Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

merhaba öncelikle bebişini sağsalim kucağına alırsın inşallah sen dede asn680 çıkmış sanırım genetik testlerinde genetikteki doktor bana herşey normal dedi peki nedir bu asn 680 ?
Onu genetik doktoruna sor dediler bana ama..ben bu hamilelik sürecinde gidemedim doktora..internette araştırdığım kadarıyla ailevi akdeniz ateşi hastalığı ile ilgili..ben ankilozan spondilit im..buda zamanla alevlenen akut dönemleri olabilen zaman zaman iniş çıkış olabilen bir iltihaplı romatizma çeşidi..tüp bebek doktorum önemli olsa mutlaka cgh veya pgt önerirdi..sadece tüp bebek uygulandı bana...sizin ailede var mi bu tarz bir genetik hastalık..embriyonun oluşması için bir rahatsızlık değil demekki..öyle olsa bende olurdu..babamda var dayımda var birde bana geçmiş :) sadece bu rahatsızlığa göre hareket etmem gerekiyor...hareket spor sigara alkol yasak ilaçlar düzenli kullanılacak..

Annem ankilozan spondolit aa çok şaşırdım şimdi teşekkür ederim cevabın icin

H

hadıya merak edıyodum kacta olunca iidir die hayrlısı dokdorlar cunkı moral bozulmasın dıe herseyı net soylemıyorlar
Valla attım keske hatırlayabilsem canım dosyalara da baktım simdi...atmışım valla..normalde herşeyi tutan ben ...onları atmışım...ikizlerin dosyası duruyor ama bunun rahim ölçüsü yumurta larim yazdigi dosyayı atmışım valla..kusura bakma

Sende tasiyicisin canım herhalde ...sen de var mi onla ilgili bir şikayet..nasıl annenin sağlık durumu ..hareketlerinde kısıtlılık varmı..
Valla doktorlwra gore bende yok Romatoloji de testleri vs yaptırdım yok dediler ben sürekli spor yapıyorum sporu birakttimmi ağrılarım çok oluyor anneme tanı 10 yıl önce kondu 65 yaşında şimdi ciddi bir egilme yok ama bel fıtığı vs de olduğundan ciddi ağrıları var sürekli 9 eylül Romatoloji tedavisinde CRP çok yükselmiyor sen tüp bebegi nerde yaptirdin arkadasim

Ben ege de başlamıştım romotoloji tedavisine...eskiden bizim eczane kıracimız vardı o önermişti ege de kenan aksu yu..benim ilk denemem di bu tüp bebekte..benim izmirdeki doktorum istanbulu önerdi..biz istanbulda yaptırdık..brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman yaptı canım..

Yok canım ne kusuru saolaısn yınede yarın ognenıxwö nasıpse artık transfer olsada o bekleyiş baslasa:)

Arkadaslar iyi aksamlarr... Ben ilk tup denememi izmir smyrna art ta yaptrdm simdi ikinciye hazrlanyrz sanirim bu da orda olacak aranizda bu merkeze giden var mi??

tedaviye başladın demekki hadi hayırlısı olsun :)
Yok canım daha başlamadım 2ay sonra dusunuyorum simdi de eşimin böbreği şişmiş çok Üzgünüz ameliyat diyorlar çarşamba balikesir universitrsi ne gidicez ne zaman tüp bebeğe gidicek olsak ağustos tan beri sürekli sıkıntı ensonda ege Üniversitesine giderken Arabamız köpeği çarptı kaza hepsi üst üste geliyor hayırlısı allah yardımcimız olsun

canım yaaaaa çok geçmiş olsun bilmem inanırmısın ama bana gülebilirsinde etrafında kurşun döken yok mu bence dene derim

Cok gecmıa olsun canım bende derımkı sadaka ver bır sadaka 70 belayı defeder dıe bılıyorum kendını eşını oku nazar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…