Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben bant kullandim ama kalcaya yapistirdim. Ad8 ne bi arastir istersen yankislik olmasin.
Climara forte adı hemsıre bana kasıklarına kıycaksın dedı ıkı tane bırı sag bırı sola ya bısı sorcam yapıstırdım ama otorup kalkdıkca kıvrılıo ıcıne hava gırıo bı sakıncası olurmukı

Ya su bantlar hakkında bılgısı olan varmı yanı kıvrıldı egılıp kalkdıkca arası acık gıbı yapıstırmaya calısıyorım sakıncası varmıkı surerklıde dwgıstırememkı kutusu 40 tlmiş nebılım kararsız kaldım yarın hemsıreyı arım tekrar

Merhabalar çok geçmiş olsun. Hem maddi en çok da manevi olarak çok yorucu bir süreç. Böylesi bir sıkıntı yaşanması hiç iyi olmamış , çok üzüldüm. İzmir başlığını görünce geldim bu foruma. Önümüzdeki ay regl olunca tedaviye başlama planı yaptık bir takım kan testleri yaptırdım. Şimdiden bazı vitamin türevleri başlandı. Benim de ilk denemem olacak hayırlısıyla. Bu yapılması zorunlu olan ancak sizden ilk seferde istenmeyen testleri merak ettim. Acaba benden istendi mi ki? Yazar mısınız lütfen neydi o testler. Umut yitirmek yok, sevgilerimle...

Evet ayni bant bende kullandim. Ama kasik dgil kalcaya yapisiyor. Bennher gun degistirdim. Bi kismini aile hekimi yazıyor. Yaninhaftada bir tane yazabiliyir kalanini aldim.
Ben ciksa bile elimle tekrar yapistirdim.hatta eyluldu denize bile girdim. Popom tahriş oldu derim cok hassas ama hergun degistim. Dr oyle demisti cunku

Canım hakkında hayrlısı olsun..inş hayırlı sonuçlar alırsın..hangi hastanede başlayacaksın tedavine?
Benden de ilk etapta troitten tur vitaminlere rubelladan anti hcv, tox. , hemogram, glukoz, insülin vs vs bi sürü tahlile bakılarak başlandı..herşey normal çıktı..doktor da dedi herşey normal olunca bu 4 ünde de sıkıntı yoltur die baktırmadım aslında dedi..öyle bi mantık mı olur ya şimdi o değerler normal değilse..o bahsettiğim 4 tahlil de şu canım;
Faktör v leiden mutasyon
Lupus antikogülan
Protrombin mutasyon analizi
Antitrombin III

Kime sorduysam herkese tüp bebek öncesi yapılmış

Benım hemsıre haftada bır degısceksın dedı ben aıle hekımıne gıtmedım gıtsem yazarmı ucretıdeyuksek cunkı haftada bır degıstır dedı dusersedw degısırsın dedı sımdı aradım orta kısmı hava gıbı almıs dedım sorun olmaz dedı bıse olmaz dedı hatta kalcama yapıstırsam yoksa kasıkmı kasık olsa daha ii dedı

merhaba arkadaşım
benim de altıncı denemem olacak .Sana kısaca özetleyecek olursam benden hiç bir merkez tüp tahlilerimi tam yaptırmamı istemedi ve gitiğim bütün tüp bebek merkezleri (4 merkez ) negatif sonuçtan sonra aa şunuda yapalım bakalım bir dedi. sanırsam stratejik bir durum hepsi aynı. zaten istedikleri tahlillerde yapılmış olması için .pıhtılaşma karyotip b12 d vitamini amh falan bakıldı bana başka da bişi bakılmadı. en son umutla bahçeciye gittim bende bi 10 bin tl uçurdum geldim klasik tüp bebek yaptılar az çok anlıyoruz artık tedavi şekillerinden :))) sonuç olmadı sonra telefon görüşmesi herşey çok iyi idi biz çok umutluyduk şimdi rahim içi incelemesi yapıcaz sonra pgd yapıcaz size vs vs kardeşim benim 4 tane olumsuz denemem var ve izmirden geliyorum aklınız neredeydi demek geliyor insanın içinden burada guruplarda aman çok iyi merkez herşeyi onlara bırak dediler hiç bir artı şey yapılmadı. sitelerinde acgh pgd vs var mesela yapılmadı ikincisinde yapılır belki ama benimde gidecek gücüm yok bilirktirdiğim para ile ancak izmirde yaptırabilirlim, çok da fazla bir beklentim kalmadı tüp bebek merkezlerinden hepsi aynı tamamen duygusal
memorial için bende olumlu şeyler duydum ama şehir dışı çok zor zaten işten çok zor izin alıyorum.umudumuzu yitirmeyelim inşallah o güzel haberleri alırız bizde anne oluruz hayırlısıyla .

Arkadaşım ne güzel özetlemişsin..ve 4 tüp denemesi..ve 1 tane negatifte kötü oldum 4 bu kadar kolay mı maddi manevi..doktorların bu işi normal bişeymiş gibi yapmalarına anlam veremiyoryum..ben oraya her gidişimde bi umutla gittim ağladım gözyaşı döktüm heyecanlandım herşeyime ortak oldular sonucunda duyuduğum şeye bak..pgd yapıldığı halde sağlıklı olan bulunduğu halde olmadı ve sonrasında aa bunları da yaptırmamız gerekli dendi..
Canım bahçeci de ünlü ama bi kaç kişi oranında klinik olduğunu memorial hastane olduğu için hiç bi yer onun gibi hummalı çalışmadığını dile getirdi..yani ayrı ayrı 10 bin tüketeceğime 1 2 sene bekler 20 bini bulmaya çalışırım memorialde daha kapsamlı bi yerde denerim bu işi..bi şeklde raporla vs işyeridnen de ayrılırım ist.da kalırım die düşüncelere başladım ama hayrlısı arrık

İstanbula gidecekseniz kızlar ben kendi doktorumu oneriyorum brüksel tüp bebek yücel karaman derim...benim ilk seferde tuttu..ve herşey en basta incelendi tahlil histeteskopi dahil...yücel hoca o konuda çok titiz..burdan bir doktor ile yumurtlama takibi olup sadece transfer için gidebilirsiniz...ama herşey yücel hocanın kontrolünde.. ve onu izmirde tanımayan yok...benim arkadaşımın da 2.de tuttu onun mesela..donduryulmuslar ile hamile kaldı 3 ay sonra...araştırın derim...rahim konusunda filan çok iyi bir doktor...ayrıca izmirde ki doktorlar soruyor yücel hoca brüksel tüp bebek deyince herkes tanıyor doktorlar da dahil burda...lac tame kadın doğumcuya gittim hepsi tanıyor buda beni gercekten sevindirdi iyiki gitmişim istanbula dedim...

bana kadın hormanları dısında baska test ıstemedıler ole ayrı bı test gormedım bakılmasımı lazımdı yanı sadece fsh tsh prolaktın fılan bakıldı

Netten araştırayım canım..benimki normal tüp bebek de değil biliosunuz pgd yapılması lazım yani bu konuda genetik konusunda uzman olması lazım o açıdan da önemli gideveğim yer

Netten araştırayım canım..benimki normal tüp bebek de değil biliosunuz pgd yapılması lazım yani bu konuda genetik konusunda uzman olması lazım o açıdan da önemli gideveğim yer
Pgd istedim bende pgd için gittim istanbula ama karyotip te sorun yok diye boşu boşuna pgd yaptırmayalım dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…