seferde tuttu..hsg ve kendi hstereskopi cekmeden hic bir işlem yapmıyor yücel hoca..ve onu izmirde tanımayan doktor yokmuş...benimki brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman yaptı...
Yani iyu geliyor diye abartmislarsa zarar gormustut tabi.bizim insanlarda bi acayip. En azindan sen arastirip ic. Bende bebege cok mecbur kalmadikca vermexdim. Ama ben bulgur tarzi yemeklere .baklagiklere yaparken azcik kimyon atarim duydygumdan beri. Iyide gelir benceBak o zararlıymış iyi araştırmalı nette okudum biri bebeğine vermiş bağırsakları zarar görmüş dikkat etmeli...
Paraya doymuyor kadin. Biz olsak hemen ayrılıriz ihtiyacin mi var. Biz dogun sonrasi ucretsiz izni dusunurken bak o 40i cikmadan baslar calismaya.. ilk oglunda oyle yapmis. Cocuga program arkasinda oda yapmis reklam arasinda emzirmis . Pes yaniiOnunda artik doğum izni geldi..bugün ayrılıyordu galiba..burnu nasıl şişmiş...dudakları filan kadının ses tonu değişmiş
Gunaydin canim ben ozdilekten aldim uyku setinide nevresim takiminida..gunayfin kizlar uyku seti aldinizmi yada nerden almayi dusunuyosunuz
netten mi aldin cn magazadan mi fiyatlari nasil uyku setinin yan korumasi varmiGunaydin canim ben ozdilekten aldim uyku setinide nevresim takiminida..
150 den basliyor fiyatlar istegine gire yuksleiyor herseyiyle tam takim canim hepsi var icinde.benim begendigim 185 liraydi ondan aldim.nevresimlerde 55 liradan basliyor yukseliyor zevkine gore fiyatlar.magazadan aldim ben int den cesaret edemedim.netten mi aldin cn magazadan mi fiyatlari nasil uyku setinin yan korumasi varmi
Hakikaten yuhhh yani...Paraya doymuyor kadin. Biz olsak hemen ayrılıriz ihtiyacin mi var. Biz dogun sonrasi ucretsiz izni dusunurken bak o 40i cikmadan baslar calismaya.. ilk oglunda oyle yapmis. Cocuga program arkasinda oda yapmis reklam arasinda emzirmis . Pes yanii
70 e 130 benimde canim ona gore aldim ben.int de fiyatlar hem uygun hemde cesit cok ama ben cesaret edemedim illaki elimle ellicem gorcem kumaslari falan guzel cikmaz diye korktum.gitti gidiyorda gordum cnm bitane hosuma gitti 127 tl benim besik 60*120 yan korumanin olcusu 20 cm fazla cesaret edemiyorum olcakmi diye senin besik olcun ne
Merhaba arkadaşım evet gittim Ahmet bey ile Süleyman var benim 6 . Denemem olacak nasipse artık çok yoruldum ilk izlenim olarak iyi idi yeni açıldığı için cihazların yeni olduğunu düşünüyorum doktorda tecrübeli inşallah artık tedaviye başlayacağım ay tekrar gideceğim. Hakkı'mızda hayırlısıben medikalde hiç muayene olmadımda aşılamam yapıldı doktorum aşılamaya hazırladı kendi yerinde tüp bebek merkezi olmadığı için beni medikale yönlendirdi aşılamam medikalde yapıldı siz medikale muayeneye gittinizmi hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı soruyorum çünkü hamilelik durumunda medikalde devam edebiliriz benm doktorumun hastanesi değişti uzak kalıyo?
Teşekkür ederim hakkında hayırlısıMerhaba arkadaşım evet gittim Ahmet bey ile Süleyman var benim 6 . Denemem olacak nasipse artık çok yoruldum ilk izlenim olarak iyi idi yeni açıldığı için cihazların yeni olduğunu düşünüyorum doktorda tecrübeli inşallah artık tedaviye başlayacağım ay tekrar gideceğim. Hakkı'mızda hayırlısı
Ben bant kullandim ama kalcaya yapistirdim. Ad8 ne bi arastir istersen yankislik olmasin.Kızlar ben adet oldum bugun kontrole gıttım ve baslıyabılırs dedı ılac verdı bıde yapıstırma verdı kasıklarıma yapıstırcam ne için bılgınız varmı
Merhaba arkadaşım evet gittim Ahmet bey ile Süleyman var benim 6 . Denemem olacak nasipse artık çok yoruldum ilk izlenim olarak iyi idi yeni açıldığı için cihazların yeni olduğunu düşünüyorum doktorda tecrübeli inşallah artık tedaviye başlayacağım ay tekrar gideceğim. Hakkı'mızda hayırlısı
Şok oldumm :/ 10bin tutmasına da şaşırdım.bana 4-5 bin civarı tutar demişlerdi.Ben de 3 ay önce görüşmeye gidip o şekilde başlamıştım ahmet hoca süleyman hoca embriyolog burcu hanım hepsi çok iyi insanlar çok iyi bir ekip
Bu ay yaptırdım ilk tüp denememi..ama malesef negatif..2.ye tekrar orada yaptırmak isteidm..pıhtılaşma için tombofili panel baktırmıştım ama acaba yanlış olabilirmi dedm..ona bakılmış ama biz sende 4 tane tahlile bakmamışız 2.tüp denemenden önce yaptır bunları dedi..eşimle ben o an yıkıldık resmen..biz 10bini sanki şıp diye bulduk yaptırdık olmadı hopp yine şıp die parayı bulcaktık sanki..biz 6 aya kendimizi maddi olarak anca toparlarız dedik tamam 6 ay sonra gelin dedi..bu kadar basit mi ya..ve o 4 tahlile baktım araştırdım tüo bebek yapılmadan mutlaka herkese bakılmış..mutasyonla ilgiliymiş..bu yüzden ordan vazgeçtim..
Bugün memorial ist.şişli prof.dr.semra kahraman ve ekibini duydum..klinik tüp merkezlerine boşuna paranızı tüketmeyin diyor burda yaptıranlar..burası direk tüp bebek hastanesiymiş çok başarılılarmış..bakalım bi dahakine burda denemek istiyorum hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?