Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benim korkumda erken gelecek korkusu be kaderim en azindan 37 yi gecsek diyorum..ben zaten korkuyom vala bu kadar yatmadan sonra tempolu gunler baslicak isimiz zorr..
2 kilonun üstüne çıktılar çok şükür...34 te de atlattık mi sorun olmaz inşallah...yağmur la Sibel in kiler emiyor kendi kendine nefes alıyormuş...o yüzden korkum yok tek sorun onların evlerin de olmaması...istediğin zaman göremez insan kuzusunu...baya toparlamışlar kendilerini..ondan bende korkuyorum nasıl yapıcaz hiç bilemiyorum yaaa..arife nin ki uyumuyormuş baksana öyle demiş...benimki de gece hep kıpır kıpır artik..uykumda duyuyorum hareketlerini...ama o kadar tatlı ki o uykuda...uyanamiyorum...nasılsa orda ekmek elden su golden diye...rahat irda diye son zamanları değerlendireyim diyorum..

Cok sukur sagliklari iyi ama iste yaninda olmayinca zor oluyor ins kavusacak iksiide bian once..arife daha cok korkutmustu beni enfeksiyon falan olmus yazinca ama cok sukur o bile iyi oldu masallahh..ben hicbiseyi degerlendiremicem sanirim yine agrilar yone agrilar 2 gun iyiysek.3 gun agri..yine dk yolu gozukecek gibi kaderimm

Noldu kuzum neren ağrıyor..

Canım Allah yardımcın olsun ınsna ole durumda annesını yanında ıster dıe dusunuyorum cunkı senın herseyını annen bılır kayınvalıde nerden bılsın bıde ıkız sanırım senin skkıntıların gıder inşaAllah hersey yoluna gırer

Off stres hic bitmeyecek galiba. Hamile kaldim kalmadim derdi tuttu tutmadi derdi sonra dusecekmi kanama olacak mi derdi saglikli mi sorusu surekli kafamda. Sonra biliyrm ya erken olursa korkusu baslayacak. Dogunca zaten bi suru. Yok emmedi gazi var atesi var. Bazen diyrm ne rahatmisim ama onsuzda olmuyor. Cok bekledim bu gunleri cok agladim.
Hani derler ya olmayanin 1 derdi olanin birsuru diye aynen öyle.
Olmayan arkadaslarda uzulmesin. Burdaki kimse ilk geceden degil ilk tup bebek denemesinden bike hamile kalmis degil.herkes kac yil beklemis kac tup bebek denemis. Bennmesela 3. Transferimde kavustum minige tam tamina 3 yil sonra arada asilama ve tedavilerle dolu 3 yil. Bazen hic olmayacak zannediyordum ama çok şükür oldu. Cok dua ettim. Bol bol dua edin. Ben aklima geldikce meryem suresi kenzul arş duasi ayetel kursi okudum. Insallh sizinde guzel haberlerinizi alicax

Ayni hastanede ahmet hocayla negatif olanlardanim tektrar denicez yine onu la olucak biz zor bi hasta geubundayiz sizin solediklerinizin aksine hic birzaman bize umit verici konusmalr yapmadi ama olumsuzda dusunmememizi istedi ahmet hoca yapi itibariyle zaten cok ilimli bi insan hic farkettinmi prof kasintisino kendiside ben her muayeneye giderken mutlulukla huzurla gittim bizim icin elinden gelen herseyi yaptina eminim gerisi rabbimin taktiri cnm doktorlar bizlere birer vesile verecek olan Allahim o ol derse olucak

Yok canım ilk ikiz di erken doğum oldu 6 aylık onlar..aşılama olmuştu o zaman..bu tüp bebekte tek embriyo koydu doktorum vücudum ikizi kaldıramıyor diye...

İ
inşsAllah canım o haberı dort gozle beklıyorum vallah i hayrlısı

Yok canım ilk ikiz di erken doğum oldu 6 aylık onlar..aşılama olmuştu o zaman..bu tüp bebekte tek embriyo koydu doktorum vücudum ikizi kaldıramıyor diye...
Hmm karıstırdım oMan olsun hayrlısı canım inşaAllah bı bakmıssın doguma kadar butun sorunların bıtmıs inşaAllah :)

canım sabır az kaldı doktor tarih vermedi mi ne zaman doğum tarihi veriyor

canım sabır az kaldı doktor tarih vermedi mi ne zaman doğum tarihi veriyor
Erken çıkmak istemezse 37 veya 38 de alıcak doktorum canım...oda aralık ortası en geç o zamana denk geliyor...34 yen sonra doğmak isterse müdahale etmeyeceğim içerde durması için diyor..

Benim korkumda erken gelecek korkusu be kaderim en azindan 37 yi gecsek diyorum..ben zaten korkuyom vala bu kadar yatmadan sonra tempolu gunler baslicak isimiz zorr..
az kaldi arkadaslarim sabir edin bebisinizi hayal edin dikkat edin kendinize seviyorum sizleri

az kaldi arkadaslarim sabir edin bebisinizi hayal edin dikkat edin kendinize seviyorum sizleri
Sağol kuzucum sizde hep benim dualarım dasınız..benim burdaki ilk yoldaşlarım sınız..hep aklım da hep yuregimdesiniz bitanem...sizden çok şey öğrendim bu aşamada ben...iyiki sizi tanımışım...birde buluşaydık bir gün içim de kaldı ...Bende sizi çok seviyorum birtanem..

Benimde icimde kaldi inan bellimi olur bebisin olunca gormeye geliriz insallah cnm bnm

Kizlar cok şükür genetik testimizde sorun cikmadi. Bnn de bir kizcem olacakmis nasil sevindim bugun. K kaderim35 Elpisksk ayaginizi surudunuz galiba .
Ayyy kız annesi olalım hepimiz ne güzel çok sevindim canım..sağlık la kucağına alman dileğiyle inşallah..darısı diğer kızların başına onlarda kız annesi olur bir an önce biz gibi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…